رشته مهندسی کامپیوتر نیز از پرطرفدارترین رشتههای کنکور ریاضی و فنی است؛ بنابراین اگر دانشآموز یا دانشجو هستید و میخواهید درباره رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان اطلاعات کسب کنید، ادامه مقاله را از دست ندهید. در این مقاله به آشنایی با دانشگاه کاشان، جایگاه علمی دانشگاه کاشان، آخرین رتبه لازم برای قبولی در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان در مقطع کارشناسی و ارشد، چارت درسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان، اساتید هیئتعلمی دانشگاه کاشان و… میپردازیم.
دانشگاه کاشان نخستین و بزرگترین دانشگاه شهرستان کاشان، در شهر راوند قرار دارد و در سال ۱۳۵۲ تأسیس شده است. با حدود ۷۹۹۳ دانشجو و بهزاد سلطانی بهعنوان رئیس، این دانشگاه رتبه ۷ در میان دانشگاههای جامع ایران و یکی از ۲۰ دانشگاه برتر کشور است. پژوهشکده علوم و فناوری نانو و مرکز تحقیقات نجوم این دانشگاه، به ترتیب اولین پژوهشکده نانو و یکی از مجهزترین رصدخانههای کشور را دارا هستند. در مرکز رشد دانشگاه نیز بیش از ۶۰ واحد فناور مستقر هستند.
طبق سند چشمانداز دانشگاه، در سال ۱۴۰۴ دانشگاه کاشان جز پنج دانشگاه برتر کشور بااعتبار بینالمللی خواهد بود. دانشگاه کاشان با تأسیس توسط محمود اسلامی در سال ۱۳۵۲ و آغاز به کار رسمی در سال ۱۳۵۳، به پذیرش دانشجویان در رشتههای ریاضی و فیزیک در مقطع کارشناسی پرداخته است.
معرفی کلی دانشگاه کاشان
آشنایی با دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان
دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان در سال ۱۳۷۳ با پذیرش دانشجو در رشته مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات تأسیس شد و با هدف تربیت و تأمین نیروی انسانی متخصص و ماهر برای صنایع منطقه، در ساختمان دانشکده مهندسی آیتالله یثربی (که اکنون دانشکده معماری و هنر است) شروع به کارکرد. یک سال بعد، در سال ۱۳۷۴، پذیرش دانشجو در رشته مهندسی برق گرایش الکترونیک در مقطع کارشناسی آغاز شد. در سال ۱۳۷۸ نیز رشتههای مهندسی مکانیک گرایش طراحی جامدات و مهندسی شیمی گرایش فرایندهای شیمیایی به دانشکده اضافه شدند.
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه کاشان
در دانشگاه کاشان، گروه مهندسی کامپیوترمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفاین صفحه به معرفی کامل رشته کامپیوتر، اعم از دروس رشته کامپیوتر، درآمد رشته کامپیوتر، شغل های رشته کامپیوتر، گرایش ها و زیر شاخه های رشته کامپیوتر پرداخته است و گروه برق در یک دانشکده هستند که تحت عنوان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر شناخته میشود. این دانشکده در کاشان، کیلومتر ۶ بلوار قطب راوندی، دانشگاه کاشان، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر واقع شده است. با مراجعه به وبسایت دانشگاه کاشان و دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه کاشان میتوانید اطلاعات جامعی درباره این دانشگاه کسب کنید.
فیلم معرفی مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان
رتبه جهانی دانشگاه کاشان
دانشگاه کاشان یکی از دانشگاههای برتر ایران است و این موضوع از رتبهبندیهای جهانی آن نیز مشهود است. بر اساس رتبهبندی جهانی QS، دانشگاه کاشان در جایگاه ۱۲۱۰ امین دانشگاه برتر جهان قرار دارد که برای این دانشگاه یک جایگاه قابلتوجه به شمار میرود. در رتبهبندی دانشگاههای جوان دنیا توسط تایمز ۲۰۲۳، دانشگاه کاشان در جایگاه ۱۵۱-۲۰۰ جهانی و چهاردهم ملی قرار دارد. از بین ۶۰۵ دانشگاه شرکتکننده در این رتبهبندی، ۳۹ دانشگاه از ایران حضور داشتند که دانشگاه کاشان توانسته جایگاه اولی خود را در میان دانشگاههای جامع کشور حفظ کند.
رتبهبندی تایمز یکی از مشهورترین نظامهای رتبهبندی بینالمللی است که بر اساس ۱۳ شاخص عملکردی در قالب ۵ معیار کلی آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجه بینالمللی انجام میشود. دانشگاه کاشان از بدو ورود به این رتبهبندی در سال ۲۰۱۹، توانسته جایگاه برتر خود را حفظ کند و بهعنوان یکی از برترین دانشگاههای جوان ایران شناخته شود. این موفقیتها نشاندهنده توانمندیهای علمی و پژوهشی دانشگاه کاشان و تلاشهای مستمر در ارتقای کیفیت آموزش و پژوهشهای خود است.
رتبه دانشگاه کاشان در ایران
دانشگاه کاشان در جدیدترین رتبهبندی نظام تایمز در تاریخ ۲۰۲۱، در جایگاه ۶۰۰-۸۰۰ جهانی قرار گرفت. این دانشگاه رتبه چهارم در میان دانشگاههای کشور و رتبه دوم در میان دانشگاههای جامع کشور را کسب کرده است. در نظام رتبهبندی "یو اس نیوز" ۲۰۲۰ با امتیاز ۲۸، پس از دانشگاههای تهران، تبریز، شیراز و فردوسی مشهد، در جایگاه پنجم دانشگاههای جامع و رتبه ۱۶ در بین مجموع دانشگاههای برتر ایران قرار دارد.
این رتبهبندیها بر اساس معیارهایی همچون آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجه بینالمللی انجام میشود. نظام رتبهبندی تایمز از ۱۳ شاخص در قالب ۵ معیار کلی بهره میگیرد که دانشگاه کاشان در این معیارها عملکرد بسیار خوبی داشته است.
حداقل رتبه لازم برای قبولی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان در مقطع لیسانس
اگر به دنبال اطلاعاتی در مورد رتبه های قبولی مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان در کنکور سراسری ریاضی و فنی هستید، این بخش برای شما مفید خواهد بود. در ابتدا، باید تفاوتهای بین سهمیههای مناطق مختلف را بررسی کنیم تا بتوانیم بازهای از رتبههای قبولی برای مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان تعیین کنیم. این اطلاعات که برای کنکور سراسری سال 1401 ارائه شدهاند، در زیر آمده است. لطفاً توجه داشته باشید که این اطلاعات ممکن است هر سال تغییر کنند و بهروز بودن آنها اهمیت زیادی دارد. توجه کنید که این اعداد فقط تخمینی هستند.
برای دانش آموزان دارای سهمیه منطقه یک
اگر دانشآموز منطقه یک هستید، باید رتبه شما در منطقه بین 3836 (حدود 6813 کشوری) تا 4929 (حدود 9099 کشوری) باشد.
برای دانش آموزان دارای سهمیه منطقه دو
دانشآموزان منطقه دو باید رتبه بین 2067 (حدودا 6204 کشوری) تا 2169 (حدوداً 6517 کشوری) برای ورود به کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان کسب کنند.
برای دانش آموزان دارای سهمیه منطقه سه
در نهایت دانشجویان منطقه سه برای قبولی در این رشته و دانشگاه باید رتبه بین 1126 (حدود 9317 کشوری) تا 1957 (حدود 13690 کشوری) کسب کنند.
آخرین رتبه قبولی برای مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان در مقطع کارشناسی
یکی از سؤالات پرتکرار این است که آخرین رتبه قبولی در یک دانشگاه مشخص و یک رشته مشخص چیست؟ باید توجه داشت که این اعداد و ارقام هر سال تغییر میکنند و برای دسترسی به اطلاعات دقیقتر و بهروزتر، بهتر است از منابع رسمی و معتبر استفاده کنید. اما بر اساس اطلاعات موجود برای کنکور سراسری سال 1401 آخرین رتبههای قبولی بهصورت تقریبی به شرح زیر هستند:
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه یک: 4929 (حدود 9099 کشوری)
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه دو: 2169 (حدوداً 6517 کشوری)
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه سه: 1957 (حدود 13690 کشوری)
تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان در رشته مهندسی کامپیوتر
دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان، علاوه بر مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر، در مقطع کارشناسیارشد نیز اقدام به جذب دانشجو میکند. در این مقطع، گرایشهای متنوعی از جمله نرم افزارمعرفی رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه+معرفی ارشد نرم افزاررشته نرم افزار یکی از گرایش های مقطع لیسانس و ارشد کامپیوتر است، در این صفحه رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه و ارشد نرم افزار توسط اساتید صنعتی شریف معرفی شده، گرایش هوش مصنوعیگرایش هوش مصنوعی مقطع ارشد کامپیوتریکی از گرایش های ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی است یا همان ارشد هوش مصنوعی است که این صفحه بطور کامل در مورد این گرایش، دروس ارشد هوش مصنوعی و بازار کار آن صحبت کردهایم. ارائه میشود. برای آگاهی از ظرفیت پذیرش این گرایشها در مقطع کارشناسیارشد، میتوانید به صفحه ظرفیت گرایش های مختلف در رشته مهندسی کامپیوترظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوتردر این قسمت میتوانید ظرفیت پذیرش ارشد مهندسی کامپیوتر در همه گرایش های نرم افزار، هوش مصنوعی، معماری کامپیوتر، شبکه های کامپیوتری، رایانش امن، الگوریتم و محاسبات و بیوانفورماتیک را مشاهده کنید مراجعه کنید.
اگر قصد دارید در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه کاشان تحصیل کنید، ادامه مقاله اطلاعات ارزشمندی را برای شما فراهم آورده است. این اطلاعات شامل نکاتی مانند ظرفیتهای پذیرش و شرایط ورود به این مقطع باشد. این مقاله به شما کمک میکند تا تصمیمگیری بهتری برای آینده تحصیلی خود داشته باشید و با آگاهی کاملتری به این مسیر قدم بگذارید.
میانگین درصدهای مورد نیاز برای قبولی در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان در مقطع کارشناسی ارشد
داوطلبانی که میخواهند در مقطع کارشناسیارشد مهندسی کامپیوتر تحصیل کنند، باید اطلاعاتی از رتبه قبولی و درصدهای موردنیاز برای قبولی در دانشگاه مدنظر داشته باشند. به همین دلیل، تعدادی از کارنامههای قبولی گرایشهای متفاوت رشته مهندسی کامپیوتر مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان را برایتان در این صفحه آوردهایم که میتواند راهنمای خوبی برای متقاضیان قبولی در دانشگاه کاشان باشد.
کارنامه قبولی نرم افزار دانشگاه کاشان روزانه سال 1403 سهمیه 5 درصد
کارنامه قبولی نرم افزار دانشگاه کاشان روزانه سال 1401
کارنامه قبولی نرم افزار دانشگاه کاشان روزانه سال 1399
کارنامه قبولی هوش مصنوعی و رباتیکز دانشگاه کاشان روزانه سال 1399 سهمیه شاگرد اولی
کارنامه قبولی نرم افزار دانشگاه کاشان روزانه سال 1398
اگر میخواهید اطلاعات مشابهی از کارنامهها برای دانشگاههای دیگر و گرایشهای دیگر کسب کنید، میتوانید به صفحه کارنامه های کنکور ارشد کامپیوترکارنامه های کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی یا علوم کامپیوتردر این صفحه میتوانید به تمامی کارنامه های کنکورهای ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر و محل قبولی هر کارنامه دسترسی پیدا کنید مراجعه کنید. این صفحه اطلاعات جامعی درباره کارنامه پذیرفتهشدگان در سالهای متفاوت، گرایشهای متفاوت و دانشگاههای متفاوت در اختیارتان قرار میدهد؛ همچنین اگر قصد مطالعه برای کنکور ارشد کامپیوتر را دارید و به دنبال منابع خوب برای شروع هستید، صفحه بهترین منابع کنکور ارشد کامپیوترجامع ترین منابع آزمون ارشد 1403 رشته مهندسی کامپیوترمهم ترین گام برای کسب موفقیت در کنکور ارشد کامپیوتر، تهیه بهترین منابع است، بهترین منابع، منابعی هستند که تقریبا تمامی رتبههای تک رقمی و دو رقمی کنکور ارشد کامپیوتر از آنها استفاده میکنند، در زیر این منابع را به شما معرفی میکنیم میتواند به شما کمک کند.
این صفحهها اطلاعات مفیدی را درباره رتبهها، منابع مطالعاتی و تجربیات پذیرفتهشدگان ارائه میدهند که میتواند به شما در برنامهریزی و مطالعه برای کنکور ارشد کامپیوترمعرفی ارشد کامپیوترارشد کامپیوتر چیست؟ این مقاله عالی به معرفی ارشد کامپیوتر میپردازد و درباره آینده رشته کامپیوتر و نحوه اپلای کردن توضیح میدهد کمک کند. با مراجعه به این منابع، میتوانید با آگاهی بیشتری مسیر خود را برای دستیابی به موفقیت در کنکور ارشد کامپیوتر طی کنید.
چارت مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان مقطع لیسانس
اگر کنجکاو هستید که بدانید در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان چه دروسی تدریس میشود، بهتر است به صفحه چارت درسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان مراجعه کنید. این چارت درسی به شما نشان میدهد که یک دانشجو چه درسهایی را باید بگذراند، در هر ترم چه درسهایی پیشنهاد میشود که اخذ شود، پیشنیاز و همنیاز هر درس چیست و دیگر جزئیات مهم.
اطلاعات این چارت میتواند به دانشجویان کمک کند تا مسیر تحصیلی خود را بهتر برنامهریزی کنند؛ همچنین با مراجعه به سرفصل رشته مهندسی کامپیوتر مقطع کارشناسی، میتوانید از محتوای درسی هر درس آگاه شوید. این سرفصلها شامل توضیحاتی درباره اهداف دروس، موضوعات موردبحث، و کتابها و منابع پیشنهادی برای مطالعه بیشتر است. این اطلاعات به دانشجویان کمک میکند تا با آمادگی بیشتری وارد کلاسها شوند و از دروس ارائهشده نهایت بهره را ببرند.
چارت مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان مقطع کارشناسی ارشد
ازآنجاییکه دانشگاه کاشان زیر نظر وزارت علوم است، سرفصلهای رسمی وزارت علوم برای رشته مهندسی کامپیوتر را رعایت میکند. این سرفصلها شامل اهداف آموزشی، محتوا و موضوعات هر درس، منابع پیشنهادی و پیشنیازهای مربوط به هر درس میشود. برای دانشجویان مقطع کارشناسی، مراجعه به این سرفصلها میتواند به برنامهریزی بهتر و مؤثرتر کمک کند.
به طور مشابه، میتوانید با مراجعه به وبسایت دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان به چارت درسی رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسیارشد دسترسی داشته باشید. این چارت درسی شامل اطلاعاتی درباره درسهای مختلف، پیشنیازها و همنیازها، و ترتیب پیشنهادی اخذ دروس در طول ترمهای مختلف است. داشتن این اطلاعات به شما کمک میکند تا مسیر تحصیلی خود را بهتر تنظیم کرده و با آمادگی بیشتری به درسها بپردازید.
دروس مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان
با مراجعه به برنامه درسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان، میتوانید دروس موردنیاز هر دانشجوی مهندسی کامپیوتر را بشناسید. در مقطع کارشناسی، این برنامه درسی شامل مجموعهای از دروس پایه و تخصصی است که بهصورت خلاصه در زیر آورده شده است. دروس پایه شامل موضوعاتی مانند ریاضیات، فیزیک، مدارهای الکتریکی، منطق دیجیتال و برنامه نویسیبرنامه نویسی کامپیوتر چیست و چطور می توانید یک برنامه نویس موفق شوید؟در عصر فعلی برنامهنویسی یکی از پرطرفدارترین شغلهای دنیاست، دغدغهای افرادی که میخواهند در مسیر برنامهنویس شدن قدم بردارند این است که نمیدانند از کجا باید شروع کنند، در این صفحه هر آن چه برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای نیاز دارید در اختیارتان قرار گرفته است هستند. این دروس، پایهریزی محکمی برای درک مفاهیم پیشرفتهتر در مهندسی کامپیوتر ایجاد میکنند.
در جدول زیر تعداد واحد هر کدام از دروس مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان مشخص شده است.
دروس | تعداد واحد |
---|---|
دروس عمومی | 22 واحد |
دروس پایه | 20 واحد |
دروس اصلی | 84 واحد |
دروس اختیاری | 14 واحد |
جمع | 140 واحد |
دروس تخصصی مهندسی کامپیوتر شامل سیستم عاملمعرفی درس سیستم عامل – بهترین آموزش درس سیستم عامل در کشوردرس سیستم عامل در این صفحه معرفی شده، همچنین بهترین آموزش درس سیستم عامل در کشور را میتوانید در این صفحه تهیه کنید، فصول و مراجع سیستم عامل نیز بررسی شده، شبکه های کامپیوتریجامعترین آموزش درس شبکه های کامپیوتریدرس شبکه های کامپیوتری یکی از مهمترین و بنیادیترین دروس رشته کامپیوتر است، با توجه به اینکه اینترنت امروزی بزرگترین سیستم مهندسی ساخت دست بشر در تمام طول تاریخ است، آشنایی با شبکههای کامپیوتری برای تمامی علاقهمندان و دانشجویان رشته کامپیوتر الزامی است، در این راستا در این صفحه به معرفی شبکههای کامپیوتری پرداخته شده است، پایگاه دادهدرس پایگاه داده ⚡️ پایگاه داده کنکور ارشد کامپیوتر و آی تیاین مقاله عالی توضیح داده که درس پایگاه داده چیست و چه کاربردهایی دارد و منابع و سرفصل های درس پایگاه داده در آزمون کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی را بررسی کرده ، هوش مصنوعیدرس هوش مصنوعیاین صفحه عالی به معرفی درس هوش مصنوعی از جمله پیش نیازهای درس هوش مصنوعی، سرفصل و منابع درس هوش مصنوعی و فیلمهای آموزشی درس هوش مصنوعی پرداخته شده، معماری کامپیوتر آموزش جامع معماری کامپیوتر در مهندسی کامپیوتر، معماری کامپیوتر مجموعهای از قوانین و روشهایی است که به چگونگی طراحی، کارکرد، سازماندهی و پیاده سازی (ساخت) سیستمهای کامپیوتری میپردازد، در این صفحه به بررسی و آموزش کامل معماری کامپیوتر پرداخته شده است و طراحی نرمافزار است. این دروس به دانشجویان کمک میکنند تا مهارتهای عملی و نظری لازم برای تحلیل، طراحی و پیادهسازی سیستمهای کامپیوتری را فرابگیرند. با گذراندن این دروس، دانشجویان میتوانند در پروژههای مختلف صنعتی و پژوهشی مشارکت کنند و تجربههای عملی ارزشمندی کسب نمایند.
تعداد ورودی دانشگاه کاشان در هر گرایش در مقطع کارشناسی ارشد
دانشگاه کاشان در هر یک از گرایشهایی که بیان شد، تعداد مشخصی ورودی از طریق کنکور ارشد کامپیوترمعرفی ارشد کامپیوترارشد کامپیوتر چیست؟ این مقاله عالی به معرفی ارشد کامپیوتر میپردازد و درباره آینده رشته کامپیوتر و نحوه اپلای کردن توضیح میدهد دارد که در زیر مشخص شده است:
- ظرفیت گرایش نرمافزار: ۱۰ نفر
- ظرفیت گرایش هوش مصنوعی: ۱۰ نفر
باید توجه کنید که این اعداد هر ساله تغییر میکنند و برای آگاهی از ورودی دقیق هر رشته باید به دفترچه انتخاب رشته کنکور ارشد یا دکتری مراجعه کنید؛ همچنین اگر میخواهید از ظرفیت سایر دانشگاهها و گرایشهای متفاوت در مقطع کارشناسیارشد مطلع شوید، میتوانید به صفحه ظرفیت گرایش های مختلف در رشته مهندسی کامپیوترظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوتردر این قسمت میتوانید ظرفیت پذیرش ارشد مهندسی کامپیوتر در همه گرایش های نرم افزار، هوش مصنوعی، معماری کامپیوتر، شبکه های کامپیوتری، رایانش امن، الگوریتم و محاسبات و بیوانفورماتیک را مشاهده کنید مراجعه کنید. این منابع به شما کمک میکنند تا اطلاعات دقیقتری درباره ظرفیتها و شرایط پذیرش در رشتههای مختلف به دست آورید.
معرفی اساتید هیئت علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان
یکی از فاکتورهای مهم که نقش تعیینکنندهای در جایگاه علمی یک دانشگاه ایفا میکند، اساتید آن دانشگاه میباشند. در زیر تعداد از اساتید گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان را مشاهده میکنید:
آقای دکتر سید مرتضی بابامیر رتبه علمی: استاد تمام | گروه مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) دانشگاه کاشان حوزه تحقیقاتی: نرم افزار | |
آقای دکتر سعید دوست علی رتبه علمی: استادیار | گروه مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) دانشگاه کاشان حوزه تحقیقاتی: نرم افزار | |
آقای دکتر حسین صباغیان بیدگلی رتبه علمی: استادیار | گروه مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) دانشگاه کاشان حوزه تحقیقاتی: نرم افزار | |
آقای دکتر سلمان گلی بیدگلی رتبه علمی: استادیار | گروه مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) دانشگاه کاشان حوزه تحقیقاتی: نرم افزار | |
آقای دکتر حسین ابراهیم پور کومله رتبه علمی: استادیار | گروه مهندسی کامپیوتر (هوش مصنوعی و رباتیکز) دانشگاه کاشان حوزه تحقیقاتی: هوش مصنوعی و رباتیکز | |
خانم دکتر فرشته دهقانی رتبه علمی: استادیار | گروه مهندسی کامپیوتر (هوش مصنوعی و رباتیکز) دانشگاه کاشان حوزه تحقیقاتی: هوش مصنوعی و رباتیکز | |
آقای دکتر جواد سلیمی سرتختی رتبه علمی: دانشیار | گروه مهندسی کامپیوتر (هوش مصنوعی و رباتیکز) دانشگاه کاشان حوزه تحقیقاتی: هوش مصنوعی و رباتیکز | |
آقای دکتر سید مهدی وحیدی پور رتبه علمی: استادیار | گروه مهندسی کامپیوتر (هوش مصنوعی و رباتیکز) دانشگاه کاشان حوزه تحقیقاتی: هوش مصنوعی و رباتیکز | |
آقای دکتر احمد یوسفان رتبه علمی: مربی | گروه مهندسی کامپیوتر (هوش مصنوعی و رباتیکز) دانشگاه کاشان حوزه تحقیقاتی: هوش مصنوعی و رباتیکز |
جمعبندی
در این مقاله به معرفی اجمالی دانشگاه همدان، رشته مهندسی کامپیوتر همدان، تعدادی کارنامه قبولی، دروس رشته مهندسی کامپیوتر این دانشگاه و... پرداختیم؛ امیدواریم که این مقاله برایتان مفید بوده باشد.
در منطقه های مختلف چه رتبه ای در آزمون سراسری کسب کنیم تا در دانشگاه کاشان رشته مهندسی کامپیوتر پذیرفته شویم؟
بر اساس نتایج پذیرفتهشدگان کنکور سراسری ریاضی سال 1401 در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان، حدود رتبه در هر منطقه به صورت زیر میباشد. برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه یک: اگر دانشآموز منطقه یک هستید، باید رتبه شما در منطقه بین 3836 (حدود 6813 کشوری) تا 4929 (حدود 9099 کشوری) باشد - برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه دو: دانشآموزان منطقه دو باید رتبه بین 2067 (حدودا 6204 کشوری) تا 2169 (حدوداً 6517 کشوری) برای ورود به کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان کسب کنند - برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه سه: در نهایت دانشجویان منطقه سه برای قبولی در این رشته و دانشگاه باید رتبه بین 1126 (حدود 9317 کشوری) تا 1957 (حدود 13690 کشوری) کسب کنند.
دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان کجاست؟
دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان در کاشان، کیلومتر ۶ بلوار قطب راوندی، دانشگاه کاشان واقع شده است.
آخرین رتبه قبولی کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه کاشان چند است؟
بر اساس نتایج کنکور سراسری سال 1401 آخرین رتبه قبولی به تفکیک سهمیه مناطق به صورت زیر میباشد: آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه یک: 4929 (حدود 9099 کشوری) - آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه دو: 2169 (حدوداً 6517 کشوری) - آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه سه: 1957 (حدود 13690 کشوری)