دانشگاه شهید بهشتی یکی از دانشگاههای برجسته کشور است و رشته علوم کامپیوتررشته علوم کامپیوتر چیست؟ از 0 تا 100 رشته کامپیوتر ساینسدر این صفحه به بررسی و موشکافی رشته علوم کامپیوتر اعم از بررسی بازار کار، گرایشها، دروس و چارت درسی این رشته، میزان درآمد و حقوق فارغ التحصیلان این رشته و ادامه تحصیل در این رشته پرداختهایم. نیز از رشتههای پرطرفدار در کنکور ریاضی و فنی محسوب میشود. اگر بهعنوان دانشآموز یا دانشجو به دنبال کسب اطلاعات درباره رشته علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی هستید، پیشنهاد میکنیم این مقاله را مطالعه کنید.
در این مقاله، به بررسی دانشگاه شهید بهشتی و جایگاه علمی آن، رتبههای موردنیاز برای ورود به رشته علوم کامپیوتر در مقاطع کارشناسی و ارشد، برنامه درسی این رشته و اعضای هیئتعلمی پرداختهایم. با ادامه مطلب همراه باشید تا با این موضوعات بیشتر آشنا شوید.
معرفی کلی دانشگاه شهید بهشتی
آشنایی با دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی
در دانشگاه شهید بهشتی، گروه علوم کامپیوتر و علوم کامپیوتر در یک دانشکده مشترک به نام دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر فعالیت میکنند. این دانشکده در منطقه اوین تهران، در میدان شهید شهریاری قرار دارد. دانشگاه شهید بهشتی با داشتن بیش از ۱۸۵۰۰ دانشجو که نیمی از آنها در مقطع کارشناسی و نیمی دیگر در مقاطع تحصیلات تکمیلی تحصیل میکنند، بهعنوان یکی از بزرگترین دانشگاههای ایران شناخته میشود. این دانشگاه همچنین دارای ۲۷۴ دانشجوی بینالمللی و بیش از ۳۰۰ عضو هیئتعلمی است که آن را به یکی از بهترین مقاصد برای دانشجویان علاقهمند به علوم کامپیوتر تبدیل کرده است.
با مراجعه به وب سایت دانشگاه شهید بهشتی و دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی میتوانید اطلاعات جامعی درباره این دانشگاه کسب کنید.
فیلم های معرفی دانشکده علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی
در زیر سه فیلم برای معرفی فضا دانشکده علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی قرار داده شده است
فیلم اول: فضا دانشکده مهندسی کامپیوتر شهید بهشتی
فیلم دوم: ولاگ مهندسی کامپیوتر شهید بهشتی
فیلم سوم: ولاگ مهندسی کامپیوتر شهید بهشتی
رتبه جهانی دانشگاه شهید بهشتی
دانشگاه شهید بهشتی بهعنوان یکی از دانشگاههای برتر کشور شناخته میشود و این جایگاه در رتبهبندیهای جهانی نیز بهوضوح دیده میشود. نشریات و مؤسسات مختلفی وجود دارند که دانشگاهها را بر اساس معیارهای علمی و پژوهشی گوناگون رتبهبندی میکنند. یکی از معتبرترین این رتبهبندیها، رتبهبندی جهانی QS است. بر اساس این رتبهبندی، دانشگاه شهید بهشتی در میان ۸۵۱ تا ۹۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار دارد. این دستاورد برای یک دانشگاه صنعتی بسیار چشمگیر و قابلتوجه است و نشاندهنده کیفیت بالای آموزشی و پژوهشی این دانشگاه است. این رتبهبندیها به دانشجویان و پژوهشگران کمک میکند تا با اطمینان بیشتری دانشگاه موردنظر خود را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند.
رتبه دانشگاه شهید بهشتی در ایران
همانطور که انتظار میرود، دانشگاه شهید بهشتی در بین دانشگاههای ایران نیز از جایگاه بالایی برخوردار است. بر اساس اطلاعات وب سایت دانشگاه شهید بهشتی و نظام رتبهبندی «رَوند» سال ۲۰۲۳ میلادی، این دانشگاه پس از دانشگاههای علوم پزشکی تهران، دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه علم و صنعت، ششمین برترین دانشگاه کشور است. همچنین بر اساس این رتبهبندی، رتبه جهانی این دانشگاه ۴۵۷ است. در صفحه رتبه بندی دانشگاه های ایرانمعرفی و بررسی بهترین دانشگاه های ایرانتقریبا تمامی دانشجویان و دانشآموزان در دوران تحصیل و به خصوص در هنگام انتخاب رشته میخواهند بدانند که بهترین دانشگاه های ایران به ترتیب چه دانشگاههایی هستند، برای پاسخ به این پرسش در این صفحه رنکینگ دانشگاه های ایران در جهان را از نگاه نظامهای رتبه بندی معتبر بررسی شده است میتوانید اطلاعات جامعتری درباره رتبهبندی دانشگاهها کسب کنید. همچنین در صفحه بهترین دانشگاه های علوم کامپیوتربهترین دانشگاه های علوم کامپیوتراین صفحه عالی بهترین دانشگاه های علوم کامپیوتر در ایران و دنیا را معرفی کرده و همچنین بررسی کرده که رشته علوم کامپیوتر چیست و چه اهمیتی دارد میتوانید درباره بهترین دانشگاهها برای علوم کامپیوتر را بشناسید.
حداقل رتبه لازم برای قبولی رشته علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی در مقطع لیسانس
اگر قصد دارید بدانید با چه رتبهای در کنکور سراسری ریاضی و فنی میتوانید در رشته علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی پذیرفته شوید، این بخش میتواند برای شما بسیار مفید باشد. ابتدا باید به بررسی سهمیههای مناطق مختلف بپردازیم و سپس حدود رتبههای قبولی در رشته علوم کامپیوتر این دانشگاه را مشخص کنیم. اطلاعات مربوط به کنکور سراسری سال ۱۴۰۲ در ادامه ارائه شده است. این اطلاعات به شما کمک میکند تا با دید بهتری برنامهریزی کنید و اهداف خود را در مسیر تحصیلیتان تعیین نمایید.
برای دانش آموزان دارای سهمیه منطقه یک
اگر دانشآموز منطقه یک هستید، باید رتبه شما در منطقه بین ۶۰۰ (حدود ۹۷۰ کشوری) تا ۶۷۰ (حدود ۱۰۷۰ کشوری) باشد.
برای دانش آموزان دارای سهمیه منطقه دو
دانشآموزان منطقه دو باید رتبه بین ۳۳۰ (حدود ۱۰۱۰ کشوری) تا ۴۱۰ (حدوداً ۱۲۵۰ کشوری) برای ورود به کارشناسی علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی کسب کنند.
برای دانش آموزان دارای سهمیه منطقه سه
در نهایت دانشجویان منطقه سه برای قبولی در این رشته و دانشگاه باید رتبه بین ۱۲۰ (حدود ۱۹۵۰ کشوری) تا ۲۰۰ (حدود ۲۷۸۰ کشوری) کسب کنند.
آخرین رتبه قبولی برای علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی در مقطع کارشناسی
یکی از پرسشهای متداول داوطلبان کنکور این است که برای پذیرش در یک دانشگاه خاص و رشتهای مشخص، آخرین رتبه قبولی چه بوده است؟ برای پاسخ به این سؤال، باید در نظر داشته باشید که این رتبهها ممکن است هر سال تغییر کنند و به عواملی مانند تعداد داوطلبان، ظرفیت پذیرش دانشگاه و تغییرات در سیاستهای آموزشی وابسته هستند. بااینحال، میتوان بهصورت تقریبی رتبههای قبولی را ارائه داد. در ادامه، آخرین رتبههای قبولی برای کنکور سراسری سال ۱۴۰۲ بهتفصیل ذکر شده است. این اطلاعات میتواند به شما در برنامهریزی و تعیین اهداف تحصیلی کمک کند، اما همواره به یاد داشته باشید که شرایط هر سال ممکن است متفاوت باشد و بهتر است اطلاعات بهروز را نیز مدنظر قرار دهید.
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه یک: ۶۷۱ منطقه یک و ۱۰۷۴ کشوری
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه دو: ۴۱۳ منطقه دو و ۱۲۵۵ کشوری
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه سه: ۲۰۳ منطقه سه و ۲۷۸۲ کشوری
تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید بهشتی در رشته علوم کامپیوتر
دانشکده علوم و علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی علاوه بر مقطع کارشناسی علوم کامپیوتر، در مقاطع کارشناسیارشد و دکتری نیز دانشجو جذب میکند. در مقطع کارشناسیارشد، گرایشهایی مانند گرایش الگوریتم و نظریه محاسبهگرایش الگوریتم و نظریه محاسبه رشته علوم کامپیوتراین صفحه عالی گرایش الگوریتم و نظریه محاسبه رشته علوم کامپیوتر را معرفی کرده و دروس الگوریتم و نظریه محاسبه و کاربردهای این گرایش را بررسی کرده است، گرایش داده کاویگرایش داده کاوی علوم کامپیوتراین صفحه عالی به معرفی گرایش داده کاوی ارشد علوم کامپیوتر پرداخته و درسهای گرایش داده کاوی علوم کامپیوتر و کاربردها و مشاغل داده کاوی را معرفی کرده و گرایش علم دادهمعرفی رشته علوم داده، علم داده (Data Science) چیستدر این مقاله عالی رشته علوم داده، علم داده (Data Science) به صورت کامل معرفی شده است و درباره اهمیت و ضرورت ایجاد رشته علوم داده، واحد های ارشد علوم داده، دروس ارشد رشته علوم داده توضیح داده شده است ارائه میشود. در مقطع دکتری نیز گرایشهایی مانند گرایش محاسبات نرم و هوش مصنوعیگرایش محاسبات نرم و هوش مصنوعی رشته علوم کامپیوتراین صفحه عالی گرایش محاسبات نرم و هوش مصنوعی رشته علوم کامپیوتر را بطور کامل معرفی کرده و دروس گرایش محاسبات نرم و هوش مصنوعی و کاربردهای آن را معرفی کرده وجود دارد. این دانشگاه در مقاطع کارشناسیارشد و دکتری رشته علوم کامپیوتر نیز پذیرش دارد. این تنوع در گرایشها به دانشجویان این امکان را میدهد که در زمینههای تخصصی موردعلاقهشان به تحصیل و پژوهش بپردازند.
برای آگاهی از ظرفیت این گرایشها در مقطع کارشناسیارشد میتوانید به صفحه ظرفیت کنکور ارشد علوم کامپیوترظرفیت کنکور ارشد علوم کامپیوتراین صفحه عالی ظرفیت کنکور ارشد علوم کامپیوتر را بطور کلی و همین طور در گرایش های مختلف کنکور ارشد علوم کامپیوتر بررسی و ظرفیت 2 سال آخر را مقایسه کرده است مراجعه کنید و برای مقطع دکتری نیز میتوانید از آخرین دفترچه انتخاب رشته کنکور دکتری استفاده کنید. اگر قصد دارید در مقطع کارشناسیارشد در دانشگاه شهید بهشتی تحصیل کنید، ادامه مقاله اطلاعات ارزشمندی برایتان آوردهایم:
میانگین درصدهای موردنیاز برای قبولی در رشته علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی در مقطع کارشناسی ارشد
داوطلبانی که میخواهند در مقطع کارشناسیارشد علوم کامپیوتر ادامه تحصیل دهند، به اطلاعات دقیقی درباره رتبههای قبولی و درصدهای لازم برای پذیرش در دانشگاه موردنظرشان نیاز دارند. این اطلاعات میتواند به آنها در برنامهریزی و تعیین اهداف تحصیلی کمک کند. به همین منظور، در این بخش تعدادی از کارنامههای پذیرفتهشدگان در گرایشهای مختلف رشته علوم کامپیوتر در مقطع کارشناسیارشد دانشگاه شهید بهشتی جمعآوری شده است. این کارنامهها میتوانند بهعنوان راهنمایی مفید برای متقاضیانی که به دنبال پذیرش در این دانشگاه هستند، عمل کنند. با بررسی این کارنامهها، داوطلبان میتوانند شناخت بهتری از سطح رقابت و شرایط پذیرش در این دانشگاه به دست آورند و راهبُرد مناسبی برای موفقیت خود تدوین کنند.
کارنامه قبولی علم داده دانشگاه شهید بهشتی روزانه سال ۱۴۰۱
کارنامه قبولی داده کاوی روزانه دانشگاه شهید بهشتی سال ۱۴۰۰
کارنامه قبولی داده کاوی پردیس خودگردان دانشگاه شهید بهشتی سال ۱۴۰۰
کارنامه قبولی داده کاوی پردیس خودگردان دانشگاه شهید بهشتی سال ۱۴۰۰
کارنامه قبولی داده کاوی پردیس خودگردان دانشگاه شهید بهشتی سال ۱۴۰۰
اگر به دنبال اطلاعات بیشتری درباره کارنامههای مربوط به دانشگاهها و گرایشهای مختلف هستید، میتوانید به صفحه کارنامه های ارشد کامیپوترنمونه کارنامههای ارشد کامپیوتردر این صفحه کارنامه های کنکور ارشد کامپیوتر در تمامی سالها آورده شده است، همچنین محل قبولی و تراز هر کارنامه آورده شده است مراجعه کنید. در این صفحه، اطلاعات جامعی درباره کارنامه پذیرفتهشدگان در سالها، گرایشها و دانشگاههای مختلف ارائه شده است. همچنین، اگر قصد دارید برای کنکور ارشد کامپیوتر آماده شوید و به دنبال منابع مناسب برای شروع مطالعه هستید، صفحه بهترین منابع کنکور ارشد علوم کامپیوتر میتواند راهنمای مفیدی باشد. این منابع به شما کمک میکنند تا با برنامهریزی دقیقتری به مطالعه بپردازید و آمادگی لازم را برای موفقیت در آزمون به دست آورید.
چارت علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی مقطع لیسانس
اگر کنجکاو هستید که بدانید در مقطع کارشناسی علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی چه دروسی تدریس میشود، باید به فایل چارت درسی علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی مراجعه کنید. این چارت درسی نشان میدهد که یک دانشجو چه درسهایی را باید بگذراند، در هر ترم چه درسهایی پیشنهاد میشود که اخذ شود، پیشنیاز و همنیاز هر درس چیست و….
چارت علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی مقطع کارشناسی ارشد
دانشگاه شهید بهشتی که تحت نظارت وزارت علوم فعالیت میکند، از سرفصلهای رسمی این وزارتخانه در رشته علوم کامپیوتر تبعیت میکند. دانشجویان مقطع کارشناسیارشد میتوانند چارت درسی شامل جزئیات دروس و واحدهای موردنیاز را در فایل چارت درسی علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی مشاهده کنند. این چارت به دانشجویان امکان میدهد تا با برنامه درسی خود آشنا شوند و برنامهریزی تحصیلی مناسبی انجام دهند.
دروس علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی
با مراجعه به چارت درسی علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی میتوانید دروسی که هر دانشجوی علوم کامپیوتر باید بگذراند را بشناسید.
تعداد ورودی دانشگاه شهید بهشتی در هر گرایش در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری
دانشگاه شهید بهشتی در هر یک از گرایشهایی که بیان شد، تعداد مشخصی ورودی از طریق کنکور ارشد کامپیوتر دارد که در زیر مشخص شده است:
- الگوریتم و نظریه محاسبات: ۴ نفر
- دادهکاوی: ۴ نفر
- عمل داده: ۲ نفر
در این دانشگاه، برای مقطع دکتری گرایش محاسبات نرم و هوش مصنوعی ۳ نفر ظرفیت وجود دارد. باید توجه کنید که این اعداد هر ساله تغییر میکند و برای آگاهی از ورودی دقیق هر رشته باید به دفترچه انتخاب رشته کنکور ارشد یا دکتری مراجعه کنید. همچنین اگر میخواهید از ظرفیت سایر دانشگاهها و گرایشها متفاوت در مقطع کارشناسیارشد مطلع شوید، به صفحهظرفیت کنکور ارشد علوم کامپیوترظرفیت کنکور ارشد علوم کامپیوتراین صفحه عالی ظرفیت کنکور ارشد علوم کامپیوتر را بطور کلی و همین طور در گرایش های مختلف کنکور ارشد علوم کامپیوتر بررسی و ظرفیت 2 سال آخر را مقایسه کرده است کارشناسیارشد مراجعه کنید. اگر میخواهید از ظرفیت دقیق در مقطع دکتری علوم کامپیوتر آگاه شوید، میتوانید به آخرین دفترچه انتخاب رشته کنکور دکتری مراجعه کنید.
معرفی اساتید هیئت علمی علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی
یکی از عوامل کلیدی که به شکل قابلتوجهی بر رتبه علمی یک دانشگاه تأثیر میگذارد، اعضای هیئتعلمی آن است. اساتید باتجربه و تخصص بالا میتوانند سطح آموزش و پژوهش دانشگاه را بهبود بخشند و در جذب دانشجویان بااستعداد مؤثر باشند. در اینجا، فهرستی از برخی از اساتید برجسته گروه علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی آورده شده است که با تخصص و تجربه خود به توسعه این دانشگاه یاری رساندهاند:
آقای دکتر محسن ابراهیمی مقدم: هیئتعلمی دانشگاه، گروه مهندسی و علوم کامپیوتر، متخصص حوزههای پردازش تصاویر، بینایی کامپیوتری، سیستمعاملها و | |
آقای دکتر کیوان ناوی: عضو هیئتعلمی، گروه مهندسی و علوم کامپیوتر، متخصص حوزههای محاسبات کوانتومی، رمزنگاری و امنیت، تکنولوژی نانو، سیستمهای فازی، معماری سیستمهای کامپیوتری و… | |
آقای دکتر حمیدرضا مهدیانی: عضو هیئتعلمی، گروه مهندسی و علوم کامپیوتر، متخصص حوزههای طراحی مدارات مجتمع، پردازش سیگنال و… | |
آقای دکتر فریدون شمسعلیئی: عضو هیئتعلمی، گروه مهندسی و علوم کامپیوتر، متخصص حوزههای معماری نرمافزار، معماری تجاری سیستمهای مبتنی بر سرویس، مهندسی نرمافزار و… | |
آقای دکتر حسن حقیقی: عضو هیئتعلمی، گروه مهندسی و علوم کامپیوتر، متخصص حوزههای مهندسی نرمافزار، معماری مبتنی بر سرویس و… |
برای آشنایی با تمامی اساتید هیئتعلمی دانشگاه شهید بهشتی در گروه علوم کامپیوتر میتوانید به صفحه اعضای هیئت علمی دانشگاه مراجعه کنید.
جمعبندی
علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی یکی از بهترین رشتهها در یکی از دانشگاههای ممتاز کشور است. این مقاله بهمنظور آشنایی دانشجویان با رشته علوم کامپیوتر در دانشگاه شهید بهشتی تهیه شده است.
چه رتبهای در منطقههای متفاوت باید در آزمون سراسری کسب کنیم تا در دانشگاه شهید بهشتی رشته علوم کامپیوتر پذیرفته شویم؟
۱-برا دانشآموزان منطقه یک: رتبه بین ۶۰۰ (حدود ۹۷۰ کشوری) تا ۶۷۰ (حدود ۱۰۷۰ کشوری) ۲-برای دانشآموزان منطقه دو: رتبه بین ۳۳۰ (حدود ۱۰۱۰ کشوری) تا ۴۱۰ (حدوداً ۱۲۵۰ کشوری) ۳-برای دانشآموزان منطقه سه: رتبه بین ۱۲۰ (حدود ۱۹۵۰ کشوری) تا ۲۰۰ (حدود ۲۷۸۰ کشوری)
چگونه میتوانم از دروس ارائه شده در رشته علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی مطلع شوم؟
اطلاعات مربوط به دروسی که دانشجویان علوم کامپیوتر میگذرانند را میتوانید در صفحه چارت درسی علوم کامپیوتر پیدا کنید.
چگونه میتوانم به کارنامههای پذیرفتهشدگان مقطع ارشد علوم کامپیوتر دسترسی داشته باشم؟
شما با مراجعه به کارنامههای کنکور ارشد کامپیوتر میتوانید به کارنامه افرادی که در مقطع ارشد در دانشگاه و گرایشهای متفاوتی پذیرش گرفتهاند مراجعه کنید و اطلاعات جامعی کسب کنید. همچنین در بالای صفحه تعدادی از این کارنامهها برای سالهای متفاوت و گرایشهای متفاوت آورده شده است.
دانشکده علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی کجاست؟
دانشکده علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی در تهران، اوین، میدان شهید شهریاری واقع شده است.