انتخاب منبع درست
قبل خرید یا تهیه هر چیزی، با توجه به آن چیز شاخصههایی را برای انتخاب گزینه بهتر در نظر میگیریم، حال این چیز میتواند یک ماشین برای حمل و نقل یا یک کتاب برای خواندن باشد. برای مثال اگر قصد خرید یک ماشین را داشته باشید، با خود میگویید: ماشینی که من باید انتخاب کنم باید ایمنی بالایی داشته باشد، سرعت بالا، صفر تا صد پایین، میزان مصرف بنزین نسبت به مسافت کم باشد و غیره . شما در انتخاب یک منبع مناسب برای کنکور ارشد کامپیوتر نیز باید همچین وسواسی به خرج دهید، چرا که با توجه به زمانی که برای مطالعه آن صرف میکنید باید نتیجه مطلوبی را هم به همراه داشته باشد.
خصوصیات یک منبع مناسب:
- قابل اعتماد باشد.
- مطالب به صورت واضح بیان شده باشد.
- متناسب با کنکور، کامل باشد.
- توالی مطالب در یک سیر مشخص و منطقی بوده تا باعث فهم بهتر مخاطب (دانشجو) باشد.
- تا حد مناسبی به بررسی عمیق برخی از مطالب پرداخته شده باشد.
- دارای تستهای متعدد و استاندارد باشد.
بعد از چندین سال فعالیت حرفهای، بازخوردها و نتایج مطلوب در این مسیر بر آن شدیم منابعی که بر اساس تجارب بسیار بدست آمده و باعث موفقیت دانشجویان شده است را با شما به اشتراک بگذاریم. دروس کنکور ارشد کامپیوتر به سه دسته اصلی تقسیم میشود که هر یک از دستهها شامل زیر مجموعههایی هستند:
- زبان: این دسته شامل دروس زبان عمومی و تخصصی میشود.
- ریاضیات: این دسته، دروس ریاضی عمومی ۱، ریاضی عمومی ۲، ریاضیات گسسته و آمار و احتمال را در بر میگیرد.
- تخصصی: این دسته نیز شامل دروس مدار منطقی، معماری کامپیوتر، ساختمان داده، طراحی الگوریتم، شبکههای کامپیوتری، نظریه زبانها و ماشینها، هوش مصنوعی، سیستم عامل، پایگاه داده، الکترونیک دیجیتال و سیگنالها و سیستمها میشود.
در تصویر زیر منابع مناسب مختص هر درس را می توانید مشاهده کنید:
برای بررسی و تحلیل دقیقتر دروس و منابع، میتوانید به صفحات منابع کنکور ارشد کامپیوترجامع ترین منابع آزمون ارشد 1403 رشته مهندسی کامپیوترمهم ترین گام برای کسب موفقیت در کنکور ارشد کامپیوتر، تهیه بهترین منابع است، بهترین منابع، منابعی هستند که تقریبا تمامی رتبههای تک رقمی و دو رقمی کنکور ارشد کامپیوتر از آنها استفاده میکنند، در زیر این منابع را به شما معرفی میکنیم، بودجه بندی دروس کنکور ارشد و دروس کامپیوتر ارشد و ضرایب هر یک مراجعه بفرمائید.
و نکته آخر این است که پیشبرد مطالعاتی با کتاب اندکی سخت از فیلم درس است، برای مثال اگر برای یک درس شما کتابی تهیه کنید و بخواهید آن را مطالعه کنید دو ماه طول میکشد در حالی که همان درس را با تهیه فیلم درس میتوانید در یک ماه مطالعه کنید. شما میتوانید با تهیه پکیج ۶ درس و ۶ نکته و تست یا پکیج ۱۱ درس و ۱۱ نکته و تست از مطالعهی چند منبعی نجات یابید و در مدت زمان کمتری به دروس تخصصی مسلط شوید.
توصیهای دوستانه
سعی کنید از روی کتب رفرنس یا مرجع نخوانید (مگر در شرایط خاص)، دلیل اینکه میگوییم کتب مرجع، مناسب کنکور نیست به شکل زیر است:
- حجیم و وقتگیر بودن کتب مرجع
- مطالب اضافی کتب مرجع
- معمولا تستها از روی یک کتاب مرجع طرح نمیشود.
- علاوه بر خواندن کتب مرجع، باید کتابی برای تست نیز تهیه کنید.
برنامه ریزی
اولین قدم برای دستیابی به هر هدفی برنامه ریزی است. برنامه ریزی باعث میشود که بهرهوری شما افزایش پیدا کند، زمانتان را بهتر مدیریت کنید، استرس و اضطراب نیز کاهش یابد. شما میتوانید برای یادگیری برنامه ریزی اصولی و درست، به صفحه مشاوره کنکور ارشد کامپیوتربرنامه ریزی کنکور ارشد کامپیوتر 1404برنامه ریزی صحیح و علمی نخستین و اصلی ترین گام در هر فعالیت است و کنکور نیز از این قاعده مستثنی نیست، بسیاری از رتبههای تک رقمی و دو رقمی هر سال یا رشته لیسانسشان کامپیوتر نبوده و یا در دانشگاههای بسیار ضعیف بودهاند ولی با یک برنامه هوشمندانه موفق شدند به خواسته و هدفشان برسند مراجعه کنید.
چگونه برنامه مطالعاتی بهتری داشته باشم؟
عادت های مطالعاتی و سبک یادگیری خود را تجزیه و تحلیل کنید
- در چه ساعاتی از شبانه روز بازدهی بیشتری دارید؟
- برای مطالعه در چه مکانی راحتتر هستید و تمرکز بالاتری دارید؟
- چه عادتهای اشتباه مطالعاتی دارید که باید آنها را رفع کنید؟
- ...
تعیین هدف مطالعاتی برای هر هفته متناسب با توانایی خود
به برنامه ریزی خود پایبند باشید
- استراحت در بین بازههای مطالعه: بین بازه های مشخص مطالعه خود حتما استراحت کنید و سعی کنید از مواردی که باعث حواس پرتی و وسوسه شدن شما به عدم ادامه مطالعه میشود دوری کنید. دراز بکشید، چشم هایتان را ببندید، افکارتان را رها کنید اگر سعی کنید به چیزی فکر نکنید برعکس فکر می کنید(برای مثال در این لحظه به فیل فکر نکنید، احتمالا به آن فکر کردید☺️) تنها کار این است که افکار در ذهنتان نچرخد، بگذارید افکار از دری وارد شده و از در دیگر خارج شوند.
- برای سایر فعالیتهای خود نیز برنامه ریزی کنید: با این کار تسلط بیشتر بر روی زمان خود دارید و میتوانید از کاری های زمانبر و بیهوده جلوگیری کنید.
- مدام یک درس را نخوانید: اینکه چند روز متوالی یک موضوع را بخوانید موجب خستگی شده و باعث میشود نسبت به ادامه آن دلسرد شوید. برنامه مطالعاتی خود را جذاب کنید، ببینید امروز دوست دارید چه درسی را بخوانید، با این کار انگیزه خواندن آن موضوع باعث مطالعه هر چه بهتر شما میشود.
- برنامه مطالعه خود را ارزیابی کنید و در صورت نیاز باز تنظیم کنید، اگر دیدید که برنامه تان کار نمیکند، یا کارآمد نیست، نا امید نشوید. تغییراتی را ایجاد کنید، این کار باعث میشود که بفهمید چه چیز برای شما بهتر است.
برای مثال سوالات زیر را از خود بپرسید:
هر چقدر بیشتر خود را بشناسید و به خود آگاه باشید، میتوانید بهتر و هوشمندانه تر عمل کنید.
یک هدف معقول با توجه به توانایی های خود تنظیم کنید، اینکه در ابتدا بگویید: من میخواهم این هفته ۱۲۰ ساعت مطالعه داشته باشم یا درس ساختمان داده را به صورت کامل تمام کنم، هدفی نا معقول است. پس متناسب با گنجایش و تواناییهای خودتان برنامهای تنظیم کنید و نسبت به آن متعهد باشید. با مرور زمان، حجم مطالعاتی خود را افزایش دهید، همچنین سعی برنامه هفتگی خود را بنویسید و روند پیشرفت خود را بررسی کنید. پلتفرم برنامه ریزی با در اختیار قرار دادن امکانات بسیار زیادی به شما در جهت برنامه ریزی بهتر، آنالیز مطالعاتی خود و ایجاد انگیزه رقابتی باعث میشود برنامه ای کارآمد تر متناسب با وضعیت خود تنظیم کنید.
یک برنامه مطالعه زمانی نتیجه مطلوب دارد که به طور مداوم آن را دنبال کنید. برای پایبندی به برنامه ریزی موارد زیر را در نظر بگیرید:
اولویت بندی مطالعه در کنکور ارشد کامپیوتر
در این قسمت با توجه با تجارت چندین ساله برخی مواردی که در اولویت بندی مطالعه برای کنکور ارشد کامپیوتر حائز اهمیت است رو بررسی میکنیم:
- اگر هدفتان رشته هوش مصنوعی دانشگاه ای برتر کشور است بهتر است که درس سیگنال ها و سیستمها را مطالعه کنید، هر گرایش دیگر به جز هوش مصنوعی میتواند این درس را حذف کند.
- سعی کنید درس گسسته و منطقی را بخوانید، درس گسسته پیش نیاز و مورد استفاده در اکثر دروس است و با خواندن آن یک تیر و چند نشان میزنید، منطقی نیز به دلیل اینکه درس بسیار امنی بوده و در مدت زمان کوتاهی می توانید آن را مطالعه کرده و در کنکور به تمامی سوالات در مدت زمان کمی پاسخ دهید.
- ریاضی ۱ و ۲ به علت تعداد سوالات کم و ضریب پایین آن و از سمت دیگر مدت زمانی که برای مطالعهی آن باید صرف کنید بهانه خوبی برای حذف کردن به ما میدهد.
- قبل از درس سیستم عامل بهتر است درس معماری کامپیوتر را مطالعه کرده باشید تا در ک بهتری از این درس بدست آورید، قبل از هوش مصنوعی نیز دروس ساختمان داده و طراحی الگوریتم را بخوانید تا فهم این درس برایتان به حداکثر برسد.
پیشنهاد ویژه
اگر قصد سفر به جایی ناشناخته داشته باشید خیلی بهتر است از افرادی که این مسیر را به خوبی میشناسند و قاعده سفر کردن را میدانند کمک بگیرید. استاد رامین رضوی با سابقه تدریس درخشان به عنوان مشاور کنکور نیز فعالیت میکند، بیش از ۸۰ درصد رتبههای برتر کنکور ارشد کنکور کامپیوتر و آی تی دانشجویان ایشان بوده و این درصد از موفقیت نه تنها در رشته کامپیوتر بلکه در هیچ رشته دیگری وجود نداشته است، هیچ گاه این اتفاقات تصادفی نیستند و فقط در سایه تلاش و برنامه ریزی امکان پذیر خواهد بود، اگر قصد دارید مسیر کنکور را به اصولی ترین شکل ممکن طی کنید می توانید با تهیه پکیج مشاوره هفتگی با ایشان همراه با تلاش خود به موفقیت در کنکور ارشد دست یابید.
مشاوره هفتگی کنکور ارشد کامپیوتر و IT تا کنکور 1404
مشاوره دو هفته یکبار تا کنکور ارشد کامپیوتر و IT (به صورت خصوصی تا کنکور 1404)
تخفیف ثبتنام غیراقساط
عملکرد هوشمندانه
تلاش زیاد و غیر هوشمندانه ممکن است نتیجه ی مطلوبی نداشته باشد و باعث خستگی، دلسرد شدن و ... شود. در مقابل شما با تلاش هوشمندانه میتوانید نتایج مطلوب تری بدست آورید. امروزه با تلاش و عملکرد هوشمندانه میتوان به اهداف و نتایج دلخواه رسید. در این قسمت به بررسی عملکرد هوشمندانه در مسیر کنکور میپردازیم.
نحوه مطالعه صحیح
برای مطالعه همیشه به یاد داشته باشید که کیفیت، هیچگاه نباید فدای کمیت شود، اگر به صفحه مصاحبه رتبه های برتر توجه کنید، افرادی بودند که با میانگین ۱۳ ساعت مطالعه رتبه تک رقمی کسب کرده اند و افرادی هم بوده اند که با همین ساعت رتبه های سه رقمی کسب کرده اند، چیزی که قابل تأمل است،این است که تلاش زیاد اگر هوشمندانه نباشد به نتیجه مطلوب نخواهد رسید. به جای تلاش زیاد، یاد بگیریم چگونه هوشمندانه تلاش کنیم.
برای مطالعه صحیح به موارد زیر دقت کنید:
- پیوسته بخوانید.
- با سرعت مناسب مطالعه کنید.
- با دقت تمام و فهم موضوع مطالعه خود را پیش ببرید.
- زیاد بنویسید.
- به گونه ای یاد بگیرید که گویا قرار است این مطالب را به کسی یاد بدهید.
- ذهنی درس نخوانید.
- مشکلات تان را بنویسید و بعدا به سراغ حل آنها بروید.
- رکورد بزنید، اگر امروز ۵ ساعت مطالعه کردید فردا ۶ ساعت مطالعه کنید.
- صفر تا صد بنویسید، اگر حل سوالی را یاد گرفتید سعی کنید خودتان بدون نگاه کردن به پاسخ سوال از ابتدا تا انتها آن سوال را یکبار حل کنید.
- تعیین هدف برای هر پارت مطالعه
- نا امید نشوید، اگر مطلبی را متوجه نمی شوید به این معنی نیست که کمبودی در شما وجود دارد، با کمی تلاش و سوال کردن میتوانید به نتیجه برسید.
- همین که امروز بهتر از دیروز مطالعه کرده باشید کافیست.
باید ها و نباید ها
- در صورتی که وسواس مطالعاتی دارید بهتر است آن را کنار بگذارید، چرا که این وسواس باعث میشود در این مسیر دچار آسیب شوید.
- از خواندن و مرور چیزهایی که میدانید بپرهیزید.
- بین بازههای مطالعاتی خود استراحتهای بهینه انجام دهید.
- به مرور وابستگی خود را نسبت به جزوه و کتاب درس باید کاهش دهید، به طوریکه همه مطالب در ذهن شما قرار بگیرد.
- مطالب را با دقت و ریزبینانه مطالعه کنید، یک بار مطالعه عمیق بهتر از چند بار مطالعه سطحی است.
- هر شب تصویر سازی ذهنی را انجام دهید.
- در یک روز میتوانید ۱ تا ۳ درس را مطالعه کنید.
- بعد از اتمام هر فصل از هر درس به سراغ تستهای آن فصل بروید.
- در همان ابتدای خلاصه نویسی انجام ندهید، برای خلاصه نویسی هر درس باید ابتدا حداقل دو بار آن درس را خوانده باشید و تستهای آن را نیز چندین بار حل کرده باشید تا بتوانید بهترین خلاصهای که مختص شما است را بنویسید.
مرور
اگر مطالب و اطلاعاتی که برای ما مهم است را مرور نکنیم، آنها را با گذر زمان فراموش خواهیم کرد. در مسیر کنکور نیز شما باید مرورهای اصولی و منظمی را به کار ببرید تا از فراموشی مطالب جلوگیری کنید.
انواع مرور
- خواندن خلاصه نویسی
- مرور از روی جزوه درسی یا کتاب
- مرور با تست (حرفه ای ترین و بهترین مدل مرور در ایام کنکور)
- مرور قسمت های هایلایت شده
توجه: هایلایت کردن نیز مانند خلاصه نویسی بعد از حداقل دو بار مطالعه کامل درس یا فصل انجام می شود.
بازه های مرور
روانشناسان معتقدند که بعد از یادگیری و حداکثر تا ۶ ساعت بعد از یادگیری، فراموشی با شیب تندی آغاز میشود، به طوری که بعد از گذشت ۲۴ ساعت حدود ۸۰ درصد مطالب جدیدی که یاد گرفتهاید را فراموش میکنید و این امر کاملا طبیعی است، به همین دلیل بازههای مرور بسیار اهمیت دارد، و شما با مرور در فواصل مشخص و تعیین شده میتوانید مطالب را بهتر به خاطر بسپارید.
بازه های مرور میتواند چند ساعت بعد، یک روز بعد، یک هفته، یک ماه و ۳ الی ۴ ماه بعد از وقتی که مطلب جدیدی را یاد میگیرید باشد. برای مثال شما امروز جلسه سوم فصل اول نظریه زبان را مشاهد کرده اید، حال میتوانید مرور چند ساعت بعد را با تصویر سازی ذهنی پایان روز انجام دهید(در ادامه در مورد تصویر سازی ذهنی بحث خواهیم کرد)، فردای آن روز مطالب رو مجدد مرور کنید، سپس یک هفته بعد، یک ماه بعد و به همین صورت فواصل مرور را زیاد میکنید. پلتفرم برنامه ریزی امکان بسیار جذابی برای مرور، تحت عنوان مرور آبشاری را در خود جای داده که با وارد کردن مطالبی که خوانده اید، در بازه های مشخص مرور به شما اعلام میکند که زمان مرور مبحث مورد نظر فرا رسیده است.
نحوه تست زدن
به صورت عمده شما باید دو نوع تست زدن را بیاموزید:
فیدبک
در روش فیدبک، برای مثال شما قصد دارید تستهای فصل اول مدار منطقی را حل کنید، تعداد تستهای این فصل هم حدوداً ۵۰ تست است. حال شروع میکنید به تست زدن و تمام ۵۰ تست را حل میکنید، بعد از اینکه تمام شد به کلید تستها رجوع میکنید و تستهایی که نزدهاید یا غلط زدهاید را بررسی میکنید و جواب تشریحی آن را مطالعه میکنید و در صورت نیاز هم متناسب با تست مورد نظر به مرور قسمتی از جزوه رجوع میکنید، سپس آن سوال را صفر تا صد برای خود حل میکنید. عملا در این روش شما با تست زدن متوجه میشوید که در کدام قسمت دچار ضعف هستید و سعی به تقویت آن میکنید.
واشبک
در این روش شما به صورت تست به تست رفع اشکال میکنید، برای مثال شما میخواهید تستهای فصل اول معماری را حل کنید، شروع میکنید که تست اول را حل کنید، ابتدا سعی به حل تست میکنید و اگر ایده ای داشتید دست به قلم میشوید و بعد از اتمام به سراغ پاسخ تشریحی آن تست میروید و اگر هم ایده ای برای حل نداشتید باز هم به سراغ پاسخ تشریحی آن تست میروید، و در صورت نیاز به جزوه درس آن مبحث مراجعه میکنید و قسمتهایی که نیاز است را مرور می کنید.(توجه داشته باشید که در این مرور افراط نکنید، یعنی اینکه فقط مطالبی که مربوط به آن تست است را مرور کنید و از مرور مطالب اضافی خودداری کنید). نکته ای که حائز اهمیت است این است که شما اگر تست را غلط زده بودید یا نزده بودید بعد از مطالعه جواب تشریحی آن تست به صورت صفر تا صد بدون نگاه کردن به جواب باید بتوانید آن تست رو مجدد حل کنید و تا زمانی که از ابتدا تا انتها آن تست را حل نکردید، به سراغ تست بعد نمیروید.
باید ها و نباید ها
بعد از اینکه هر فصل را مطالعه کردید به سراغ تستهای آن فصل بروید، اینطور نباشد که شما یک درس را به صورت کامل تمام کرده باشید و حال تازه به سراغ تست زدن بروید. اگر به صورت فصل به فصل به سراغ تستها بروید باعث میشود مطالبی که خواندید زودتر برایتان مرور شود و ماندگاری آنها در ذهن شما بیشتر شود. همچنین سعی کنید تستهای یک فصل را تقسیم بندی کنید و در بازههای مشخصی آنها را حل کنید، یعنی اینکه تست های آن فصل را یک هفتهای تمام نکنید بلکه در ۳ الی ۵ هفته آن ها را حل کنید، دلیل این کار این است که با تست زدن در بازه های فاصله دار، مطالب نیز مرور میشود که به این شکل یک تیر و دو نشان است.
دوران جمع بندی
با توجه به طولانی بود بازۀ مطالعه کنکور و زیاد بودن حجم مباحث، احتمال فراموشی مطالب نیز بیشتر است. اگر فرصت کافی برای مرور مطالب نگذارید، باعث میشود مطالب زیادی را فراموش کرده و توان پاسخگویی شما تا حد زیادی در جلسه کنکور پایین بیاید. مهم ترین دوران مطالعاتی در ایام کنکور، دوره جمع بندی است، در این دوران شما سوالات آزمونهای سراسری سالهای گذشته را مانند کنکور شبیه سازی میکنید، و به گونه ای عمل میکنید که گویا در جلسه کنکور حاضر شده اید.
همچنین شما به خلاصه نویسی دروس مهم می پردازید و برای هر درس یک برگه خلاصه نویسی تهیه میکنید که در زمانی که میخواهید درسی را مرور کنید به برگه خلاصه نویسی رجوع کنید و از مراجعه به جزوه درس که زمانی بسیاری را برای مرور می طلبد بپرهیزید. علاوه بر این موارد اگر در فصلی یا درسی دچار ضعف هستیم، برنامه ای برای مطالعه آن در نظر بگیریم.
یکی از امکانات بسیار ارزشمند سایت کنکور کامپیوتر ارائه پلتفرم آزمون ساز است که داوطلبان کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی با تهیه این پلتفرم دیگر نیازی به تهیه کتاب نخواهند داشت. با وجود نزدیک به ۲۰۰۰ سوال تالیفی با پاسخ تشریحی و پاسخ تشریحی تمامی تستهای کنکور کامپیوتر و آی تی از سال ۸۱ تا ۱۴۰۱ و امکانات دیگر باعث میشود که با آمادگی بیشتری در کنکور شرکت کنید.
شما میتوانید در صفحه نحوه جمع بندی کنکور ارشد کامپیوتر، در مورد روش ها، مزایای و نکاتی برای نتیجه گیری بهتر از دوران جمع بندی بیشتر مطالعه کنید.
فوت کوزه گری
تصویر سازی ذهنی
تصویرسازی ذهنی نوعی مرور پیشرفته می باشد، که شما در پایان روز با انجام آن باعث میشوید حافظه تان قوی تر شود و مطالب در ذهنتان بیشتر بماند. تصویر سازی ذهنی با تصویر سازی که در علم روانشناسی است متفاوت است، در این تصویر سازی که ما مد نظر داریم شما از ابتدای روز هر درسی را که مطالعه میکنید عناوین و زیر عنوانها را در برگه ای مینویسید (توجه داشته باشید که فرمول و نکتهها را ننویسید)، در آخر این برگه را در گوشه ای قرار میدهید و بدون نگاه کردن به آن، در برگههای چرک نویس خود شروع میکنید به نوشتن هر آنچه در طول روز مطالعه کردید با این تفاوت که با جزئیات کامل اعم از توالی مطالب، نکات و فرمولها را نیز باید بنویسید.
حال اگر عناوین و زیر عناوین را فراموش کرده بودید به برگهای که این موارد را نوشته اید و اگر نکات و فرمولها را فراموش کرده باشید به جزوه درس مراجعه میکنید (سعی کنید به صورت ریزبینانه به بررسی برگه یا جزوه نپردازید و در حدی که فقط همان مطلب فراموش شده به یادتان بیاید). این کار را میتوانید در آخر شب یا فردا آن روز انجام دهید. اکثر رتبههای برتر کنکور کامپیوتر که دانشجویان ما بوده اند از این روش حرفهای برای مرور مطالب یاد گرفته شده استفاده کرده اند و تاثیرات بسیار زیادی در یادگیری آنها داشته است.
پیاده روی صبحگاهی
حال وقت آن رسیده است که راز موفقیت را فاش کنیم، رازی که با در دست داشتن آن میتواند به تمامی اهداف خود برسید. تکرار اهداف، نقشه یا ایده در ذهن باعث وارد شدن آنها به ضمیر ناخودآگاه شما میشود و ناخودآگاه بر روی تصمیمات تاثیر میگذارد. جالب است که شما اگر هر چیزی را به اندازه کافی به خودتان بگویید، باعث میشود به آن چیزی که باور دارید برسید حتی اگر دروغ باشد. نسبت حافظه خودآگاه و ناخودآگاه شما مانند تصویر بالاست، خودآگاه قسمت بالا و ناخودآگاه قسمت پایین است، مهمترین نکتهای که میتوان گفت این است که ضمیر ناخودآگاه خود را دست کم نگیرید
در پیاده روی صبحگاهی شما با مرور اهداف خود که میتواند اهداف ۱ ساله، ۳ ساله و ... باشد و تصور لحظه ای که با آن رسیدید شروع میشود با این کار انگیزه روز خود را میسازید و بعد از آن خلوتی با خداوند خود میکنید و خواسته ها و اهداف خود را از او طلب میکنید، و سپس برنامه آن روز خود را که متناسب با اهداف شما است را مرور میکنید. هدف از پیاده رویهای صبحگاهی زنده نگه داشتن و ایجاد خواسته سوزان خود است که با مرور و پیوستگی تاثیراتی در ضمیر ناخودآگاه شما قرار میدهد که این تاثیرات، ناخودآگاه بر روی تصمیمات شما تاثیر میگذارد.
همه دستاوردهای فردی نتیجه انگیزه یا ترکیبی از انگیزهها است. شما با انجام پیاده رویهای صبحگاهی انگیزه لازم برای آن روز را تامین میکنید و پیوسته انجام دادن این کار باعث افزایش اعتماد به نفس شما نیز میشود. با این تفاسیر بهتر است از فردا شروع به انجام این کار کنید. مطمئن باشید از نتیجهی آن در طولانی مدت شگفت زده خواهید شد.
جمع بندی
داشتن منبع مناسب، برنامه ریزی درست، تلاش هوشمندانه و پیوسته میتواند موجب موفقیت شما در کنکور باشد. اگر بخواهیم در چند مورد اقدامهای لازم برای خواندن کنکور ارشد را بیان کنیم، اول از همه در انتخاب منبع خود وسواس لازم را داشته باشید، برنامه ریزی درست موجب رسیدن به هدف شماست، سعی کنید هوشمندانه و درست تلاش کنید، از تجربیات رتبه های برتر استفاده کنید، و اگر میخواهید مسیر را به صورت اصولی و بدون نگرانی طی کنید میتوانید مشاوره هفتگی استاد رضوی را تهیه کنید که در تمامی مراحل تا کنکور همراه شما خواهد بود و مسیر را برای شما روشن می سازد.
آیا برای کنکور ارشد کامپیوتر کتاب مرجع بخوانیم؟
کتاب مرجع با توجه به وقت گیر بودن، داشتن مطالب اضافی و از همه مهمتر اینکه سوالات کنکور از یک کتاب مرجع طرح نمیشود از همین رو مطالعه آن برای کنکور توصیه نمیشود.
چگونه منابع مناسب برای کنکور ارشد کامپیوتر انتخاب کنیم؟
اگر به مسیری که رتبه های برتر آن را پیموده اند دقت کنید، متوجه میشوید که یکی از دلایل موفقیت آنها وجود منابع مناسب بوده است، شما میتوانید با تهیه ۶ درس و نکته و تست یا ۱۱ درس و نکته و تست از مطالعه چند منبعی برای هر درس نجات یابید و در مدت زمان کمتری نسبت به کتابهای موجود در آن درس به تسلط برسید.