برنامه نویسیبرنامه نویسی کامپیوتر چیست و چطور می توانید یک برنامه نویس موفق شوید؟در عصر فعلی برنامهنویسی یکی از پرطرفدارترین شغلهای دنیاست، دغدغهای افرادی که میخواهند در مسیر برنامهنویس شدن قدم بردارند این است که نمیدانند از کجا باید شروع کنند، در این صفحه هر آن چه برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای نیاز دارید در اختیارتان قرار گرفته است یکی از شغلهای پردرآمد در ایران و خارج از ایران است، اگر علم و تجربه کافی برای انجام این کار را داشته باشید. در این مقاله نحوه گرفتن پروژه برنامه نویسی خارج از کشور را بررسی میکنیم و روشهای کسب درآمد برنامه نویسیبررسی درآمد برنامه نویسی در ایران و خارج از کشور در 1402در این صفحه عالی به بررسی درآمد برنامه نویسی در ایران و خارج از کشور پرداخته، همچنین در خصوص راههای کسب درآمد از برنامه نویسی و درآمد زبان های مختلف صحبت شده است. را توضیح میدهیم.
روش های کسب درآمد از برنامه نویسی
یکی از ویژگیهای مثبت برنامهنویسی، این است که میتوانید به روشهای مختلفی از آن کسب درآمد کنید، مثل:
- استخدام در شرکتها، ادارات و سازمانها
- ریموت کار کردن در شرکتهای خارجی
- تدریس به صورت آنلاین و حضوری
- فروش سورس، قالب، افزونه و...
- راهاندازی استارتاپ
- فریلنسری
فریلنسر کیست؟
فریلنسینگ (Freelancing) در لغت به معنای آزادکاری است و فریلنسر (Freelacer) کسی است که لزوماً تعهد بلندمدتی به شرکت یا مجموعهای خاص ندارد. در این سیستم، خبری از دفتر کار و روش کاری سنتی نیست و با قبول پروژه شما، فقط پایبندی زمانی معنی پیدا میکند که فرد پروژه را بهموقع تحویل دهد.
درآمد فریلنسری چقدر است؟
اگر قصد دارید در حوزه برنامه نویسی، فریلنسر باشید، باید بدانید که از مزایای زیادی که در شرکتهای برنامه نویسی در اختیار برنامهنویسان قرار میدهند، محروم خواهید بود، مزایایی مثل بیمه، پاداش و غیره. بهطور کلی، کسب درآمد از پروژه برنامه نویسیپروژه برنامه نویسی چیست؟ ⚡️ ویژگی های پروژه برنامه نویسی خوباین مقاله عالی بررسی کرده که پروژه برنامه نویسی چیست و ویژگی های پروژه برنامه نویسی خوب و سایت های رایگان برای تمرین پروژه های برنامه نویسی را معرفی کرده از طریق فریلنسری، به نوع پروژه، مهارت شما و طرف قرارداد شما بستگی دارد و قیمت دقیق و مشخصی نمیتوان برای پروژه های برنامه نویسی تعیین کرد.
روش های گرفتن پروژه برنامه نویسی از خارج از کشور
روشهای مختلفی برای دریافت درآمد دلاری از پروژه های برنامه نویسی وجود دارد، اما برای گرفتن پروژه برنامه نویسی از خارج بهطور کلی دو روش محبوب وجود دارد:
- کار کردن به صورت ریموت برای شرکتهای خارجی
- گرفتن پروژه برنامه نویسی از طریق سایتهای فریلنسری
کار کردن به صورت ریموت برای شرکت های خارجی
یکی از روشهایی که شما میتوانید با انجام پروژه های برنامه نویسی، درآمد دلاری کسب کنید، کار کردن به صورت ریموت برای شرکتهای خارجی است. به این صورت که شما از راه دور برای آنها کار میکنید. دورکاری مزیتهای زیادی دارد، اما یکی از بهترین مزیتهای دورکاری برای شرکتهای خارجی، دریافت دستمزد بهصورت دلاری است و علاوه بر انجام این کار، میتوانید کارهای دیگری را نیز انجام دهید و درآمد داشته باشید. سایتهایی نظیر Remote OK، Remotive و We Work Remotely سایتهایی برای پیدا کردن پروژه برنامه نویسی از خارج و به صورت دورکاری هستند. اگر دنبال بهترین سایتهای رایگان برای یادگیری برنامه نویسی هستید، میتوانید مقاله معرفی بهترین سایت های آموزش برنامه نویسی رایگانمعرفی بهترین سایت های آموزش برنامه نویسی رایگان 2023این مقاله عالی به معرفی معرفی بهترین سایت های آموزش برنامه نویسی رایگان خارجی و ایرانی پرداخته، همچنین به معرفی سایت های یادگیری آنلاین برنامه نویسی پرداخته را مطالعه کنید.
سایت Remote OK
سایت Remote OK یکی از بزرگترین سایتهای کار از راه دور است که تقریباً 50 هزار موقعیت شغلی از راه دور به شما معرفی میکند و روزانه به این موارد اضافه میشود. بیشتر موقعیتهای شغلی در این سایت، مربوط به حوزه تکنولوژی هستند.
سایت Remotive
سایت Remotive هم یکی دیگر از سایتها برای پیدا کردن پروژه های برنامه نویسی از خارج است. این سایت مربوط به مشاغل حوزه تکنولوژی است که بهراحتی میتوانید پروژه های برنامه نویسی را در این سایت پیدا کنید. یکی از ویژگیهای مثبت این سایت، این است هر شغلی که شما در این سایت مشاهده میکنید، توسط تیم Remotive انتخاب و تایید میشود.
سایت We Work Remotely
سایت We Work Remotely، بزرگترین سایت شغلهای دورکاری است. این سایت دستهبندیهای شغلی متفاوتی، از برنامهنویسی تا فروش را در بر میگیرد. اگر به برنامهنویسی مسلط هستید، میتوانید این سایت را انتخاب کنید. در این مقاله، میتوانید در مورد روش برنامه نویسیروش های برنامه نویسی چیست و چرا مهم است؟این مقاله عالی به بررسی انواع روش های برنامه نویسی، اهمیت و تفاوت هر یک روش های برنامه نویسی و اینکه امروزه از چه روش برنامه نویسی استفاده میشود پرداخته است مطالعه کنید.
گرفتن پروژه از سایت های فریلنسری خارجی
سایتهای فریلنسری یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین روشها برای گرفتن پروژه های برنامه نویسی هستند. این سایتها، در واقع یک رابط بین کارفرما و نیروی کار هستند. برای کار در سایت های فریلنسری به یک رزومه انگلیسی و حرفهای، نمونه کار برنامه نویسی و دانش زبان انگلیسی نیاز دارید.
معرفی 10 مورد از بهترین سایت های فریلنسری خارجی
سایت Fiverr
سایت Fiverr یکی از سایتهای معروف و پرمخاطب است که شما میتوانید در زمینههای مختلفی از طراحی وب، برنامه نویسی، بازاریابی دیجیتال و تولید محتوا گرفته تا ادیت فیلم و عکس، پروژههای مختلفی پیدا کنید. یکی دیگر از نقاط مثبت این سایت این است که شما میتوانید دورههای آموزشی رایگان مربوط به مهارت خودتان را پیدا کنید تا بتوانید حرفهایتر شوید، این سایت دورههایی دارد که به شما یاد میدهد چگونه مشتریهای خودتان را افزایش دهید.
سایت Upwork
دو پلتفرم Elance و oDesk با هم ادغام شدند و یک بازار صلحآمیز برای افراد ایجاد کردند تا بتوانند به مشتریان خود در سراسر جهان دسترسی داشته باشند و این پلتفرم Upwork نامگذاری شد. از طریق سایت Upwork هم میتوانید پروژه های برنامه نویسی خارجی بگیرید.
سایت FlexJobs
سایت FlexJobs یکی دیگر از سایتهای معتبر فریلنسری است که از سال 2007 فعالیت خود را رسماً آغاز کرده است. در این سایت میتوانید پروژه های برنامه نویسی مختلفی را پیدا کنید. البته یکی از مشکلات این سایت، مخصوصاً برای ایرانیها پرداخت اجباری حق اشتراک برای عضویت در سایت است که نیاز به حساب تایید شده پی پال دارد.
سایت Nexxt
وبسایت Nexxt جستجوی شغلها را براساس 4 معیار دسته بندی میکند: تمرکز شغلی، تمرکز محل زندگی، تمرکز بر تنوع و تمرکز جهانی. شما میتوانید پروژه های برنامهنویسی را پیدا و دریافت کنید.
سایت Toptal
سایت Toptal مثل بقیه سایتهای فریلنسری نیست، در این سایت فقط استعدادهای برتر میتوانند عضو شوند و پروژهها را بگیرند. اگر مهارت خوبی در برنامهنویسی، توسعه نرمافزار یا توسعه وب، طراحی یا حتی امور مالی دارید میتوانید به راحتی عضو این شبکه بزرگ شوید. برای این که عضو این سایت شوید باید در آزمون مهارتسنجی شرکت کنید.
سایت SimplyHired
یکی از قابلیتهای سایت SimplyHired، وجود یک لیست از بهترین حقوقها و ابزارها برای برآورد هزینه پروژهها است که به شما در کسب و فهمیدن قیمت مناسب پروژه بسیار کمک میکند، به این صورت شما میتوانید قیمت مناسبی برای پروژه های برنامه نویسی خود پیشنهاد دهید.
سایت PeoplePerHour
سایت PeoplePerHour یکی از بهترین سایتهای فریلنسری خارجی است که میتوانید پروژه های برنامه نویسی را پیدا کنید. هر کارمند یک امتیاز دارد که به پیشرفت فریلنسر و تلاش برای بهتر شدن کمک میکند. شما همیشه باید کارتان را بهبود دهید و هزینه معقولی تعیین کنید تا احتمال انتخاب شما برای هر پروژه بیشتر شود.
سایت Aquent
بهعنوان یک شرکت آگهی و استخدام، جوایز و مقامهای زیادی را کسب کرده است. سایت Aquent عمدتاً کسانی را که بیش از 2 سال سابقه کار دارند، قبول میکند. این سایت مخصوص متخصصهای هر کار میباشد. پس اگر واقعاً متخصص واقعی در زمینه برنامهنویسی هستید، میتوانید وارد این سایت شوید و کار خودتان را شروع کنید. این سایت یک بخش راهنما دارد که میتواند به شما در پیدا کردن راه و روش هزینه مناسب پروژهها کمک کند.
سایت Crowded
سایت Crowded یکی از بهترین سایتهای خارجی است که کاربران را براساس قیمت، تجربه و مهارت افراد درجهبندی میکند. شما لازم نیست برای هر پروژه درخواست بدهید؛ فقط کافی است مراحل را یک بار طی کنید و منتظر تماس بقیه کارفرماها بمانید.
سایت Guru
سایت Guru، یکی دیگر از سایتها برای دورکاری میباشد. از آنجایی که Guru نسبت به دو سایت Upwork و PeoplePerHour کوچکتر است، فریلنسرهای کمتری وجود دارد که این موضوع، رقابت را برای شما آسانتر میکند. مهمترین فعالیت این سایت، فروش و بازاریابی در حوزه خدمات IT میباشد. توجه کنید که بیشتر سایتهای خارجیای که معرفی کردیم برای کاربران ایرانی بسته هستند و اگر میخواهید از این سایتها استفاده کنید، باید از VPN استفاده کنید.
جمعبندی
در این مقاله در مورد گرفتن پروژه برنامه نویسی از خارج از کشور صحبت کردیم و 10 تا از بهترین سایت های خارجی فریلنسری را برای دریافت پروژههای برنامه نویسی معرفی کردیم. شما میتوانید در این سایتها، پروژههای برنامه نویسی دلخواه خود را پیدا کنید.
بهترین سایت های ایرانی برای پروژه ها برنامه نویسی کدامند؟
پونیشا، کارلنسر، انجام میدم و پارسکدرز سایتهای ایرانی فریلنسری هستند که میتوانید بهراحتی پروژه های برنامه نویسی مختلفی پیدا کنید و انجام دهید.
آیا نیاز است که حتما دانش زبان انگلیسی داشته باشیم؟
بدون شک، تسلط کامل به زبان انگلیسی به شما در کسب درآمد دلاری کمک میکند و باعث میشود درک بهتری از فضای این سایتها داشته باشید و فرصتها را بهتر شناسایی کنید، قیمتهای بهتری پیشنهاد بدهید، از تجربه کاری خود بهتر دفاع کنید و بهتر بتوانید با کارفرما ارتباط برقرار کنید.