برنامه ریزی تا کنکور ارشد و دکتری: مشاوره خصوصیت با استاد رضوی رو رزرو کن!
ویس توضیحات مشاوره رزرو مشاوره
کنکور کامپیوتر
0
ورود | ثبت نام
نظرات
اشتراک
بالا
علاقه‌مندی

اشتراک
 

رشته امنیت اطلاعات برای خانم ها

رشته امنیت اطلاعات برای خانم ها و موانع رشته امنیت اطلاعات برای خانم‌ ها و گسترش رشته امنیت اطلاعات برای خانم‌ ها در این صفحه عالی بررسی شده است

معرفی گرایش رایانش امن

اهمیت بالای امنیت اطلاعات در عصر تکنولوژی موجب شده تا رشته رایانش امنرایانش امن چیست، بررسی رشته رایانش امن توسط اساتید صنعتی شریفرایانش امن چیست، بررسی رشته رایانش امن توسط اساتید صنعتی شریفرشته رایانش امن بطور کامل در این صفحه معرفی شده است. همین طور در مورد بازار کار رایانش امن و چارت دروس گرایش رایانش امن بطور کامل بحث شده است به‌عنوان یکی از پرطرف‌دارترین رشته‌ها در دانشگاه‌های معتبر دنیا تبدیل شود. چرا که رشته امنیت اطلاعاتامنیت اطلاعات چیست؟امنیت اطلاعات چیست؟امنیت اطلاعات چیست و چرا امنیت اطلاعات مهم است؟ این صفحه عالی روش‌های ایمن سازی و پیشگیری از اطلاعات را شرح داده و انواع داده ها از نظر امنیت را توضیح داده از بازار کار گسترده و متنوعی برخوردار است. هر چند به‌خاطر امنیت خیلی از خانم‌ها در انتخاب این رشته دچار تردید می‌شوند. در این مقاله ما به فرصت‌ها و چالش‌های رشته امنیت اطلاعات برای خانم‌ ها خواهیم پرداخت. برای اطلاعات بیشتر درباره این گرایش، دروس ارشد، دانشگاه‌هایی که این گرایش را ارائه می‌دهند، بازار کار و... به صفحه معرفی گرایش رایانش امنرایانش امن چیست، بررسی رشته رایانش امن توسط اساتید صنعتی شریفرایانش امن چیست، بررسی رشته رایانش امن توسط اساتید صنعتی شریفرشته رایانش امن بطور کامل در این صفحه معرفی شده است. همین طور در مورد بازار کار رایانش امن و چارت دروس گرایش رایانش امن بطور کامل بحث شده است مراجعه کنید.

تصویری از مهندس رایانش امن مشغول کار

گرایش رایانش امن یا امنیت اطلاعات

گرایش رایانش امن را گرایش امنیت اطلاعات نیز می‌نامند. هدف از امنیت اطلاعات این است که ذخیره، تبدیل، پردازش، انتقال و بازیابی اطلاعات به شکلی مطمئن و امن انجام پذیرد و از انجام فعالیت‌های غیرمجاز ممانعت به عمل آید. در گرایش رایانش امن، ابعاد کلی تأمین امنیت برای سیستم‌های پردازش اطلاعات مطالعه و بررسی می‌گردد.

هدف از گرایش رایانش امن در ارشد، تربیت افرادی است که به‌منظور تأمین امنیت انواع سیستم‌های اطلاعاتی بتوانند راه‌حل‌های کاربردی ارائه دهند. همچنین بتوانند پژوهش‌های اولیه در زمینه امنیت را انجام داده و سبب ارتقا دانش و تکنولوژی مربوطه در کشور گردند.

رشته امنیت اطلاعات برای خانم‌ ها

بر اساس تخمین مؤسسه InfoSec Institute تعداد کمبود نیرو در زمینه امنیت اطلاعات حدود سه‌ و نیم‌میلیون نفر به‌صورت جهانی است که فقط نیم‌میلیون نفر آن مربوط به آمریکاست و انتظار می‌رود که این آمار در آینده بیشتر شود. در این حین، مجله Cybercrime Magazine پیش‌بینی می‌کند که جرایم سایبری سالانه حدود 6 تریلیون دلار تا سال 2021 هزینه برمیدارد، که این رقم در سال 2015 به اندازه 3 تریلیون دلار بوده، که نشان دهنده ضرورت گسترش این صنعت می‌باشد.

در سال 2013، یک تحقیق نشان داد که که زنان تشکیل دهنده فقط حدود 11 درصد نیروی کار در این زمینه می‌باشند. اگرچه این تحقیق به صورت جزئی به موقعیت کاری و نوع شغل‌های آنها در زمینه امنیت اطلاعات نپرداخته است، ولی همچنان همه اعتقاد دارند که میزان حضور زنان در این حرفه بسیار پایین می‌باشد.

در سال 2019 تحقیق دیگری نشان داد که زنان تشکیل دهنده حدود 20 درصد از نیروی کار در این زمینه کاری می‌باشند. اگرچه افزایش قابل ملاحضه‌ای برای مدت 6 سال بوده است ولی این آمار تا رسیدن به مقدار 50 درصد همچنان راه طولانی درپیش دارد. نرخ بیکاری در زمینه امنیت اطلاعات حدود صفر می‌باشد و حداقل از سال 2011 این رقم تغییری نداشته است.

زنان و Stem (علم، فناوری، مهندسی، و ریاضی)

فقط شغل‌های مرتبط با امنیت اطلاعات نیست که عمدتاً از مردان پر شده است. بیشتر تخصص‌های Stem همچنان نشان‌دهنده کمبود زنان، با وجود گذشت دهه‌ها از جنبش‌های برابری جنسیتی، در موقعیت‌های اصلی آن است. این‌طور که پیداست دانش‌آموزان دختر از رشته‌های تحصیلی مرتبط با stem که به طور عمده از رشته‌های مرتبط با علم و فناوری و مهندسی و ریاضی تشکیل شده است، اجتناب می‌کنند. این باور قدیمی که رشته‌های Stem برای پسران مناسب‌تر است همچنان در بعضی مناطق وجود دارد، برخلاف اینکه نمرات دختران در ریاضی و رشته‌های مرتبط به‌خوبی پسران و حتی گاهی بهتر است.

موانع رشته امنیت اطلاعات برای خانم‌ ها

بر اساس تحقیقات اخیر، شواهد نشان می‌دهد که دختران جوان اغلب در دوره دبیرستان یا حتی پیش از آن، یک باور ذهنی درباره جایگاهشان در دنیا تشکیل می‌دهند. تأثیرات پدر و مادر و همچنین محیط اجتماعی، به نظر می‌رسد که موجب دوری دختران از تخصص‌های فنی می‌شود. امنیت اطلاعات اغلب توسط دختران جوان این‌گونه دیده می‌شود که برای موفقیت در آن باید دستاوردهای بیشتری نسبت به مردان داشته باشند. حتی بعضی دخترهای مدرسه‌ای به این نتیجه رسیده‌اند که کارهای فنی مختص پسران است. درحقیقت نتایج حاضر نشان‌دهنده این واقعیت تلخ است.

تصویری از مهندس رایانش امن

اما این واقعیت وجود دارد که زنان فعال در این زمینه، همانند بسیاری از دیگر کارها، دستمزد کمتری نسبت به مردان دریافت کرده و یا دیرتر ترفیع می‌گیرند که همه این موارد تقصیر کارفرمایان است که وظیفه دارند راحتی زنان را تأمین کنند. امروزه در بعضی قسمت‌ها به دلیل کمبود نیرو در امنیت اطلاعات، مدیران افرادی با مدارک تحصیلی غیرمرتبط را استخدام می‌کنند.

گسترش رشته امنیت اطلاعات برای خانم‌ ها

اول پذیرفتن سیاست تنوع در تیم‌های کاری، نه‌تنها از لحاظ جنسیتی، بلکه از نظر قومیت و پیش‌زمینه و... . یک تیم که متشکل از همه انواع رشته‌ها، جنسیت، پیش‌زمینه، قومیت و غیره باشد، ضامن دیدگاه‌های تازه و افزایش خلاقیت و نوآوری است. هدف باید این باشد که محیط کاری فراهم شود که زنان احساس راحتی کرده و مورداحترام قرار بگیرند و ارزش‌های آنها در محیط کاری حفظ شود و صرفاً همه چیز بر اساس شایسته‌سالاری باشد.

جمع‌بندی

در این مقاله به‌صورت جامع و کامل به موضوع رشته رایانش امن برای خانم‌ ها پرداخته شد و علاوه بر معرفی رشته رایانش امنرایانش امن چیست، بررسی رشته رایانش امن توسط اساتید صنعتی شریفرایانش امن چیست، بررسی رشته رایانش امن توسط اساتید صنعتی شریفرشته رایانش امن بطور کامل در این صفحه معرفی شده است. همین طور در مورد بازار کار رایانش امن و چارت دروس گرایش رایانش امن بطور کامل بحث شده است، این رشته را از زوایا مختلف برای تحصیل خانم‌ها، مورد بررسی قرار دادیم.

آیا داشتن شغل در امنیت اطلاعات حرفه‌ مناسبی برای خانم‌ هاست؟

بخش‌های فناوری و امنیت اطلاعات جزء حیاتی‌ترین و پرتقاضاترین شغل‌های موجود در دنیای امروزی است و ازآنجایی‌که امروزه فضای سایبری امن‌‌تر و دارای تساوی جنسیتی بیشتری است، داشتن شغل در این زمینه برای خانم‌ها آسان‌تر است.

چرا خانم‌ ها باید وارد دنیای امنیت اطلاعات شوند؟

نبود تنوع در این زمینه به معنی کمتر بودن استعدادهای موجود برای مقابله با تهدیدهای سایبری است. تخمین زده شده است که تا سال 2021 حدود 3.5 میلیون شغل نیازمند پرشدن بوده است. بنابراین نه تنها صنعت سایبری نیازمند زنان است بلکه شغل بسیار مناسبی برای آنهاست.

چند درصد کارکنان دنیای سایبری از خانم‌ ها تشکیل شده است؟

حدود 24 درصد

آینده زنان در دنیای سایبری چیست؟

طبق تحقیقات، زنان حدود 30 درصد شغلهای موجود در دنیای سایبری را تا سال 2025 در اختیار خواهند داشت. البته این دستاورد شگفت‌انگیزی برای جامعه است. زنان با دردست‌گرفتن نقش‌های کلیدی در دنیای سایبری در حال شکستن قوانین کهنه هستند.

همچنین هر گونه سوالی در مورد کلاس‌های آنلاین کنکور کامپیوتر و یا تهیه فیلم‌ها و یا رزرو مشاوره تک جلسه‌ای تلفنی با استاد رضوی دارید می‌توانید به طرق زیر از تیم پشتیبانی بپرسید:

آی دی تلگرام تیم پشتیبانی:     konkurcomputer_admin@

شماره تیم پشتیبانی:   09378555200

امتیازدهی5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 15.00 امتیاز (3 رای)
اشتراک
بارگذاری نظرات
تلگرام اینستاگرام تماس با پشتیبانی: 09378555200 تماس با پشتیبانی: 09378555200