برنامه ریزی تا کنکور ارشد و دکتری: مشاوره خصوصیت با استاد رضوی رو رزرو کن!
ویس توضیحات مشاوره رزرو مشاوره
کنکور کامپیوتر
0
ورود | ثبت نام
نظرات
اشتراک
بالا
علاقه‌مندی

اشتراک
 

گرایش نظریه سیستم ها ارشد علوم کامپیوتر

این صفحه عالی به معرفی گرایش نظریه سیستم ها ارشد علوم کامپیوتر پرداخته و درس‌های گرایش نظریه سیستم ها و کاربردها و مشاغل گرایش نظریه سیستم ها را معرفی کرده

یکی از گرایش‌های علوم کامپیوترعلوم کامپیوتر یا کامپیوتر ساینس چیستعلوم کامپیوتر یا کامپیوتر ساینس چیستدر این صفحه به بررسی و موشکافی رشته علوم کامپیوتر اعم از بررسی بازار کار، گرایش‌ها، دروس و چارت درسی این رشته، میزان درآمد و حقوق فارغ التحصیلان این رشته و ادامه تحصیل در این رشته پرداخته‌ شده است. در مقطع ارشد، گرایش نظریه سیستم ها (System Theory) می‌باشد، به طور کلی نظریه سیستم ها نقش اساسی در فهمیدن، مدل‌سازی کردن و مدیریت کردن سیستم‌های پیچیده کامپیوتری و نرم‌افزارهای کاربردی بازی می‌کند. نظریه سیستم ها یک مجموعه از اصول (Principle) و ابزارهایی را ارائه می‌دهد که برای دانشمندان کامپیوترکامپیوتر چیست؟ ⚡️ کامپیوتر چیست به زبان سادهکامپیوتر چیست؟ ⚡️ کامپیوتر چیست به زبان سادهاین مقاله عالی توضیح داده که کامپیوتر چیست و چه کاربردی دارد و همه چیز درباره کامپیوتر از جمله فواید کامپیوتر و تعریف کامپیوتر و اجزای آن را بیان کرده است و دانشجویان علوم کامپیوتر بسیار ارزشمند است. در ادامه این مقاله می‌خواهیم به مفاهیم نظریه سیستم ها در علوم کامپیوتر و بررسی این گرایش در رشته علوم کامپیوتر بپردازیم.

گرایش نظریه سیستم ها رشته علوم کامپیوتر

اصول نظریه سیستم ها در علوم کامپیوتر

ابتدا می‌خواهیم به اصول نظریه سیستم ها بپردازیم. نظریه سیستم ها از یک سری اصول و قواعدی تشکیل شده است که هر دانشمند علوم کامپیوتری نیاز است تا با آنها آشنا باشد. در لیست زیر 4 اصل از اصول اصلی گرایش نظریه سیستم ها را مشاهده می‌کنید:

درس های گرایش نظریه سیستم ها رشته علوم کامپیوتر

همانند بقیه گرایش‌های رشته علوم کامپیوتر، گرایش نظریه سیستم ها رشته علوم کامپیوتر از دودسته دروس الزامی و دروس تخصصی – انتخابی به‌وجود آمده است که در جداول زیر می‌توانید آنها را مشاهده کنید:

جدول مربوط به دروس الزامی گرایش نظریه سیستم ها علوم کامپیوتر

نام درستعداد واحد
داده کاوی محاسباتی (Computational Data Mining) 3
الگوریتم های پیشرفته (Advanced algorithms) 3
طراحی نرم‌افزار پیشرفته (Advanced Software Engineering) 3
جدول مربوط به دروس تخصصی - انتخابی گرایش نظریه سیستم ها علوم کامپیوتر
نام درستعداد واحدساعتپیش‌نیاز یا زمان ارائه درس
نام درس تعداد واحد نظری عملی جمع پیش‌نیاز یا زمان ارائه درس
طراحی نرم‌افزار پیشرفته (Advanced Software Engineering) 3 48 - 48 -
سیستم عامل پیشرفته (Advanced Operating System) 3 48 - 48 -
پایگاه‌داده پیشرفته (Advanced Database) 3 48 - 48 -
سیستم‌های بلادرنگ (Real Time Systems) 3 48 - 48 -
سیستم‌های تصمیم یار(Decision Support Systems) 3 48 - 48 -
کامپایلر پیشرفته (Advanced Compiler) 3 48 - 48 -
سیستم‌های توزیع شده (Distributed Systems) 3 48 - 48 هوش مصنوعی
شبکه‌های کامپیوتری پیشرفته (Advanced Computer Networks) 3 48 - 48 -
بهینه‌سازی شبکه‌های پیشرفته (Advanced Network Optimization) 3 48 - 48 -
مباحث ویژه در نظریه سیستم ها (Special Topics in System Theory) 3 48 - 48 اجازه استاد درس

توجه داشته باشید که لازم است دانشجو حداقل 6 واحد از درس های ذکر شده در جدول دروس تخصصی-انتخابی را اخذ کند.

کاربردهای نظریه سیستم ها

نظریه سیستم ها که یکی از زیرشاخه‌های علوم کامپیوتر است، کاربرد وسیعی در مباحث کامپیوتری دارد که در این قسمت می‌خواهیم چند نمونه از آنها را باهم بررسی کنیم:

جمع‌بندی

یکی از گرایش‌های رشته علوم کامپیوترعلوم کامپیوتر یا کامپیوتر ساینس چیستعلوم کامپیوتر یا کامپیوتر ساینس چیستدر این صفحه به بررسی و موشکافی رشته علوم کامپیوتر اعم از بررسی بازار کار، گرایش‌ها، دروس و چارت درسی این رشته، میزان درآمد و حقوق فارغ التحصیلان این رشته و ادامه تحصیل در این رشته پرداخته‌ شده است. در مقطع ارشد، گرایش نظریه سیستم ها است. نظریه سیستم ها با رویکردهای کلی‌نگری، غیرقابل‌پیش‌بینی بودن، بازخورد و سلسله‌مراتبی، به دانشمندان علوم کامپیوتر و مهندسان نرم‌افزار کمک می‌کند تا سیستم‌های کارآمد و بهینه تولید کنند. نظریه سیستم ها در بسیاری از زمینه‌های کامپیوتری مورداستفاده واقع می‌شود. در این مقاله به طور خلاصه به این گرایش پرداخته شد و توضیحات تکمیلی در مورد این گرایش را ذکر کردیم؛ همچنین دروس مختلفی که دانشجویان باید آنها، یا از میان آنها اخذ کنند نیز ضمیمه شده است.

نظریه سیستم ها چیست؟

به‌طورکلی نظریه سیستم ها چارچوبی برای درک و تحلیل سیستم‌های پیچیده با بررسی اجزاء مختلف و تعاملات و رفتارهای غیرقابل‌پیش‌بینی آنها است.

نظریه سیستم ها در چه جاهایی کاربرد دارد؟

نظریه سیستم ها کاربردهای فراوانی دارد؛ به‌عنوان‌مثال در حوزه‌های معماری کامپیوتر، مهندسی نرم‌افزار، شبکه، مدیریت پایگاه‌داده، امنیت سایبری و هوش مصنوعی مورداستفاده قرار می‌گیرد.

امتیازدهی5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 15.00 امتیاز (3 رای)
اشتراک
بارگذاری نظرات
تلگرام اینستاگرام تماس با پشتیبانی: 09378555200 تماس با پشتیبانی: 09378555200