در سال های اخیر و بنا به مشکلات زیادی که دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مهندسی با آن دست و پنجه نرم می کنند، میزان مهاجرت با هدف ادامه تحصیل به خارج از کشور به میزان چشمگیری افزایش یافته است. فارغ التحصیلان رشته های کامپیوتر و بطور خاص مهندسی کامپیوتر نیز از این قانون مستثنی نبوده و عده بسیاری از آن ها در تلاش برای برقراری ارتباط با اساتید دانشگاه های خارجی و اپلای کردن برای رشته مهندسی کامپیوتر هستند.
درباره رشته های کامپیوتر، دروس، گرایش ها و آینده شغلی آن ها در داخل و خارج از کشور بیشتر بخوانید.
قابی از چهره های اساتید ایرانی خارج از کشور که در فیلدهای رشته کامپیوتر فعالیت میکنند
در مسیر اپلای برای مهندسی کامپیوتر، عده ای از دانشجویان موفق به دریافت فاند و تحصیل رایگان شده و عده ای نیز تمایل دارند حتی در ازای پرداخت شهریه دانشگاه، از ایران خارج شوند.
اما بدون در نظر گرفتن نحوه خروج از کشور، پیش از هر اقدامی نیاز است نسبت به برقراری ارتباط با اساتید دانشگاه های مختلف در کشور مقصد مورد نظر اقدام کرده و تایید وی را برای پذیرش در آن دانشگاه دریافت کنید.
با در نظر گرفتن مسیر بسیار دشوار و پر فراز و نشیب اپلای کردن برای ادامه تحصیل رشته مهندسی کامپیوتر در دانشگاه های خارج از کشور که زبان بسیاری از آن ها انگلیسی نیست، اگر بتوانید مرجعی معتبر که اطلاعات تماس و بهترین راه ارتباطی با تعداد کثیری از اساتید ایرانی مقیم دانشگاه های خارجی (با ذکر اطلاعات دانشگاه) را در اختیارتان بگذارد، بخش بزرگی از این مسیر هموار شده و برقراری ارتباط با این اساتید همزبان بدون شک بسیار ساده تر خواهد بود.
مجموعه کنکور کامپیوتر بانک اطلاعاتی بسیار کاملی از بهترین راه های ارتباطی و اطلاعات تماس اساتید ایرانی دانشگاه های خارج از کشور را برای دانشجویانی که تمایل دارند برای رشته مهندسی کامپیوتر اپلای کنند بصورت کاملا رایگان فراهم کرده که در ادامه این مطلب می توانید این اطلاعات را مشاهده نمایید.
رفرنس های معتبر رتبه بندی دانشگاه های برتر ایران و جهان
از وب سایت های QS ، Times و Shanghai به عنوان نشریه هایی یاد میشود که آمار وضعیت دانشگاه های سراسر دنیا را منتشر می نمایند. رنکینگ دانشگاه ها به صورت سالانه منتشر می گردد و برای هر دانشگاه یک رتبه overall یا کلی در نظر می گیرد، همچنین این نشریات نه تنها رنکینگ کلی دانشگاه های جهان را بصورت کلی اعلام میکنند (overall Ranking) بلکه رنکینگ دانشگاه های دنیا را با توجه به رشته های مختلف ارائه میکنند (Subject Ranking). حال اگر شما بخواهید از وضعیت برترین دانشگاه های مهندسی جهان مطلع شوید یا به رتبه بندی دانشگاه های ایران در رشته مهندسی کامپیوتر دسترسی پیدا نمایید می توانید از وب سایت های این سه نشریه استفاده بنمایید.
QS World University Rankings (Top Universities) is an annual publication of university rankings by Quacquarelli Symonds
موسسه فناوری ماساچوست (MIT) یک دانشگاه تحقیقاتی خصوصی در کمبریج ماساچوست است. MIT که در سال 1861 تأسیس شد، از آن زمان تاکنون نقشی کلیدی در توسعه فناوری و علم مدرن ایفا کرده است و در میان برترین مؤسسات دانشگاهی در جهان رتبه بندی شده است. MIT در پاسخ به صنعتی شدن فزاینده ایالات متحده، با اقتباس از مدل دانشگاه های پلی تکنیک اروپایی ساخته شد و تمرکز خود را بر آموزش های آزمایشگاهی در علوم کاربردی و مهندسی گذاشت.
افتخارات این دانشگاه تا قبل از ژوئن 2021 :
98 برنده جایزه نوبل، 26 برنده جایزه تورینگ، 8 برنده مدال فیلدز، 58 دریافت کننده مدال ملی علوم، 29 دریافت کننده مدال ملی فناوری و نوآوری، 50 عضو مک آرتور، 80 محقق مارشال، 41 فضانورد، 16 دانشمند ارشد نیروی هوایی ایالات متحده
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS1
Times3
Shanghai1
رتبه Overall
QS1
Times5
Shanghai4
اساتید دانشگاه MIT
محمد علیزاده
محمد علیزاده دوره ی کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق در ...
محمد علیزاده
محمد علیزاده دوره ی کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده است. پس از آن دوره ی کارشناسی ارشد و دکتری خود را دررشته ی مهندسی برق در دانشگاه استنفورد (Stanford) گذرانده و پایان نامه ی دکتری خود را در زمینه ی " مکانیسم جابجایی بسته برای شبکه های مرکز داده" ارائه کرده است. از فعالیت های دکتر علیزاده ، میتوان به فعالیت در شرکت سیسکو به عنوان رهبرفنی ارشد و فعالیت در مرکز تحقیقات مایکروسافت به عنوان محقق اشاره کرد. همچنین مقالات بسیاری از ایشان بعنوان Best Paper در کنفرانسها انتخاب شده است. ایشان از سال 2015 تا کنون به عنوان استادیار در دانشگاه MIT فعالیت میکنند.
زمینه های کاری
شبکه ها و سیستم های رایانه ای
الگوریتم های شبکه
پردازش ابری
مدل سازی عملکرد و تجزیه و تحلیل سیستم های کامپیوتری
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
مانیا قبادی دوره ی کارشناسی خود را در رشته مهندسی کامپیوتر در ...
مانیا قبادی
مانیا قبادی دوره ی کارشناسی خود را در رشته مهندسی کامپیوتر در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده و پایان نامه ی خود را در زمینه ی
"ایجاد تعادل در شبکه های Hypermesh , k-arry , n-cube " ارائه کرده است. پس از آن دوره ی کارشناسی ارشد خود را دررشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه ویکتوریا در کانادا گذرانده و پایان نامه ی خود را در زمینه ی "الگوریتم های بهینه سازی منابع برای VPN با استفاده از مدل لوله ای " ارائه کرده است. ایشان دوره ی دکتری خود را دررشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه تورونتو در کانادا گذرانده و پایان نامه ی خود را در زمینه ی " فریم ورک سازگاری TCP در مراکز داده" ارائه کرده است. از فعالیت های دیگر دکتر قبادی ، میتوان به فعالیت در شرکت گوگل و مایکروسافت به عنوان محقق اشاره کرد همچنین مقالات بسیاری از ایشان بعنوان Best Paper در کنفرانسها انتخاب شده است.
زمینه های کاری
زیرساخت های ابری با کارایی بالا
سیستم های یادگیری ماشین
طراحی مشترک سخت افزار و نرم افزار
شبکه سازی داده های مرکزی
بهینه سازی شبکه
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
مرضیه قاسمی دوره ی کارشناسی خود را در دو رشته مهندسی ...
مرضیه قاسمی
مرضیه قاسمی دوره ی کارشناسی خود را در دو رشته مهندسی برق و علوم کامپیوتر در دانشگاه New Mexico State گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد خود را دررشته ی زیست پزشکی در دانشگاه آکسفورد گذرانده است و دوره ی دکتری خود را دررشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه MIT گذرانده است سپس دوره ی پست دکتری (Postdoc) خود را در زمینه ی علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی در دانشگاه MIT به پایان رسانده است. از فعالیت های دکتر قاسمی ، میتوان به فعالیت در انیستیتو هوش مصنوعی Vector به عنوان هیئت علمی و فعالیت در کمپانی Intel اشاره کرد.ایشان از سال 2018 تا کنون به عنوان استادیار در دانشگاه تورنتو فعالیت میکنند و دارای کرسی CIFAR AI کانادا و کرسی تحقیقات کانادا هستند. ایشان بطور همزمان استاد دانشگاه MIT نیز هستند، دکتر قاسمی در جولای 2021 به IMES/EECS MIT پیوستند و در حال حاضر به عنوان رئیس مشترک کارگاه NeurIPS 2019 و رئیس عمومی کنفرانس ACM در مورد سلامت، استنتاج و یادگیری (CHIL) فعالیت می کنند.
زمینه های کاری
هوش مصنوعی
یادگیری ماشین
Big Data
استنباط بالینی
نمايش دانش
يادگيري ماشين رفتاري
يادگيري ماشين در مراقبتهاي بهداشتي
يادگيري ماشين در ارتقاي سلامتي
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
نگار رئیس کریمیان لیسانس مدارهای میکروالکترونیک و مخابرات را از دانشگاه ...
نگار رئیس کریمیان
نگار رئیس کریمیان لیسانس مدارهای میکروالکترونیک و مخابرات را از دانشگاه صنعتی شریف در سال های 1392 و 1390 اخذ کرد. سپس دوره کارشناسي ارشد خود را در رشته فلسفه در دانشگاه کلمبیا در می 2017 و پس از آن مدرک دکتري خود را در رشته مهندسی برق از دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک دريافت کرد.
زمینه های کاری
مدارها و سیستمهای مجتمع
الکترومغناطیسی کاربردی و نانو فوتونیک
فرا مواد و سیستمهای آنالوگ
فرکانس رادیویی (RF)
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
دانشگاه استنفورد، با نام رسمی Leland Stanford Junior University، یک دانشگاه تحقیقاتی خصوصی در استنفورد، در نزدیکی شهر سانفرانسیسکو در مجاورت دره سیلیکون در ایالت کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا قرار دارد. استنفورد در سال 1885 توسط لیلاند و جین استنفورد به یاد تنها فرزندشان، للند استنفورد جونیور، که در سن 15 سالگی بر اثر تب حصبه درگذشت، تأسیس شد. این دانشگاه حول هفت مدرسه سازماندهی شده است: سه مدرسه متشکل از 40 بخش دانشگاهی در سطح کارشناسی و همچنین چهار مدرسه حرفه ای که بر برنامه های تحصیلات تکمیلی در حقوق، پزشکی، آموزش و تجارت تمرکز دارند. همه مدارس در یک پردیس هستند. علاوه بر این، استنفورد به ویژه به دلیل کارآفرینی اش مورد توجه قرار گرفته است و یکی از موفق ترین دانشگاه ها در جذب بودجه برای استارت آپ ها است. فارغالتحصیلان دانشگاه استنفورد شرکتهای متعددی را تأسیس کردهاند که مجموعاً بیش از 2.7 تریلیون دلار درآمد سالانه تولید میکنند و تا سال 2011، 5.4 میلیون شغل ایجاد کردهاند که تقریباً معادل هفتمین اقتصاد بزرگ جهان (تا سال 2020) است
افتخارات تا قبل از آوریل 2021 :
85 برنده جایزه نوبل، 29 برنده جایزه تورینگ، 8 برنده مدال فیلدز
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS2
Times2
Shanghai2
رتبه Overall
QS2
Times2
Shanghai2
اساتید دانشگاه Stanford University
درسا صدیق
درسا صدیق مدرک دکترای خود را در رشته مهندسی برق و علوم ...
درسا صدیق
درسا صدیق مدرک دکترای خود را در رشته مهندسی برق و علوم کامپیوتر (EECS) در دانشگاه کالیفرنیا برکلی در سال 2017 و مدرک کارشناسی خود را در EECS در دانشگاه کالیفرنیا برکلی در سال 2012 دریافت کرد. علایق تحقیقاتی ایشان در زمینه رباتیک، یادگیری ماشین و تئوری کنترل قرار دارد. به طور خاص، گروه او علاقه مند به توسعه الگوریتم های کارآمد برای تعاملات انسان-ربات ایمن، قابل اعتماد و سازگار و عموماً چند عامل است.
زمینه های کاری
رباتیک
یادگیری ماشین
تئوری کنترل
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
مهران سهامی دوره ی دکتری خود را در رشته ی علوم کامپیوتر ...
مهران سهامی
مهران سهامی دوره ی دکتری خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه استنفورد گذرانده است. ایشان از سال 2001 در دانشگاه استنفورد تدریس میکنند و از سال 2007 به بعد به عنوان استاد تمام در این دانشگاه فعالیت میکنند. ایشان همچنین معاون آموزشی و مدیرامورآموزشی دپارتمان علوم کامپیوتر استنفورد نیز هستند. از فعالیت های دیگر دکتر سهامی ، میتوان به فعالیت در شرکت گوگل به عنوان محقق ارشد نیز اشاره کرد.
زمینه های کاری
علوم کامپیوتر
یادگیری ماشین
بازیابی اطلاعات در وب
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
نیما اناری دوره ی دکتری خود را در رشته ی علوم کامپیوتر ...
نیما اناری
نیما اناری دوره ی دکتری خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه برکلی(UC Berkeley) و دوره کارشناسی خود را در رشتههای مهندسی کامپیوتر و ریاضیات محض در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده است.
زمینه های کاری
هندسه چند جملهایها و کاربردهای الگوریتمی
نمونه گیری و شمارش تقریبی
نظریه گراف طیفی و الگوریتم های طیفی
نظریه بازیهای الگوریتمی و طراحی مکانیزم
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
دانشگاه دوک (به انگلیسی: Duke University) یکی از معتبرترین دانشگاههای ایالات متحده آمریکا و جهان بوده و در شهر دورهام در ایالت کارولینای شمالی واقع است. این دانشگاه که در شهر امروزی ترینیتی، کارولینای شمالی در سال ۱۹۳۸ توسط متدیستها و کواکرها تأسیس شده، در سال ۱۸۹۲ به دورهام منتقل شد. در سال ۱۹۲۴، صنعتگر تنباکو و برق جیمز بیوکنن دوک دانشگاه دوک را تأسیس کرد، در آن زمان دانشگاه نامش را به افتخار پدر درگذشتهٔ او، واشینگتن دوک عوض کرد. دانشگاه دوک همواره جز بهترین دانشگاههای جهان در بسیاری از ردهبندیهای معتبر قرار گرفتهاست.
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS87
Times65
Shanghai101-150
رتبه Overall
QS52
Times23
Shanghai32
اساتید دانشگاه Duke university
سینا فارسی
سینا فارسی تحصیلات خود را در رشته مهندسی برق در دانشگاه کالیفرنیا ...
سینا فارسی
سینا فارسی تحصیلات خود را در رشته مهندسی برق در دانشگاه کالیفرنیا گذرانده است.
و پس از اخذ دکتری، دوره ی پست دکتری (postdoc) را در دانشگاه Duke گذرانده است.
از فعالیت های دیگر دکتر فارسی ، میتوان به فعالیت در شرکت kla-tencor به عنوان مهندس مشاور،اشاره کرد. ایشان مدیر آزمایشگاه پردازش تصویراست و از سال 2009 تا کنون به عنوان دانشیار در دانشگاه Duke فعالیت می کنند. همچنین ویراستار ارشد IEEE در زمینه ی پردازش تصویر نیز می باشند.
زمینه های کاری
تمرکز بر بهبود سلامتی و بینایی بیماران دارای بیماری های چشمی و عصبی به وسیله یادگیری ماشین
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
وحید تارخ دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ریاضی در ...
دکتر وحید تارخ
وحید تارخ دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ریاضی در دانشگاه Windsor
و دوره ی دکتری خود را در رشته ی مهندسی برق در دانشگاه Waterloo در کانادا گذرانده است.
از فعالیت های دیگر دکتر تارخ ، میتوان به فعالیت در شرکت AT&T به عنوان محقق سپس عضو اصلی کادر فنی و در نهایت به عنوان مدیر دپارتمان ارتباطات بی سیم و پردازش سیگنال اشاره کرد.همچنین ایشان در دانشگاه هاروارد به عنوان استاد تمام فعالیت داشته و از سال 2018 تا کنون در دانشگاه Duke به عنوان استاد تمام و پژوهشگرعلوم داده مایکروسافت فعالیت می کنند.
زمینه های کاری
بازنمایی، مدل سازی، استنتاج و پیش بینی از داده ها
پردازش سیگنال
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
یک دانشگاه تحقیقاتی خصوصی در بالتیمور، مریلند است. این دانشگاه که در سال 1876 تأسیس شد، به خاطر اولین خیر خود، کارآفرین و آمریکایی جانز هاپکینز نامگذاری شد. امروزه این دانشگاه در زمره معتبرترین مؤسسات دانشگاهی در جهان قرار دارد. این دانشگاه از سال 1900 تاکنون مسولیت تمام دانشگاه های ایالات متحده در هزینه های تحقیقاتی سالانه را بر عهده داشته است. برای بیش از سی و پنج سال پیدرپی بنیاد ملی علوم آمریکا این دانشگاه را در رتبه نخست سرمایهگذاری و هزینه مالی در رشتههای علمی، پزشکی، و مهندسی در میان تمامی دانشگاههای آمریکا بهشمار آوردهاست.
افتخارات:
از زمان تأسیس این دانشگاه در سال ۱۸۷۶، سی و شش برنده جایزه نوبل
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS87
Times27
Shanghai51-75
رتبه Overall
QS25
Times13
Shanghai16
اساتید دانشگاه Johns Hopkins University
سوده قربانی
سوده قربانی دوره ی کارشناسی خود را در رشته مهندسی کامپیوتر در ...
سوده قربانی
سوده قربانی دوره ی کارشناسی خود را در رشته مهندسی کامپیوتر در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه تورنتو گذرانده است.سپس دوره ی دکتری خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه University of Illinois گذرانده است.
از فعالیت های دیگردکترقربانی، میتوان به فعالیت در شرکت N2W به عنوان هیئت مدیره و همیاراشاره کرد.همچنین ایشان داور در NSF Panel و بازبین در
ACM/IEEE Transactions نیز میباشند
زمینه های کاری
سیستم ها و شبکه سازی
الگوریتم ها و تئوری
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
علی مدوئی، مدرس گروه علوم کامپیوتر، علاقه زیادی به آموزش علوم کامپیوتر ...
علی مدوئی
علی مدوئی، مدرس گروه علوم کامپیوتر، علاقه زیادی به آموزش علوم کامپیوتر دارد و از تکنیک های یادگیری فعال برای جذب دانش آموزان استفاده می کند. او به ویژه به این موضوع علاقه مند است که چگونه فناوری یادگیری ترکیبی را امکان پذیر می کند.
قبل از پیوستن به JHU، او در دپارتمان علوم کامپیوتر در دانشگاه بریتیش کلمبیا تدریس می کرد. او دکترای خود را در رشته علوم محاسباتی در دانشگاه سایمون فریزر دریافت کرد.
زمینه های کاری
بینایی ماشین
پردازش تصویر پزشکی
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
مهیار فضلیاب در ژوئیه 2021 به عنوان استادیار به دپارتمان مهندسی برق ...
مهیار فضل یاب
مهیار فضلیاب در ژوئیه 2021 به عنوان استادیار به دپارتمان مهندسی برق و کامپیوتر پیوست. پیش از آن استادیار پژوهشی در موسسه ریاضی علوم داده (MINDS) در دانشگاه جان هاپکینز (JHU) بود. فضلیاب دکترای خود را در مهندسی برق و سیستم (ESE) از دانشگاه پنسیلوانیا (UPenn) در سال 2018 و همچنین مدرک کارشناسی ارشد دوگانه در آمار از دانشکده وارتون دریافت کرد . او همچنین از سال 2018 تا 2020 در دپارتمان ESE در UPenn به عنوان postdoctoral fellow بود. فضلیاب برنده جایزه بهترین پایان نامه دکتری جوزف و روزالین ولف در سال 2019 شد که توسط گروه مهندسی برق و سیستم در دانشگاه پنسیلوانیا اعطا شد.
زمینه های کاری
بهینه سازی
نظریه کنترل
یادگیری ماشین
ایمنی و پایداری سیستمهای مستقل مبتنی بر یادگیری
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
او کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی نرم افزار در دانشگاه ...
محمد علی درویش
او کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی نرم افزار در دانشگاه فناوری چالمرز (سوئد) در سال 2010 و دکترای خود را در رشته علوم کامپیوتر در دانشگاه ایالتی آیووا در سال 2015 دریافت کرد.
زمینه های کاری
مهندسی نرم افزار
تست نرم افزار
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
یکی از معتبرترین و برترین دانشگاههای دولتی ایالات متحده آمریکا است که در ایالت میشیگان و شهر انآربور قرار دارد. این دانشگاه همچنین دو پردیس دانشگاهی دیگر در شهرهای دیربورن و فلینت و یک مرکز پژوهشی در شهر دیترویت دارد، و یکی از اعضای بنیادین انجمن دانشگاههای آمریکایی است. این دانشگاه قدیمیترین دانشگاه ایالت میشیگان است که در ۱۸۱۷ در شهر دیترویت برپا شد، ۲۰ سال پیش از اینکه منطقه میشیگان بهطور رسمی ایالت شود.
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS21
Times24
Shanghai26
رتبه Overall
QS46
Times26
Shanghai31
اساتید دانشگاه Michigan
عليرضا محمدی
عليرضا محمدی استادیار مهندسی برق و کامپیوتر در دانشگاه میشیگان - دیربورن ...
عليرضا محمدی
عليرضا محمدی استادیار مهندسی برق و کامپیوتر در دانشگاه میشیگان - دیربورن است. او مدرک دکتري خود را در رشته مهندسی برق و کامپیوتر از دانشگاه تورنتو، کانادا در سال 2016 اخذ کرد. در طول دوره دکتری او با مرکز نروژی برای عملیات و سیستمهای دریایی خودمختار (مرکز تحقیقات عالی در نروژ) در زمینه کنترل حرکت رباتهای مار شناگر و زمینی همکاری کرد. در سال 2011، او مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه آلبرتا، کانادا دریافت کرد و در آزمایشگاه سیستم های تله رباتیک و بیوروباتیک مشغول به کار بود. وی مدرک لیسانس مهندسی برق را از دانشگاه صنعتی شریف ایران در سال 2009 دریافت کرد. او در نوامبر 2016 به عنوان دانشیار پژوهشی فوق دکتری به آزمایشگاه سیستم های کنترل حرکتی در دانشگاه تگزاس، دالاس پیوست و در آنجا از اصول نورومکانیکی در آزمایشگاه استفاده کرد.
زمینه های کاری
سیستم های ترکیبی و مکاترونیک
کنترل غیرخطی
رباتیک
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
برزان مظفری دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی ...
برزان مظفری
برزان مظفری دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه شهید بهشتی گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه University of California Los Angeles(UCLA) گذرانده و پایان نامه ی دکتری خود را در زمینه ی "کشف الگوها با کارایی بالا برای پایگاه داده ها و جریان داده ها" ارائه کرده است. پس از آن دوره ی پست دکترا(Postdoc) خود را در دانشگاه MIT گذرانده است. ایشان از سال 2013 در دانشگاه Michigan به عنوان استادیار شروع به فعالیت کرده و از اواسط سال 2019 به عنوان دانشیار در دپارتمان علوم و مهندسی کامپیوتر این دانشگاه فعالیت میکنند. از دیگر فعالیت های دکتر مظفری میتوان به فعالیت در پروژه هایی از قبیل CliffGaurd، DBSeer، BLinkDB به عنوان محقق ، بنیانگذار DBSeer و مشاور استراتژیک SnapyData اشاره کرد.
زمینه های کاری
یادگیری ماشین
سیستم های قابل پیش بینی
سیستم های توزیع شده
محاسبات تقریبی
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
رویا انصافی دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی ...
رویا انصافی
رویا انصافی دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه فردوسی مشهد گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ی علوم و مهندسی کامپیوتر در University of New Mexico گذرانده است. ایشان دوره ی دکتری خود را نیز در رشته ی علوم کامپیوتر در University of New Mexico گذرانده است و پایان نامه ی دکتری خود را در زمینه ی "تکنیک های پیشرفته استنتاج شبکه مبتنی بر نشت اطلاعات مربوط به پروتکل شبکه" ارائه کرده است.
از فعالیت های دیگر دکتر انصافی ، میتوان به فعالیت به عنوان دانشیار تحقیقات فوق دکتری و پژوهشگر مرکزسیاست گذاری فناوری اطلاعات در دانشگاه پرینستون، محقق در International Computer Science Institute (ICSI) اشاره کرد.
ایشان از سال 2017 به عنوان استادیار تحقیقات در دانشگاه Michigan شروع به فعالیت کردند و از سال 2019 تا کنون دراین دانشگاه به عنوان استادیار فعالیت می کنند.
زمینه های کاری
امنیت شبکه و سیستم های کامپیوتری
حریم خصوصی و سیاست های فنی
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
دانشگاه ییل از قدیمیترین و معتبرترین دانشگاههای آمریکا و جهان به حساب میآید. دانشگاه ییل، دانشگاهی خصوصی است که در سال ۱۷۰۱ میلادی در شهر نیوهیون ایالت کنتیکت آمریکا تأسیس شد. دانشگاه ییل در دسامبر ۲۰۰۷ تعدادی از کلاسهای مقطع لیسانس خود را بهطور رایگان از طریق شبکه اینترنت در اختیار عموم قرار داد. گفتنی است که دانشگاه ییل پس از انستیتوی تکنولوژی ماساچوست، دومین دانشگاه مهم آمریکاست که برنامهای بنام پروژه «دروس آزاد» تأسیس کردهاست.
افتخارات تا اکتبر 2020:
65 برنده جایزه نوبل، پنج برنده مدال فیلدز، چهار برنده جایزه آبل و سه برنده جایزه تورینگ، 67 عضو آکادمی ملی علوم، 55 عضو آکادمی ملی پزشکی، 8 عضو آکادمی ملی مهندسی، 187 عضو از آکادمی هنرهای آمریکا و علوم.
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS35
Times29
Shanghai201-300
رتبه Overall
QS17
Times8
Shanghai11
اساتید دانشگاه Yale
امین کرباسی
امین کرباسی دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی برق ...
امین کرباسی
امین کرباسی دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی برق در دانشگاه EPFL گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته ی کامپیوتر و علوم ارتباطات در دانشگاه EPFL گذرانده است و پس از آن دوره ی پست دکتری(Postdoc) خود را در دانشگاه ETH Zurich گذرانده است.از دیگر فعالیت های دکتر کرباسی میتوان به فعالیت در شرکت مایکروسافت و نوکیا به عنوان محقق اشاره کرد.ایشان از سال 2014 تاکنون در دانشگاه Yale به عنوان استادیار فعالیت میکنند.
زمینه های کاری
نظریه یادگیری
شبکه ها در مقیاس بزرگ
پردازش مطلوب اطلاعات
آماروارقام در ابعاد بالا
نظریه اطلاعات
مدل های گرافیکی
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
سهند نگهبان دوره ی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری خود را در ...
سهند نگهبان
سهند نگهبان دوره ی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری خود را در دانشگاه برکلی گذراند. همچنین او در سال 2011 به مدت 4 ماه در شرکت مایکروسافت فعالیت داشت و روشهای جدیدی برای اجرای وضوح موجودیت در چندین منبع داده با استفاده از تکنیکهای یادگیری ماشین ایجاد کرد.
زمینه های کاری
یادگیری ماشین
پردازش سیگنال
سنجش فشرده
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، یک دانشگاه دولتی تحقیقاتی در شهر برکلی در سیستم دانشگاههای کالیفرنیا است. برکلی در سال ۱۸۶۸ پس از ادغام دو دانشگاه قدیمی تأسیس شدهاست.
در سال ۱۸۶۶، دانشگاه خصوصی کالیفرنیا زمینی که اکنون محوطهٔ دانشگاه برکلی است را خریداری کرد. به خاطر نبود منبع مالی کافی، دانشگاهی دیگر که در زمینهٔ کشاورزی، معدن و هنر مکانیکی فعال بود به دانشگاه خصوصی کالیفرنیا پیوست و اولین دانشگاه دولتی ایالت کالیفرنیا، دانشگاه کالیفرنیا برکلی، به وجود آمد.
برکلی از اعضای انجمن دانشگاههای آمریکایی است و در طی سالها هزینههایی به فعالیتهای پژوهشی و عملی مختلف اختصاص دادهاست.
فارغ التحصیلان و اساتید دانشگاه برکلی در بین رتبه های خود 114 برنده جایزه نوبل، 25 برنده جایزه تورینگ، 14 برنده مدال فیلدز، 28 برنده جایزه ولف، 103 دریافت کننده جایزه مک آرتور "نابغه گرنت"، 30 برنده جایزه پولیتزر و 19 برنده جایزه اسکار جای داده است.
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS5
Times9
Shanghai3
رتبه Overall
QS30
Times8
Shanghai5
اساتید دانشگاه University of California, Berkeley
علی قدسی
علی قدسی دوره ی کارشناسی ارشد خود را در دو رشته ی ...
علی قدسی
علی قدسی دوره ی کارشناسی ارشد خود را در دو رشته ی مهندسی کامپیوتر وMBA در دانشگاه mid Sweden university گذرانده و دوره ی دکتری خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه KTH سوئد گذرانده است. ایشان دوره ی پست دکتری(Postdoc) خود را در رشته ی علوم کامپیوتردر دانشگاه کالیفرنیا Berkeley به پایان رسانده است. از فعالیت های دکتر قدسی میتوان به فعالیت در دانشگاه KTH سوئد به عنوان استادیار از سال 2008 اشاره کرد پس از آن در سال 2013 فعالیت خود را در آن دانشگاه به عنوان دانشیار ادامه دادند.ایشان از سال 2015 تا کنون به عنوان استاد کمکی در دانشگاه کالیفرنیا Berkeley فعالیت میکنند همچنین مدیرعامل و بنیان گذار کمپانی Databricks نیز میباشند.
زمینه های کاری
رایانش ابری
سیستم های توزیع شده
Big Data
شبکه های کامپیوتری
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
علی نیک نژاد هر سه دوره ی کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری خود ...
علی نیک نژاد
علی نیک نژاد هر سه دوره ی کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته ی مهندسی برق در دانشگاه کالیفرنیا Berkeley گذرانده است.
دکتر نیک نژاد از سال 2002 فعالیت خود را در دانشگاه کالیفرنیا Berkeley به عنوان دانشیار آغاز کردند و از سال 2012 تاکنون به عنوان استاد تمام در این دانشگاه فعالیت میکنند. ایشان مدیر مرکز تحقیقات بی سیم دانشگاه کالیفرنیا Berkeley نیز هستند. همچنین مقالاتی از ایشان به عنوان Best paper انتخاب شده است و کتاب هایی از ایشان توسط انتشارات دانشگاه کمبریج وSpringer به چاپ رسیده است.
زمینه های کاری
مدارهای مجتمع
مدارها و سیستمهای مایکروویو
پردازش سیگنال
علوم ارتباطات، اطلاعات ، داده ، شبکه
طراحی ، مدل سازی و تحلیل
تصویربرداری پزشکی
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
بابک ایازی فر دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی ...
بابک ایازی فر
بابک ایازی فر دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی برق در رشته ی مهندسی برق در انستیتوی فناوری کالیفرنیا (caltech) گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته ی مهندسی برق در دانشگاه MIT گذرانده است.
از فعالیت های ایشان میتوان به فعالیت در شرکت Ropes & Gray LLP به عنوان متخصص فنی ، تدریس در دانشگاه MIT و فعالیت به عنوان عضو ستاد فنی آزمایشگاه تحقیقاتی ارتباطات در مرکز تحقیقات David Sarnoff در پرینستون اشاره کرد.
دکتر ایازی فر از سال 2005 تاکنون در دانشگاه کالیفرنیا Berkeley مشغول به تدریس هستند.
زمینه های کاری
نظریه سیستم ها
پردازش سیگنال
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
نیکا حق طلب در سالهای 2018-2019 به عنوان پژوهشگر در شرکت مایکروسافت ...
نیکا حق طلب
نیکا حق طلب در سالهای 2018-2019 به عنوان پژوهشگر در شرکت مایکروسافت فعالیت کرد. وی مدرک دکتری خود را از دانشگاه Carnegie Mellon اخذ کرد. پایان نامه او با عنوان بنیاد یادگیری ماشین، توسط مردم، برای مردم، جایزه پایان نامه دانشکده علوم کامپیوتر CMU (2018) و جایزه افتخاری پایان نامه SIGecom (2019) را دریافت کرد.
زمینه های کاری
جنبه های اجتماعی و اقتصادی یادگیری ماشینی.
اقتصاد الگوریتمی
نظریه یادگیری ماشین
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
سمیه سجودی دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ی مهندسی ...
سمیه سجودی
سمیه سجودی دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ی مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه Concordia در کانادا گذرانده و دوره ی دکتری خود را در زمینه ی سیستم های کنترلی و دینامیکی در California institute of technology گذرانده است. از فعالیت های ایشان میتوان به فعالیت در IEEE به عنوان ادیتور در زمینه ی مقالات کنترل و شبکه ی هوشمند اشاره کرد. ایشان از سال 2017 تاکنون در دانشگاه کالیفرنیا Berkeley به عنوان استادیار مشغول به فعالیت هستند و بسیاری از مقالات ایشان در کنفرانس ها به عنوان Bestpaper انتخاب شده است.
زمینه های کاری
برنامه های کاربردی در زمینه ی یادگیری ماشین
کنترل و پردازش سیگنال ها
بهینه سازی محدب و چندجمله ای
کنترل و پردازش سیگنال
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
دانشگاه UCLA در ناحیه وست وود شهر لسآنجلس از ایالت کالیفرنیا واقع است. این دانشگاه ۳۳۷ رشته تحصیلی را در مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی ارائه میکند و با پذیرش حدود 31600 دانشجوی کارشناسی و 14300 دانشجوی کارشناسی ارشد بیشترین تعداد ثبت نام دانشجو را در ایالت کالیفرنیا دارد. UCLA دارای 168000 متقاضی در مقطع کارشناسی برای پاییز 2021 بود. UCLA یکی از دانشگاه های عمومی این کشور در نظر گرفته می شود، و اغلب در بین بهترین دانشگاه های جهان بر اساس رتبه بندی کالج ها و دانشگاه های بزرگ رتبه بندی می شود.
تا اکتبر 2021، 16 برنده جایزه نوبل، پنج برنده جایزه تورینگ، دو دانشمند ارشد نیروی هوایی ایالات متحده و یک مدال فیلدز، به UCLA وابسته بوده اند.
از میان اعضای هیئت علمی فعلی، 55 نفر برای آکادمی ملی علوم، 32 نفر برای آکادمی ملی مهندسی، 41 نفر برای آکادمی ملی پزشکی و 156 نفر برای آکادمی علوم و هنر آمریکا انتخاب شده اند.
این دانشگاه در سال 1974 به عضویت انجمن دانشگاه های آمریکا انتخاب شد.
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS17
Times16
Shanghai10
رتبه Overall
QS36
Times20
Shanghai14
اساتید دانشگاه UCLA
امید اَبَری
امید ابری استادیار گروه علوم کامپیوتر در دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس (UCLA) ...
امید اَبَری
امید ابری استادیار گروه علوم کامپیوتر در دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس (UCLA) هست و در آنجا گروه تحقیقاتی اتصال هوشمند (ICON) را رهبری میکند. قبل از پیوستن به UCLA، وی استادیار دانشگاه واترلو، دانشکده علوم کامپیوتر بود. او دکترای خود را در علوم کامپیوتر از موسسه فناوری ماساچوست (MIT) در سال 2018 دریافت کرد. همچنین مدرک کارشناسی ارشد خود را از MIT و مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه کارلتون کانادا دریافت کرد.
زمینه های کاری
تمام جنبه های شبکه ها و سیستم های اینترنت اشیا (IoT) از لایه فیزیکی تا لایه کاربردی.
توسعه سیستمهای نرمافزاری-سختافزاری
شبکه های mmWave برای اینترنت اشیا
حسگر RFID
شبکههای کامپیوتری
یادگیری ماشین
پردازش سیگنال
طراحی سختافزار
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
رامین رمضانی دوره ی کارشناسی خود را دررشته ی علوم کامپیوتر در ...
رامین رمضانی
رامین رمضانی دوره ی کارشناسی خود را دررشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه Bangalore در هند گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد خود را در زمینه ی پردازش سیگنال های دیجیتال در دانشگاه Lancaster ودوره ی دکتری خود را در زمینه ی هوش مصنوعی در دانشگاه Imperial College London گذرانده است.
از فعالیت های ایشان میتوان به فعالیت در مرکز Smart Health به عنوان دانشمند از سال 2014 تاکنون ، استادیار و مدیر فنی David Geffen School در دانشگاه کالیفرنیا Los Angeles از سال 2015 اشاره کرد.
زمینه های کاری
هوش مصنوعی
یادگیری ماشین
پردازش سیگنال
برنامه نویسی منطق
علوم داده
تجزیه و تحلیل داده های بزرگ در زمینه های پزشکی
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
سام امامی نژاد دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی ...
سام امامی نژاد
سام امامی نژاد دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی برق در دانشگاه Waterloo و دوره ی کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته ی مهندسی برق در دانشگاه استنفورد گذرانده است.
از فعالیت های ایشان میتوان به فعالیت در کمپانی Analog Devices به عنوان طراح سیستم های آنالوگ، توسعه دهنده سخت افزار در کمپانی AMD ، طراح ASIC در کمپانی های STMicroelectronics و Fresco Microchip اشاره کرد.
دکتر امامی نژاد هم اکنون به عنوان استادیار ، مدیر و بنیان گذار آزمایشگاه Interconnected & Integrated Bioelectronics Lab (I2BL)
در دانشگاه کالیفرنیا Los Angeles فعالیت میکنند.
زمینه های کاری
ساخت و مدل سازی MEM و NEM(MEMs and NEMs Fabrication and Modeling)
حسگرهای بیولوژیکی و شیمیایی
اینترنت اشیا
Microfluidics
توسعه ی فناوری در زمینه های پزشکی
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
آیدین باباخانی دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی برق ...
آیدین باباخانی
آیدین باباخانی دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی برق در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته ی مهندسی برف در انیستستو فناوری کالیفرنیا(Caltech) گذرانده است .
از فعالیت های ایشان میتوان به فعالیت در دانشگاه Rice به عنوان استادیار اشاره کرد سپس از سال 2017 تا کنون به عنوان دانشیار در آن دانشگاه مشغول فعالیت هستند.
دکتر باباخانی از سال 2017 فعالیت خود را در دانشگاه کالیفرنیا Los Angeles آغاز کردند و مدیر آزمایشگاه سنسورهای مجتمع در این دانشگاه نیز هستند.
بسیاری از مقالات ایشان به عنوان Best paper در کنفرانس های مختلف انتخاب شده است.
زمینه های کاری
آنتن های مدارمجتمع با طول موج میلی متری و تراهرتزی و آنتن های روی تراشه
سنسورهاو و محرک های CMOS
مدارهای زیست پزشکی
تصویربرداری پزشکی
تجزیه و تحلیل ، طراحی و آزمایش سنسورهای مجتمع و سیستم های با کاربرد در اتصالات پرسرعت بی سیم
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
بابک دانش راد دوره ی کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را زمینه ...
بابک دانش راد
بابک دانش راد دوره ی کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را زمینه ی سیستم های ارتباطی در دانشگاه McGill گذرانده است و دوره ی دکتری خود را در زمینه ی مدارها و سیستم های مجتمع در دانشگاه کالیفرنیا Los Angeles گذرانده است.
از فعالیت های ایشان میتوان به فعالیت در شرکت AT&T به عنوان عضو فنی ، موسس و مدیر ارشد شرکت Innovics Wireless اشاره کرد.ایشان از سال 1996 تا کنون به عنوان استادتمام در دانشگاه کالیفرنیا Los Angeles فعالیت میکنند همچنین از سال 2004 تاکنون بنیان گذار و مدیر شرکت Silvus Technologies نیز هستند.
زمینه های کاری
مدارهای دیجیتال VLSI
سیستم های ارتباطی بی سیم
ارتباطات با کارایی بالا
مدارهای مجتمع با کاربردهای بی سیم
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
بهمن غارثی فرد، استاد گروه مهندسی برق و کامپیوتر در دانشگاه کالیفرنیا، ...
بهمن غارثی فرد
بهمن غارثی فرد، استاد گروه مهندسی برق و کامپیوتر در دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس است.. او محقق الکساندر فون هومبولت در موسسه تئوری سیستم ها و کنترل خودکار در دانشگاه اشتوتگارت در سال های 2019-2020 بود. او مدرکهای فوقدکتری خود را با گروه مهندسی مکانیک و هوافضا در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو در سالهای 2009-2012 و با آزمایشگاه علوم هماهنگ در دانشگاه ایلینوی در اوربانا-شامپین (2012-2013) گرفت. او دکترای خود را در ریاضیات از دانشگاه کوئینز در سال 2009 اخذ کرد.
زمینه های کاری
سیستم ها و کنترل ها
بهینه سازی شبکه
تصمیم گیری توزیع شده
کنترل مبتنی بر داده
تمرکززدایی در یادگیری ماشین
بهینه سازی آنلاین
شبکه های اجتماعی و اقتصادی
نظریه بازی
تئوری حمل و نقل بهینه
کنترل هندسی و مکانیک
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
بهرام جلالی دارای کرسی استادی Northrop-Grumman Optoelectronics در مهندسی برق در ...
بهرام جلالی
بهرام جلالی دارای کرسی استادی Northrop-Grumman Optoelectronics در مهندسی برق در دانشگاه کالیفرنیا، لوس آنجلس است. او دکترای خود را در فیزیک کاربردی در دانشگاه کلمبیا در سال 1989 دریافت کرد و قبل از آمدن به UCLA تا سال 2002 در آزمایشگاه بل در موری هیل، نیوجرسی مشغول به فعالیت بود. او عضو IEEE، انجمن نوری آمریکا (OSA) و انجمن فیزیکی آمریکا (APS) است. او برنده جایزه R.W. Wood از انجمن نوری آمریکا برای اختراع و نمایش اولین لیزر سیلیکون است. در سال 2005 او به عنوان 50 نفر برتر علمی آمریکا انتخاب شد. او بیش از 300 مقاله منتشر کرده و 9 اختراع دارد
زمینه های کاری
سیلیکون فوتونیک
بیو تصویربرداری و غربالگری
الگوریتم های الهام گرفته از فیزیک
دینامیک غیر خطی
هوش مصنوعی
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
دانشگاه کالیفرنیا (سن دیگو) (University of California, San Diego(UCSD)) از دانشگاههای ایالتی آمریکا به حساب میآید. دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو از سال 1960 در نزدیکی مؤسسه اقیانوسشناسی اسکریپس واقع شده است و جنوبیترین دانشگاه از ده پردیس دانشگاه کالیفرنیا است.
این دانشگاه شامل چهار بخش آکادمیک (هنر و علوم انسانی، علوم زیستی، علوم فیزیکی، و علوم اجتماعی) و هفت مدرسه در مقطع کارشناسی و حرفه ای (دانشکده مهندسی جیکوبز، دانشکده مدیریت رادی، موسسه اقیانوس شناسی اسکریپس، دانشکده سیاست جهانی) است و همچنین بیش از ۲۰۰ برنامه کارشناسی و تحصیلات تکمیلی را ارائه میدهد.
این دانشگاه دارای هفت کالج مسکونی در مقطع کارشناسی (روول، جان مویر، تورگود مارشال، ارل وارن، النور روزولت، ششم و هفتم) است. UC San Diego بیش از 140000 درخواست برای پاییز 2021 دریافت کرد که آن را به دومین دانشگاه در ایالات متحده از لحاظ تعداد پذیرش تبدیل کرد.
این دانشگاه دارای 19 واحد تحقیقاتی سازمانیافته (ORU) از جمله مرکز تحقیقات انرژی، موسسه کوالکام، مرکز ابررایانهای سن دیگو و موسسه مغز و ذهن کاولی، و همچنین هشت واحد تحقیقاتی دانشکده پزشکی، شش مرکز تحقیقاتی است.
بر اساس گزارش بنیاد ملی علوم، UC San Diego در سال 2019، 1.354 میلیارد دلار برای تحقیق و توسعه هزینه کرد و آن را در رتبه ششم کشور قرار داد.
تا فوریه 2021، اعضای هیئت علمی، محققان و فارغ التحصیلان دانشگاه سن دیگو برنده 28 جایزه نوبل، دومین جایزه پردیس دانشگاه کالیفرنیا، و همچنین سه مدال فیلدزهشت مدال ملی علم، هشت کمک هزینه تحصیلی مک آرتور و سه جایزه پولیتزر شده اند. علاوه بر این، از هیئت علمی فعلی، 29 نفر برای آکادمی ملی مهندسی، 70 نفر برای آکادمی ملی علوم، 45 نفر برای موسسه پزشکی و 110 نفر برای آکادمی هنر و علوم آمریکا انتخاب شده اند.
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS53
Times37
Shanghai51-75
رتبه Overall
QS54
Times34
Shanghai18
اساتید دانشگاه University of California, San Diego(UCSD)
بهروز توری
بهروز توری دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی برق ...
بهروز توری
بهروز توری دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی برق در دانشگاه صنعتی اصفهان گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ی مهندسی برق در دانشگاه Jacobs Bremen در آلمان ودوره ی دکتری خود را در رشته ی مهندسی صنایع در دانشگاه Illinois گذرانده است.
دکتر توری فعالیت خود را در دانشگاه Colorado به عنوان استادیار در سال 2014 آغاز کرده و از سال 2017 تاکنون به عنوان استادیار در دانشگاه کالیفرنیاSan Diego فعالیت میکنند.
زمینه های کاری
جنبه ی مختلف تئوری سیستم های کنترل شبکه ای شامل:
تئوری احتمال کاربردی
پویایی شبکه های تصادفی
محاسبات توزیع شده و بهینه سازی
تئوری بازی ها
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
فریناز کوشانفر دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی برق ...
فریناز کوشانفر
فریناز کوشانفر دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی برق در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ی مهندسی برق در دانشگاه کالیفرنیا Los Angeles ودوره ی دکتری خود را در رشته ی مهندسی برق وعلوم کامپیوتر در دانشگاه کالیفرنیاBerkeley گذرانده است .
دکتر کوشانفر فعالیت خود را در دانشگاه Rice به عنوان استادیار در سال 2006 آغاز کرده و از سال 2015 به عنوان استاد تمام به فعالیت خود در آن دانشگاه ادامه دادند. ایشان در مرکز تحقیقاتی Intel به عنوان محقق و در دانشگاه MIT به عنوان استادیار مهمان نیز فعالیت داشتند.
دکتر کوشانفر از سال 2015 تا کنون به عنوان استاد تمام در دانشگاه کالیفرنیا San Diego
فعالیت میکنند. همچنین ایشان مدیرعامل مرکز محاسبات و امنیت یکپارچه ی ماشین نیز هستند.
زمینه های کاری
تجزیه و تحلیل داده های گسترده و یادگیری عمیق برای تنظیمات محدود شده و دستگاه هایedge
طراحی نرم افزار و سخت افزار برای برنامه های یادگیری ماشین در سیستم های تعبیه شده(Embedded)
امنیت و حفظ حریم خصوصی برای محاسبات مبتنی بر داده
محاسبات خودکار و تطبیقی
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
هادی اسماعیل زاده دوره ی کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در ...
هادی اسماعیل زاده
هادی اسماعیل زاده دوره ی کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در رشته ی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه تهران گذرانده وپس از آن دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه تگزاس (Austin) و دوره ی دکتری خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه واشنگتن گذرانده است.
از فعالیت های ایشان میتوان به فعالیت در انیستیتو فناوری جورجیا به عنوان استادیار از سال 2013 اشاره کرد.دکتر اسماعیل زاده از سال 2018 تا کنون به عنوان دانشیار در دانشگاه کالیفرنیا San Diego فعالیت میکنند. مقالاتی از ایشان به عنوان Best paper انتخاب شده است.
زمینه های کاری
معماری سیستم های کامپیوتری
یادگیری ماشین
طراحی مدارها و سیستم های VLSI با سیگنال های مختلط
زبان های برنامه نویسی
مهندسی نرم افزار
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
سیاوش میرعرب دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی کامپیوتر ...
سیاوش میرعرب
سیاوش میرعرب دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه تهران گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه Waterloo و دوره ی دکتری خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه تگزاس(Austin) گذرانده است .
از فعالیت های ایشان میتوان به فعالیت در کمپانی IBM به عنوان متخصص فناوری اطلاعات اشاره کرد. دکتر میرعرب از سال 2015 تا کنون به عنوان استادیار در دانشگاه کالیفرنیا San Diego مشغول به فعالیت هستند.
زمینه های کاری
مجموعه های داده در مقیاس بزرگ
زیست شناسی محاسباتی
Phylogenomics
تارا جاویدی دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی برق ...
تارا جاویدی
تارا جاویدی دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی برق در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ی مهندسی برق در دانشگاه Michigan ودوره ی دکتری خود را در رشته ی مهندسی برق وعلوم کامپیوتر در دانشگاه Michigan گذرانده است .
از فعالیت های ایشان میتوان به فعالیت در دانشگاه واشنگتن به عنوان استادیار در سال 2002 اشاره کرد.دکتر جاویدی در سال 2005 به عنوان استادیار در دانشگاه کالیفرنیا San Diego
فعالیت خود را ادامه دادند و از سال 2016 تاکنون به عنوان استاد تمام در این دانشگاه فعالیت میکنند. همچنین ایشان موسس و مدیرعامل مرکز محاسبات و امنیت یکپارچه ی ماشین نیز هستند.
زمینه های کاری
نظریه اطلاعات برای یادگیری ماشین به صورت فعال
نظریه اطلاعات با بازخورد
نظریه کنترل تصادفی و غیرمتمرکز
شبکه های ارتباطی بی سیم
دانشگاه کارنگی ملون (CMU) یک دانشگاه تحقیقاتی خصوصی مستقر در پیتسبورگ، پنسیلوانیا است. این دانشگاه که در سال 1900 تأسیس شد، ادغام مؤسسه فناوری کارنگی و مؤسسه تحقیقات صنعتی ملون است.
این دانشگاه دارای هفت کالج و مدرسه مستقل از جمله کالج مهندسی، هنرهای زیبا، علوم انسانی و اجتماعی دیتریش، علوم ملون، دانشکده تجارت تپر، کالج سیستمهای اطلاعاتی و سیاست عمومی هاینز و دانشکده علوم کامپیوتر است. کارنگی ملون 14799 دانشجو از 117 کشور ثبت نام می کند و 1400 عضو هیئت علمی دارد.
فارغ التحصیلان و اعضای هیئت علمی سابق و فعلی دانشگاه 20 برنده جایزه نوبل، 13 برنده جایزه تورینگ، 23 عضو آکادمی هنر و علوم آمریکا، 22 عضو انجمن پیشرفت علم آمریکا، 79 عضو آکادمی های ملی را از آن خود کردهاند.
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS3
Times5
Shanghai4
رتبه Overall
QS51
Times28
Shanghai97
اساتید دانشگاه Carnegie Mellon University
فرنام جهانیان
فرنام جهانیان دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی ریاضیات و ...
فرنام جهانیان
فرنام جهانیان دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی ریاضیات و علوم کامپیوتر در دانشگاه تگزاس در San Antonio گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه تگزاس در Austin گذرانده است.
از فعالیت های دکتر جهانیان میتوان به فعالیت در دانشگاهMichigan به عنوان استادیار در سال 1993 اشاره کرد ،ایشان در سال 2001 به عنوان استاد تمام در این دانشگاه مشغول به فعالیت شدند. دکتر جهانیان در سال2011 به عنوان مدیرکل در آژانس دولتی بنیاد علمی ملی (National Science Foundation) فعالیت میکردند.ایشان در سال 2014 فعالیت خود را در دانشگاه Carnegie Mellon به عنوان استاد تمام آغاز کردند و از سال 2018 تاکنون به عنوان یکی از مدیران این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند.
زمینه های کاری
بررسی مقیاس پذیری
قابلیت اطمینان و امنیت سیستم ها و برنامههای شبکه
محاسبات توزیع شده
امنیت و پروتکل های شبکه
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
حسین مهیمنی دوره ی کارشناسی خود را در دو رشته ی ...
حسین مهیمنی
حسین مهیمنی دوره ی کارشناسی خود را در دو رشته ی مهندسی برق و علوم ریاضیات در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده و دوره ی دکتری خود را در زمینه ی تئوری و سیستم های ارتباطی در دانشگاه کالیفرنیا در San Diego گذرانده است.از فعالیت های ایشان میتوان به فعالیت در شرکت بیوتکنولوژی Illumina به عنوان دانشمند بیوانفورماتیک اشاره کرد.ایشان در دپارتمان مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه کالیفرنیا در San Diego به عنوان یک دانشمند مستقل دارای آزمایشگاه و تیم تحقیقاتی است.دکتر مهیمنی از سال 2017 به عنوان استادیار در دانشگاه Carnegie Mellon فعالیت میکنند.
زمینه های کاری
توسعه رویکردهای Big Data برای تجزیه و تحلیل داده های متاژنومیک و متابولیک با کاربردهای کشف آنتی بیوتیک و آنالیز میکروبیوم
زیست شناسی محاسباتی
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
کالج سلطنتی لندن یکی از معتبرترین موسسات آموزش عالی بریتانیا و جهان در زمینههای دامپزشکی ،مهندسی، علوم پایه، علوم زیستی، پزشکی و اقتصاد است. این دانشگاه واقع در کنزینگتون جنوبی در مرکز لندن واقع است، که ورودی اصلی دانشگاه در خیابان نمایشگاه اکسیبیشن رود قرار دارد.
افتخارات:
14 برنده جایزه نوبل، 3 برنده مدال فیلدز، 2 برنده جایزه پیشرفت، 1 برنده جایزه تورینگ، 74 عضو انجمن سلطنتی، 87 عضو آکادمی سلطنتی مهندسی، و 85 عضو آکادمی پزشکی علوم.
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS16
Times10
Shanghai39
رتبه Overall
QS8
Times11
Shanghai25
اساتید دانشگاه Imperial College London
مهدی چراغچی
مهدی چراغچی دوره ی کارشناسی خود را در دو رشته ی مهندسی ...
مهدی چراغچی
مهدی چراغچی دوره ی کارشناسی خود را در دو رشته ی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار و مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزاردر دانشگاه صنعتی شریف گذرانده است.
و دوره ی کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه EPFL گذرانده است. از فعالیت های دیگر دکتر چراغچی ، میتوان به فعالیت در کمپانی Qualcomm به عنوان مشاور فنی، همکار فوق دکتری در آزمایشگاه کامپیوتر و هوش مصنوعی دانشگاه MIT ، همکار فوق دکتری در دانشگاه Texas ، همکار فوق دکتری در دانشگاه Carnegie Mellon اشاره کرد.
زمینه های کاری
تئوری های علوم کامپیوتررمزگذاری و تئوری اطلاعاتپردازش سیگنال
و به طور مشخص:
ارتباط بین مهندسی برق و تئوری های علوم کامپیوتر
بازیابی پراکنده و هندسه در ابعاد بالا
تئوری حریم خصوصی اطلاعات و امنیت
تصادفی سازیساخت اشیا ترکیبی به صورت صریح و یا شبه تصادفی
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
دکتر صدری دانشیار و مدیرگروه محاسبات در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه ...
فریبا صدری
دکتر صدری دانشیار و مدیرگروه محاسبات در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه Imperial College London هستند.
زمینه های کاری
نمایش دانش و استدلال در هوش مصنوعی به ویژه :
برنامه نویسی منطق Abductive
سیستم های چندعاملی مبتنی بر منطق
پروتکل ارتباطات و مذاکرات عامل ها
تشخیص هدف
کنترل عملیات لایروبی زیر آب
مدیریت انرژی به صورت هوشمند
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
عباس عدالت از سال 1997 استاد علوم کامپیوتر و ریاضیات در امپریال ...
عباس عدالت
عباس عدالت از سال 1997 استاد علوم کامپیوتر و ریاضیات در امپریال کالج لندن است. پیش از این وی مدرس گروه علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف تهران (1987-1988) بود. او دکترای خود را در رشته ریاضیات در دانشگاه وارویک (بریتانیا) در سال 1985 با مشاوره کریستوفر زیمن به پایان رساند. در کالج امپریال، پروفسور عدالت به عنوان رئیس هر دو گروه تحقیقاتی توسعه الگوریتم انسانی و انواع داده های پیوسته و محاسبات دقیق فعالیت می کند. مقاله او در سال 1997 در مورد "دوشبیه سازی برای فرآیندهای مارکوف برچسب دار" جایزه آزمون زمان IEEE LICS را در سال 2017 دریافت کرد.
زمینه های کاری
یادگیری ماشین
محاسبات دقیق در حساب دیفرانسیل و انتگرال
هندسه محاسباتی
محاسبات به شکل منطقی
نظریه بهینه سازی
نظریه بازی
روانپزشکی محاسباتی
انواع داده پیوسته و محاسبات دقیق
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
دانشگاه بریستول یک دانشگاه تحقیقاتی در بریستول، انگلستان است.این دانشگاه منشور سلطنتی خود را در سال 1909 دریافت کرد، اگرچه میتوان ریشههای آن را در مدرسه بازرگانی که در سال 1595 تأسیس شد و کالج دانشگاهی بریستول، که از سال 1876 وجود داشت، ردیابی کرد.
بریستول دارای شش دانشکده آکادمیک متشکل از چندین مدرسه و دپارتمان سازماندهی شده است که بیش از 200 دوره کارشناسی را برگزار میکند. این دانشگاه در سال 2019-2020 مجموعاً 682.9 میلیون پوند درآمد داشت که 151.9 میلیون پوند آن از طریق کمک های مالی و قراردادهای تحقیقاتی بود.
اعضای فعلی دانشگاه شامل 21 عضو آکادمی علوم پزشکی، 13 عضو آکادمی بریتانیا، 13 عضو آکادمی سلطنتی مهندسی و 44 عضو انجمن سلطنتی هستند. در میان فارغ التحصیلان و اساتید، این دانشگاه 9 برنده جایزه نوبل را به خود اختصاص داده است.
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS145
Times151-175
Shanghai151-200
رتبه Overall
QS58
Times92
Shanghai78
اساتید دانشگاه University of Bristol
مجید میرمِهدی
دکتر مجید میرمهدی استاد تمام دپارتمان علوم کامپیوتر دانشگاه Bristol و مدیر ...
مجید میرمِهدی
دکتر مجید میرمهدی استاد تمام دپارتمان علوم کامپیوتر دانشگاه Bristol و مدیر آموزش دانشکده ی مهندسی این دانشگاه هستند. از دیگر فعالیت های ایشان میتوان به فعالیت در پژوهشگاه دانش های بنیادی ایران(IPM) به عنوان استاد راهنما در زمینه ی Computer Vision اشاره کرد ایشان همچنین سردبیر IET Computer Vision نیز میباشند.
زمینه های کاری
پردازش تصویر
تشخیص الگوها
Computer Vision
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
Zurich (موسسه فناوری فدرال سوئیس در زوریخ: Eidgenössische Technische Hochschule Zürich) یک دانشگاه تحقیقاتی دولتی در شهر زوریخ، سوئیس است. این دانشگاه توسط دولت فدرال سوئیس در سال 1854 با مأموریت آموزش مهندسان و دانشمندان تأسیس شد، این دانشگاه بیش از 16000 دانشجو از تقریباً 80 کشور پذیرش کرده است، که 3500 نفر از آن ها دانشجوی دکترا هستند. بیش از 400 پروفسور تحقیقاتی را در زمینه مهندسی، معماری، ریاضیات، علوم طبیعی، مدیریت و علوم اجتماعی تدریس می کنند. افتخارات تا نوامبر 2021:
21 برنده جایزه نوبل، 2 برنده مدال فیلدز، 2 برنده جایزه پریتزکر و 1 برنده جایزه تورینگ
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS10
Times4
Shanghai5
رتبه Overall
QS6
Times14
Shanghai21
اساتید دانشگاه ETH Zurich
محسن غفاری
محسن غفاری دوره ی دکتری خود را در دانشگاه MIT گذرانده است.
ایشان ...
محسن غفاری
محسن غفاری دوره ی دکتری خود را در دانشگاه MIT گذرانده است.
ایشان در حال حاضر به عنوان استادیار در دانشگاه ETH Zurich فعالیت میکند.
زمینه های کاری
نظریه سیستم های توزیع شده
الگوریتم های گراف توزیع شده
الگوریتم های شبکه
الگوریتم های تصادفی
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
کاوه رضوی دوره کارشناسی خود را در دانشگاه صنعتی شریف و کارشناسی ...
کاوه رضوی
کاوه رضوی دوره کارشناسی خود را در دانشگاه صنعتی شریف و کارشناسی ارشدش را در دانشگاه ETH زوریخ گذراند. سپس دکترای خود را از Vrije Universiteit Amsterdam در سال 2015 برای بهبود مقیاس پذیری زیرساخت های ابری دریافت کرد. وی در طول دوره دکتری خویش، دو بار به عنوان محقق در مایکروسافت کارآموزی کرد و کامپیوترهایی در مقیاس رک (rack-scale) ساخت. او قبل از پیوستن به ETH زوریخ، زمینهی امنیت سخت افزار را در VUSec، ابتدا به عنوان پسادکتر و سپس به عنوان استادیار شروع کرد.
زمینه های کاری
امنیت سیستم ها
امنیت سخت افزار
سیستم های کامپیوتری
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
اکول پلیتکنیک فدرال لوزان (École polytechnique fédérale de Lausanne) یکی از دو دانشگاه پلیتکنیک فدرال سوییس است که در شهر لوزان در سال 1853 تاسیس شده است. این دانشگاه در منطقه فرانسوی زبان لوزان قرار دارد. EPFL بخشی از مؤسسه فناوری فدرال سوئیس (دامنه ETH) است که مستقیماً به وزارت امور اقتصادی، آموزش و تحقیقات فدرال وابسته است.
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS9
Times16
Shanghai51-75
رتبه Overall
QS14
Times43
Shanghai14
اساتید دانشگاه EPFL
امین شکرالهی
امین شکرالهی دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ی ریاضی ...
امین شکرالهی
امین شکرالهی دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ی ریاضی در دانشگاه Karlsruhe و دوره ی دکتری خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه بن در آلمان گذرانده و پس از آن ، دوره ی پست دکتری (postdoc) خود را در انستیتو بین المللی برکلی گذرانده است.
از فعالیت های دیگر دکتر شکرالهی ، میتوان به فعالیت در دانشگاه بن به عنوان استادیار در دپارتمان علوم کامپیوتر، محقق ارشد انستیتو بین المللی علوم کامپیوتر در برکلی ، عضو کادر فنی آزمایشگاه های Bell اشاره کرد. ایشان از سال 2003 تا کنون در دانشگاه EPFL به عنوان استاد تمام فعالیت می کنند. و بنیان گذار و مدیرعامل شرکت Kandou Bus نیز هستند.
زمینه های کاری
آنالیز و طراحی سیستم های برنامه نویسی
توسعه و اجرای الگوریتم های کدگذاری سریع
نظریه محاسباتی
جبر محاسباتی
جبر
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
بابک فلسفی دوره ی کارشناسی خود را در دو رشته علوم ...
بابک فلسفی
بابک فلسفی دوره ی کارشناسی خود را در دو رشته علوم کامپیوتر و مهندسی برق در دانشگاه Buffaloگذرانده است و دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ی علوم کامپیوتر و پس از آن دکتری خود را در رشته ی معماری کامپیوتردر دانشگاه Wisconsin-Madison گذرانده است.
ایشان در طراحی و ارزیابی سیستم های کامپیوتری کمک های بی شماری کرده اند و مواردی از کارهای ایشان مورد استفاده ی شرکت هایی مثل IBM ،AMD و اوراکل میباشد.
وی از سال 2011 تا کنون در دانشگاه EPFL به عنوان استاد تمام فعالیت می کنند و بنیان گذار و مدیر EcoCloud هستند
زمینه های کاری
معماری کامپیوتر
مراکز داده تکنولوژی مقیاس پذیر
طراحی سیلیکون تیره
سیستم های رایانه ای قوی و ارزیابی عملکرد
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
دانشگاه تورنتو، بزرگترین و بهترین دانشگاه کانادا و یکی از معتبرترین مراکز آموزشی-تحقیقاتی عمومی در آمریکای شمالی است که در شهر تورنتو در حوالی پارک کویینز (Queen’s Park) قرار دارد.
این دانشگاه در سال ۱۸۲۷ توسط منشور سلطنتی، تحت عنوان کالج کینگ (King’s College) و به عنوان اولین مؤسسه آموزش عالی مستعمره کانادا تأسیس شد.
دانشگاه تورنتو دارای دو پردیس دانشگاهی وابسته در شهرهای اسکاربورگ و می سی ساگا نیز میباشد. این دانشگاه با توجه به تحقیقات، اکتشافات و انتشارات عمده و تأثیرگذار، همواره به عنوان بهترین دانشگاه کانادا و دومین دانشگاه عمومی برتر در آمریکای شمالی ردهبندی میشود و همچنین سالانه بیشتر از هر دانشگاه کانادایی بودجه تحقیقاتی دریافت میکند.
این دانشگاه زادگاه تحقیقات انسولین و سلول های بنیادی، اولین ضربان ساز مصنوعی قلب، محل اولین پیوند موفقیت آمیز ریه و پیوند عصب بود. این دانشگاه همچنین خانه اولین میکروسکوپ الکترونی، توسعه یادگیری عمیق، شبکه عصبی، فناوری چند لمسی، شناسایی اولین سیاهچاله Cygnus X-1، و توسعه تئوری NP-کاملیت بود.
تا مارس 2019، دوازده برنده جایزه نوبل، شش برنده جایزه تورینگ، 94 محقق رودز و یک مدال فیلدز به این دانشگاه وابسته بودند
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS11
Times23
Shanghai13
رتبه Overall
QS25
Times18
Shanghai22
اساتید دانشگاه University of Toronto
افسانه فضلی
افسانه فضلی دوره ی کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در رشته ...
افسانه فضلی
افسانه فضلی دوره ی کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در رشته ی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده سپس در دانشگاه تورنتو در رشته ی علوم کامپیوتر دوره ی کارشناسی ارشد و دکتری خود را گذرانده است. از فعالیت های ایشان میتوان به فعالیت در دانشگاه شیراز به عنوان استادیار، فعالیت در شرکت Whirlscape به عنوان پژوهشگرارشد، مدیریت پژوهش های علمی در شرکت Verticalscope ، محقق و مدیر کمپانی Thomson Reuters اشاره کرد. دکتر فضلی از سال 2014 تا کنون در دانشگاه تورنتو فعالیت میکنند و مدیر تحقیقات بخش زبانشناسی محاسباتی در مرکز تحقیقات هوش مصنوعی سامسونگ نیز هستند.
زمینه های کاری
پردازش زبان های طبیعی
هوش مصنوعی
پردازش تصویر
مدل سازی شناختی
یادگیری ماشین
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
آزاده فرزان دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی کامپیوتر ...
آزاده فرزان
آزاده فرزان دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده و دوره ی دکتری خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه Illinois گذرانده است. دکتر فرزان هم اکنون به عنوان دانشیار در دانشگاه تورنتو فعالیت میکنند
زمینه های کاری
بررسی و تصدیق نرم افزار
زبان های برنامه نویسی
امنیت
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
بابک طاعتی دوره ی کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق در ...
بابک طاعتی
بابک طاعتی دوره ی کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد خود را دررشته ی علوم مهندسی در دانشگاه آکسفورد Simon Fraserگذرانده است و دوره ی دکتری خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در Queen's University گذرانده است. دکتر طاعتی از سال 2012 در تیم هوش مصنوعی و رباتیک انیستیتو Toronto Rehabilitation به عنوان دانشمند فعالیت میکنند همچنین ایشان از سال 2017 تا کنون به عنوان استادیار در دانشگاه تورنتو فعالیت میکنند.
زمینه های کاری
یادگیری ماشین در زمینه ی نظارت هوشمند بر مسائل پزشکی و تکنولوژی های توانبخشی
computer vision
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
مریم مهری دهنوی دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی ...
مریم مهری دهنوی
مریم مهری دهنوی دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی برق در دانشگاه صنعتی اصفهان گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه Calgary در کانادا ودوره ی دکتری خود را در رشته ی مهندسی برق و کامپیوتر در دانشگاه McGill گذرانده است. دکتر دهنوی فعالیت خود را در دانشگاه Rutgers به عنوان استادیار در سال 2015 آغاز کرده و از سال 2018 تاکنون به عنوان استادیار در دانشگاه تورنتو فعالیت میکنند
زمینه های کاری
محاسبات با کارایی بالا
الگوریتم های موازی
کامپایلرها
سیستم های یادگیری ماشین
رایانش ابری
معماری کامپیوتر
تجزیه و تحلیل عددی و بهینه سازی
تئوری گراف
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
مرضیه قاسمی دوره ی کارشناسی خود را در دو رشته مهندسی ...
مرضیه قاسمی
مرضیه قاسمی دوره ی کارشناسی خود را در دو رشته مهندسی برق و علوم کامپیوتر در دانشگاه New Mexico State گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد خود را دررشته ی زیست پزشکی در دانشگاه آکسفورد گذرانده است و دوره ی دکتری خود را دررشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه MIT گذرانده است سپس دوره ی پست دکتری (Postdoc) خود را در زمینه ی علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی در دانشگاه MIT به پایان رسانده است. از فعالیت های دکتر قاسمی ، میتوان به فعالیت در انیستیتو هوش مصنوعی Vector به عنوان هیئت علمی و فعالیت در کمپانی Intel اشاره کرد.ایشان از سال 2018 تا کنون به عنوان استادیار در دانشگاه تورنتو فعالیت میکنند.
زمینه های کاری
هوش مصنوعی
یادگیری ماشین
Big Data
استنباط بالینی
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
یاشار گنجعلی دوره ی کارشناسی خود را در رشته مهندسی کامپیوتر ...
یاشار گنجعلی
یاشار گنجعلی دوره ی کارشناسی خود را در رشته مهندسی کامپیوتر در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد خود را دررشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه Waterloo در کانادا گذرانده است. ایشان دوره ی دکتری خود را دررشته ی مهندسی برق در دانشگاه استنفورد گذرانده است . از فعالیت های دکتر گنجعلی ، میتوان به فعالیت در شرکت Facebookبه عنوان استاد مهمان ، عضویت در کمیته ی اجرایی وفعالیت به عنوان ادیتور در IEEE و ACM اشاره کرد.ایشان از سال 2007 فعالیت خود را در دانشگاه تورنتو به عنوان استادیار آغازکردند و در سال 2012 به عنوان دانشیار به فعالیت خود ادامه دادند و از سال 2019 تاکنون به عنوان استاد تمام در این دانشگاه فعالیت میکنند. همچنین مقالات بسیاری از ایشان بعنوان Best Paper در کنفرانسها انتخاب شده است.
زمینه های کاری
معماری/الگوریتم های تعویض بسته (packet switching)
شبکه های تعریف شده ی نرم افزار
شبکه سازی داده های مرکزی
کنترل ازدحام در شبکه
اندازه گیری شبکه
شبکه های اجتماعی آنلاین
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
دانشگاه مک گیل یک دانشگاه تحقیقاتی دولتی است که در مونترال، کبک، کانادا واقع شده است. این دانشگاه در سال 1821 توسط منشور سلطنتی اعطا شده توسط پادشاه جورج چهارم تأسیس شد. این دانشگاه نام جیمز مکگیل تاجر معروف اسکاتلندی را بر خود دارد. جیمز مک گیل در هشتم ژانویه ۱۸۱۱ میلادی، دو سال پیش از مرگ خود، وصیت کرد که ملک او، به مساحت چهل و شش هکتار با خانههای اطراف آن، در شهر مونترال به مؤسسهٔ آموزشی و تحقیقی تبدیل شود. این مؤسسه بعدها به نام دانشگاه مکگیل شهرت یافت. پردیس اصلی این دانشگاه در مساحتی به اندازهٔ ۳۲ هکتار (۸۰ جریب) در پای کوه سلطنتی در مرکز شهر مونترال قرار گرفتهاست. پردیس دوم، پردیس Macdonald با مساحتی به اندازهٔ ۶٫۵ کیلومتر مربع (۱۶۰۰ هکتار) در مزارع و زمینهای جنگلی در Sainte-Anne-de-Bellevue، در ۳۰ کیلومتری غربی محوطه دانشگاه در مرکز شهر است. اگر چه زبان آموزش، زبان انگلیسی است، اما دانشجویان حق دارند برای ارسال هر گونه تکلیف نمرهای از زبان انگلیسی یا زبان فرانسه استفاده کنند، به جز زمانی که یادگیری یک زبان مشخص منظور و هدف است. این دانشگاه یکی از دو دانشگاه خارج از ایالات متحده است که در کنار دانشگاه تورنتو عضو انجمن دانشگاههای آمریکا هستند، و تنها عضو کانادایی انجمن جهانی رهبران دانشگاه (GULF) در اقتصاد جهانی است.
مک گیل در میان فارغ التحصیلان و اعضای هیئت علمی خود، 12 برنده جایزه نوبل و 147 محقق رودز را دارد.
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS49
Times56
Shanghai67
رتبه Overall
QS31
Times44
Shanghai67
اساتید دانشگاه McGill University
امین عماد
امین عماد دوره ی کارشناسی خود را دررشته ی مهندسی برق ...
امین عماد
امین عماد دوره ی کارشناسی خود را دررشته ی مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف و دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ی مهندسی برق در دانشگاه Alberta گذرانده است.ایشان همچنین دوره ی دکتری خود را در رشته ی مهندسی برق و کامپیوتردر دانشگاه Illinois گذرانده است. دکتر آرمان فرد از سال 2018 تاکنون در دانشگاهMcGill به عنوان استادیار مشغول به فعالیت هستند.
حامد حاتمی دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی کامپیوتر ...
حامد حاتمی
حامد حاتمی دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه تورنتو گذرانده است. از فعالیت های ایشان میتوان به فعالیت در شرکت مایکروسافت به عنوان محقق اشاره کرد.دکتر حاتمی از سال 2010 به عنوان استادیار فعالیت خود را در دانشگاه McGill آغاز کرده و اکنون در این دانشگاه به عنوان دانشیار فعالیت میکنند.
زمینه های کاری
پیچیدگی ارتباطات
تصادفی و شبه تصادفی روش های تحلیلی در ترکیبیات و علوم نظری کامپیوتر
تجزیه و تحلیل توابع بولی
Additive Combinatorics
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
نرگس آرمان فرد دوره ی کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه تربیت ...
نرگس آرمان فرد
نرگس آرمان فرد دوره ی کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه تربیت مدرس گذرانده و دوره ی دکتری خود را در رشته ی مهندسی کامپیوتردر دانشگاه McMaster کانادا گذرانده است. از فعالیت های ایشان میتوان به فعالیت در شرکت InteraXon به عنوان محقق و توسعه دهنده اشاره کرد.دکتر آرمان فرد از سال 2018 تاکنون در دانشگاهMcGill به عنوان استادیار مشغول به فعالیت هستند.
زمینه های کاری
هوش مصنوعی
یادگیری ماشین
یادگیری عمیق
تشخیص الگو
پردازش سیگنال،تصویر،ویدیو
سیگنال زیست پزشکی و پردازش تصویر
یادگیری ماشین برای تکنولوژی های ساخت
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
ریحانه ربانی دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی کامپیوتر(نرم ...
ریحانه ربانی
ریحانه ربانی دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی کامپیوتر(نرم افزار) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته ی علوم کامپیوتر در دانشگاه Alberta گذرانده است.ایشان دوره ی پست دکتری(Postdoc) خود را در دانشگاه Carnegie Mellon گذرانده و از سال 2018 تاکنون در دانشگاهMcGill به عنوان استادیار مشغول به فعالیت هستند.
زمینه های کاری
داده کاوی
یادگیری ماشین
سیستم های پیچیده
علوم شبکه
یادگیری به صورت بدون نظارت، نیمه نظارت و فعال با داده های به هم پیوسته
گراف های دنیای واقعی در مقیاس بزرگ
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
سیامک روانبخش از آگوست 2019 استادیار دانشکده علوم کامپیوتر دانشگاه مک گیل ...
سیامک روانبخش
سیامک روانبخش از آگوست 2019 استادیار دانشکده علوم کامپیوتر دانشگاه مک گیل بوده است. وی قبل از پیوستن به مک گیل و میلا به عنوان استادیار، سمتی مشابه در دانشگاه بریتیش کلمبیا داشت. قبل از آن، او در مقطع فوق دکتری در بخش یادگیری ماشین و موسسه رباتیک در دانشگاه کارنگی ملون بود و دکترای خود را دریافت کرد. او به طور گسترده به مشکلات یادگیری بازنمایی و استنتاج در هوش مصنوعی علاقه مند است. تحقیقات فعلی او بر نقش تغییرپذیری و تقارن در یادگیری بازنمایی عمیق متمرکز است.
زمینه های کاری
هوش مصنوعی
یادگیری ماشین
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
دانشگاه نیو ساوت ولز یک دانشگاه تحقیقاتی عمومی در استرالیا، واقع در نیو ساوت ولز، حومه کنزینگتون در شهر سیدنی است که در سال ۱۹۴۹ تأسیس شدهاست. در بین رشتههای تحصیلی این دانشگاه، مهندسی و فناوری، بازرگانی و اقتصاد، و حقوق از اعتبار بالاتری برخوردار هستند. این دانشگاه شامل هفت دانشکده است که مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا را ارائه می دهد. پردیس اصلی در حومه سیدنی کنزینگتون، در فاصله 7 کیلومتری (4.3 مایل) از منطقه تجاری مرکزی سیدنی (CBD) است. دومین پردیس بزرگ دانشگاه، معروف به UNSW Canberra در ADFA ، به اختصار UNSW Canberra، در کانبرا، در پایتخت استرالیا واقع شده است.
رتبه مهندسی کامپیوتر
QS59
Times54
Shanghai51-75
رتبه Overall
QS44
Times70
Shanghai65
اساتید دانشگاه UNSW Sydney
علیرضا عباسی
دکتر علیرضا عباسی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی و فناوری اطلاعات UNSW ...
علیرضا عباسی
دکتر علیرضا عباسی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی و فناوری اطلاعات UNSW Canberra است. هدف تحقیق او ارتقای عملکرد سیستمهای فنی-اجتماعی پیچیده است.
دکتری: مهندسی و فناوری اطلاعات، دانشگاه سیدنی، 2012.
کارشناسی ارشد: مهندسی صنایع، دانشگاه ملی سئول، 2008.
کارشناسی: مهندسی کامپیوتر، دانشگاه صنعتی اصفهان، 1381.
زمینه های کاری
تجزیه و تحلیل رسانه های اجتماعی
تجزیه و تحلیل داده ها
یادگیری ماشین
داده کاوی
متن کاوی
پردازش زبان طبیعی
اینترنت اشیا
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
ندا ابوتراب دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی برق ...
ندا ابوتراب
ندا ابوتراب دوره ی کارشناسی خود را در رشته ی مهندسی برق در دانشگاه علم و صنعت گذرانده و دوره ی کارشناسی ارشد خود را در رشته ی مهندسی مخابرات در دانشگاه امیرکبیر گذرانده است. ایشان دوره ی دکتری خود را در رشته ی مهندسی مخابرات در دانشگاه سیدنی به پایان رسانده است و پس از آن دوره ی پست دکتری (Postdoc) خود را در Australian National University گذرانده است .دکتر ابوتراب از سال 2015 به عنوان استادیار و سپس از سال 2017 تا کنون به عنوان دانشیار در دانشگاه UNSW Canberra مشغول به فعالیت هستند همچنین ایشان مدیر مطالعات دوره ی کارشناسی دانشکده ی مهندسی و فناوری اطلاعات این دانشگاه نیز هستند.
زمینه های کاری
برنامه نویسی شبکه
ارتباطات بی سیم
سیستم های ذخیره اطلاعات
تئوری اطلاعات
اختصاص منابع در شبکه های بی سیم
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
پرستو صادقی لیسانس و فوق لیسانس مهندسی برق را از دانشگاه صنعتی ...
پرستو صادقی
پرستو صادقی لیسانس و فوق لیسانس مهندسی برق را از دانشگاه صنعتی شریف در سال های 1374 و 1376 دریافت کرد و مدرک دکتری مهندسی برق را از دانشگاه UNSW، سیدنی، استرالیا، در سال 2006 اخذ کرد.
وی بین سالهای 2019 تا 2020، به عنوان یک عضو منتخب در هیئت مدیره انجمن تئوری اطلاعات IEEE (ITSoc) خدمت کرد. همچنین او در نوشتن کتابی در مورد روشهای فضایی هیلبرت در پردازش سیگنال، که توسط انتشارات دانشگاه کمبریج در سال 2013 منتشر شد، همکاری کرده است.
زمینه های کاری
حریم خصوصی داده ها
کدگذاری شبکه
تئوری ارتباطات و سیستمها
پردازش سیگنالهای کروی
اطلاعات تماس
پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید