دانشگاه علم و صنعت در جایگاه چهارم از بین دانشگاه های مهندسی کشور قرار دارد، این دانشگاه در تاریخ ۱۳۰۸ در شهر تهران تاسیس شد، تعداد دانشجویان این دانشگاه 10837 و تعداد اساتید آن 608 میباشد. تعداد مقالات داخلی دانشگاه علم و صنعت برابر با 25336 و تعداد مقالات ISI آن برابر با 20329 است.
امکانات دانشگاه علم و صنعت
این دانشگاه شامل امکاناتی نظیر سالن ورزشی، بانک، اداره پست، آرایشگاه، اتوشویی، رستورانهای سلف سرویس، نانوایی و غیره است.
دانشکده شبکه
دانشکده شبکه محیطی جذاب و دلباز دارد، همچنین دارای کتابخانه بسیار خوبی است که میتوان با تمرکز بالا به مطالعه پرداخت. مدیریت این دانشکده بر عهده دکتر جاهد مطلق است که تحصیلات ایشان به این صورت است که ارشد و دکتری خود را از دانشگاه بردفورد انگلستان و لیسانس را نیز در دانشگاه صنعتی شریف بودهاند.
آزمایشگاه دانشکده شبکه
هر استاد برای خود آزمایشگاهی دارد و دانشجویان میتوانند هر یک از اساتید را بهعنوان استاد راهنمای خود انتخاب کنند و فعالیت پژوهشی خود را شروع کنند.
اساتید دانشگاه علم و صنعت
- دکتر اکبری: دکتر اکبری در دانشکده کامپیوتر بهعنوان دانشیار فعالیت میکنند و یکی از اساتید بسیار خوب دانشگاه علم و صنعت هستند، ایشان مدرس امنیت شبکه بوده و در حوزههای Computer Network و امنیت شبکه فعالیت میکنند. ایشان همچین در زمینه هوش مصنوعیهوش مصنوعی (AI) چیست؟ انواع، کاربردها، مزایا و معایبهوش مصنوعی یا Artificial Intelligence یا به اختصار AI، امروزه کاربردهای بسیاری پیدا کرده و به یکی از داغترین حوزههای بشر تبدیل شده است، اما با این وجود بسیاری از افراد با کاربردهای آن آشنایی کامل ندارند، به همین علت در این صفحه کاربردها، مزایا و معایب AI بطور کامل بررسی شده است در پردازش گفتار نیز دستی بر آتش دارند.
- دکتر موحدی: خانم دکتر موحدی از اساتید قوی و جزو اساتید سختگیر این دانشگاه هستند و نمره زیادی به فعالیتهایی که در کلاس صورت میگیرد لحاظ میکنند. خانم دکتر موحدی، دکتری خود را در سوربون پاریس بودهاند و در حوزههای Wireless Network ،Cloud Computing، بلاکچینبراستی بلاکچین چیست؟ از 0 تا 100 بلاکچین به زبان سادهبراستی بلاکچین چیست؟ افراد زیادی میخواهند با بلاکچین آشنا شوند، اما نمیتوانند در سایتها توضیح ساده ای از بلاکچین بیابند، این مقاله به توضیح بلاچین به زبان ساده پرداخته و Network Security فعالیت میکنند .
- دکتر زارع پور: آقای دکتر زارع پور دکتریشان را از دانشگاه نیو ساوت ولز استرالیا گرفتهاند و پسادکتریشان را در دانشگاه شریف بودهاند و در مقام وزیر ارتباطات هستند. حوزه تخصصی ایشان IoTاینترنت اشیا iot چیست ⚡️ اینترنت اشیا چیست به زبان سادهاین مقاله عالی معرفی کرده اینترنت اشیا iot چیست و چه کاربردی دارد و تاریخچه IoT، حوزه های کاربرد اینترنت اشیا و مزایا و معایب اینترنت اشیا را بررسی کرده میباشد.
- دکتر دیانت: آقای دکتر دیانت دکتری خود را از دانشگاه تهران گرفتند و درس ارتباطات بیسیم را تدریس میکنند و حوزههای تحقیقاتی ایشان شبکه مخابرات بیسیم، شبکه تلفن همراه، ارزیابی و کارایی شبکه، امنیت و حریم خصوصی است.
- دکتر حکمی: ایشان دکتری خود را در دانشگاه امیرکبیر بودهاند، در حوزه شبکه های بی سیممعرفی شبکه های بی سیم - شبکه های حسگر بی سیم - وایرلس چیستاین صفحه شما را با شبکه های بی سیم و شبکه های حسگر بی سیم آشنا خواهد کرد و به بررسی انواع شبکه های بی سیم نیز میپردازد، همچنین توضیح خواهیم داد که وایرلس چیست، نظریه بازیها، بهینهسازی سیستماتیک کارایی شبکه و یادگیری تربیتی و چندعاملی کار میکنند.
- دکتر ازگمی: بین شبکه و نرمافزار کار میکنند. حوزه تحقیقاتی ایشان مدلسازی و شبیهسازی ارزیابی کارایی و امنیت میباشد.
- دکتر مزینی: بین رشتهای شبکه و هوش هستند. در حوزهی Soft Computing و Computer Network و Smart Grid و E-Learning فعالیت میکنند.
جمعبندی
از آن جا که دانشگاه محل تحصیل در مقطع ارشد برای بسیاری از دانشجویان موضوع حائز اهمیتی است، در این مطلب به بررسی یکی از دانشگاههای برتر ایران، دانشگاه علم و صنعت پرداختیم، اساتید حاذق این دانشگاه را نام برده و معرفی کردیم و برخی از امکانات این دانشگاه را برشمردیم. امیدواریم اطلاعات شرح داده شده در این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد.
چند درصد از دانشجویان گرایش شبکه هر ساله اپلای میکنند؟
در مورد دانشگاه علم و صنعت، دانشجویان بیشتر تمایل به ماندن دارند در واقع تفکر اساتید این است که در ایران بمانند و از استعدادهای آنها استفاده شود ولی مرتبه علمی اساتید این دانشگاه بالاست و اگر موضوع تحقیقاتی شما موضوع بهروز و خوبی باشه قطعا میتوانید اپلای کنید.
آیا اساتید این رشته به غیر از امور تحقیقاتی در حوزههای کاری شبکه نیز فعالیت میکنند؟
قطعا همینطور است، خیلی از پروژههای بزرگ مثل همراه اول برای اساتید ارسال میشوند و روی آنها کار میشود.
آیا میتوان همزمان با تحصیل در در حوزه شبکه شاغل بود؟
در این مورد باید گفت بستگی به اساتید دارد، بعضی اساتید بسیار سختگیر هستند و به هیچ عنوان اجازه کار کردن به شما نمیدهند ولی اساتیدی هم هستند مثل دکتر دیانت که در این مورد سختگیری ندارند، همچنین یکسری اساتید هستند که دانشجو باید در آزمایشگاه برود و زیر نظر TA و خود استاد کار کند. در نظر داشته باشید اگر دانشجو در کنار تحصیل شاغل نیز باشد، ممکن است از هدف اپلای دور شود. توصیه میشود ابتدا تمرکز روی معدل باشد سپس زمینه تحقیقاتی و بعد به شاغل بودن فکر کنید.