بهترین گرایش ارشد کامپیوتر
ابتدای مقاله گرایش های کارشناسی کامپیوتر وگرایش های ارشد کامپیوترمعرفی گرایش های ارشد مهندسی کامپیوتربا توجه به اینکه در حال حاضر رشته مهندسی کامپیوتر محبوبترین رشته در دنیا و کشور است و در سالهای اخیر اکثر رتبههای تک رقمی و دو رقمی این رشته را انتخاب میکنند در این صفحه بصورت دقیق گرایش هاي ارشد مهندسي کامپيوترمعرفی شده است نظیر: هوش مصنوعی، نرم افزار، معماری سیستم های کامپیوتری و شبکه های کامپیوتری بیان میشود در ادامه سخت ترین و بهترین گرایش ارشد کامپیوتر و همین طور بهترین گرایش ارشد کامپیوتر برای اپلای شرح داده میشود.
گرایش های کارشناسی کامپیوتر
در حال حاضر رشته مهندسی کامپیوترمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفاین صفحه به معرفی کامل رشته کامپیوتر، اعم از دروس رشته کامپیوتر، درآمد رشته کامپیوتر، شغل های رشته کامپیوتر، گرایش ها و زیر شاخه های رشته کامپیوتر پرداخته است در مقطع کارشناسی هیچ گرایشی ندارد و تمام دانشجویان فارغالتحصیل این رشته، "مهندسی کامپیوتر" در مدرک آنها ثبت میشود. با این حال در گذشته دانشجویان پس از ترم 4 یکی از گرایش های نرم افزار، سخت افزار و آیتیمعرفی فناوری اطلاعات (IT) - 7 دلیل برای انتخاب رشته آی تی در دانشگاهآی تی چیست و چگونه پس از ظهور توانست در مدت فقط 20 سال تمام دنیا را فرا بگیرد و اکثر پول دنیا را ببلعد و پرطرفدارترین و پر درآمدترین مشاغل دنیا را در بر گیرد، در این صفحه به بررسی این موضوعات پرداخته شده را انتخاب و تحصیل میکردند که این دانشجویان نیز فقط "مهندسی کامپیوتر" بدون نام گرایش برایشان ثبت میشد.
گرایش های ارشد کامپیوتر
طول دوره تحصیل در گرایش های ارشد کامپیوتردر شرایط عادی 2 سال با 32 واحد درسی میباشد که گرایش های ارشد مهندسی کامپیوتر شامل :
- شبکه های کامپیوتری
- رایانش امن
- علوم و فناوری شبکه
- هوش مصنوعی
- قرآن کاوی رایانشی
- معماری سیستمهای کامپیوتری
- نرم افزار
- بیوانفورماتیک
- علوم داده
- الگوریتم و محاسبات
میباشد که در ادامه بهترین گرایش ارشد کامپیوتر بررسی میشود.
بهترین گرایش ارشد کامپیوتر
بهترین گرایش ارشد مهندسی کامپیوتر برای هر شخص میتواند متفاوت باشد؛ با این حال با توجه به محبوبیت و سطح تقاضی 4 گرایشی که جزو بهترین گرایش های ارشد کامپیوتر محسوب میشوند عبارتند از: هوش مصنوعی و رباتیکز، مهندسی نرم افزار، معماری سیستم های کامپیوتری و شبکه های کامپیوتری که در ادامه به تفکیک توضیح داده میشوند.
هوش مصنوعی و رباتیکز
هوش مصنوعیهوش مصنوعی (AI) چیست؟ انواع، کاربردها، مزایا و معایبهوش مصنوعی یا Artificial Intelligence یا به اختصار AI، امروزه کاربردهای بسیاری پیدا کرده و به یکی از داغترین حوزههای بشر تبدیل شده است، اما با این وجود بسیاری از افراد با کاربردهای آن آشنایی کامل ندارند، به همین علت در این صفحه کاربردها، مزایا و معایب AI بطور کامل بررسی شده است میتواند در صدر بهترین گرایش ارشد کامپیوتر باشد که سعی براین دارد تا سیستمهایی تولید کند که بتوانند مانند انسانها توانایی یادگیری و تصمیمگیری را داشته باشند و زمینههای تخصصی کارشناسان هوش مصنوعی شامل:
- یادگیری ماشینیادگیری ماشین چیست و چرا مهم است؟ - Machine learning (ML)تعریف یادگیری ماشین : ماشین لرنینگ (Machine Learning یا به اختصار ML) باعث میشود که خود ماشینها با آنالیز داده ها امکان یادگیری و پیشرفت داشته باشند، این مقاله فوق العاده یادگیری ماشین را بصورت کامل بررسی کرده است
- شبکه های عصبیشبکه عصبی یا شبکه عصبی مصنوعی (nueral network) چیست؟این مقاله عالی به معرفی شبکه عصبی یا شبکه عصبی مصنوعی (nueral network) پرداخته، همچنین الگوریتم شبکه عصبی، انواع و کاربرد و تاریخچه شبکه های عصبی بررسی شده
- پردازش تکاملی
- رباتیک
می باشد.
مهندسی نرم افزار
گرایش رشته مهندسی نرم افزارمعرفی رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه+معرفی ارشد نرم افزاررشته نرم افزار یکی از گرایش های مقطع لیسانس و ارشد کامپیوتر است، در این صفحه رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه و ارشد نرم افزار توسط اساتید صنعتی شریف معرفی شده سعی بر این دارد که انسانها را قادر سازد تا با بهرهگیری از نرمافزارها توانایی انجام کارهایی را داشته باشند که قبل از آن برایشان میسر نبوده است و شامل: طراحی، برنامه نویسیبرنامه نویسی کامپیوتر چیست و چطور می توانید یک برنامه نویس موفق شوید؟در عصر فعلی برنامهنویسی یکی از پرطرفدارترین شغلهای دنیاست، دغدغهای افرادی که میخواهند در مسیر برنامهنویس شدن قدم بردارند این است که نمیدانند از کجا باید شروع کنند، در این صفحه هر آن چه برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای نیاز دارید در اختیارتان قرار گرفته است، طراحی رابط کاربریرابط کاربری یا ui چیست؟ – تفاوت ui و ux + مراحل طراحی uiاین مقاله عالی بررسی کرده که رابط کاربری ui چیست، همچنین تفاوت های UI و UX و مراحل طراحی UI و همچنین اصول طراحی رابط کاربری و سبک های طراحی UI را بررسی کرده و... میباشد.
زمینههای تخصصی مهندسین نرم افزار شامل:
- طراحی و پیاده سازی پایگاه دادهپایگاه داده چیست؟ – انواع، مفاهیم و کاربردهاپایگاه داده چیست؟ این مقاله به بررسی این موضوع و همچنین انواع پایگاه داده، کاربردهای پایگاه داده، محبوب ترین پایگاه های داده و اجزای اصلی پایگاه داده پرداخته ها
- مهندسی نرم افزار
- برنامه نویسی همروند
- الگوریتمالگوریتم چیست به زبان ساده و با مثال های فراواندر این مقاله به زبان بسیار ساده و با مثال های متعدد توضیح داده شده که الگوریتم چیست و چه کاربردهایی داردهای موازی
می باشد.
معماری سیستم های کامپیوتری
در گرایش معماری سیستم های کامپیوتریآموزش جامع معماری کامپیوتر در مهندسی کامپیوتر، معماری کامپیوتر مجموعهای از قوانین و روشهایی است که به چگونگی طراحی، کارکرد، سازماندهی و پیاده سازی (ساخت) سیستمهای کامپیوتری میپردازد، در این صفحه به بررسی و آموزش کامل معماری کامپیوتر پرداخته شده است دانشجویان با معماریهای پیشرفته کامپیوتر و ابر رایانهها، شبکههای کامپیوتری گسترده، پردازش تصویرپردازش تصویر دیجیتال چیست؟ چه انواعی دارد؟ چه مراحلی را شامل میشود؟ پردازش تصویر یکی از فیلدهای پرطرفدار مرتبط با گرافیک کامپیوتر، بینایی کامپیوتر، هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، و الگوریتمها و محاسبات است که ارتباط تنگاتنگی میان تمام آنهاست. در نتیجه در این صفحه علاوه بر معرفی این فیلد، نقشه راهی نیز برای علاقهمندان این حوزه ارائه کردهایم. و ... آشنا میشوند.
زمینههای تخصصی کارشناسان معماری کامپیوتر:
- طراحی و ساخت مدارهای دیجیتال
- معماری کامپیوتر
- طراحی و ساخت مدارهای واسط
- طراحی و ساخت سیستمهای بلادرنگ
میباشد.
شبکه های کامپیوتری
هدف از این گرایش تربيت افرادی است كه در زمينه مطالعه، طراحي، ساخت، راهاندازی و نگهداری سيستمهای سختافزاری و نرمافزاری، شبكه های كامپيوتری و همچنين جمعآوری، سازماندهی، طبقهبندی، استفاده و انتقال اطلاعات و مديريت فرآيند آنها تبحر لازم را داشته باشند.
زمینه های تخصصی کارشناسان شبکه های کامپیوتر:
- سیستم های توزیع شده
- ارزیابی کارایی شبکه های کامپیوتری
- انتقال اطلاعات و مدیریت آنها
- شناخت انواع معماریهای رایج در شبکههای کامپیوتری
میباشد.
سخت ترین گرایش ارشد کامپیوتر
سخت ترین گرایش ارشد کامپیوتر همانند بهترین گرایش ارشد کامپیوتر برای هر کسی متفاوت است ولی در حالت کلی و با توجه به اینکه مباحث ریاضیات پیشزمینه اصلی گرایش هوش مصنوعی است می توان این گرایش را سخت ترین گرایش ارشد کامپیوتر دانست در صورتی که بهترین گرایش ارشد کامپیوتر نیز میباشد.
دلایل سخت بودن گرایش هوش مصنوعی:
- الگوریتمهای یادگیری
- تسلط به آمار و زبان های برنامه نویسیزبان های برنامه نویسی چیست؟این مقاله عالی توضیح داده که زبان های برنامه نویسی چیست؟ و انواع زبان های برنامه نویسی و بهترین زبان برنامه نویسی برای شروع و پردرآمدترین آنها را معرفی کرده مثل پایتونزبان برنامه نویسی پایتون چیست؟ – نحوه شروع و دلایل محبوبیتزبان برنامه نویسی پایتون (Python) چیست؟ این مقاله عالی به بررسی دلایل محبوبیت پایتون، موارد استفاده از پایتون و نحوه شروع به برنامه نویسی پایتون پرداخته
- تجزیه و تحلیل جامعه آماری و مباحث محاسباتی
بهترین گرایش ارشد کامپیوتر برای اپلای
بهترین گرایش ارشد کامپیوتر برای اپلای بستگی به این دارد که کشور مقصد به دنبال چه نیرویی در کدام حوزه کامپیوتر دارد چرا که شما باید گرایشی را انتخاب کنید که از لحاظ اقتصادی مورد توجه کشور مقصد باشدو کشور های صنعتی نظیر آلمان بیشترین تقاضی جذب نیرو در مهندسی کامپیوتر را دارند.
در حالت کلی می توان گفت بهترین گرایش ارشد کامپیوتر برای اپلای تمامی گرایش های مهندسی کامپیوتر است که دارای شرایط خوبی هستند و با توجه به لینکدین بیشترین تقاضی در زمینه های هوش مصنوعی می باشد.
جمع بندی
دانستیم که مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی در حال حاضر هیچ گرایشی ندارد ولی در مقطع ارشد دارای گرایش های مختلفی است که بهترین گرایش های ارشد کامپیوتر در 4 دسته اصلی : هوش مصنوعی و رباتیکز -- مهندسی نرم افزار – معماری سیستم های کامپیوتر – شبکه های کامپیوتر تقسیم بندی می شوند.
تمامی گرایش های ارشد کامپیوتر هم سختی های خاص به خود و هم فرصت های خوبی برای اپلای دارند ولی در حالت کلی می توان سخت ترین گرایش ارشد مهندسی کامپیوتر را با توجه به مفاهیم ریاضیات و محاسبات گرایش هوش مصنوعی و همینطور بهترین گرایش ارشد کامپیوتر برای اپلای نیز دانست.
سوالات متداول
گرایش های ارشد کامپیوتر را نام ببرید
شبکه های کامپیوتری و رایانش امن و علوم و فناوری شبکه
هوش مصنوعی و قرآن کاوی رایانشی
معماری سیستمهای کامپیوتری
نرم افزار، بیوانفورماتیک، علوم داده و الگوریتم و محاسبات
بهترین گرایش برای اپلای کدام است؟
بهترین گرایش برای اپلای بستگی به کشور مقصد و حوزه جذب نبرو را دارد که کشور های اقتصادی بیشترین تقاضی جذب نیرو در کامپیوتر را دارند و در حالت کلی گرایش هوش مصنوعی بهترین گرایش برای اپلای با توجه به میزان بالا تقاضی است
سخت ترین گرایش ارشد کامپیوتر را با ذکر دلیل توضیح دهید
سخت ترین گرایش ارشد کامپیوتر متعلق به هوش مصنوعی می باشد زیرا :
الگوریتم های یادگیری ماشین
تجزیه و تحلیل مباحث محاسباتی و آماری
تسلط به مفاهیم برنامه نویسی نظیر پایتون