مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان
دانشگاه صنعتی قوچان یکی از دانشگاههای دولتی ایران است که در شهر قوچان واقع در استان خراسان رضوی قرار دارد. این دانشگاه در سال ۱۳۸۵ تحت عنوان دانشکده فنی و مهندسی قوچان تاسیس شد و فعالیت خود را با پذیرش دانشجو در دو رشته کاردانی کامپیوتر- نرمافزار و کاردانی مخابرات آغاز کرد. با گذر زمان و کسب مجوزهای لازم، این مرکز به مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی قوچان ارتقاء یافت و در سال ۱۳۹۲ به دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین قوچان تبدیل شد.
دانشگاه صنعتی قوچان در حال حاضر دارای حدود ۳۰۰۰ دانشجو و ۷۳ عضو هیئتعلمی است. این دانشگاه دو دانشکده فنی و مهندسی و دانشکده برق و کامپیوترکامپیوتر چیست؟ ⚡️ کامپیوتر چیست به زبان سادهاین مقاله عالی توضیح داده که کامپیوتر چیست و چه کاربردی دارد و همه چیز درباره کامپیوتر از جمله فواید کامپیوتر و تعریف کامپیوتر و اجزای آن را بیان کرده است دارد که در مجموع ۹ رشته تحصیلی در آنها ارائه میشود. دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه شامل رشتههای مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، مهندسی انرژی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک و مهندسی مواد است.
از طرفی، رشته مهندسی کامپیوترمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفاین صفحه به معرفی کامل رشته کامپیوتر، اعم از دروس رشته کامپیوتر، درآمد رشته کامپیوتر، شغل های رشته کامپیوتر، گرایش ها و زیر شاخه های رشته کامپیوتر پرداخته است نیز از پرطرفدارترین رشتههای کنکور ریاضی و فنی است؛ بنابراین اگر دانشآموز یا دانشجو هستید و میخواهید درباره رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان اطلاعات کسب کنید، ادامه مقاله را از دست ندهید. در این مقاله به آشنایی با دانشگاه صنعتی قوچان، جایگاه علمی دانشگاه صنعتی قوچان، آخرین رتبه لازم برای قبولی در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان در مقطع کارشناسی و ارشد، چارت درسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان، اساتید هیئتعلمی دانشگاه صنعتی قوچان و… میپردازیم.
فیلم معرفی دانشگاه صنعتی قوچان
آشنایی با دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان
در دانشگاه صنعتی قوچان، گروه مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق در یک دانشکده هستند که تحت عنوان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر شناخته میشود. این دانشکده در خراسان رضوی، قوچان، کیلومتر ۴ جاده قوچان مشهد واقع شده است.
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان در سال ۱۳۸۵ هجری خورشیدی تأسیس شد و فعالیت گروه مهندسی کامپیوتر بهعنوان اولین گروه دانشگاه، با پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی شروع گردید. در سال ۱۳۸۶، اولین دانشجویان مقطع کارشناسی در رشته مهندسی کامپیوتر پذیرفته شدند و این گروه بزرگترین گروه دانشگاه شد. در سال ۱۳۹۲، با ارتقا به دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین قوچان، این گروه حدود ۷۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعاتمعرفی فناوری اطلاعات (IT) - 7 دلیل برای انتخاب رشته آی تی در دانشگاهآی تی چیست و چگونه پس از ظهور توانست در مدت فقط 20 سال تمام دنیا را فرا بگیرد و اکثر پول دنیا را ببلعد و پرطرفدارترین و پر درآمدترین مشاغل دنیا را در بر گیرد، با بررسی کامل آی تی با ما همراه باشید. داشت. از سال ۱۳۹۵ و با صنعتیشدن دانشگاه و تغییر نام به دانشگاه صنعتی قوچان، جذب افراد برتر فارغالتحصیل از دانشگاههای معتبر داخلی و خارجی آغاز شد.
با مراجعه به وبسایت دانشگاه صنعتی قوچان و دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان میتوانید اطلاعات جامعی درباره این دانشگاه کسب کنید.
فیلم معرفی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان
رتبه جهانی دانشگاه صنعتی قوچان
دانشگاه صنعتی قوچان در رتبهبندی جهانی نیز توانسته است جایگاه قابلتوجهی کسب کند. این دانشگاه در میان دانشگاههای برتر جهانی از نظر استناد به مقالات علمی، جایگاه ۶۵ را به خود اختصاص داده است. این موفقیت نشاندهنده کیفیت بالای مقالات علمی منتشر شده توسط اعضای هیئتعلمی و پژوهشگران دانشگاه است. حضور ۶ نفر از اساتید دانشگاه صنعتی قوچان در جمع دانشمندان پر استناد جهان، از جمله حسن کریمیمله، بهرام فرهادی نیا، محمد سردارآبادی، بهاره تنهایی، امیرابراهیمی مقدم و فاطمه کریمی، از دیگر افتخارات این دانشگاه در عرصه بینالمللی است.
رتبه دانشگاه صنعتی قوچان در ایران
دانشگاه صنعتی قوچان بهعنوان یکی از ۱۰ دانشگاه برتر صنعتی کشور در زمینه فناوری و نوآوری شناخته شده است. این موفقیت بر اساس ارزیابی و رتبهبندی ۱۱۰ دانشگاه کشور توسط گروه رتبهبندی ISC انجام شده است. در این ارزیابی، معیارهای کلی در حوزههای آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری، بینالمللیسازی، اثرگذاری اقتصادی و خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات مورد بررسی قرار گرفته است. دکتر سید احمد فاضلزاده، رئیس مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، اعلام کرد که دانشگاه صنعتی قوچان توانسته در این حوزهها جایگاه برجستهای کسب کند.
رئیس دانشگاه صنعتی قوچان، مجید مهدویان، همچنین از کسب رتبه اول این دانشگاه در چاپ، کیفیت و بهرهوری مقالات علمی در میان دانشگاههای با قدمت کمتر از ۴۰ سال خبر داد. دانشگاه صنعتی قوچان در حوزه آموزش و پژوهش شاخص h-index نیز پیشرفت چشمگیری داشته است و به جایگاه ۷۷ در میان دانشگاههای ایران دست یافته است. این دانشگاه در میان دانشگاههای خراسان رضوی بعد از دانشگاه فردوسی مشهد، رتبه دوم را دارد.
حداقل رتبه لازم برای قبولی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان در مقطع لیسانس
اگر شما نیز به این فکر میکنید که با چه رتبهای در کنکور سراسری ریاضی و فنی میتوانید در کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان تحصیل کنید، ادامه این بخش برایتان مفید خواهد بود. ابتدا باید تفکیکی بین سهمیههای مناطق انجام دهیم و یک کران بالا و پایین برای رتبههای قبولی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان ارائه دهیم. این اطلاعات در زیر آمده است (توجه کنید که اطلاعات ارائه شده برای کنکور سراسری سال ۱۴۰۲ است):
دانش آموزان دارای سهمیه منطقه یک
اگر دانشآموز منطقه یک هستید، باید رتبه شما در منطقه حدود 7423 (حدود 14868 کشوری) باشد.
دانش آموزان دارای سهمیه منطقه دو
دانشآموزان منطقه دو باید رتبه حدود 10711 (حدودا 29125 کشوری) برای ورود به کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان کسب کنند.
دانش آموزان دارای سهمیه منطقه سه
در نهایت دانشجویان منطقه سه برای قبولی در این رشته و دانشگاه باید رتبه بین 5049 (حدود 26742 کشوری) تا 5852 (حدود 29703 کشوری) کسب کنند.
آخرین رتبه قبولی برای مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان در مقطع کارشناسی
یکی از سوالات پرتکرار این است که آخرین رتبه قبولی در یک دانشگاه مشخص و یک رشته مشخص چیست؟ برای پاسخ به این سوال باید توجه داشته باشید که این اعداد و ارقام هر سال تغییر میکند. اما آخرین رتبههای قبولی بهصورت تقریبی بهصورت زیر هستند (اطلاعات زیر برای کنکور سراسری سال 1401 میباشد):
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه یک: 7423 (حدود 14868 کشوری)
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه دو: 10711 (حدودا 29125 کشوری)
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه سه: 5852 (حدود 29703 کشوری)
تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی قوچان در رشته مهندسی کامپیوتر
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان در حال حاضر در مقاطع کارشناسیارشد و دکتری رشته مهندسی کامپیوتر دانشجو نمیپذیرد و تنها در مقطع کارشناسی این رشته فعالیت دارد. بااینحال، لینکهای زیر اطلاعات مفیدی درباره مقاطع تحصیلات تکمیلی مهندسی کامپیوتر در دیگر دانشگاهها در اختیار شما قرار میدهند.
برای اطلاع از ظرفیت پذیرش گرایشهای مختلف در مقطع کارشناسیارشد، میتوانید به صفحه ظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوترظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوتردر این قسمت میتوانید ظرفیت پذیرش ارشد مهندسی کامپیوتر در همه گرایش های نرم افزار، هوش مصنوعی، معماری کامپیوتر، شبکه های کامپیوتری، رایانش امن، الگوریتم و محاسبات و بیوانفورماتیک را مشاهده کنید مراجعه کنید.
اگر به دنبال اطلاعات کارنامههای پذیرفتهشدگان دانشگاههای دیگر و گرایشهای مختلف هستید، میتوانید به صفحه کارنامه های ارشد کامیپوترنمونه کارنامههای ارشد کامپیوتردر این صفحه کارنامه های کنکور ارشد کامپیوتر در تمامی سالها آورده شده است، همچنین محل قبولی و تراز هر کارنامه آورده شده است مراجعه کنید. این صفحه اطلاعات جامعی درباره کارنامه پذیرفتهشدگان در سالهای مختلف، گرایشهای متفاوت و دانشگاههای مختلف در اختیار شما قرار میدهد؛ همچنین اگر قصد دارید برای کنکور ارشد کامپیوتر مطالعه کنید و به دنبال منابع معتبر و خوب برای شروع هستید، صفحه بهترین منابع کنکور ارشد کامپیوترجامع ترین منابع کنکور ارشد کامپیوترمهم ترین گام برای کسب موفقیت در کنکور ارشد کامپیوتر، تهیه بهترین منابع است، بهترین منابع، منابعی هستند که تقریبا تمامی رتبههای تک رقمی و دو رقمی کنکور ارشد کامپیوتر از آنها استفاده میکنند، در زیر این منابع را به شما معرفی میکنیم میتواند به شما کمک کند. در این صفحه، مجموعهای از منابع مطالعاتی معرفی شده است که میتواند شما را در مسیر موفقیت در کنکور ارشد یاری دهد.
چارت مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان مقطع لیسانس
اگر مایلید بدانید در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان چه دروسی تدریس میشود، بهتر است به چارت درسی مهندسی کامپیوتر این دانشگاه مراجعه کنید. این چارت درسی به شما نشان میدهد که یک دانشجو چه درسهایی را باید بگذراند، در هر ترم چه درسهایی پیشنهاد میشود، و پیشنیاز و همنیاز هر درس چیست. این اطلاعات به دانشجویان کمک میکند تا مسیر تحصیلی خود را بهتر برنامهریزی کنند.
لازم به ذکر است با مراجعه به سرفصل رشته مهندسی کامپیوتر مقطع کارشناسی، میتوانید از محتوای درسی هر درس آگاه شوید. این سرفصلها شامل توضیحاتی درباره اهداف دروس، موضوعات موردبحث، و منابع پیشنهادی برای مطالعه بیشتر هستند. داشتن این اطلاعات به دانشجویان کمک میکند از برنامههای تحصیلی خود بهره بیشتری ببرند.
دروس مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان
با مراجعه به برنامه درسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان، میتوانید با دروسی که هر دانشجوی مهندسی کامپیوتر باید بگذراند، آشنا شوید. این برنامه درسی شامل مجموعهای از دروس پایه و تخصصی است که بهصورت خلاصه در زیر به آنها اشاره میشود.
در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر، دانشجویان با مجموعهای از دروس پایه آشنا میشوند. این دروس شامل مباحثی مانند ریاضیات، فیزیک، مدارهای الکتریکی، منطق دیجیتال و برنامه نویسیبرنامه نویسی کامپیوتر چیست و چطور می توانید یک برنامه نویس موفق شوید؟در عصر فعلی برنامهنویسی یکی از پرطرفدارترین شغلهای دنیاست، دغدغهای افرادی که میخواهند در مسیر برنامهنویس شدن قدم بردارند این است که نمیدانند از کجا باید شروع کنند، در این صفحه هر آن چه برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای نیاز دارید در اختیارتان قرار گرفته است است. این دروس به دانشجویان کمک میکنند تا پایهریزی محکمی برای درک مفاهیم پیشرفتهتر در مهندسی کامپیوتر ایجاد کنند و با مبانی اساسی این رشته آشنا شوند.
دروس تخصصی مهندسی کامپیوتر نیز شامل سیستم عاملمعرفی درس سیستم عامل – بهترین آموزش درس سیستم عامل در کشوردرس سیستم عامل در این صفحه معرفی شده، همچنین بهترین آموزش درس سیستم عامل در کشور را میتوانید در این صفحه تهیه کنید، فصول و مراجع سیستم عامل نیز بررسی شده، شبکه های کامپیوتریجامعترین آموزش درس شبکه های کامپیوتریدرس شبکه های کامپیوتری یکی از مهمترین و بنیادیترین دروس رشته کامپیوتر است، با توجه به اینکه اینترنت امروزی بزرگترین سیستم مهندسی ساخت دست بشر در تمام طول تاریخ است، آشنایی با شبکههای کامپیوتری برای تمامی علاقهمندان و دانشجویان رشته کامپیوتر الزامی است، در این راستا در این صفحه به معرفی شبکههای کامپیوتری پرداخته شده است، پایگاه دادهپایگاه داده چیست؟ – انواع، مفاهیم و کاربردهاپایگاه داده چیست؟ این مقاله به بررسی این موضوع و همچنین انواع پایگاه داده، کاربردهای پایگاه داده، محبوب ترین پایگاه های داده و اجزای اصلی پایگاه داده پرداخته ، هوش مصنوعیدرس هوش مصنوعیاین صفحه عالی به معرفی درس هوش مصنوعی از جمله پیش نیازهای درس هوش مصنوعی، سرفصل و منابع درس هوش مصنوعی و فیلمهای آموزشی درس هوش مصنوعی پرداخته شده، معماری کامپیوتر آموزش جامع معماری کامپیوتر در مهندسی کامپیوتر، معماری کامپیوتر مجموعهای از قوانین و روشهایی است که به چگونگی طراحی، کارکرد، سازماندهی و پیاده سازی (ساخت) سیستمهای کامپیوتری میپردازد، در این صفحه به بررسی و آموزش کامل معماری کامپیوتر پرداخته شده است و طراحی نرمافزار است. این دروس به دانشجویان کمک میکنند تا مهارتهای عملی و نظری لازم برای تحلیل، طراحی و پیادهسازی سیستمهای کامپیوتری را فرابگیرند. با گذراندن این دروس، دانشجویان میتوانند در پروژههای مختلف صنعتی و پژوهشی مشارکت کرده و تجربههای عملی ارزشمندی کسب نمایند. این برنامه درسی به دانشجویان این امکان را میدهد که با دانش و مهارتهای لازم برای موفقیت در عرصههای مختلف علمی و صنعتی آشنا شوند و به یک دیدگاه جامع از رشته خود دست یابند.
معرفی اساتید هیئت علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان
یکی از فاکتورهای مهم که نقش تعیینکنندهای در جایگاه علمی یک دانشگاه ایفا میکند، اساتید آن دانشگاه هستند. در زیر تعداد از اساتید گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان را مشاهده میکنید:
خانم دکتر زهرا اسکندری رتبه علمی: استادیار | گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان | |
خانم دکتر ملیحه جاویدی رتبه علمی: استادیار | گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان | |
آقای دکتر مهدی جم پور رتبه علمی: استادیار | گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان | |
آقای دکتر مرتضی خانی دهنوئی رتبه علمی: مربی | گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان | |
آقای دکتر محمد رضایی رتبه علمی: استادیار | گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان | |
آقای دکتر محمود سلطانی رتبه علمی: مربی | گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان | |
آقای دکتر محمد حسین سیگاری رتبه علمی: استادیار | گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان | |
آقای دکتر مهدی صادقی زاده رتبه علمی: استادیار | گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان |
جمعبندی
ما در این مقاله تلاش کردیم که اطلاعات مفیدی راجعبه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان جمعآوری کنیم؛ در نهایت امیدواریم که این مطالب مفید بوده باشد.
چه رتبه ای در منطقه های متفاوت باید در آزمون سراسری کسب کنیم تا در دانشگاه صنعتی قوچان رشته مهندسی کامپیوتر پذیرفته شویم؟
بر اساس نتایج پذیرفتهشدگان کنکور سراسری ریاضی سال 1401 در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان، حدود رتبه در هر منطقه بهصورت زیر میباشد: برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه یک: اگر دانشآموز منطقه یک هستید، باید رتبه شما در منطقه حدود 7423 (حدود 14868 کشوری) باشد - برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه دو: دانشآموزان منطقه دو باید رتبه حدود 10711 (حدودا 29125 کشوری) برای ورود به کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان کسب کنند - برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه سه: در نهایت دانشجویان منطقه سه برای قبولی در این رشته و دانشگاه باید رتبه بین 5049 (حدود 26742 کشوری) تا 5852 (حدود 29703 کشوری) کسب کنند.
چگونه میتوانم از دروس ارائه شده در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان مطلع شوم؟
اطلاعات مربوط به دروسی که دانشجویان مهندسی کامپیوتر میگذرانند را میتوانید در صفحه چارت درسی مهندسی کامپیوتر پیدا کنید.
دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان کجاست؟
دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان در خراسان رضوی ، قوچان ، کیلومتر ۴ جاده قوچان مشهد واقع شده است.
آخرین رتبه قبولی کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی قوچان چند است؟
بر اساس نتایج کنکور سراسری سال 1401 آخرین رتبه قبولی به تفکیک سهمیه مناطق بهصورت زیر میباشد: آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه یک: 7423 (حدود 14868 کشوری) - آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه دو: 10711 (حدودا 29125 کشوری) - آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه سه: 5852 (حدود 29703 کشوری)