دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی یکی از انتخابهای دانشجویانی است که میخواهند معلم شوند. این دانشگاه رشتههای متفاوتی در مقطع کارشناسی ارائه میدهد که رشته مهندسی کامپیوترمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفاین صفحه به معرفی کامل رشته کامپیوتر، اعم از دروس رشته کامپیوتر، درآمد رشته کامپیوتر، شغل های رشته کامپیوتر، گرایش ها و زیر شاخه های رشته کامپیوتر پرداخته است یکی از آنها است. این رشته یکی از پرطرفدارترین رشتههای کنکور ریاضی و فنی نیز است؛ بنابراین اگر دانشآموز یا دانشجو هستید و میخواهید درباره رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اطلاعات کسب کنید، این مقاله میتواند اطلاعات مفیدی در اختیارتان قرار دهد. در این مقاله به آشنایی با دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، جایگاه علمی دانشگاه تربیت رجایی، آخرین رتبه لازم برای قبولی در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در مقطع کارشناسی و ارشد، چارت درسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، اساتید هیئتعلمی دانشگاه شهید رجایی و… میپردازیم.
آشنایی با دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، برای رشته مهندسی کامپیوتر یک دانشکده مجزا وجود دارد. این دانشکده در تهران - لویزان - خیابان شهید شعبانلو - دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی واقع شده است. با بیش از 8500 دانشجوی کارشناسی، ارشد و دکتری و بیش از 180 استاد، این دانشگاه یکی از دانشگاههای نسبتاً بزرگ است که بسیاری از معلمین آینده را تربیت و تعلیم میکند.
دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بهعنوان یکی از مراکز آموزشی معتبر در ایران، دارای یک دانشکده مجزا برای رشته مهندسی کامپیوتر است. این دانشکده در تهران، لویزان، خیابان شهید شعبانلو، واقع شده و بخشی از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی است. با دارابودن بیش از 8500 دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسیارشد و دکتری، و بهرهمندی از بیش از 180 استاد مجرب و متخصص، این دانشگاه بهعنوان یکی از دانشگاههای بزرگ و معتبر کشور شناخته میشود. دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نقش مهمی در تربیت و تعلیم معلمان و متخصصان آینده دارد.
با مراجعه به وب سایت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی میتوانید اطلاعات جامعی درباره این دانشگاه کسب کنید.
رتبه جهانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
نشریات و مؤسسات مختلفی در سراسر جهان وجود دارند که دانشگاهها را بر اساس معیارهای گوناگون علمی، پژوهشی و آموزشی رتبهبندی میکنند. یکی از معتبرترین این رتبهبندیها، رتبهبندی جهانی QS است. این رتبهبندی با ارزیابی شاخصهایی نظیر کیفیت آموزش، پژوهش، اعتبار بینالمللی، و تأثیر علمی، دانشگاهها را در سطح جهانی مقایسه میکند. در این رتبهبندی، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی جایگاه 2095 را در بین دانشگاههای برتر جهان به خود اختصاص داده است.
رتبه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در ایران
دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در میان دانشگاههای داخلی نیز جایگاه قابلتوجهی دارد. بر اساس اطلاعات منتشر شده در وبسایت رسمی دانشگاه شهید رجایی، این دانشگاه در رتبه 25 برترین دانشگاههای کشور قرار گرفته است.
حداقل رتبه لازم برای قبولی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در مقطع لیسانس
اگر شما نیز به این فکر هستید که با چه رتبهای در کنکور سراسری ریاضی و فنی میتوانید در رشته کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی پذیرفته شوید، ادامه این بخش برایتان مفید خواهد بود. برای درک بهتر، ابتدا باید سهمیههای مناطق مختلف را تفکیک کنیم و سپس یک بازه تقریبی برای رتبههای قبولی در این رشته ارائه دهیم. این اطلاعات میتواند به شما در برنامهریزی و هدفگذاری برای مطالعه کمک کند. در کنکور سراسری سال ۱۴۰۲، رتبههای قبولی برای مهندسی کامپیوتر در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بهصورت زیر بوده است:
برای دانش آموزان دارای سهمیه منطقه یک
اگر دانشآموز منطقه یک هستید، باید رتبه شما در منطقه حدود 3174 (حدود 5436 کشوری) باشد.
برای دانش آموزان دارای سهمیه منطقه دو
دانشآموزان منطقه دو باید رتبه بین 447 (حدودا 1361 کشوری) تا 5078 (حدوداً 14212 کشوری) برای ورود به کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی کسب کنند.
برای دانش آموزان دارای سهمیه منطقه سه
در نهایت دانشجویان منطقه سه برای قبولی در این رشته و دانشگاه باید رتبه بین 217 (حدود 2967 کشوری) تا 3676 (حدود 23745 کشوری) کسب کنند.
آخرین رتبه قبولی برای مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در مقطع کارشناسی
یکی از سؤالات پرتکرار داوطلبان کنکور این است که آخرین رتبه قبولی در یک دانشگاه و رشته مشخص چیست؟ برای پاسخ به این سؤال، باید توجه داشت که این اعداد و ارقام هر سال ممکن است به دلیل تغییرات در تعداد داوطلبان، ظرفیت دانشگاهها و سیاستهای پذیرش، متفاوت باشد. بااینحال، داشتن اطلاعات تقریبی میتواند به داوطلبان کمک کند تا برنامهریزی بهتری برای مطالعه و انتخاب رشته خود داشته باشند. برای کنکور سراسری سال ۱۴۰۲، آخرین رتبههای قبولی در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بهصورت تقریبی به شرح زیر بوده است:
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه یک: 3174 منطقه یک و 5436 کشوری
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه دو: 5078 منطقه دو و 14212 کشوری
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه سه: 3676 منطقه سه و 23745 کشوری
شرایط قبولی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی چیست؟
افرادی که تمایل به تحصیل در دانشگاه شهید رجایی تهران دارند، باید در ابتدا تمامی شرایط را بهدقت مطالعه کرده و سپس برای ثبتنام اقدام نمایند. در ادامه، برخی از مهمترین شرایط عمومی و اختصاصی را معرفی میکنیم.
شرایط عمومی قبولی در دانشگاه شهید رجایی
- تابعیت ایرانی: متقاضی باید تابعیت ایرانی داشته و به دین اسلام یا یکی از ادیان رسمی و مورد تأیید جمهوری اسلامی ایران اعتقاد داشته باشد.
- رعایت قوانین اسلامی: داوطلب باید قوانین جمهوری اسلامی را رعایت کرده و عضو گروههای سیاسی مخالف نباشد.
- عدم سابقه کیفری: داشتن سابقه کیفری یا جزایی برای پذیرش در این دانشگاه ممنوع است.
- عدم اعتیاد: متقاضی نباید به هیچ نوع مواد مخدری اعتیاد داشته باشد.
- اخلاق و سلامت: از شرایط مهم برای تحصیل در دانشگاه شهید رجایی، داشتن رفتار و اخلاق نیکو و سلامت کامل روانی و جسمانی است.
شرایط اختصاصی قبولی در دانشگاه شهید رجایی
- نمره علمی: داوطلب باید حداقل نمره علمی 6500 داشته باشد.
- سن: حداکثر سن برای پذیرش در این دانشگاه 22 سال تمام است، اما هنوز اطلاعیه دقیقی در مورد حداقل و حداکثر سن منتشر نشده است.
- معدل: متقاضی باید دارای حداقل معدل 14 باشد.
- بومی بودن: یکی از شرایط پذیرش در دانشگاه شهید رجایی، بومی بودن داوطلب در کد رشته محل مربوطه است.
- مصاحبه اختصاصی: موفقیت در مصاحبه اختصاصی و بررسی تمامی شرایط عمومی نیز برای قبولی الزامی است.
- شرایط انتخاب رشتههای بومی: برای انتخاب رشتههای بومی، فرد باید شرایط زیر را داشته باشد:
- باید سه سال آخر تحصیلات خود را در یک شهر یا استان گذرانده باشد.
- اگر سه سال آخر تحصیل داوطلب در یک شهر نباشد، شهر محل تولد او بهعنوان استان بومی در نظر گرفته میشود.
- درصورتیکه سه سال آخر تحصیلات فرد در خارج از کشور باشد، شهر محل تولد او بهعنوان استان بومی محسوب میشود.
- اگر فردی در کشور دیگری متولد شده و تحصیلات خود را نیز در خارج از کشور گذرانده باشد، استان بومی او تهران در نظر گرفته خواهد شد.
آیا برای پذیرش در دانشگاه شهید رجایی نیازمند مصاحبه است؟
دانشگاه شهید رجایی یکی از دانشگاههای سراسری با شرایط خاص است که داوطلبان متقاضی رشتههای آن باید پس از قبولی در کنکور سراسری و در فاصله بعد از انتخاب رشته و قبل از اعلام نتایج نهایی کنکور، در مصاحبه کتبی و شفاهی شرکت کنند. این مصاحبه شامل دو مرحله آزمون کتبی و مصاحبه شفاهی است. متقاضیان ابتدا در آزمون کتبی شرکت میکنند و پس از کسب نمره قبولی، به مرحله مصاحبه شفاهی راه مییابند. بر اساس شرایط خاص این دانشگاه، کسب رتبه خوب در کنکور بهتنهایی کافی نیست و موفقیت در هر دو مرحله مصاحبه الزامی است.
سؤالات مصاحبه ورودی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی چگونه است؟
بعد از انتشار کارنامه اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۳، حدود سه برابر ظرفیت دانشگاه شهید رجایی دعوت به مصاحبه میشوند. در این مصاحبه، سؤالاتی برای سنجش داوطلبان از جنبههای تحصیلی و اعتقادی مطرح میشود. آمادگی بامطالعه سؤالات متداول میتواند به موفقیت داوطلبان کمک کند. برخی سؤالات متداول شامل موضوعاتی از قبیل دروغ گفتن، پیروی از ولایت، پوشش و آزادی زنان است. همچنین، سؤالات شفاهی به رفتارهای دینی و اجتماعی داوطلبان میپردازد. داوطلبان میتوانند برای اطلاع از محل مصاحبه به سایت دانشگاه مراجعه کنند.
تحصیلات تکمیلی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در رشته مهندسی کامپیوتر
دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، علاوه بر مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر، در مقطع کارشناسیارشد و دکتری نیز اقدام به جذب دانشجوی میکند. در مقطع کارشناسیارشد گرایش نرم افزار معرفی رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه+معرفی ارشد نرم افزاررشته نرم افزار یکی از گرایش های مقطع لیسانس و ارشد کامپیوتر است، در این صفحه رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه و ارشد نرم افزار توسط اساتید صنعتی شریف معرفی شده، گرایش هوش مصنوعیگرایش هوش مصنوعی مقطع ارشد کامپیوتریکی از گرایش های ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی است یا همان ارشد هوش مصنوعی است که این صفحه بطور کامل در مورد این گرایش، دروس ارشد هوش مصنوعی و بازار کار آن صحبت کردهایم. میشود. در این دانشگاه در مقطع دکتری مهندسی کامپیوتر دانشجو جذب نمیشود.
برای آگاهی از ظرفیت پذیرش در گرایشهای مختلف مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسیارشد، میتوانید به صفحه مربوط به ظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوترظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوتردر این قسمت میتوانید ظرفیت پذیرش ارشد مهندسی کامپیوتر در همه گرایش های نرم افزار، هوش مصنوعی، معماری کامپیوتر، شبکه های کامپیوتری، رایانش امن، الگوریتم و محاسبات و بیوانفورماتیک را مشاهده کنید مراجعه کنید. اگر قصد دارید در مقطع کارشناسیارشد در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تحصیل کنید، ادامه این مقاله اطلاعات ارزشمندی را برای شما فراهم کردهایم.
میانگین درصدهای موردنیاز برای قبولی در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در مقطع کارشناسی ارشد
داوطلبانی که میخواهند در مقطع کارشناسیارشد مهندسی کامپیوتر تحصیل کنند، باید اطلاعاتی از رتبه قبولی و درصدهای موردنیاز برای قبولی در دانشگاه مدنظر داشته باشند. به همین دلیل، تعدادی از کارنامههای پذیرفتهشدگان گرایشهای متفاوت رشته مهندسی کامپیوتر مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی را برایتان در این صفحه آوردهایم که میتواند راهنمای خوبی برای متقاضیان قبولی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی باشد.
کارنامه قبولی گرایش نرم افزار نوبت دوم دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی سال ۱۴۰۲
کارنامه قبولی گرایش هوش مصنوعی روزانه سهمیه 5 درصد دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی سال 1401
کارنامه قبولی گرایش نرم افزار شبانه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی سال 1401
کارنامه قبولی گرایش هوش مصنوعی و رباتیکز دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی سال 1401 روزانه
اگر به دنبال اطلاعات مشابهی از کارنامهها برای دیگر دانشگاهها و گرایشها هستید، میتوانید به صفحه کارنامه های کنکور ارشد کامپیوترکارنامه های کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی یا علوم کامپیوتردر این صفحه میتوانید به تمامی کارنامه های کنکورهای ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر و محل قبولی هر کارنامه دسترسی پیدا کنید مراجعه کنید. این صفحه، دادههای جامعی درباره کارنامه پذیرفتهشدگان در سالهای مختلف، گرایشهای گوناگون و دانشگاههای متفاوت ارائه میدهد. همچنین، اگر قصد دارید برای کنکور ارشد کامپیوتر مطالعه کنید و به منابع مناسبی برای شروع نیاز دارید، صفحه بهترین منابع کنکور ارشد کامپیوترجامع ترین منابع کنکور ارشد کامپیوترمهم ترین گام برای کسب موفقیت در کنکور ارشد کامپیوتر، تهیه بهترین منابع است، بهترین منابع، منابعی هستند که تقریبا تمامی رتبههای تک رقمی و دو رقمی کنکور ارشد کامپیوتر از آنها استفاده میکنند، در زیر این منابع را به شما معرفی میکنیم میتواند به شما یاری رساند.
چارت مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی مقطع لیسانس
اگر به این علاقهمند هستید که در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی چه دروسی تدریس میشود، میتوانید به چارت درسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی مراجعه کنید. این چارت به طور دقیق نشان میدهد که یک دانشجو باید کدام درسها را بگذراند و در هر ترم چه دروس پیشنهادی وجود دارد. همچنین، اطلاعاتی درباره پیشنیازها و همنیازهای هر درس نیز در این چارت موجود است که به شما کمک میکند تا برنامهریزی بهتری داشته باشید.
علاوه بر این، با مراجعه به سرفصلهای رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی، میتوانید به جزئیات بیشتری درباره محتوای درسی هر درس دست پیدا کنید. این سرفصلها به شما این امکان را میدهند که با موضوعات کلیدی و مهارتهایی که در طول تحصیل خود خواهید آموخت، آشنا شوید و تصویر واضحتری از مسیر تحصیلیتان پیدا کنید.
دروس مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
با مراجعه به برنامه درسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، میتوانید با دروسی که هر دانشجوی این رشته باید بگذراند، آشنا شوید. در زیر به طور خلاصه به برخی از مهمترین بخشهای این برنامه درسی اشاره میکنیم:
واحدهای درسی هر دانشجوی مهندسی کامپیوتر بهصورت زیر است:
دروس | تعداد واحد |
---|---|
دروس عمومی | 22 واحد |
دروس پایه | 20 واحد |
دروس اصلی | 84 واحد |
دروس اختیاری | 14 واحد |
جمع | 140 واحد |
دروس پایه به شرح زیر هستند:
ردیف | عنوان | تعداد واحد | نوع واحد |
---|---|---|---|
1 | ریاضی عمومی ۱سرفصل درس ریاضی عمومی ١در این صفحه سرفصل سرفصل درس ریاضی عمومی ١ معرفی شده است، همین طور در خصوص هدف این درس، نحوه ارزشیابی و منابع این درس توضیح داده شده است | 3 | نظری |
2 | ریاضی عمومی ۲سرفصل درس ریاضی عمومی ٢در این صفحه سرفصل سرفصل درس ریاضی عمومی ٢ معرفی شده است، همین طور در خصوص هدف این درس، نحوه ارزشیابی و منابع این درس توضیح داده شده است | 3 | نظری |
3 | فیزیک1 | 3 | نظری |
4 | فیزیک2 | 3 | نظری |
5 | آمار و احتمال مهندسی | 3 | نظری |
6 | معادلات دیفرانسیل | 3 | نظری |
7 | کارگاه کامپیوتر | 1 | عملی |
8 | آزمایشگاه فیزیک2 | 1 | عملی |
جمع | 20 |
همچنین در مجموع باید ۸۴ واحد درس اصلی گذرانده شود که در جدول زیر آمده است:
در نهایت تعدادی درس اختیاری باتوجهبه تمرکز و علاقه دانشجو باید اخذ شود.
تعداد ورودی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در هر گرایش در مقطع کارشناسیارشد و دکتری
دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در هر یک از گرایشهای ذکر شده، ظرفیت مشخصی برای پذیرش دانشجویان از طریق کنکور ارشد کامپیوتر دارد که به شرح زیر است:
- ظرفیت گرایش نرمافزار: 16 نفر
- ظرفیت گرایش هوش مصنوعی: 16 نفر
لازم به ذکر است که این اعداد هر ساله ممکن است تغییر کند؛ بنابراین، برای اطلاع از ظرفیت دقیق هر رشته، پیشنهاد میشود به دفترچه انتخاب رشته کنکور ارشد یا دکتری مراجعه کنید.
همچنین، اگر مایلید از ظرفیت پذیرش سایر دانشگاهها و گرایشهای مختلف در مقطع کارشناسیارشد مطلع شوید، میتوانید به صفحه ظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوترظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوتردر این قسمت میتوانید ظرفیت پذیرش ارشد مهندسی کامپیوتر در همه گرایش های نرم افزار، هوش مصنوعی، معماری کامپیوتر، شبکه های کامپیوتری، رایانش امن، الگوریتم و محاسبات و بیوانفورماتیک را مشاهده کنید مراجعه نمایید. این اطلاعات به شما کمک میکند تا تصمیمات بهتری در روند انتخاب رشته و ادامه تحصیل خود بگیرید.
معرفی اساتید هیئتعلمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
اساتید باتجربه و متخصص در این گروه، نقش حیاتی در آموزش و پژوهش دارند و میتوانند به دانشجویان در درک عمیقتر مباحث کمک کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هر یک از اساتید و حوزههای تحقیقاتی آنها، میتوانید به وبسایت دانشگاه مراجعه کنید. یکی از فاکتورهای مهم که تأثیر زیادی بر جایگاه علمی یک دانشگاه دارد، اساتید آن دانشگاه هستند. در زیر به تعدادی از اساتید گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اشاره میکنیم:
آقای دکتر رضا ابراهیم پور مرتبه علمی: استاد تمام حوزه تحقیقاتی: سیستمهای شناختی و علوم اعصاب، بازشناسی اشیا، هوش مصنوعی و… | |
آقای دکتر احسان پازوکی مرتبه علمی: استادیار حوزه تحقیقاتی: هوش مصنوعی | |
آقای دکتر محمد کلانتری مرتبه علمی: استادیار حوزه تحقیقاتی: پردازش سیگنال، تئوری نمونهگیری، پردازش سیگنال آماری | |
خانم دکتر اکرم بیگی مرتبه علمی: استادیار حوزه تحقیقاتی: تعامل چند عامله، خوشهبندی داده، یادگیری تقویتی و… | |
آقای دکتر حمیدرضا رشیدی کنعان مرتبه علمی: استادیار حوزه تحقیقاتی: پردازش سیگنالهای دیجیتال، پردازش تصویر، پردازش ویدئو، بازشناسی الگو، یادگیری ماشینی و… | |
آقای دکتر علیرضا بساق زاده مرتبه علمی: استادیار حوزه تحقیقاتی: پردازش تصویر، بینایی ماشین، هوش مصنوعی | |
آقای دکتر سید حمید امیری مرتبه علمی: استادیار حوزه تحقیقاتی: پردازش تصویر و بینایی ماشین، دادهکاوی، شناسایی الگو و یادگیری ماشین، دادهکاوی شبکههای اجتماعی |
جمعبندی
در این مقاله به بررسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، آشنایی با مهندسی کامپیوتر دانشگاه رجایی، رتبه دانشگاه رجایی، رتبه قبولی دانشگاه رجایی کارشناسی و ارشد، گرایشهای کارشناسیارشد و اساتید برجسته پرداخته شد. امیدواریم برای شما مفید بوده باشد.
چه رتبهای در منطقههای متفاوت باید در آزمون سراسری کسب کنیم تا در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی رشته مهندسی کامپیوتر پذیرفته شویم؟
بر اساس اطلاعات کنکور سراسری ریاضی و فنی سال 1402، حدود رتبه برای قبولی در مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به صورت زیر میباشد:
1-برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه یک: رتبه حدود 3174 (حدود 5436 کشوری) 2-برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه دو: رتبه بین 447 (حدودا 1361 کشوری) تا 5078 (حدوداً 14212 کشوری) 3-برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه سه: رتبه بین 217 (حدود 2967 کشوری) تا 3676 (حدود 23745 کشوری)
چگونه میتوانم از دروس ارائه شده در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی مطلع شوم؟
اطلاعات مربوط به دروسی که دانشجویان مهندسی کامپیوتر میگذرانند را میتوانید در صفحه چارت درسی مهندسی کامپیوتر پیدا کنید.
چگونه میتوانم به کارنامههای پذیرفتهشدگان مقطع ارشد مهندسی کامپیوتر دسترسی داشته باشم؟
شما با مراجعه به کارنامههای کنکور ارشد کامپیوتر میتوانید به کارنامه افرادی که در مقطع ارشد در دانشگاه و گرایشهای متفاوتی پذیرش گرفتهاند مراجعه کنید و اطلاعات جامعی کسب کنید.
دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی کجاست؟
دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در تهران - لویزان - خیابان شهید شعبانلو - دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی واقع شده است.
آخرین رتبه قبولی کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی چند است؟
بر اساس نتایج کنکور سراسری سال 1402، آخرین رتبه قبولی به تفکیک سهمیه مناطق به صورت زیر میباشد:
1-آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه یک: 3174 منطقه یک و 5436 کشوری 2-آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه دو: 5078 منطقه دو و 14212 کشوری 3-آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه سه: 3676 منطقه سه و 23745 کشوری
چه گرایشهایی از مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسیارشد در دانشگاه تربیت دبیر ارائه میشود؟
در این دانشگاه گرایشهای هوش مصنوعی و رباتیکز و نرمافزار در مقطع کارشناسیارشد ارائه میشود. لازم به ذکر است که مهندسی کامپیوتر در این دانشگاه در مقطع دکتری ارائه نمیشود.
آیا دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی شرایط ورودی خاصی دارد؟
بله شرایط عمومی و اختصاصی قبولی در دانشگاه شهید رجایی در این مقاله بیان شده است.
آیا برای قبولی در دانشگاه شهید رجایی نیاز به مصاحبه است؟ در این مصاحبه چه سؤالاتی بیان میشود؟
بله دانشگاه شهید رجایی برای پذیرش، داوطلبان را به مصاحبه کتبی و شفاهی دعوت میکند. موفقیت در هر دو مرحله الزامی است و سؤالات به جنبههای تحصیلی و اعتقادی میپردازد. این مصاحبه در فاصله زمانی بعد از انتخاب رشته و قبل از اعلام نتایج نهایی کنکور رخ میدهد.