در این مقاله، درآمد فریلنسرهای برنامه نویسی و هرآنچه برروی حقوق دریافتی آنها تاثیر میگذارد را شرح میدهیم. تصور کنید شاغل هستید ولی ساعت شروع و پایان کارتان به دلخواه خودتان است، مجبور نیستید صبح زود به سرکار بروید و میتوانید کار خود را در خانه و حتی مسافرت انجام دهید و درآمد خوبی داشته باشید!
اگر شما هم به کار در زمینه برنامه نویسیبرنامه نویسی کامپیوتر چیست و چطور می توانید یک برنامه نویس موفق شوید؟در عصر فعلی برنامهنویسی یکی از پرطرفدارترین شغلهای دنیاست، دغدغهای افرادی که میخواهند در مسیر برنامهنویس شدن قدم بردارند این است که نمیدانند از کجا باید شروع کنند، در این صفحه هر آن چه برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای نیاز دارید در اختیارتان قرار گرفته است علاقه دارید، تبدیل شدن به فریلنسر برنامه نویسی میتواند یکی از جذابترین راهها برای فعالیت در این حرفه باشد. فریلنسرها با مهارتهای کدنویسیکدنویسی چیست؟ – کد نویسی یعنی چهاین مقاله عالی به بررسی این پرداخته که کد نویسی چیست و مفهوم کد نویسی را بررسی کرده، همچنین تفاوت کدنویسی و برنامه نویسی و کاربرد های کدنویسی را بررسی کرده و توانایی مدیریت پروژهها بهصورت دورکاری کسب درآمد میکنند ولی حقوق آنها چقدر است؟ برای پاسخ به این پرسش با ما همراه باشید.
فریلنسری برنامه نویسی چیست؟
فرآیندی است که مشتری در ازای پرداخت دستمزد، از مهارتهای برنامه نویسی و توسعه نرم افزار فریلنسر بهره میبرد. برنامه نویس های فریلنسر، رئیس خودشان هستند؛ یعنی تنظیم ساعات کاری، انتخاب پروژه و مدیریت محیط کاری به عهده خودشان است. فریلنسرها با مشتریان برای تعیین نیازهای آنها ارتباط برقرار میکنند و سپس تمام یا قسمتی از یک پروژه را انجام میدهند. شما میتوانید به فریلنسری به چشم شغل اول یا دوم نگاه کنید؛ زیرا برخی از متخصصان برنامه نویسی همزمان که در یک شغل تمام وقت در شرکت کار میکنند، بهصورت پاره وقت پروژههای مستقل را هم انجام میدهند. فریلسنرهای برنامه نویس بر پروژههایی که میپذیرند کنترل کامل دارند، پس خود تصمیم میگیرند چند ساعت در هفته به فریلنسری اختصاص دهند.
عوامل موثر بر درآمد فریلنسر برنامه نویسی
بهطور متوسط یک فریلنسر برنامه نویسی بیشترین درآمد را بین فریلنسرهای حوزههای مختلف مانند گرافیک، عکاسی، دیجیتال مارکتینگ و غیره دارد. اما حقوق همه برنامه نویسهای فریلنسر یکسان نیست و تفاوت زیادی بین دستمزدها وجود دارد که در ادامه به دلایل آن میپردازیم.
زبان های برنامه نویسی
هنگام کار به عنوان یک فریلنسر برنامه نویسی، تسلط بر زبان های برنامه نویسیزبان های برنامه نویسی چیست؟این مقاله عالی توضیح داده که زبان های برنامه نویسی چیست؟ و انواع زبان های برنامه نویسی و بهترین زبان برنامه نویسی برای شروع و پردرآمدترین آنها را معرفی کرده مختلف ضروری است. بعضی از پروژهها فقط به یک زبان برنامه نویسی نیاز دارند اما یادگیری چندین زبان مفید است زیرا انعطاف و تجربه شما را بیشتر میکند و طیف وسیعتری از فرصتها را در اختیارتان قرار میدهد؛ همچنین بعضی از زبان های برنامه نویسی پرمصرفتر از بقیه هستند و اگر دنبال درآمد بالاتر هستید، بهتر است در این زبانها مهارت بیشتری کسب کنید. مانند پایتونزبان برنامه نویسی پایتون چیست؟ – نحوه شروع و دلایل محبوبیتزبان برنامه نویسی پایتون (Python) چیست؟ این مقاله عالی به بررسی دلایل محبوبیت پایتون، موارد استفاده از پایتون و نحوه شروع به برنامه نویسی پایتون پرداخته، جاوا اسکریپتجاوا اسکریپت چیست؟ معرفی زبان برنامه نویسی java scriptزبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت چیست و چه کاربردی دارد؟ این صفحه عالی به بررسی مزایای JavaScript پرداخته و مبانی برنامه نویسی جاوا اسکریپت را آموزش داده، جاواجاوا چیست؟ تعریف، معنی و ویژگی های جاوا (java) از 0تا100جاوا یک زبان برنامه نویسی همه منظوره، مبتنی بر کلاس و شی گرا است که برای داشتن وابستگی های پیاده سازی کمتر طراحی شده است، زبان برنامه نویسی جاوا شبیه ++C است و SQL. برای مطالعه بیشتر در این خصوص به مقاله معرفی محبوب ترین زبان های برنامه نویسی ۲۰۲۳معرفی محبوب ترین زبان های برنامه نویسی ۲۰۲۳این صفحه فوق العاده به معرفی محبوب ترین زبان های برنامه نویسی ۲۰۲۳ پرداخته. همچنین در هر یک از این زبانها به معرفی بهترین پلتفرم آن، فریم ورک های برتر آن و بهترین کتابخانه های آن پرداخته مراجعه کنید.
رزومه و نمونه کار
رزومه یکی از اصلیترین عوامل تعیین کننده حقوق شماست؛ زیرا رزومه و نمونه کارهای شما میزان تخصص، خلاقیت، تعهد و اعتبار شما را نشان میدهد. بدیهی است هر چقدر رزومه قویتری داشته باشید، پروژههای بزرگتری به شما واگذار میشود و درآمد بیشتری خواهید داشت.
سابقه کار
در فریلنسری برنامه نویسی، تجربه و سابقه کار بسیار مهم است زیرا به خاطر انجام تعداد زیادی پروژه در سالهای فعالیتتان، با چم و خم کار آشنایی دارید و بهتر میتوانید خواستههای کارفرما را برآورده کنید، در نتیجه حقوق بیشتری هم خواهید گرفت.
ارتباطات و شبکه اجتماعی
شما بهعنوان یک برنامه نویس فریلنسر، نیاز به برقراری ارتباط و دایره اجتماعی گسترده برای دیده شدن دارید. اگر مشتری از کارتان راضی باشد تعریفتان را پیش بقیه میکند و این خود بهترین تبلیغ برای شماست. پس از اتمام یک پروژه ارتباط خود را با مشتری قطع نکنید و وضعیت پروژهای که انجام دادهاید را جویا شوید؛ همچنین با دیگر برنامهنویسان در تماس باشید و از ایدههای یکدیگر استفاده کنید. خصوصیات اخلاقی شما در جذب مشتریهای جدید تاثیرگذار است. وقتشناسی، مسئولیتپذیری و رفتار حرفهای میتوانند مولفههای انتخاب شدن شما توسط دیگران باشند. شبکههای اجتماعی باعث میشوند برند شما بیشتر شناخته شود و افراد بیشتری با شما و مهارتهایتان آشنایی پیدا کنند، پس در این شبکهها فعالیت پیوسته داشته باشید.
مدیریت زمان
برنامه نویسان فریلنسر اغلب چندین پروژه را بهطور همزمان انجام میدهند. توانایی مدیریت زمان میتواند به شما کمک کند تا بین کار و زندگی خود تعادل ایجاد کنید و پروژهها را به اتمام برسانید.
اگر با تکنولوژیهای جدید آشنا باشید و دانش خود را بهطور مرتب آپدیت کنید، هیچوقت از بازار برنامه نویسی عقب نمیمانید.
درآمد فریلنسر های برنامه نویسی
فریلنسری برنامه نویسی در همه کشورها جزو مشاغل پردرآمد محسوب میشود و هرسال متوسط حقوق فریلنسرهای این بخش افزایش مییابد. در اینجا حداقل، میانگین و حداکثر درآمد فریلنسرهای برنامه نویسی در کشورهای مختلف آورده شده است.
درآمد فریلنسری برنامه نویسی در ایران
درآمد یک برنامه نویس فریلنسر در ایران حداقل 5 میلیون تومان و حداکثر 70 میلیون تومان در ماه و حتی بیشتر است، ولی میانگین حقوق بین 15 میلیون تا 25 میلیون تومان در ماه است.
درآمد دلاری از فریلنسری برنامه نویسی در ایران
اگر سطح زبان انگلیسی خوبی داشته باشید میتوانید با ارسال رزومه خود به شرکتهای خارجی شانس خود را برای کسب درآمد دلاری امتحان کنید.
درآمد فریلنسری برنامه نویسی در خارج از ایران
حقوق فریلنسرهای برنامهنویسی در کشورهای خارجی بسیار بیشتر از ایران است؛ به طوری که میانگین درآمد ماهانه آنها بین 3 تا 10 هزار دلار است. حال پردرآمد ترین کشورها برای برنامه نویس های فریلنسر را مشاهده میکنیم.
درآمد فریلنسری برنامه نویسی در آمریکا
درآمد برنامه نویس های فریلنسر در آمریکا در محدوده 54 هزار تا 131 هزار دلار و به طور متوسط 84 هزار دلار در سال است.
درآمد فریلنسری برنامه نویسی در کانادا
درآمد برنامه نویس های فریلنسر در کانادا در محدوده 45 هزار تا 100 هزار دلار و به طور متوسط 67 هزار دلار در سال است.
درآمد فریلنسری برنامه نویسی در آلمان
درآمد برنامه نویس های فریلنسر در آلمان در محدوده 35 هزار تا 80 هزار یورو و به طور متوسط 55 هزار یورو در سال است.
درآمد فریلنسری برنامه نویسی در انگلیس
درآمد برنامه نویس های فریلنسر در انگلیس در محدوده 27 هزار تا 78 هزار پوند و به طور متوسط 45 هزار پوند در سال است.
درآمد فریلنسری برنامه نویسی در سوئیس
درآمد برنامه نویس های فریلنسر در سوئیس در محدوده 70 هزار تا 200 هزار فرانک و به طور متوسط 105 هزار فرانک در سال است.
درآمد فریلنسری برنامه نویسی در اتریش
درآمد برنامه نویس های فریلنسر در اتریش در محدوده 20 هزار تا 70 هزار یورو و به طور متوسط 50 هزار یورو در سال است.
درآمد فریلنسری برنامه نویسی در سوئد
درآمد برنامه نویس های فریلنسر در سوئد در محدوده 500 هزار تا 950 هزار کرون و به طور متوسط 700 هزار کرون در سال است.
درآمد فریلنسری برنامه نویسی در ایتالیا
درآمد برنامه نویس های فریلنسر در ایتالیا در محدوده 40 هزار تا 71 هزار یورو و به طور متوسط 57 هزار یورو در سال است.
چرا آینده فریلنسری برنامه نویسی روشن است؟
- متداول شدن پلتفرمهای کاریابی آنلاین و دسترسی هرچه راحتتر به بازار کار جهانی برنامه نویسی
- پیشرفت تکنولوژی، برقراری ارتباط و همکاری در پروژهها را آسانتر میکند؛ با ظهور ابزارهایی مانند Zoom ،Google Drive و Slack افراد میتوانند بدون نیاز به ارتباط از راه نزدیک، با هم کار کنند.
- آمار دورکاری پس از پشت سر گذاشتن پاندمی کرونا همچنان در حال افزایش است؛ از سال 2023، 27 درصد از کارکنان آمریکا از راه دور کار میکنند که چهار برابر تعداد افرادی است که قبلا دورکاری میکردند. تا دو سال دیگر، 80 میلیون آمریکایی به طور تمام وقت یا پاره وقت فریلنسر خواهند بود.
جمعبندی
در این مقاله، درآمد فریلنسری برنامه نویسی در ایران و کشورهای خارجی و همینطور عوامل موثر بر حقوق برنامه نویس های فریلنسر را نشان دادیم و در مورد چشم انداز فریلنسری برنامه نویسی صحبت کردیم.
درآمد فریلنسری برنامه نویسی چقدر است؟
یک برنامه نویس فریلنسر با توجه به سطح مهارتها، رزومه و سابقه کار میتواند در ایران به طور متوسط 15 تا 25 میلیون تومان در ماه و در کشورهای خارجی بین 3 تا 10 هزار دلار در ماه درآمد داشته باشد.
بهترین کشور برای فریلنسری برنامه نویسی کدام است؟
بهطور کلی درآمد فریلنسری در آمریکا و کانادا بیشتر از اروپا است و همچنین نرخ مالیات در آنها کمتر است.
مهم ترین عوامل تاثیرگذار بر درآمد یک برنامه نویس فریلنسر چیست؟
تسلط بر زبانهای برنامه نویسی محبوب، داشتن رزومه حرفهای و نمونه کار، تجربه و سابقه کار، گسترش دایره ارتباطات و مدیریت زمان و...