برنامه ریزی تا کنکور ارشد و دکتری: مشاوره خصوصیت با استاد رضوی رو رزرو کن!
ویس توضیحات مشاوره رزرو مشاوره
کنکور کامپیوتر
0
ورود | ثبت نام
نظرات
اشتراک
بالا
علاقه‌مندی

اشتراک
 

مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب

این صفحه به موشکافی مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب از جمله حداقل رتبه لازم برای قبولی، دروس، چارت و اساتید مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب پرداخته است

دانشگاه بناب، از دانشگاه‌های دولتی در آذربایجان شرقی است که در مهرماه سال ۱۳۷۵ فعالیت خود را با نام آموزشکده فنی بناب آغاز کرد. در سال ۱۳۸۴، به دانشکده فنی و مهندسی تحت نظارت دانشگاه تبریز تبدیل شد و در سال ۱۳۸۶ به استقلال رسید. در نهایت، در سال ۱۳۹۰ به دانشگاه بناب ارتقا یافت. این دانشگاه تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران فعالیت می‌کند.

دانشگاه بناب کار خود را با جذب ۳۵ دانشجو در رشته برق الکترونیک در مقطع کاردانی آغاز کرد. با تخصیص ردیف اعتباری مستقل توسط مجلس شورای اسلامی، توسعه آن به طور چشمگیری افزایش یافت و به دانشکده فنی و مهندسی تبدیل شد. در سال ۱۳۸۸، با موافقت شورای گسترش آموزش عالی به مجتمع آموزش عالی بناب تبدیل شد و در سال ۱۳۹۰ به دانشگاه بناب تبدیل شد.

در حال حاضر، دانشگاه بناب دارای سه دانشکده فنی و مهندسی، علوم پایه و هنر و معماری است و نزدیک به ۳۰۰۰ دانشجو در ۱۴ رشته کارشناسی، ۱۰ رشته کارشناسی‌ارشد و ۲ رشته دکتری تحصیل می‌کنند. اعضای هیئت‌علمی دانشگاه ۹۷ نفر و کارمندان مدیریتی آن ۱۲۰ نفر هستند. بر اساس سند چشم‌انداز ۵ساله، پیش‌بینی شده است که دانشگاه بناب به ۶ دانشکده و جمعیتی بالغ بر ۶۰۰۰ دانشجو توسعه یابد. در حال حاضر ۲۵ نفر در مقطع کاردانی، ۲۲۰۰ نفر در مقطع کارشناسی، ۳۵۵ نفر در مقطع تحصیلات تکمیلی و ۴۵ نفر در مقطع دکترا مشغول به تحصیل هستند.

از طرفی، رشته مهندسی کامپیوترمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفاین صفحه به معرفی کامل رشته کامپیوتر، اعم از دروس رشته کامپیوتر، درآمد رشته کامپیوتر، شغل های رشته کامپیوتر، گرایش ها و زیر شاخه های رشته کامپیوتر پرداخته است نیز از پرطرف‌دارترین رشته‌های کنکور ریاضی و فنی است؛ بنابراین اگر دانش‌آموز یا دانشجو هستید و می‌خواهید درباره رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب اطلاعات کسب کنید، ادامه مقاله را از دست ندهید. در این مقاله به آشنایی با دانشگاه بناب، جایگاه علمی دانشگاه بناب، آخرین رتبه لازم برای قبولی در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب در مقطع کارشناسی و ارشد، چارت درسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب، اساتید هیئت‌علمی دانشگاه بناب و… می‌پردازیم.

تصویری از دانشگاه بناب

آشنایی با دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بناب

در دانشگاه بناب، گروه مهندسی کامپیوتر در دانشکده فنی و مهندسی هستند. این دانشکده در آذربایجان شرقی / بناب / بزرگراه ولایت / دانشگاه بناب واقع شده است. دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بناب در ابتدا تنها رشته کاردانی برق الکترونیک را ارائه می‌داد. این رشته به‌عنوان بنیان‌گذار دانشگاه بناب شناخته می‌شود و قدیمی‌ترین رشته تدریسی این مرکز آموزشی به شمار می‌آید. با گذشت زمان و توسعه دانشگاه، دانشکده فنی و مهندسی به طور چشمگیری گسترش یافت و رشته‌های متعددی به آن اضافه شدند.

امروزه، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بناب به ارائه برنامه‌های مختلفی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد می‌پردازد. از جمله این رشته‌ها، رشته مهندسی کامپیوترمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفاین صفحه به معرفی کامل رشته کامپیوتر، اعم از دروس رشته کامپیوتر، درآمد رشته کامپیوتر، شغل های رشته کامپیوتر، گرایش ها و زیر شاخه های رشته کامپیوتر پرداخته است است که در این مقاله قصد داریم به آن بپردازیم.

تصویری از دانشگاه بناب

با مراجعه به وب‌سایت دانشگاه بناب و دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بناب می‌توانید اطلاعات جامعی درباره این دانشگاه کسب کنید.

رتبه جهانی دانشگاه بناب

رتبه‌بندی سایماگو (SCImago) یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه‌بندی جهانی است که از سال ۲۰۰۹ توسط گروه پژوهشی دانشگاه گرانادا در اسپانیا انجام می‌شود. این رتبه‌بندی، دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی - پژوهشی سراسر جهان را بر اساس تعداد مقالات علمی موجود در بانک اطلاعاتی اسکوپوس و سه شاخص تحقیقات (با وزن ۵۰ درصد)، نوآوری (۳۰ درصد) و اجتماعی (۲۰ درصد) ارزیابی می‌کند.

در سال ۲۰۲۳، دانشگاه بناب در این نظام رتبه‌بندی با کسب رتبه ۵۷ در بین مؤسسات آموزشی و پژوهشی دولتی، آزاد و غیرانتفاعی زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت درمان و آموزش پزشکی ایران، موفق به ارتقای چشمگیری شد. این رتبه‌بندی نشان‌دهنده رشد قابل‌توجه این دانشگاه در زمینه‌های مختلف پژوهشی و آموزشی است.

دانشگاه بناب با برگزاری کلاس‌های آموزشی و تخصصی با همکاری دانشگاه‌های بین‌المللی همچون دانشگاه آتاتورک و ارزروم تکنیک ترکیه، در جهت توسعه روابط و همکاری‌های علمی و پژوهشی بین‌المللی گام برداشته است. همچنین، دانشگاه بناب با ارتقای شاخص H به ۵۰ در سال ۲۰۲۲ و افزایش هیئت علمی خود از ۷۷ به ۱۰۰ نفر، توانسته است جایگاه خود را در مجامع علمی بین‌المللی بهبود بخشد.

رتبه دانشگاه بناب در ایران

رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور توسط مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) انجام می‌شود که یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه‌بندی داخلی است. این نظام بر اساس معیارهای مختلفی از جمله آموزش (با وزن ۳۰ درصد)، پژوهش (۲۵ درصد)، فناوری و نوآوری (۲۰ درصد)، بین‌المللی‌سازی (۱۰ درصد)، اثرگذاری اقتصادی (۱۰ درصد) و خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات (۵ درصد) دانشگاه‌ها را ارزیابی می‌کند.

در آخرین رتبه‌بندی ISC، دانشگاه بناب موفق شد با ۱۳ پله رشد نسبت به سال گذشته، رتبه ۴۳ را در بین ۱۱۵ دانشگاه دولتی و ۱۷ دانشگاه غیردولتی کشور به دست آورد. این ارتقا قابل توجه، حاصل تلاش‌های اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه بناب است.

حداقل رتبه لازم برای قبولی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب در مقطع لیسانس

اگر شما هم به این فکر می‌کنید که چه رتبه‌ای در کنکور سراسری ریاضی و فنی برای ورود به رشته مهندسی کامپیوتر در دانشگاه بناب نیاز است، این بخش برای شما مفید خواهد بود. ابتدا باید به تفاوت سهمیه‌های مناطق مختلف توجه کنیم و محدوده رتبه‌های قبولی مهندسی کامپیوتر را در این دانشگاه مشخص کنیم. اطلاعات زیر برای کنکور سراسری سال ۱۴۰۱ ارائه شده است.

توجه به این نکته ضروری است که رتبه قبولی می‌تواند بسته به سهمیه‌های مناطق مختلف متفاوت باشد. به‌عنوان‌مثال، داوطلبانی که از سهمیه مناطق برخوردارند ممکن است با رتبه‌های پایین‌تری پذیرش شوند، در حالی که داوطلبان مناطق برخوردار نیاز به رتبه‌های بالاتری دارند. بنابراین، با بررسی دقیق رتبه‌های قبولی سال‌های گذشته و تحلیل تغییرات احتمالی، می‌توان تخمینی نسبتا دقیق از شانس قبولی در رشته مهندسی کامپیوتر در دانشگاه بناب ارائه داد.

دانش آموزان دارای سهمیه منطقه یک

اگر دانش‌آموز منطقه یک هستید، باید رتبه شما در منطقه حدود 8927 (حدود 18259 کشوری) باشد.

دانش آموزان دارای سهمیه منطقه دو

دانش‌‌آموزان منطقه دو باید رتبه بین 9498 (حدودا 25562 کشوری) تا 13015 (حدوداً 34551 کشوری) برای ورود به کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب کسب کنند.

دانش آموزان دارای سهمیه منطقه سه

در نهایت دانشجویان منطقه سه برای قبولی در این رشته و دانشگاه باید رتبه بین 5265 (حدود 28433 کشوری) تا 5742 (حدود 30212 کشوری) کسب کنند.

آخرین رتبه قبولی برای مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب در مقطع کارشناسی

یکی از سؤالات متداولی که بسیاری از داوطلبان کنکور سراسری مطرح می‌کنند، این است که آخرین رتبه قبولی در یک دانشگاه و رشته مشخص چه بوده است. برای پاسخ به این سؤال باید در نظر داشت که این اعداد و ارقام هر سال تغییر می‌کنند و بستگی به عوامل مختلفی از جمله تعداد داوطلبان، ظرفیت دانشگاه‌ها و سطح دشواری آزمون دارد. بااین‌حال، داشتن یک دید کلی از رتبه‌های قبولی می‌تواند برای برنامه‌ریزی و تعیین هدف مفید باشد.

اطلاعات زیر مربوط به کنکور سراسری سال ۱۴۰۱ است و ممکن است در سال‌های آینده تغییر کند:

تحصیلات تکمیلی دانشگاه بناب در رشته مهندسی کامپیوتر

دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بناب در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری رشته مهندسی کامپیوتر دانشجو نمی‌پذیرد و تنها مقطع کارشناسی این رشته را ارائه می‌دهد. این امر به این معناست که اگر علاقه‌مند به ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی مهندسی کامپیوتر هستید، باید به دیگر دانشگاه‌ها مراجعه کنید؛ اما برای دسترسی به این اطلاعات مفید، لینک‌های زیر می‌توانند راهنمایی مناسبی باشند.

برای اطلاع از ظرفیت گرایش‌های مختلف در مقطع کارشناسی‌ارشد، صفحه ظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوترظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوترظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوتردر این قسمت می‌توانید ظرفیت پذیرش ارشد مهندسی کامپیوتر در همه گرایش های نرم افزار، هوش مصنوعی، معماری کامپیوتر، شبکه های کامپیوتری، رایانش امن، الگوریتم و محاسبات و بیوانفورماتیک را مشاهده کنید اطلاعات کاملی را فراهم می‌کند.

لازم به ذکر است اگر به دنبال اطلاعات کارنامه پذیرفته‌شدگان در دانشگاه‌ها و گرایش‌های مختلف هستید، صفحه کارنامه های کنکور ارشد کامپیوترکارنامه های کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی یا علوم کامپیوترکارنامه های کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی یا علوم کامپیوتردر این صفحه می‌توانید به تمامی کارنامه های کنکورهای ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر و محل قبولی هر کارنامه دسترسی پیدا کنید یک منبع جامع است که اطلاعات کارنامه‌های پذیرفته‌شدگان در سال‌های مختلف، گرایش‌های متفاوت و دانشگاه‌های مختلف را ارائه می‌دهد. به‌علاوه، اگر قصد دارید برای کنکور ارشد کامپیوترمعرفی ارشد کامپیوترمعرفی ارشد کامپیوترارشد کامپیوتر چیست؟ این مقاله عالی به معرفی ارشد کامپیوتر می‌پردازد و درباره آینده رشته کامپیوتر و نحوه اپلای کردن توضیح می‌دهد آماده شوید و به دنبال منابع مناسب برای شروع مطالعه هستید، صفحه بهترین منابع کنکور ارشد کامپیوترجامع ترین منابع آزمون ارشد 1403 رشته مهندسی کامپیوترجامع ترین منابع آزمون ارشد 1403 رشته مهندسی کامپیوترمهم ترین گام‌ برای کسب موفقیت در کنکور ارشد کامپیوتر، تهیه بهترین منابع است، بهترین منابع، منابعی هستند که تقریبا تمامی رتبه‌های تک رقمی و دو رقمی کنکور ارشد کامپیوتر از آنها استفاده می‌کنند، در زیر این منابع را به شما معرفی می‌کنیم می‌تواند به شما کمک کند تا با منابع معتبر و کاربردی آشنا شوید و آمادگی لازم را برای موفقیت در این آزمون کسب کنید.

چارت مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب مقطع لیسانس

اگر کنجکاو هستید که بدانید در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب چه دروسی تدریس می‌شود، باید به چارت درسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب مراجعه کنید. این چارت درسی نشان می‌دهد که یک دانشجو چه درس‌هایی را باید بگذراند و در هر ترم چه درس‌هایی پیشنهاد می‌شود که اخذ شود؛ همچنین، پیش‌نیاز و هم‌نیاز هر درس نیز در این چارت مشخص شده است.

با مراجعه به سرفصل رشته مهندسی کامپیوتر مقطع کارشناسی، می‌توانید از محتوای درسی هر درس آگاه شوید. این سرفصل‌ها شامل جزئیات مربوط به مباحث مورد تدریس، اهداف درسی و منابع مورداستفاده است که به دانشجویان کمک می‌کند تا برنامه‌ریزی بهتری برای تحصیل خود داشته باشند؛ بنابراین، داشتن اطلاعات کامل از چارت درسی و سرفصل‌های مربوطه می‌تواند مسیر تحصیلی دانشجویان را هموارتر کند و آن‌ها را برای موفقیت در رشته مهندسی کامپیوتر آماده سازد.

دروس مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب

اگر کنجکاو هستید که بدانید در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب چه دروسی تدریس می‌شود، بهترین منبع، مراجعه به صفحه برنامه درسی این رشته در دانشگاه بناب است. این برنامه درسی یا همان چارت درسی، نشان می‌دهد که هر دانشجو باید چه دروسی را بگذراند، در هر ترم چه درس‌هایی پیشنهاد می‌شود و پیش‌نیاز و هم‌نیاز هر درس چیست. این اطلاعات به دانشجویان کمک می‌کند تا بهتر برنامه‌ریزی کنند و مسیر تحصیلی خود را با دقت بیشتری طی کنند.

در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر، دانشجویان با مجموعه‌ای از دروس پایه و تخصصی آشنا می‌شوند. دروس پایه شامل مباحثی همچون ریاضیات، فیزیک، مدارهای الکتریکی، مدارهای منطقی دیجیتال و برنامه‌نویسی است. این دروس پایه‌ریزی محکمی برای درک مفاهیم پیشرفته‌تر در مهندسی کامپیوتر ایجاد می‌کنند و به دانشجویان کمک می‌کنند تا پایه‌های علمی لازم را برای تحصیلات بیشتر در این زمینه به دست آورند.

دروس تخصصی مهندسی کامپیوتر شامل سیستم عاملمعرفی درس سیستم عامل – بهترین آموزش درس سیستم عامل در کشورمعرفی درس سیستم عامل – بهترین آموزش درس سیستم عامل در کشوردرس سیستم عامل در این صفحه معرفی شده، همچنین بهترین آموزش درس سیستم عامل در کشور را می‌توانید در این صفحه تهیه کنید، فصول و مراجع سیستم عامل نیز بررسی شده، شبکه های کامپیوتریجامع‌ترین آموزش درس شبکه های کامپیوتریجامع‌ترین آموزش درس شبکه های کامپیوتریدرس شبکه‌ های کامپیوتری یکی از مهم‌ترین و بنیادیترین دروس‌ رشته کامپیوتر است، با توجه به اینکه اینترنت امروزی بزرگترین سیستم مهندسی ساخت دست بشر در تمام طول تاریخ است، آشنایی با شبکه‌های کامپیوتری برای تمامی علاقه‌مندان و دانشجویان رشته کامپیوتر الزامی است، در این راستا در این صفحه به معرفی شبکه‌های کامپیوتری پرداخته‌ شده است، پایگاه دادهدرس پایگاه داده ⚡️ پایگاه داده کنکور ارشد کامپیوتر و آی تیدرس پایگاه داده ⚡️ پایگاه داده کنکور ارشد کامپیوتر و آی تیاین مقاله عالی توضیح داده که درس پایگاه داده چیست و چه کاربردهایی دارد و منابع و سرفصل های درس پایگاه داده در آزمون کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی را بررسی کرده ، هوش مصنوعیدرس هوش مصنوعیدرس هوش مصنوعیاین صفحه عالی به معرفی درس هوش مصنوعی از جمله پیش نیازهای درس هوش مصنوعی، سرفصل و منابع درس هوش مصنوعی و فیلم‌های آموزشی درس هوش مصنوعی پرداخته شده، معماری کامپیوتر آموزش جامع معماری کامپیوترآموزش جامع معماری کامپیوتر در مهندسی کامپیوتر، معماری کامپیوتر مجموعه‌ای از قوانین و روش‌هایی است که به چگونگی طراحی، کارکرد، سازماندهی و پیاده سازی (ساخت) سیستم‌های کامپیوتری می‌پردازد، در این صفحه به بررسی و آموزش کامل معماری کامپیوتر پرداخته شده است و طراحی نرم‌افزار است. این دروس به دانشجویان کمک می‌کنند تا مهارت‌های عملی و نظری لازم برای تحلیل، طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های کامپیوتری را فرابگیرند. با گذراندن این دروس، دانشجویان می‌توانند در پروژه‌های مختلف صنعتی و پژوهشی مشارکت کنند و آمادگی لازم برای ورود به بازار کار یا ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را به دست آورند.

معرفی اساتید هیئت علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب

یکی از فاکتور‌های مهم که نقش تعیین‌کننده‌ای در جایگاه علمی یک دانشگاه ایفا می‌کند، اساتید آن دانشگاه می‌باشند. در زیر تعداد از اساتید گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب را مشاهده می‌کنید:

آقای دکتر غلامعلی نژاد حاجعلی ایرانی

آقای دکتر غلامعلی نژاد حاجعلی ایرانی

رتبه علمی: استادیار | گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب

حوزه تحقیقاتی: معماری سیستم های نرم افزاری، تحلیل شی‌گرا و…

صفحه رسمی آقای دکتر غلامعلی نژاد حاجعلی ایرانی

صفحه گوگل اسکالر آقای دکتر غلامعلی نژاد حاجعلی ایرانی

آقای دکتر میرمحمد علیپور

آقای دکتر میرمحمد علیپور

رتبه علمی: استادیار | گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب

صفحه رسمی آقای دکتر میرمحمد علیپور

صفحه گوگل اسکالر آقای دکتر میرمحمد علیپور

آقای دکتر حسن اسمخان

آقای دکتر حسن اسمخان

رتبه علمی: استادیار | گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب

حوزه تحقیقاتی: الگوریتم های خوشه‌بندی، الگوریتم‌های تکاملی و…

صفحه رسمی آقای دکتر حسن اسمخان

صفحه گوگل اسکالر آقای دکتر حسن اسمخان

آقای دکتر رحیم دهخوارقانی

آقای دکتر رحیم دهخوارقانی

رتبه علمی: استادیار | گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب

صفحه رسمی آقای دکتر رحیم دهخوارقانی

صفحه گوگل اسکالر آقای دکتر رحیم دهخوارقانی

آقای دکتر مهدی حسین زاده اقدم

آقای دکتر مهدی حسین‌زاده اقدم

رتبه علمی: دانشیار| گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب

حوزه تحقیقاتی: یادگیری ماشین، سیستم های توصیه‌گر، تحلیل متن و…

صفحه رسمی آقای دکتر مهدی حسین‌زاده اقدم

صفحه گوگل اسکالر آقای دکتر مهدی حسین‌زاده اقدم

آقای دکتر حجّت امامی

آقای دکتر حجّت امامی

رتبه علمی: دانشیار | گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب

حوزه تحقیقاتی: سیستم های چندعاملی، داده کاوی، وب معنایی اجتماعی، تحلیل شبکه های اجتماعی

صفحه رسمی آقای دکتر حجّت امامی

صفحه گوگل اسکالر آقای دکتر حجّت امامی

جمع‌بندی

ما در این مقاله به معرفی اجمالی دانشگاه بناب، دروس ارائه شده در مقاطع مختلف، اساتید هیئت علمی و... پرداختیم؛ امیدواریم که مقاله مهندسی کامپیوتر بناب مفید بوده باشد.

چه رتبه ای در منطقه های متفاوت باید در آزمون سراسری کسب کنیم تا در دانشگاه بناب رشته مهندسی کامپیوتر پذیرفته شویم؟

بر اساس نتایج پذیرفته‌شدگان کنکور سراسری ریاضی سال 1401 در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب، حدود رتبه در هر منطقه به صورت زیر می‌باشد. برای دانش‌آموزان دارای سهمیه منطقه یک: اگر دانش‌آموز منطقه یک هستید، باید رتبه شما در منطقه حدود 8927 (حدود 18259 کشوری) باشد - برای دانش‌آموزان دارای سهمیه منطقه دو: دانش‌‌آموزان منطقه دو باید رتبه بین 9498 (حدودا 25562 کشوری) تا 13015 (حدوداً 34551 کشوری) برای ورود به کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب کسب کنند - برای دانش‌آموزان دارای سهمیه منطقه سه: در نهایت دانشجویان منطقه سه برای قبولی در این رشته و دانشگاه باید رتبه بین 5265 (حدود 28433 کشوری) تا 5742 (حدود 30212 کشوری) کسب کنند.

دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بناب کجاست؟

دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه بناب در آذربایجان شرقی / بناب / بزرگراه ولایت / دانشگاه بناب واقع شده است.

آخرین رتبه قبولی کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه بناب چند است؟

بر اساس نتایج کنکور سراسری سال 1401 آخرین رتبه قبولی به تفکیک سهمیه مناطق به صورت زیر می‌باشد: آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه یک: 8927 (حدود 18259 کشوری) - آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه دو: 13015 (حدوداً 34551 کشوری) - آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه سه: 5742 (حدود 30212 کشوری)

همچنین هر گونه سوالی در مورد کلاس‌های آنلاین کنکور کامپیوتر و یا تهیه فیلم‌ها و یا رزرو مشاوره تک جلسه‌ای تلفنی با استاد رضوی دارید می‌توانید به طرق زیر از تیم پشتیبانی بپرسید:

آی دی تلگرام تیم پشتیبانی:     konkurcomputer_admin@

شماره تیم پشتیبانی:   09378555200

امتیازدهی5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 15.00 امتیاز (1 امتیاز)
اشتراک
بارگذاری نظرات
تلگرام اینستاگرام تماس با پشتیبانی: 09378555200 تماس با پشتیبانی: 09378555200