در این مقاله به طور مختصر به معرفی فهرستی از منابع آموزشی و کتاب های مدار منطقی و طراحی دیجیتال پرداخته میشود. بیشتر کتابهایی که معرفی میشوند، بهعنوان کتاب مرجع در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی استفاده میشوند. در ابتدا منابع معروف انگلیسیزبان که ترجمه فارسی دارند و همچنین منابعی که نویسندگان داخلی به چاپ رساندهاند را بررسی کرده و سپس به معرفی منابع انگلیسیزبان که ترجمه فارسی ندارند، میپردازیم.
کتاب مدارهای دیجیتال و طراحی منطقی نوشته ساموئل سی لی
کتاب "Digital Circuits and Logic Design" با عنوان فارسی مدارهای دیجیتال و طراحی منطقی، که نویسنده آن ساموئل سی لی (Samuel C. Lee) است برای دانشجویانی که در رشتههای مهندسی کامپیوترمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفاین صفحه به معرفی کامل رشته کامپیوتر، اعم از دروس رشته کامپیوتر، درآمد رشته کامپیوتر، شغل های رشته کامپیوتر، گرایش ها و زیر شاخه های رشته کامپیوتر پرداخته است، علوم کامپیوترعلوم کامپیوتر یا کامپیوتر ساینس چیستدر این صفحه به بررسی و موشکافی رشته علوم کامپیوتر اعم از بررسی بازار کار، گرایشها، دروس و چارت درسی این رشته، میزان درآمد و حقوق فارغ التحصیلان این رشته و ادامه تحصیل در این رشته پرداخته شده است.، فناوری اطلاعاتمعرفی فناوری اطلاعات (IT) - 7 دلیل برای انتخاب رشته آی تی در دانشگاهآی تی چیست و چگونه پس از ظهور توانست در مدت فقط 20 سال تمام دنیا را فرا بگیرد و اکثر پول دنیا را ببلعد و پرطرفدارترین و پر درآمدترین مشاغل دنیا را در بر گیرد، با بررسی کامل آی تی با ما همراه باشید. و مهندسی برق در حال تحصیل هستند و همچنین دانشجویان کاردانی مناسب است. این کتاب شامل نظریههای اساسی در مدارهای منطقی، دستورالعملهایی برای طراحی عملی، نمونههایی از طراحی منطقی مدرن، ملزومات جبر بولی، سیستمهای کدنویسیکدنویسی چیست؟ – کد نویسی یعنی چهاین مقاله عالی به بررسی این پرداخته که کد نویسی چیست و مفهوم کد نویسی را بررسی کرده، همچنین تفاوت کدنویسی و برنامه نویسی و کاربرد های کدنویسی را بررسی کرده و تبدیل آنها و روشهای اساسی طراحی مدارهای ترکیبی است.
کتاب پروژههای مدار دیجیتالی کان
کتاب "Digital circuit projects" با عنوان فارسی پروژههای مدار دیجیتالی کان، نوشتهٔ دکتر چارلز کان (Dr. Charles W. Kann) است. به مدارهای دیجیتالی، مدارهای مجتمع یا IC هم گفته میشود. مدارهای دیجیتالی قسمتهای اصلی تشکیلدهنده یک واحد پردازش مرکزیپردازنده (CPU) چیست؟ بررسی انواع، وظایف و کاربردهاسی پی یو قلب کامپیوتر و کامپیوتر قلب دنیای کنونی است، بنابراین در این صفحه به معرفی و بررسی سیپییو یا همان پردازنده مرکزی (CPU) پرداخته شده، و بطور کامل توضیح دادهایم که CPU از چه بخش هایی تشکیل شده و هر بخش چه وظایف و مشخصاتی دارد. (Cpu) هستند. برای اینکه بتوان عملکرد یک رایانه را درک کرد، ضرورت دارد که مدارهای دیجیتالی که تشکیلدهندهٔ واحد پردازش مرکزی هستند، درک شود.
کتاب مدار منطقی براون و ورانسیچ
کتاب مدار منطقی با نرمافزار وریلاگ با عنوان اصلی "Digital Logic with Verilog design" نوشتهٔ استیفن براون (Stephen Brown) و ونکو ورانسیچ (Zvonko Vranesic) است. کتاب مدار منطقی براون و ورانسیچ را علیرضا زارعپور ترجمه کرده و در انتشارات نص به چاپ رسیده است.
کتاب تحلیل و طراحی مدارهای منطقی نلسون
کتاب تحلیل و طراحی مدار منطقی نلسون، با نام اصلی " Digital Logic Circuit Analysis and Design" نوشتهٔ ویکتور نلسون (Victor P. Nelson) است. این کتاب توسط محمود دیانی ترجمه شده است و یک منبع مناسب برای مهندسان طراح دیجیتال و کسانی که می خواهند طراحی دیجیتال را به صورت خودآموز یاد بگیرند، است.
فصلهای این کتاب بهصورت زیر است:
- فصل اول: معرفی
- فصل دوم: سیستمهای اعداد و کدها
- فصل سوم: روشهای جبری برای تجزیهوتحلیل و سنتز مدارهای منطقی
- فصل چهارم: سادهسازی توابع سوئیچینگ
- فصل پنجم: منطق ترکیبی ماژولار
- فصل ششم: طراحی مدار ترکیبی با دستگاههای منطقی قابلبرنامهریزی
- فصل هفتم: مقدمهای بر دستگاههای ترتیبی (متوالی)
- فصل هشتم: منطق ترتیبی (متوالی) ماژولار
- فصل نهم: تجزیهوتحلیل و سنتز مدارهای ترتیبی (متوالی) سنکرون
- فصل دهم: سادهسازی مدارهای متوالی
- فصل یازدهم: مدارهای ترتیبی (متوالی) آسنکرون
- فصل دوازدهم: مدارهای ترتیبی با دستگاههای منطقی قابلبرنامهریزی
- فصل سیزدهم: تست مدار منطقی و طراحی قابل آزمایش
- فصل چهاردهم: نمونههای طراحی
کتاب مدار منطقی (طراحی دیجیتال) موریس مانو
کتاب مدار منطقی (طراحی دیجیتال) موریس مانو با عنوان اصلی "Digital Design" توسط موریس مانو (M. Morris Mano) نوشته شده است و در سال 2013 میلادی به چاپ رسیده است. در کتاب طراحی دیجیتال مانو گفتار جدیدی درباره طراحی مدارات دیجیتالی و روشهای مناسبی برای طراحی مدارات منطقی بهصورت ساده و روان بیان شده است.
کتاب مدار منطقی موریس مانو در بسیاری از دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی در سراسر جهان بهعنوان یکی از مراجع اصلی استفاده میشود. در انتهای هر فصل از این کتاب مجموعهای از نمونه سؤالات آورده شده است. این کتاب دارای دو ترجمه به زبان فارسی است. ترجمه قدرت سپیدنام که در انتشارات خراسان به چاپ رسیده است و ترجمه حسن سیدرضی و فرهاد ارومچیان که در انتشارات کیان رایانه به چاپ رسیده است.
فصلهای کتاب طراحی دیجیتال مانو بهصورت زیر است:
- فصل اول: سیستمهای دودویی (باینری)
- فصل دوم: جبر بول و گیتهای منطقی
- فصل سوم: حداقلسازی در سطح گیت
- فصل چهارم: منطق ترکیبی
- فصل پنجم: مدارهای منطقی ترتیبی همزمان
- فصل ششم: ثبات و شمارندهها
- فصل هفتم: حافظهحافظه در کامپیوتر، همه چیز در مورد حافظه در معماری کامپیوتردر این مقاله به بررسی کامل حافظه در کامپیوتر، انواع حافظه در کامپیوتر، کش، روشهای آدرس دهی کش، نگاشت آدرس و موارد دیگر میپردازیم و منطق برنامهپذیر
- فصل هشتم: سطح انتقال ثباتی
- فصل نهم: مدارهای منطقی ترتیبی غیرهمزمان
- فصل دهم: مدارهای مجتمع دیجیتال
- فصل یازدهم: تمرینات آزمایشگاهی
- فصل دوازدهم: سمبلهای گرافیکی استاندارد
کتاب اصول طراحی مدارهای منطقی سیستم های کامپیوتری شاه بهرامی
کتاب اصول طراحی مدارهای منطقی سیستمهای کامپیوتری، توسط دکتر اسدالله شاه بهرامی (عضو هیئتعلمی دانشکده فنی دانشگاه گیلان) نوشته شده و در انتشارات دانشگاه گیلان در سال 1393 به چاپ رسیده است. کتاب مدار منطقی شاه بهرامی مفاهیم طراحی دیجیتال و مدارات منطقی را به زبان ساده توضیح داده است و فهم مطالب پیچیده را آسان کرده است. کتاب مدارهای منطقی شاه بهرامی، سرفصلهای درس مدارهای منطقی مصوب وزارت علوم را به طور کامل و جامع پوشش داده است.
از دیگر ویژگیهای این کتاب میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- برقراری ارتباطی منطقی بین مفاهیم هر فصل با فصلهای دیگر کتاب
- تمرینهای متنوع و کارآمد
- ارائه مثالهای مختلف
- استفاده از منابع و مراجع مختلف برای جامع بودن کتاب
- تلاش برای برطرفکردن مشکلات سایر مراجع و اضافهکردن مطالب جدید
کتاب مرجع جامع اصول مدارهای منطقی دیجیتال رضایی و یاری
کتاب مرجع با عنوان مرجع جامع اصول مدارهای منطقی دیجیتال، حاصل سالها تلاش و زحمت عباسعلی رضایی و بابک یاری است که در سال 1396 به چاپ رسیده است. کتاب مدار منطقی رضایی و یاری برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی رشته مهندسی کامپیوترمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفاین صفحه به معرفی کامل رشته کامپیوتر، اعم از دروس رشته کامپیوتر، درآمد رشته کامپیوتر، شغل های رشته کامپیوتر، گرایش ها و زیر شاخه های رشته کامپیوتر پرداخته است، مهندسی برق، مهندسی پزشکی، گرایش بیوالکترونیک و علاقهمندان به حوزه طراحی سیستمهای دیجیتال مناسب است. در این کتاب سعی شده است تا روشهای سادهای برای فهم و طراحی مدار منطقی مطرح شود.
فهرست کتاب مدارهای منطقی رضایی و یاری بهصورت زیر است:
- فصل اول: سیستمهای دودویی (باینری)
- فصل دوم: جبر بول و گیتهای منطقی
- فصل سوم: حداقلسازی در سطح گیت
- فصل چهارم: مدارهای منطقی ترکیبی
- فصل پنجم: مدارهای منطقی ترتیبی
- راهنمای مسائل با حل (از تمام فصول کتاب)
- پیوست یک: راهنمای کار با نرمافزار شبیهسازی الکترونیکی ورک بنچ
- پیوست دو: راهنمای کار با نرمافزار شبیهساز پروتئوس
- فهرست منابع
کتاب مدارهای منطقی پیشرفته اکبری
کتاب مدارهای منطقی پیشرفته، توسط دکتر محمدکاظم اکبری و بهمن جوادی نوشته شده و در انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال 1393 به چاپ رسیده است. در کتاب مدار منطقی پیشرفته، تلاش شده خلاهای سایر مراجع پر شود. این کتاب 306 صفحه است و چاپشدن آن توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مهر تأییدی بر مناسببودن این کتاب است.
این کتاب شامل 11 فصل به شرح زیر است:
- فصل اول: مقدمهای بر مدارهای منطقی
- فصل دوم: معرفی عناصر ترتیبی
- فصل سوم: طراحی مدارهای ترتیبی همگام
- فصل چهارم: سادهسازی مدارهای ترتیبی
- فصل پنجم: مدارهای ترتیبی ناهمگام
- فصل ششم: تأخیر و مخاطره
- فصل هفتم: ماشینهای بدون از دست دادن اطلاعات
- فصل هشتم: طراحی آسنکرون و روش سنتز مارتین
- فصل نهم: افزارههای منطقی برنامهپذیر
- فصل دهم: منطق مختلط
کتاب مدارهای منطقی (سیستمهای دیجیتال) اجلالی انتشارات نصیر
کتاب مدارهای منطقی (سیستمهای دیجیتال)، توسط علیرضا اجلالی نوشته شده و در انتشارات نصیر به چاپ رسیده است. این کتاب مناسب دانشجویان رشتههای مهندسی کامپیوتر و برق است و همچنین داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد نیز میتوانند از آن استفاده کنند.
فصلهای این کتاب به شرح زیر است:
- فصل اول: نمایش اعداد و کدگذاری جبر بول و مدارهای منطقی
- فصل دوم: سادهسازی
- فصل سوم: قطعات ترکیبی
- فصل چهارم: طراحی مدارهای ترکیبی
- فصل پنجم: واحدهای ذخیرهکننده داده
- فصل ششم: ماشین با حالات محدود
- فصل هفتم: قطعات ترتیبی منطق سهحالته
- فصل هشتم: قطعات منطقی برنامهپذیر مدارها
- فصل نهم: ترتیبی آسنکرون
- فصل دهم: آشنایی با زبان وریلاگ
کتاب مدارهای منطقی مدرسان شریف
کتاب مدارهای منطقی مدرسان شریف توسط دکتر محمد نیک روان (عضو هیئتعلمی دانشگاه) در 408 صفحه نوشته شده و در انتشارات مؤسسه مدرسان شریف به چاپ رسیده است. این کتاب برای استفاده دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری رشتههای مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق نوشته شده است. در انتهای هر فصل کتاب مدار منطقی مدرسان شریف، سؤالات آزمونهای سراسری و آزاد سالهای ۷۶ تا 1401 بهصورت موضوعي طبقهبندی شده است؛ علاوهبرآن، برای سنجش بیشتر داوطلبان کنکور، در انتهای هر فصل یک آزمون نیز آورده شده است و در انتهاي این کتاب سؤالات آزمونهای کنکور سراسری کارشناسی ارشد و دکتری سالهای 1391 تا 1401 با پاسخهایی کاملاً تشريحي و ۳ مرحله آزمون خودسنجي در سه سطح ساده، متوسط و سخت آورده شده است.
سرفصلهای کتاب مدار منطقی نیک روان انتشارات مدرسان شریف بهصورت زیر است:
- فصل اول: سیستمها و مبناهای عددی
- فصل دوم: مدارهای منطقی
- فصل سوم: سادهسازی توابع منطقی
- فصل چهارم: مدارهای منطقی ترکیبی
- فصل پنجم: مدارهای منطقی ترتیبی
- فصل ششم: واحدهای منطقی ترتیبی
کتاب مدار منطقی پیام نور
کتاب مدار منطقی توسط داوود کریم زادگان مقدم و فریبا رحمانیان در انتشارات دانشگاه پیامنور به چاپ رسیده است. کتاب مدار منطقی کریم زادگان و رحمانیان یکی از کتابهای انتشارات پیامنور است که برای تدریس در رشته مهندسی فناوری اطلاعات این دانشگاه طراحی و تدوین شده است؛ همچنین مجموعهای از سؤالات تستی و تشریحی به همراه پاسخنامه برای یادگیری بیشتر و دقیقتر مخاطب در پایان هر فصل آورده شده است.
کتاب مدار منطقی پیامنور شامل هشت فصل است که بهصورت زیر مرتب شده است:
- فصل اول: اعداد مبنا در سیستمهای دیجیتال
- فصل دوم: گیتهای منطقی جبر بول و توابع بولی
- فصل سوم: فرمهای متحرک استاندارد در جبر بولی
- فصل چهارم: سادهکردن عبارات بولی پیچیده
- فصل پنجم: پیادهسازی مدارهای دیجیتال با گیتهای nand وnor
- فصل ششم: مدارهای ترکیبی
- فصل هفتم: مدارهای رمزگذاری و رمزگشایی
- فصل هشتم: مدارهای ترتیبی همزمان و شمارندهها
- فصل نهم: ثباتها و شمارندهها
- مجموعه سؤالات خودآزمایی
- واژهنامه
- لیست منابع و مراجع
کتاب مدار منطقی و سخت افزار کامپیوتر تابنده و ملکی
کتاب مدار منطقی و سختافزار کامپیوتر توسط دکتر محمود تابنده و مهندس سید محمد ملکی شامل 800 صفحه در سال 1390 و در انتشارات دانشگاه صنعتی شریف تهران به چاپ رسیده است.
سرفصلهای کتاب مدار منطقی وسخت افزارسخت افزار چیست - بررسی اجزای اصلی سخت افزار کامپیوتردر این صفحه بررسی شده که سخت افزار چیست و سخت افزار کامپیوتر به زبان ساده معرفی شده است، همچنین به بررسی اجزای اصلی سخت افزار کامپیوتر پرداخته شده است کامپیوتر بهصورت زیر سازماندهی شده است:
- مقدمه
- دستگاههای اعداد و کدهای ارتباطی
- جبر بول، گیتها و توابع منطقی
- روشهای سادهسازی توابع منطقی
- مقدمهای بر زبان توصیف سختافزار وریلاگ
- اصول طراحی مدارهای ترکیبی
- پیادهسازی با ULM
- طراحی مدارهای ترکیبی MSI , LSI
- کدهای آشکارسازی و تصحیح خطا
- آشنایی با مدارهای ترتیبی
- مبانی مدارهای ترتیبی سنکرون
- مدارهای ترتیبی سنکرون MSI , LSI
- مدارهای پالسی
- مدارهای ترتیبی آسنکرون
- ماشینهای حالت الگوریتمی ASM
- مدارهای مجتمع دیجیتال
کتاب مدار منطقی مقسمی
کتاب درس و کنکور مدارهای منطقی توسط حمیدرضا مقسمی و علی برومند نیا نوشته شده و در انتشارات گسترش علوم پایه به چاپ رسیده است که نسخهٔ چاپ جدید است. چاپ قدیم این کتاب توسط حمیدرضا مقسمی و کامبیز جمعدار نوشته شده بود.
فهرست مطالب این کتاب بهصورت زیر است:
- فصل 1: سیستم اعداد و کدگذاری
- فصل 2: جبر بولی و سادهسازی توابع آن
- فصل 3: گیتهای منطقی
- فصل 4: مدارات ترکیبی
- فصل 5: مدارات ترکیبی ماژولار
- فصل 6: مدارات ترتیبی
- فصل 7: شمارندهها و ثباتها
- فصل 8: مدارات آسنکرون
کتاب مدارهای منطقی (سیستمهای دیجیتال) پوران پژوهش
کتاب مدارهای منطقی (سیستمهای دیجیتال) نوشتهٔ هادی یوسفی شامل 450 صفحه در انتشارات پوران پژوهش به چاپ رسیده است و در حال حاضر جدیدترین ویرایش این کتاب که چاپ 1400 است در سایت پوران پژوهش موجود و قابل سفارش است.
فهرست مطالب این کتاب بهصورت زیر سازماندهی شده است:
- فصل اول: سیستمهای اعداد و تبدیل مبنا
- فصل دوم: جبر بول سادهسازی توابع بولی
- فصل سوم: گیتهای منطقی، مخاطره، تکنولوژیهای ساخت
- فصل چهارم: مدارات ترکیبی (Combinational)
- فصل پنجم: مدارات ترتیبی سنکرون
- فصل ششم: تحلیل مدارات میلی و مور، تقسیم فرکانس، شمارنده و ثبات
- فصل هفتم: طراحی مدارات ترتیبی سنکرون، کاهش حالات - پارامترهای زمانی فلیپفلاپها
- فصل هشتم: مدارات آسنکرون – چارت ASM
- فصل نهم: زبان توصیف سختافزار
- آزمونهای سراسری کامپیوتر و برق با پاسخنامه تشریحی
در ادامه به معرفی برخی از منابع انگلیسی که ترجمه نشدهاند میپردازیم.
کتاب Design and analysis of asynchronous circuits: Logic Circuits
- عنوان اصلی: Design and analysis of asynchronous circuits: Logic Circuits
- عنوان فارسی: طراحی و تحلیل مدارهای ناهمزمان: مدارهای منطقی
- نویسنده(ها): Imran Khan
- ناشر: LAP LAMBERT Academic Publishing
- تاریخ انتشار: 2017
- زبان کتاب: انگلیسی
کتاب Design Automation for Differential MOS Current-Mode Logic Circuits
- عنوان اصلی: "Design Automation for Differential MOS Current-Mode Logic Circuits"
- عنوان فارسی: طراحی اتوماسیون برای مدارهای منطقی MOS با حالت جریان متفاوت
- نویسنده(ها): Stéphane Badel , Can Baltaci , Alessandro Cevrero , Yusuf Leblebici
- ناشر: Springer
- تاریخ انتشار: 2018
- زبان کتاب: انگلیسی
- تعداد صفحات: 243 صفحه
کتاب Practical Electronics for Inventors, Fourth Edition
- عنوان اصلی: "Practical Electronics for Inventors, Fourth Edition"
- عنوان فارسی: الکترونیک عملی برای مخترعان، ویرایش چهارم
- نویسنده(ها): Paul Scherz, Simon Monk
- ناشر: McGraw Hill TAB
- تاریخ انتشار: 2016
- زبان کتاب: انگلیسی
- تعداد صفحات: 1056 صفحه
کتاب Introduction to Logic Circuits & Logic Design with Verilog
- عنوان اصلی: "Introduction to Logic Circuits & Logic Design with Verilog"
- عنوان فارسی: مقدمهای بر مدارهای منطقی و طراحی منطقی با وریلاگ (Verilog)
- نویسنده(ها): Brock J. LaMeres
- ناشر: Springer
- تاریخ انتشار: 2018
- زبان کتاب: انگلیسی
- تعداد صفحات: 599 صفحه
فهرست مطالب کتاب:
- Chapter 1: Introduction: Analog Versus Digital
- Chapter 2: Number Systems
- Chapter 3: Digital Circuitry and Interfacing
- Chapter 4: Combinational Logic Design
- Chapter 5: Verilog (Part 1)
- Chapter 6: MSI Logic
- Chapter 7: Sequential Logic Design
- Chapter 8: Verilog (Part 2)
- Chapter 9: Behavioral Modeling of Sequential Logic
- Chapter 10: Memory
- Chapter 11: Programmable Logic
- Chapter 12: Arithmetic Circuits
- Chapter 13: Computer System Design
- Appendix A: List of Worked Examples
- Appendix B: Concept Check Solutions
کتاب Make: More Electronics: Journey Deep Into the World of Logic Chips, Amplifiers, Sensors, and Randomicity
- عنوان انگلیسی: " Make: More Electronics: Journey Deep Into the World of Logic Chips, Amplifiers, Sensors, and Randomicity"
- عنوان فارسی: ساخت الکترونیک بیشتر: به اعماق دنیای تراشههای منطقی، تقویتکنندهها، حسگرها و تصادفی سفر کنید.
- نویسنده(ها): Charles Platt
- ناشر: Make Community, LLC
- تاریخ انتشار: 2014
- زبان کتاب: انگلیسی
- تعداد صفحات: 394 صفحه
کتاب Essential Logic for Computer Science (The MIT Press)
- عنوان انگلیسی: "Essential Logic for Computer Science"
- عنوان فارسی: منطق ضروری برای علوم کامپیوتر
- نویسنده(ها): Rex Page, Ruben Gamboa
- ناشر: The MIT Press
- تاریخ انتشار: 2019
- زبان کتاب: انگلیسی
- تعداد صفحات: 304 صفحه
کتاب Electronic Logic Circuits
- عنوان انگلیسی: "Electronic Logic Circuits"
- عنوان فارسی: مدارهای منطقی الکترونیکی
- نویسنده(ها): J. Gibson
- ناشر: Routledge
- تاریخ انتشار: 1992
- زبان کتاب: انگلیسی
- تعداد صفحات: 160 صفحه
فهرست مطالب کتاب:
- Two-state systems
- Basic elements of combinational logic
- The design of combinational logic circuits
- Sequential logic elements
- Sequential logic systems
- The design of sequential logic circuits
- Electronic logic circuits
- Large logic networks
- Application specific integrated circuits (ASICs)
- AppendicesBibliography
جمعبندی
همانطور که دیدیم در این مقاله به معرفی و بررسی کلی کتابهای مدار منطقی پرداختیم. این کتابها، بهعنوان منابع اصلی برای یادگیری مدار منطقی و علوم مرتبط، بسیار ارزشمند هستند؛ درنهایت امیدواریم که خواندن این مقاله به انتخاب کتاب درست و مناسب شما کمک کرده باشد.
کتابهای معرفی شده در این مقاله بر اساس چه معیارهایی انتخاب شدهاند؟
همانطور که دیدیم کتابهای معرفی شده در این مقاله بر اساس مبانی مدار منطقی که شامل مفاهیمی مانند سیستم اعداد و کدگذاری، مدارات ترتیبی و ترکیبی، ثباتها و شمارندهها و... هستند، انتخاب شدهاند.
آیا این کتابها برای کنکور مناسب هستند؟
بله کتابهایی همچون نصیر، مدرسان شریف و پوران پژوهش دارای مثالها و آزمونهایی هستند که برای کنکور نیز مناسباند.
آیا کتابهای معرفی شده برای مبتدیان مناسباند؟
بله همه کتابها برای تازهکارها و افرادی که در ابتدای راه هستند، مناسباند.