احتمالاً میدانید که دانشگاه علم و فرهنگ از دانشگاههای غیرانتفاعی است. رشته مهندسی کامپیوترمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفاین صفحه به معرفی کامل رشته کامپیوتر، اعم از دروس رشته کامپیوتر، درآمد رشته کامپیوتر، شغل های رشته کامپیوتر، گرایش ها و زیر شاخه های رشته کامپیوتر پرداخته است نیز از پرطرفدارترین رشتههای کنکور ریاضی و فنی است. اگر قصد دارید رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ را برای تحصیل انتخاب کنید یا درباره آن اطلاعات بیشتری کسب کنید، این مقاله را از دست ندهید. در این مقاله به آشنایی با دانشگاه علم و فرهنگ، جایگاه علمی دانشگاه علم و فرهنگ، آخرین رتبه لازم برای قبولی در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ در مقطع کارشناسی و ارشد، چارت درسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ، اساتید هیئتعلمی دانشگاه علم و فرهنگ و… میپردازیم.
آشنایی با دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ
در دانشگاه علم و فرهنگ، گروه مهندسی کامپیوتر یکی از گروههای آموزشی این دانشگاه است. این دانشگاه در بلوار اشرفی اصفهانی - نرسیده به پل اتوبان همت - خیابان شهید قموشی - خیابان بهار - دانشگاه علم و فرهنگ واقع شده است. با بیش از 23000 فارغالتحصیل، 8900 دانشجوی کارشناسی، ارشد و بیش از 170 دانشجوی بینالمللی، این دانشگاه یکی از بزرگترین دانشگاههای غیرانتفاعی کشور است. با مراجعه به وب سایت دانشگاه علم و فرهنگ و گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ میتوانید اطلاعات جامعی درباره این دانشگاه کسب کنید.
فیلم معرفی دانشگاه علم و فرهنگ
فیلم اول معرفی دانشگاه علم و فرهنگ
فیلم دوم معرفی دانشگاه علم و فرهنگ
رتبه جهانی دانشگاه علم و فرهنگ
نشریهها و مؤسسات متفاوتی وجود دارند که دانشگاهها را بر اساس جایگاه علمیشان رتبهبندی میکنند. بر اساس اطلاعات سایت scimagoir.com، دانشگاه علم و فرهنگ در جایگاه 2551 امین دانشگاه برتر جهان قرار دارد. اطلاعات دقیق و بهروز رتبه جهانی و داخلی دانشگاه علم و فرهنگ را میتوانید از صفحه رتبه دانشگاه علم و فرهنگ مشاهده کنید.
حداقل رتبه لازم برای قبولی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ در مقطع لیسانس
اگر شما هم به دنبال اطلاعاتی درباره رتبههای لازم برای قبولی در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ از طریق کنکور سراسری ریاضی و فنی هستید، این بخش میتواند برای شما مفید باشد. در ابتدا، باید به تفاوتهای سهمیههای مناطق توجه کنیم و محدودهای از رتبههای قبولی در این رشته را مشخص کنیم. در ادامه، اطلاعات مربوط به رتبههای قبولی در مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ برای کنکور سراسری سال ۱۴۰۱ ارائه شده است. این اطلاعات میتواند به شما در برنامهریزی و هدفگذاری برای دستیابی به این رشته کمک کند.
دانش آموزان دارای سهمیه منطقه یک
اگر دانشآموز منطقه یک هستید، باید رتبه شما در منطقه بین 2894 (حدود 4977 کشوری) تا 4851 (حدود 8770 کشوری) باشد.
دانش آموزان دارای سهمیه منطقه دو
دانشآموزان منطقه دو باید رتبه بین 2554 (حدودا 6772 کشوری) تا 4116 (حدوداً 11847 کشوری) برای ورود به کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ کسب کنند.
دانش آموزان دارای سهمیه منطقه سه
در نهایت دانشجویان منطقه سه برای قبولی در این رشته و دانشگاه باید رتبه بین 1930 (حدود 13583 کشوری) تا 3712 (حدود 22470 کشوری) کسب کنند.
آخرین رتبه قبولی برای مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ در مقطع کارشناسی
یکی از سؤالات متداول داوطلبان این است که آخرین رتبه قبولی برای یک رشته و دانشگاه خاص چقدر است؟ برای پاسخ به این سؤال باید در نظر داشت که این رتبهها هر سال ممکن است تغییر کنند. بااینحال، میتوان بهصورت تقریبی به آخرین رتبههای قبولی اشاره کرد. اطلاعات زیر مربوط به کنکور سراسری سال ۱۴۰۲ است و میتواند به شما در تخمین رتبههای موردنیاز کمک کند. توجه داشته باشید که این ارقام ممکن است در سالهای آینده متفاوت باشند.
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه یک: 4851 منطقه یک و 8770 کشوری
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه دو: 4116 منطقه دو و 11847 کشوری
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه سه: 3712 منطقه سه و 22470 کشوری
تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و فرهنگ در رشته مهندسی کامپیوتر
دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ، علاوه بر مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر، در مقطع کارشناسیارشد و دکتری نیز اقدام به جذب دانشجوی میکند. در مقطع کارشناسیارشد گرایش نرم افزار معرفی رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه+معرفی ارشد نرم افزاررشته نرم افزار یکی از گرایش های مقطع لیسانس و ارشد کامپیوتر است، در این صفحه رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه و ارشد نرم افزار توسط اساتید صنعتی شریف معرفی شده، گرایش هوش مصنوعیگرایش هوش مصنوعی مقطع ارشد کامپیوتریکی از گرایش های ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی است یا همان ارشد هوش مصنوعی است که این صفحه بطور کامل در مورد این گرایش، دروس ارشد هوش مصنوعی و بازار کار آن صحبت کردهایم. و گرایش علوم دادهمعرفی رشته علوم داده، علم داده (Data Science) چیستدر این مطلب به معرفی رشته رشته علوم داده در مقطع ارشد پرداخته شده است ارائه میشود؛ علاوهبرآن در مقطع دکتری نیز گرایش نرمافزار ارائه میشود.
برای آگاهی از ظرفیت این گرایشها در مقطع کارشناسیارشد میتوانید به صفحه ظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوترظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوتردر این قسمت میتوانید ظرفیت پذیرش ارشد مهندسی کامپیوتر در همه گرایش های نرم افزار، هوش مصنوعی، معماری کامپیوتر، شبکه های کامپیوتری، رایانش امن، الگوریتم و محاسبات و بیوانفورماتیک را مشاهده کنید مراجعه کنید. اگر قصد دارید در مقطع کارشناسیارشد در دانشگاه علم و فرهنگ تحصیل کنید، ادامه مقاله اطلاعات ارزشمندی برایتان آوردهایم.
میانگین درصدهای مورد نیاز برای قبولی در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ در مقطع کارشناسی ارشد
داوطلبانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع ارشد کامپیوترمعرفی ارشد کامپیوترارشد کامپیوتر چیست؟ این مقاله عالی به معرفی ارشد کامپیوتر میپردازد و درباره آینده رشته کامپیوتر و نحوه اپلای کردن توضیح میدهد را دارند، باید با رتبههای قبولی و درصدهای لازم برای پذیرش در دانشگاه موردنظر خود آشنا باشند. به همین منظور، در این صفحه تعدادی از کارنامههای پذیرفتهشدگان در گرایشهای مختلف رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علم و فرهنگ را گردآوری کردهایم. این اطلاعات میتواند بهعنوان راهنمایی مفید برای متقاضیانی که به دنبال قبولی در این دانشگاه هستند، مورداستفاده قرار گیرد. با بررسی این کارنامهها، داوطلبان میتوانند دید بهتری از شرایط و الزامات پذیرش در این دانشگاه به دست آورند.
کارنامه قبولی علوم داده دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ سال ۱۴۰۲
کارنامه قبولی نرم افزار دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ سال 1400 سهمیه 5 درصد
کارنامه قبولی نرم افزار دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ سال 1399
کارنامه قبولی نرم افزار دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ سال 1399
اگر به دنبال اطلاعات بیشتری از کارنامههای پذیرفتهشدگان در دانشگاهها و گرایشهای مختلف هستید، میتوانید به صفحه کارنامه های کنکور ارشد کامپیوترکارنامه های کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی یا علوم کامپیوتردر این صفحه میتوانید به تمامی کارنامه های کنکورهای ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر و محل قبولی هر کارنامه دسترسی پیدا کنید مراجعه کنید. این صفحه اطلاعات کاملی درباره کارنامههای پذیرفتهشدگان در سالهای مختلف، گرایشهای گوناگون و دانشگاههای مختلف ارائه میدهد؛ همچنین اگر قصد دارید برای کنکور ارشد کامپیوتر مطالعه کنید و به دنبال منابع مناسب برای شروع هستید، صفحه بهترین منابع کنکور ارشد کامپیوترجامع ترین منابع کنکور ارشد کامپیوترمهم ترین گام برای کسب موفقیت در کنکور ارشد کامپیوتر، تهیه بهترین منابع است، بهترین منابع، منابعی هستند که تقریبا تمامی رتبههای تک رقمی و دو رقمی کنکور ارشد کامپیوتر از آنها استفاده میکنند، در زیر این منابع را به شما معرفی میکنیم میتواند راهنمایی ارزشمند برای شما باشد.
چارت مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ مقطع لیسانس
اگر علاقهمندید بدانید که در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ چه دروسی ارائه میشود، میتوانید به چارت درسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ مراجعه کنید. این چارت درسی به شما نشان میدهد که دانشجویان چه درسهایی را باید بگذرانند، کدام درسها در هر ترم پیشنهاد میشود، و پیشنیاز و همنیاز هر درس چیست؛ علاوه بر این با مراجعه به سرفصل رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی، میتوانید از محتوای درسی هر درس مطلع شوید و برنامهریزی بهتری برای تحصیل خود داشته باشید. این اطلاعات به شما کمک میکند تا مسیر تحصیلی خود را با دقت بیشتری طراحی کنید و از فرصتهای آموزشی به بهترین نحو استفاده کنید.
چارت مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ مقطع کارشناسی ارشد
ازآنجاییکه دانشگاه علم و فرهنگ زیر نظر وزارت علوم است، از سرفصل رسمی وزارت علوم برای رشته مهندسی کامپیوتر پیروی میکند. برای مقطع کارشناسیارشد نیز چارت درسی ارائه شده دانشگاه علم و فرهنگ استفاده کنید.
دروس مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ
با مراجعه به برنامه درسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ، میتوانید با دروسی که هر دانشجوی این رشته باید بگذراند، آشنا شوید. در ادامه در یک جدول تعداد واحدهای درسی ارائه شده را آوردهایم:
دروس | تعداد واحد |
---|---|
دروس عمومی | 22 واحد |
دروس پایه | 20 واحد |
دروس اصلی | 84 واحد |
دروس اختیاری | 14 واحد |
جمع | 140 واحد |
تعداد ورودی دانشگاه علم و فرهنگ در هر گرایش در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری
دانشگاه علم و فرهنگ در هر یک از گرایشهای مهندسی کامپیوتر تعداد مشخصی دانشجو از طریق کنکور کارشناسی ارشد پذیرش میکند. در زیر به تعداد ورودیهای هر گرایش اشاره میکنیم:
- ظرفیت گرایش نرم افزار معرفی رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه+معرفی ارشد نرم افزاررشته نرم افزار یکی از گرایش های مقطع لیسانس و ارشد کامپیوتر است، در این صفحه رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه و ارشد نرم افزار توسط اساتید صنعتی شریف معرفی شده: 20 نفر
- ظرفیت گرایش هوش مصنوعیگرایش هوش مصنوعی مقطع ارشد کامپیوتریکی از گرایش های ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی است یا همان ارشد هوش مصنوعی است که این صفحه بطور کامل در مورد این گرایش، دروس ارشد هوش مصنوعی و بازار کار آن صحبت کردهایم. : 10 نفر
- ظرفیت گرایش علوم دادهمعرفی رشته علوم داده، علم داده (Data Science) چیستدر این مطلب به معرفی رشته رشته علوم داده در مقطع ارشد پرداخته شده است: 20 نفر
تعداد ورودیهای هر گرایش در دانشگاه علم و فرهنگ و سایر دانشگاهها ممکن است هر ساله تغییر کند. برای اطلاع از تعداد دقیق ورودیها در هر رشته و گرایش، بهتر است به دفترچه انتخاب رشته کنکور کارشناسیارشد یا دکتری مراجعه کنید. اگر میخواهید از ظرفیت پذیرش در سایر دانشگاهها و گرایشهای مختلف در مقطع کارشناسیارشد مطلع شوید، میتوانید به صفحه ظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوترظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوتردر این قسمت میتوانید ظرفیت پذیرش ارشد مهندسی کامپیوتر در همه گرایش های نرم افزار، هوش مصنوعی، معماری کامپیوتر، شبکه های کامپیوتری، رایانش امن، الگوریتم و محاسبات و بیوانفورماتیک را مشاهده کنید مراجعه کنید. این منابع به شما کمک میکنند تا تصمیمات بهتری در مورد انتخاب رشته و دانشگاه بگیرید.
معرفی اساتید هیئت علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ
اساتید نقش بسیار مهمی در تعیین جایگاه علمی یک دانشگاه دارند، زیرا تجربه و دانش آنها به طور مستقیم بر کیفیت آموزش و پژوهش تأثیر میگذارد. در ادامه به معرفی تعدادی از اساتید گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ میپردازیم:
آقای دکتر محمد جواد شایگان فرد مرتبه علمی: دانشیار حوزه تحقیقاتی: علوم داده، یادگیری ماشین، سیستمهای توزیع شده، تجارت الکترونیکی، کسب و کار الکترونیکی صفحه رسمی آقای دکتر محمد جواد شایگان فرد صفحه گوگل اسکالر آقای دکتر محمد جواد شایگان فرد | |
خانم دکتر آزاده طباطبایی مرتبه علمی: استادیار حوزه تحقیقاتی: هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، الگوریتم، پیش بینی سری زمانی، تحلیل شبکه های اجتماعی | |
آقای دکتر علیرضا رضوانیان مرتبه علمی: استادیار حوزه تحقیقاتی: هوش مصنوعی، تحلیل شبکه های اجتماعی، یادگیری ماشین، اتوماتای یادگیر، الگوریتمهای تکاملی | |
آقای دکتر علی قرقی مرتبه علمی: استادیار حوزه تحقیقاتی: هوش مصنوعی، علوم داده، یادگیری ماشین، نظریه بازی، ارزیابی چرخه حیات | |
آقای دکتر حبیب الله اصغری مرتبه علمی: استادیار حوزه تحقیقاتی: داده کاوی، پردازش متن | |
آقای دکتر دارا معظمی مرتبه علمی: استاد حوزه تحقیقاتی: نظریه گراف، یادگیری ماشین در گراف، ترکیبیات، شبکه های اجتماعی |
جمعبندی
ما در این مقاله به بررسی دانشگاه علم و فرهنگ، اساتید دانشگاه علم و فرهنگ، دروس و درصدهای قبولی پرداختیم؛ امیدواریم این مطالب مفید بوده باشد.
چه رتبه ای در منطقه های متفاوت باید در آزمون سراسری کسب کنیم تا در دانشگاه علم و فرهنگ رشته مهندسی کامپیوتر پذیرفته شویم؟
برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه یک: رتبه بین 2894 (حدود 4977 کشوری) تا 4851 (حدود 8770 کشوری) - برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه دو: رتبه بین 2554 (حدودا 6772 کشوری) تا 4116 (حدوداً 11847 کشوری) - برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه سه: رتبه بین 1930 (حدود 13583 کشوری) تا 3712 (حدود 22470 کشوری)
چگونه می توانم از دروس ارائه شده در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ مطلع شوم؟
اطلاعات مربوط به دروسی که دانشجویان مهندسی کامپیوتر میگذرانند را میتوانید در صفحه چارت درسی مهندسی کامپیوتر پیدا کنید.
چگونه می توانم به کارنامه های قبولی مقطع ارشد مهندسی کامپیوتر دسترسی داشته باشم؟
شما با مراجعه به کارنامههای کنکور ارشد کامپیوتر میتوانید به کارنامه افرادی که در مقطع ارشد در دانشگاه و گرایشهای متفاوتی پذیرش گرفتهاند مراجعه کنید و اطلاعات جامعی کسب کنید.
دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ کجاست؟
دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ در بلوار اشرفی اصفهانی - نرسیده به پل اتوبان همت - خیابان شهید قموشی - خیابان بهار - دانشگاه علم و فرهنگ واقع شده است.
آخرین رتبه قبولی کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ چند است؟
بر اساس نتایج کنکور سراسری سال 1402، آخرین رتبه قبولی به تفکیک سهمیه مناطق به صورت زیر است: آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه یک: 4851 منطقه یک و 8770 کشوری - آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه دو: 4116 منطقه دو و 11847 کشوری - آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه سه: 3712 منطقه سه و 22470 کشوری