هدف مقاله پاسخ به باورهای غلط موجود داوطلبان برای کنکور ارشد مهندسی کامپیوترمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفاین صفحه به معرفی کامل رشته کامپیوتر، اعم از دروس رشته کامپیوتر، درآمد رشته کامپیوتر، شغل های رشته کامپیوتر، گرایش ها و زیر شاخه های رشته کامپیوتر پرداخته است،آیتیمعرفی فناوری اطلاعات (IT) - 7 دلیل برای انتخاب رشته آی تی در دانشگاهآی تی چیست و چگونه پس از ظهور توانست در مدت فقط 20 سال تمام دنیا را فرا بگیرد و اکثر پول دنیا را ببلعد و پرطرفدارترین و پر درآمدترین مشاغل دنیا را در بر گیرد، در این صفحه به بررسی این موضوعات پرداخته شده و علوم کامپیوترعلوم کامپیوتر یا کامپیوتر ساینس چیستدر این صفحه به بررسی و موشکافی رشته علوم کامپیوتر اعم از بررسی بازار کار، گرایشها، دروس و چارت درسی این رشته، میزان درآمد و حقوق فارغ التحصیلان این رشته و ادامه تحصیل در این رشته پرداخته شده است. است که ابتدا در دستهبندیهای مختلف به این باورهای غلط برای کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر، آیتی و علوم کامپیوتر مانند اهمیت برنامه ریزی برای کنکور ارشد کامپیوتربرنامه ریزی کنکور ارشد کامپیوتر 1404برنامه ریزی صحیح و علمی نخستین و اصلی ترین گام در هر فعالیت است و کنکور نیز از این قاعده مستثنی نیست، بسیاری از رتبههای تک رقمی و دو رقمی هر سال یا رشته لیسانسشان کامپیوتر نبوده و یا در دانشگاههای بسیار ضعیف بودهاند ولی با یک برنامه هوشمندانه موفق شدند به خواسته و هدفشان برسند، چگونه برای کنکور ارشد کامپیوتر درس بخوانیمچگونه برای کنکور ارشد کامپیوتر درس بخوانیمچگونه برای ارشد کامپیوتر بخوانیم؟ در این صفحه خواهید آموخت که چگونه با یک تلاش هوشمندانه و برنامه ریزی دقیق به رتبه برتر کنکور ارشد کامپیوتر تبدیل شوید. و... پرداخته شده است که در ادامه به باورهای غلط در دستههای مختلف پاسخ داده خواهد شد.
پاسخ به باورهای غلط متداول داوطلبان کنکور ارشد کامپیوتر
اولین باور غلط در مورد کنکور ارشد کامپیوتر؛ رتبههای برتر نخبه هستند
یکی از باورهای غلط اولی که وجود دارد این است که رتبه های تک رقمی کنکور ارشد کامپیوتر یا آی تی یا علوم کامپیوتر خیلی نخبه هستند که بههیچعنوان اینطور نیست، درست است که رتبههای تک رقمی و حتی دو رقمی کنکور سراسری ریاضی و تجربی نخبه هستند اما در کنکور ارشد این موضوع صادق نیست؛ توجه کنید که دانشجویان لیسانس کامپیوتر دانشگاههای تاپ نظیر دانشگاه تهران و شریف و ... که در کنکور سراسری رتبه خوبی داشتند برای مقطع Master یا PHD Direct اپلایاپلای برای همهاین روزها خیلی از دانشجویان به فکر ادامه تحصیل در خارج از کشور هستند. در این دوره به زبان ساده کارهایی ضروری برای اپلای یا مهاجرت تحصیلی خارج از کشور توضیح داده شده است. میکنند و میروند و بنابراین این افراد رقیب شما محسوب نمیشوند. تقریباً اکثر رقبای پایه هایشان ضعیف و در یک سطح قرار دارند بنابراین به هیچ عنوان این طور نیست که رتبه های تک رقمی نخبه باشند و اگر به مصاحبه با رتبه های برتر کنکور ارشد کامپیوترمصاحبه های رتبه های برتر کنکور ارشد کامپیوتر و آی تیاگر میخواهید در کنکور ارشد و دکتری کامپیوتر، IT و علوم کامپیوتر موفق شوید باید مسیری را طی کنید که رتبههای برتر سالهای گذشته طی کردهاند، مسلما تجربیات افرادی که به بهترین نحو ممکن این مسیر را طی کردهاند برای شما بسیار مفید خواهد بود مراجعه کنید مشاهده می کنید که بسیاری از رتبه های تک رقمی و دو رقمی لیسانس دانشگاه خیلی ضعیف بودند. بعنوان مثال رتبه 2 کنکور ارشد کامپیوتر 99 در پیام نور لرستان واحد خرم آباد تحصیل کرده بود یا رتبه یک سال 98 در دانشگاه غیرانتفاعی درجه سه در اصفهان در مقطع لیسانس تحصیل کرده بوده است؛ بنابراین رتبه های تک رقمی خیلی نخبه و خیلی متفاوت نیستند.
دومین باور غلط در مورد کنکور ارشد کامپیوتر؛ رتبههای کارهای عجیب و غریب میکنند
باور غلط دوم موجود در برخی از داوطلبان کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر آن است که رتبههای برتر انسانهای خاصی هستند و کارهای فوقالعاده و عجیبوغریب میکنند و ما نمیتوانیم رتبه برتر بشویم که به این شکل نمیباشد. شاید در کنکور لیسانس رتبههای زیر 100 کنکور سراسری یا حتی زیر 200 یا 300 کنکور سراسری افراد خیلی قوی، باهوش و نخبه باشند؛ ولی در کنکور ارشد بههیچعنوان اینگونه نیست و اگر یک برنامه هوشمندانه داشته باشید و حرفهای عمل کنید خیلی راحت میتوانید رتبههای تک رقمی و دورقمی در کنکور ارشد کامپیوتر، آیتی و علوم کامپیوتر بیاورید.
بد نیست به این نکته نیز توجه داشته باشید که کنکور ارشد فناوری اطلاعات و علوم کامپیوتر خیلی راحتتر میتوانید رتبه خوبی بیاورید و رقابت در کنکور آیتی و علوم کامپیوتر خیلی از کنکور مهندسی کامپیوتر کمتر است و البته به همان نسبت مهندسی کامپیوتر بهتر از آیتی و علوم کامپیوتر است.
سومین باور غلط در مورد کنکور ارشد کامپیوتر؛ در جو کنکور کارشناسی هستند
باور غلط سوم این است که برخی از داوطلبان کنکور ارشد کامپیوتر مثل کنکور کارشناسی فکر میکنند و در جو کنکور کارشناسی هستند. کنکور ارشد با کنکور کارشناسی تفاوتهای بسیار زیادی دارد و به همین دلیل هم قبولی در آن راحتتر است؛ در کنکور ارشد کامپیوتر منابع مطالعاتی و مسیر کاملاً مشخص است ولی در کنکور سراسری منابع زیادی وجود دارد و شاید حتی 50 نوع منبع محتلف وجود داشته باشد و به همین دلیل دانشآموزان گیج میشوند؛
در کنکور ارشد کامپیوتر مشخص است که در هر درس چه منبعی را باید مطالعه کنید و اگر میخواهید از ویدئوهای آموزشی استفاده کنید، مشخص است که رتبههای برتر چه مسیری را رفتهاند و شما باید همان مسیری بروید که رتبههای برتر رفتهاند.
همچنین در کنکور کارشناسی مشاورین و برنامههای بسیار زیادی وجود دارد؛ ولی در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر برنامه و مسیر مشخص و شفاف و واضح است.
همچنین دروسی که در کنکور ارشد کامپیوتر وجود دارد دروس اصلی رشته کامپیوتر است و خیلی زیبا و جذاب است و در آینده تحصیلی و کاریتان مفید هست؛ اما در کنکور سراسری اینطور نیست شما دروسی مثل عربی، شیمی و فیزیک را میخوانید که این دروس در آینده کاری و تحصیلی بسیاری از افراد تاثیری ندارند.
همچنین برخی از داوطلبان کنکور ارشد کامپیوتر فکر میکنند رتبه آوردن خیلی سخت است و قبولی در دانشگاه شریف و دانشگاه تهران خیلی سخت است؛ زیرا کنکور کارشناسی ارشد را با کنکور کارشناسی مقایسه میکنند درصورتیکه اینطور نیست. شما برای کسب یک رتبه خوب در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر لازم نیست همه دروس را بخوانید و همه را 100 بزنید، در کنکور ارشد کامپیوتر که 115 تست مطرح میشود حالا اگر شما فقط به 35 تست از این 115 تست بصورت صحیح پاسخ دهید رتبه دو رقمی میآورید؛ بنابراین این گونه نیست که فکر کنید باید همه دروس را بخوانید و همه را 100 بزنید تا دانشگاه شریف و دانشگاه تهران قبول شوید.
اگر به صفحه کارنامه های کنکور ارشد کامپیوترکارنامه های کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی یا علوم کامپیوتردر این صفحه میتوانید به تمامی کارنامه های کنکورهای ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر و محل قبولی هر کارنامه دسترسی پیدا کنید مراجعه کنید و کارنامه های چند سال اخیر را مشاهده کنید متوجه خواهید شد که با درصد های خیلی کمی میتوانید رتبههای خوبی کسب کنید، اگر میانگین درصد شما در کنکور ارشد کامپیوتر 30 یا 40 درصد باشد رتبه دو رقمی میآورید و برای کسب رتبه تک رقمی در کنکور ارشد کامپیوتر کافی است که میانگین درصد شما 45 تا 55 درصد باشد.
خوب است به این نکته توجه داشته باشید که این میانگین درصدها در کنکور ارشد فناوری اطلاعات و علوم کامپیوتر به مراتب پایینتر است و شما با درصدهای پایینتری در این دو کنکور میتوانید رتبههای دو رقمی و تک رقمی کسب کنید.
چهارمین باور غلط؛ اگر لیسانس کامپیوتر نداشته باشیم نمیتوانیم در ارشد کامپیوتر موفق شوید
باور غلط چهارم، اگر لیسانس در رشته دیگری باشیم نمیتوانیم در کنکور ارشد کامپیوتر یا آیتی یا علوم کامپیوتر موفق شویم؛ اگر به صفحه مصاحبههای رتبه برتر مراجعه کنید مشاهده میکنید که بسیاری از رتبههای تکرقمی و دورقمی رشته لیسانسشان کامپیوتر نبوده است و رشته دیگری بوده است، بنابراین این باور نیز غلط است. اگر کسی برای کنکور ارشد کامپیوتر پیوسته مطالعه کند و مسیر را بصورت حرفهای طی کند حتماً میتواند جزو رتبههای برتر کنکور ارشد کامپیوتر باشد حتی اگر رشته لیسانساش متفاوت باشد، یکی از دلایل این مورد منابع و فیلمهای خوبی است که وجود دارد، در فیلمهایی که وجود دارد مباحث از صفر تا صد و با بیان بسیار سادهای گفته شده است، اگر فیلمهای رایگانی که در سایت کنکور کامپیوتر است را مشاهده کنید متوجه خواهید شد که هر کسی از هر رشتهای متوجه مباحث درسی خواهد شد.
پنجمین باور غلط؛ حذف درس در کنکور ارشد کامپیوتر کار اشتباهی است
باور غلط پنجم، فکر میکنند برای اینکه در کنکور ارشد کامپیوتر رتبه خوبی کسب کنند باید همه دروس را بخوانند و حذفکردن کار اشتباهی هست، در صورتیکه اینگونه نیست.
15 درس در کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر مطرح می شود که اگر شما 10 درس هم بصورت عمیق بخوانید رتبه فوق العاده ای کسب میکنید، اگر 10 درس را خیلی خوب بخوانید و خوب تست بزنید حتی میتوانید در کنکور ارشد کامپیوتر رتبه یک شوید و حتی هستند افرادی که 8 درس میخوانند و رتبه زیر 50 یا زیر 100 میآورند، پس شما میتوانید در کنکور ارشد کامپیوتر تا 6 درس را نیز حذف کنید، البته بهتر است که حداقل همان 10 درس را بخوانید؛ اگر میخواهید دروسی را حذف کنید سعی کنید اینکار را بصورت هوشمندانه انجام دهید و حتما با مشورت این کار را انجام دهید.
در کنکور ارشد آی تی هم میتوانید چند درس را حذف کنید. تعداد دروس مطرح شده در کنکور ارشد آی تی کمتر از کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر است و در کل در کنکور ارشد آی تی 10 درس وجود دارد که برای کسب اطلاعات بیشنر میتوانید به صفحه دروس کنکور ارشد آی تیدروس کنکور ارشد فناوری اطلاعات و ضرایب این دروسدروس کنکور ارشد فناوری اطلاعات و ضرایب دروس کنکور ارشد فناوری اطلاعات در این صفحه عالی معرفی شده است و اهمیت هر یک از دروس کنکور ارشد آی تی بررسی شده است مراجعه کنید، دروس مطرح شده در کنکور ارشد آیتی شامل درس زبان انگلیسی، 5 درس مشترک، درس مدیریت و سه درس تخصصی است که از این 10 درس میتوانید 3 درس را حذف کنید و با خواندن 7 درس رتبه یک کنکور ارشد آی تی شوید.
ششمین باور غلط؛ از کم خواندن شروع کنیم
باور غلط ششم، با زمان مطالعه کم شروع کنیم و کم کم زمان مطالعهمان را افزایش دهیم تا اینکه وسط راه نبریم و کم نیاوریم. البته افراد مختلف متفاوتاند و امکان دارد بعضیها اینگونه باشند، که در مورد این افراد اشکالی ندارد که به این صورت مطالعهشان را شروع کنند؛ مثلاً با 4 یا 5 ساعت مطالعه در روز شروع کنند و کم کم ساعت مطالعهشان را زیاد کنند، اما داوطلبانی که خواسته سوزان دارند و میخواهد با تمام وجودشان تغیری در زندگیشان ایجاد کنند می توانند از همان روز اول با ساعت مطالعه بالاتری شروع کنند.
هفتمین باور غلط؛ موفقیت در کنکور با پایه درسی ضعیف! واقعیت یا توهم؟
باور غلط هفتم؛ برخی از داوطلبان کنکور ارشد کامپیوتر میگویند پایهمان خیلی ضعیف است و اگر دانشگاه خوب قبول شویم اخراج میشویم، باید توجه کنید که شما در حال حضر پایهتان ضعیف هست و شما که مثلا 8 یا 9 ماه برای کنکور ارشد کامپیوتر وقت میگذارید و درس میخوانید و رتبه دورقمی و تکرقمی کسب میکنید دیگر پایهتان ضعیف نیست؛ بلکه پایهتان قوی شده است که توانستید رتبه تکرقمی و دورقمی بیاورید.
دروسی که در کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر میآید دروس اصلی و پایه رشته کامپیوتر است؛ کسی که در کنکور ارشد کامپیوتر رتبه خوبی کسب کرده باشد یعنی این دروس را خوب فهمیده و خوب مطالعه کرده است بنابراین برای ادامه تحصیل مشکلی برایش به وجود نمیآید و دروسی که در ارشد و دکتری ارائه میشود را متوجه میشود و با آنها ارتباط برقرار میکند پس اگر دانشگاه خوب قبول شوید نهتنها اخراج نمیشوید، بلکه میتوانید جزء دانشجویان ممتاز آن دانشگاه نیز بشوید، گواه این موضوع این است که بسیاری از دانشجویان ممتاز دانشگاههای شریف و تهران و ... یا رشته لیسانسشان کامپیوتر نبوده است یا خیلی از آنها لیسانسشان در دانشگاههای ضعیف بودهاند.
هشتمین باور غلط؛ اگر لیسانس رشته دیگری باشیم نمیتوانیم در ارشد دانشگاههای تاپ دوام بیاوریم
باور غلط هشتم، اگر لیسانس رشته دیگری باشیم نمیتوانیم در ارشد دانشگاههای تاپ دوام بیاوریم. طبق توضیحاتی که تا الان داده شد اینطوری نیست و کسی که لیسانس رشته دیگری بوده و مطالعه داشته است و رتبه خوبی کسب کرده است؛ یعنی دروس اصلی رشته کامپیوتر را خوانده است؛ بنابراین مشکلی در مقطع ارشد به وجود نمیآید.
نقشه راه قبولی کنکور ارشد کامپیوتر
حتماً فیلم میزان رقابت در کنکور ارشد کامپیوتر، آیتی و علوم کامپیوتر را مشاهده کنید، با مشاهده این فیلم متوجه خواهید شد که میزان رقابت در کنکور ارشد بهشدت کمتر از کنکور سراسری و شما میتوانید در کنکور ارشد کامپیوتر، آیتی و علوم کامپیوتر در دانشگاههای تاپ قبول بشوید و همینطور اگر به صفحات مصاحبههای رتبههای برترسایت کنکور کامپیوتر مراجعه کنید که بیش از 150 مصاحبه رتبه برتر در این صفحه وجود دارد که در نوبه خودش یک رکورد محسوب میشود و نهتنها در رشته کامپیوتر بلکه در هیچ رشته دیگری این میزان مصاحبه وجود ندارد، در آنجا متوجه خواهید شد بسیاری از افراد که لیسانس در دانشگاههای ضعیف بودند توانستند با منابع مناسب، برنامهریزی مناسب، پشتکار و پیوستگی رتبههای تکرقمی و دورقمی در کنکور ارشد کامپیوتر، آیتی و علوم کامپیوتر کسب کنند و شما نیز میتوانید. به همین جهت شما میتوانید برای بهره مندی از مشاوره حرفهای و اصولی برای دستیابی به رتبه برتر، به صفحه مشاوره کنکور ارشد کامپیوتربرنامه ریزی کنکور ارشد کامپیوتر 1404برنامه ریزی صحیح و علمی نخستین و اصلی ترین گام در هر فعالیت است و کنکور نیز از این قاعده مستثنی نیست، بسیاری از رتبههای تک رقمی و دو رقمی هر سال یا رشته لیسانسشان کامپیوتر نبوده و یا در دانشگاههای بسیار ضعیف بودهاند ولی با یک برنامه هوشمندانه موفق شدند به خواسته و هدفشان برسند مراجعه کنید.
جمعبندی
در این مقاله باورهای غلط برای کنکور ارشد کامپیوتر، آیتی و علوم کامپیوتر را بررسی کردیم، گر سؤالی در مورد رشته کامپیوتر، آیتی و علوم کامپیوتر و همچنین مهاجرت این رشتهها و کنکور ارشد و دکتری دارید میتوانید در کامنتها بپرسید و پاسخ شما بهصورت کامل خواهد داده شد.
سه مورد از باور غلط برای کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر.
1-رتبه های تک رقمی خیلی نخبه هستند 2-رتبه های برتر انسان های خاصی هستند و کارهای فوق العاده و عجیب و غریب می کنند 3-اگر لیسانس در رشته دیگری باشیم نمی توانیم در کنکور ارشد کامپیوتر یا آی تی یا علوم کامپیوتر موفق شویم
اهمیت منابع قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر را توضیح دهید.
اگر به صفحه مصاحبههای رتبه برتر مراجعه کنید مشاهده میکنید که بسیاری از رتبههای تکرقمی و دورقمی رشته لیسانسشان کامپیوتر نبوده است و رشته دیگری بوده است. اگر کسی پیوسته مطالعه کند و حرفهای مسیر طی کند حتماً میتواند جزو رتبههای برتر باشد یکی از دلایل این مورد منابع خیلی خوب است فیلمهایی که وجود دارد از صفر تا صد گفته شده است و حتماً فیلمهای رایگانی که در سایت کنکور کامپیوتر است را مشاهده کنید.
تأثیر مشاور در موفقیت برای کنکور ارشد کامپیوتر را توضیح دهید.
در کنکور کارشناسی مشاورین و برنامه بسیار زیادی وجود دارد؛ ولی در اینجا برنامه و مسیر مشخص است؛ یعنی خیلی شفاف و واضح هست که با یک مشاوره خوب میتوانید در کنکور ارشد کامپیوتر، آیتی و علوم کامپیوتر موفق شوید.
نقشه راه برای موفقیت در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر را توضیح دهید.
حتماً فیلم و ویدئو میزان رقابت در کنکور ارشد کامپیوتر، آیتی و علوم کامپیوتر را مشاهده کنید و متوجه خواهید شد که میزان رقابت در کنکور ارشد بهشدت کمتر از کنکور سراسری و شما میتوانید در کنکور ارشد کامپیوتر، آیتی و علوم کامپیوتر در دانشگاههای تاپ قبول بشوید بسیاری از افراد که لیسانس در دانشگاههای ضعیف بودند توانستند با منابع مناسب، برنامهریزی مناسب، پشتکار و پیوستگی رتبههای تکرقمی و دورقمی در کنکور ارشد کامپیوتر، آیتی و علوم کامپیوتر کسب کنند.