برنامه ریزی تا کنکور ارشد و دکتری: مشاوره خصوصیت با استاد رضوی رو رزرو کن!
ویس توضیحات مشاوره رزرو مشاوره
کنکور کامپیوتر
0
ورود | ثبت نام
نظرات
اشتراک
بالا
علاقه‌مندی

اشتراک
 

الگوریتم و محاسبات دانشگاه شریف

این صفحه به موشکافی الگوریتم و محاسبات دانشگاه شریف از جمله حداقل رتبه لازم برای قبولی، دروس، چارت و اساتید الگوریتم و محاسبات دانشگاه شریف پرداخته است

در این مقاله قصد داریم به معرفی گرایش الگوریتم و محاسبات و منابع درسی و هیئت‌علمی دانشگاه شریف بپردازیم.

معرفی کلی گرایش الگوریتم محاسبات دانشگاه صنعتی شریف

در این ویدئو دکتر محمد قدسی استاد تمام دانشگاه شریفارشد کامپیوتر شریفارشد کامپیوتر شریفاین صفحه عالی به معرفی ارشد کامپیوتر شریف پرداخته و ارشد کامپیوتر شریف را از همه زوایا از جمله گرایش ها، دروس هر گرایش، اساتید معروف و ... بررسی کرده به معرفی گرایش الگوریتم محاسبات و تشریح فیلدها و حوزه‌های مختلف تحقیقاتی این گرایش می‌پردازند"

معرفی گرایش الگوریتم و محاسبات

تصویر دانشگاه شریف

گرایش الگوریتم و محاسبات، یک گرایش جدید در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر است که به گرایش نرم افزار معرفی رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه+معرفی ارشد نرم افزارمعرفی رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه+معرفی ارشد نرم افزاررشته نرم افزار یکی از گرایش های مقطع لیسانس و ارشد کامپیوتر است، در این صفحه رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه و ارشد نرم افزار توسط اساتید صنعتی شریف معرفی شده نزدیک است. دانشجویان در گرایش الگوریتم و محاسبات به درک عمیق‌تری از مباحث نظری رشته مهندسی کامپیوترمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفاین صفحه به معرفی کامل رشته کامپیوتر، اعم از دروس رشته کامپیوتر، درآمد رشته کامپیوتر، شغل های رشته کامپیوتر، گرایش ها و زیر شاخه های رشته کامپیوتر پرداخته است شامل الگوریتم‌ها و پیچیدگی محاسبات و سیستم‌های توزیع شده و... می‌رسند.

گرایش الگوریتم و محاسبات دانشگاه شریف در دانشکده مهندسی کامپیوتر ارائه می‌شود. برای پذیرش در گرایش الگوریتم و محاسبات باید در کنکور ارشد کامپیوترمعرفی ارشد کامپیوترمعرفی ارشد کامپیوترارشد کامپیوتر چیست؟ این مقاله عالی به معرفی ارشد کامپیوتر می‌پردازد و درباره آینده رشته کامپیوتر و نحوه اپلای کردن توضیح می‌دهد شرکت کنید. با بررسی کارنامه‌های قبولی سال‌های قبل می‌توان تخمین زد که آخرین رتبه قبولی برای پذیرش در گرایش الگوریتم و محاسبات دانشگاه شریف حدود 150 است؛ البته آخرین رتبه قبولی در هر سال، باتوجه‌به انتخاب دیگر داوطلبان می‌تواند متفاوت با سال دیگر باشد. برای بررسی کارنامه‌های قبولی کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر می‌توانید به صفحه کارنامه‌ های ارشد کامیپوترنمونه کارنامه‌های ارشد کامپیوترنمونه کارنامه‌های ارشد کامپیوتردر این صفحه کارنامه های کنکور ارشد کامپیوتر در تمامی سال‌ها آورده شده است، همچنین محل قبولی و تراز هر کارنامه آورده شده است مراجعه کنید.

اعضای هیئت علمی گرایش الگوریتم و محاسبات دانشگاه شریف

اساتید دانشکده دانشگاه شریفارشد کامپیوتر شریفارشد کامپیوتر شریفاین صفحه عالی به معرفی ارشد کامپیوتر شریف پرداخته و ارشد کامپیوتر شریف را از همه زوایا از جمله گرایش ها، دروس هر گرایش، اساتید معروف و ... بررسی کرده حدود 40 نفر هستند. از جمله اساتید گرایش الگوریتم و محاسبات دانشگاه شریف می‌توان به محمد علی آبام، محمد ایزدی، جعفر حبیبی، عباس حیدر نوری، رامان رامسین، سمیه کوهی، حمید ضرابی زاده، محمد امین فضلی و علی موقر رحیم‌آبادی اشاره کرد.

منابع درسی گرایش الگوریتم و محاسبات دانشگاه شریف

طول دوره کارشناسی‌ارشد برای دانشجویان رشته کامپیوتر دانشگاه شریف در گرایش الگوریتم و محاسبات 2 سال است و به‌صورت دوره آموزش محور و پژوهش محور ارائه می‌شود. تعداد کل واحدهای دوره آموزش محور 29 واحد و دوره پژوهش محور 32 واحد است. این واحدهای درسی به چند دسته تقسیم می‌شوند که عبارتند از:

تفاوت دوره آموزش محور و پژوهش محور

تحصیل به شیوه پژوهش‌محور بر پایه انجام پژوهش علمی است و دانشجویان زیر نظر استاد راهنمای خود بر روی یک موضوع پژوهشی کار می‌کنند تا بتوانند به ارائه نظریه، ایده و یا تولید دانش فنی جدید و... بپردازند و نتایج به‌دست‌آمده را در قالب پایان‌نامه ارائه کنند؛ اما شیوه آموزش‌محور به‌عنوان شیوه جدیدتر، بر روی آموزش تمرکز دارد و دانشجویان موظف به انجام فعالیت‌های پژوهشی و ارائه پایان‌نامه نیستند؛ بلکه باید واحدهای درسی بیشتری را بگذرانند.

توجه مهم: "همکاری با دانشکده: همه دانشجویان نوبت اول باید به‌صورت دستیار آموزشی یا با انجام امور ارجاعی دیگر (معادل ۲ واحد) با دانشکده همکاری کنند؛ همکاری با دانشکده برای دانشجویان آموزش - محور نیز اجباری است"

واحدهای جبرانی: درصورتی‌که گذراندن واحدهای جبرانی به تشخیص مدیرگروه برای دانشجو ضروری باشد، می‌بایستی حداکثر تا پایان سال اول تحصیل با تأیید گروه حداکثر چهار درس از دروس جبرانی را بگذراند. اخذ ۸ واحد جبرانی یا بیشتر امکان افزایش حداکثر یک نیمسال تحصیلی را به سنوات تحصیلی دانشجو فراهم می‌کند. حداقل نمره قبولی برای دروس جبرانی ۱۲ است.

دروس جبرانی گرایش الگوریتم و محاسبات

دروس جبرانی گرایش الگوریتم و محاسباتگرایش الگوریتم و محاسباتگرایش الگوریتم و محاسباتاین صفحه به معرفی گرایش الگوریتم و محاسبات رشته کامپیوتر پرداخته است همگی 3 واحدی هستند و عبارتند از:

دروس اصلی گرایش الگوریتم و محاسبات

دروس اصلی گرایش الگوریتم و محاسبات همگی 3 واحدی هستند و عبارتند از:

دروس اختیاری گرایش الگوریتم و محاسبات

حداکثر ۱ درس از دروس اختیاری می‌تواند از مجموعه دروس اصلی اخذ شود. در صورت موافقت استاد راهنما و مدیرگروه، حداکثر ۲ درس از دروس اختیاری می‌توانند از گرایش‌ها یا رشته‌های دیگر دانشکده یا دانشگاه انتخاب شوند. دانشجویان حق ندارند دروسی را که قبلاً در دوره کارشناسی گرفته‌اند مجدداً اخذ نمایند.

دروس اختیاری گرایش الگوریتم و محاسبات همگی 3 واحدی هستند و عبارتند از:

دروس سمینار و پروژه‌ گرایش الگوریتم و محاسبات

ارائه سمینار کارشناسی‌ارشد: سمینار کارشناسی‌ارشد 2 واحد است و دانشجویان دوره پژوهش محور باید در نیمسال سوم و پس از تصویب پروژه، سمیناری در زمینه ‌ی پروژه ارائه دهند که گزارش پیشرفت پروژه محسوب می‌شود. سمینار دانشجویان آموزش محور نیز باید در نیمسال سوم و پس از تعیین موضوع و تایید آن توسط گروه اخذ شود.

تصویب پروژه کارشناسی‌ارشد: پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد 6 واحد است و مهلت تصویب تعریف پروژه‌ی کارشناسی ارشد، پایان نیمسال دوم است.

نکته مهم: " استاد راهنما: مدیرگروه تا قبل از انتخاب و تصویب پروژه، استاد راهنمای دانشجویان است. پس از تصویب تعریف پروژه، استاد راهنمای پروژه هر دانشجو مسئول تأیید و راهنمایی وی در اخذ واحدهای درسی نیز است".

برای قبولی در گرایش الگوریتم و محاسبات دانشگاه شریف به چه رتبه ای نیاز داریم؟

بررسی کارنامه قبولی داوطلبان سال‌های گذشته، نشان می‌دهد که آخرین رتبه قبولی در گرایش الگوریتم و محاسبات حدود 150 است. اما با توجه به اینکه داوطلبان دیگر اولویت انتخابشان چه گرایشی بوده است ، این عدد می‌تواند تغییر کند.

کد ضریب گرایش الگوریتم و محاسبات در رشته مهندسی کامپیوتر چیست؟

گرایش الگوریتم و محاسبات در کد ضریب 4 رشته مهندسی کامپیوتر قرار می‌گیرد و ملاک قبولی در این گرایش، رتبه ای است که در کد ضریب 4 کسب خواهید کرد.

تعداد واحدهای گرایش الگوریتم محاسبات دانشگاه شریف چند واحد است؟

تعداد کل واحدهای گرایش الگوریتم محاسبات دانشگاه شریف در دوره آموزش‌محور 29 واحد و در دوره پژوهش‌محور 32 واحد است.

همچنین هر گونه سوالی در مورد کلاس‌های آنلاین کنکور کامپیوتر و یا تهیه فیلم‌ها و یا رزرو مشاوره تک جلسه‌ای تلفنی با استاد رضوی دارید می‌توانید به طرق زیر از تیم پشتیبانی بپرسید:

آی دی تلگرام تیم پشتیبانی:     konkurcomputer_admin@

شماره تیم پشتیبانی:   09378555200

امتیازدهی 1 1 1 1 1 1 1 1 1 10.00 امتیاز (0 رای)
اشتراک
بارگذاری نظرات
تلگرام اینستاگرام تماس با پشتیبانی: 09378555200 تماس با پشتیبانی: 09378555200