اگر تازه کنکور کارشناسی یا کارشناسیارشد دادهاید و یکی از انتخابهای احتمالی شما مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت است، برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دانشگاه و رشته ادامه مقاله را از دست ندهید. در این مقاله با رتبه قبولی، درصدهای موردنیاز، چارت مهندسی کامپیوتر، دروس مهندسی کامپیوتر و اساتید مطرح این رشته و دانشگاه آشنا خواهید شد.
معرفی کلی دانشگاه علم و صنعت
آشنایی با دانشکده کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت
باید بدانید که دانشکده مهندسی دانشگاه علم و صنعت در تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام واقع شده است و تصویر این دانشکده را در زیر مشاهده میکنید:
همچنین میتوانید از ظریق لینک مذکور به وبسایت دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت دسترسی داشته باشید و اطلاعات بیشتری کسب کنید.
فیلم معرفی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت
با توجه به اهمیت رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت و علاقه زیاد دانشجویان برای بررسی دقیق مهندسی کامپیوتر علم و صنعت، در زیر برای شما فیلم معرفی رشته مهندسی کامپیوتر علم و صنعت را قرار دادهایم تا بتوانیم همه زوایای مهندسی کامپیوتر این دانشگاه را برای شما عزیزان پوشش دهیم، امیدوارم که این فیلم ها برای شما مفید واقع شود، سعی کنید که این فیلمها را با دقت کامل تماشا کنید.
فیلم اول معرفی مهندسی کامپیوتر علم و صنعت
فیلم دوم معرفی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت
فیلم سوم معرفی رشته مهندسی کامپیوتر علم و صنعت
رتبه دانشگاه علم و صنعت
بر اساس رتبهبندی جهانی QS، رتبه دانشگاه علم و صنعت ۴۳۶ است. همچنین بین دانشگاههای صنعتی کشور در جایگاه سوم بعد از دانشگاه شریفارشد کامپیوتر شریفاین صفحه عالی به معرفی ارشد کامپیوتر شریف پرداخته و ارشد کامپیوتر شریف را از همه زوایا از جمله گرایش ها، دروس هر گرایش، اساتید معروف و ... بررسی کرده و دانشگاه صنعتی امیرکبیر قرار دارد. باتوجهبه اساتیدی که در این دانشگاه تدریس میکنند، این دانشگاه یکی از بهترین دانشگاه های ایران در رشته کامپیوتررتبه بندی دانشگاه های ایرانتقریبا تمامی دانشجویان و دانشآموزان در دوران تحصیل و به خصوص در هنگام انتخاب رشته میخواهند بدانند که بهترین دانشگاه های ایران به ترتیب چه دانشگاههایی هستند، برای پاسخ به این پرسش در این صفحه رنکینگ دانشگاه های ایران در جهان را از نگاه نظامهای رتبه بندی معتبر بررسی کردهایم است.
حداقل رتبه لازم برای قبولی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت در مقطع لیسانس
اگر میخواهید بدانید که با چه رتبهای میتوانید در دانشگاه علم و صنعت در مقطع کارشناسی قبول شوید، ادامه این بخش را مطالعه کنید. در ضمن باید بدانید که در مقطع کارشناسی گرایش وجود ندارد. اما هر دانشجو باید تعدادی درس اختیاری بگذارند که میتواند آنها در حوزهای خاص برگزیند.
برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه یک
اگر دانشآموز منطقه یک هستید، باید رتبه شما در منطقه بین ۲۶۰ (حدود ۴۱۰ کشوری) تا ۱۴۰۰ (حدود ۲۲۹۰ کشوری) باشد.
برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه دو
دانشآموزان منطقه دو باید رتبه بین ۱۴۰ (حدوداً ۴۲۰ کشوری) تا ۸۶۰ (حدوداً ۲۶۶۰ کشوری) برای ورود به کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت کسب کنند.
برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه سه
در نهایت دانشجویان منطقه سه برای قبولی در این رشته و دانشگاه باید رتبه بین ۱۰ (حدود ۲۸۰ کشوری) تا ۱۱۰ (حدود ۱۸۰۰ کشوری) کسب کنند.
آخرین رتبه قبولی برای مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت در مقطع کارشناسی
اگر میخواهید از آخرین رتبه قبولی در رشته مهندسی کامپیوترمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفاین صفحه به معرفی کامل رشته کامپیوتر، اعم از دروس رشته کامپیوتر، درآمد رشته کامپیوتر، شغل های رشته کامپیوتر، گرایش ها و زیر شاخه های رشته کامپیوتر پرداخته است دانشگاه علم و صنعت در کنکور سراسری آگاه شوید، ما برای هر سه سهمیه مناطق آخرین رتبه قبولی را برایتان آوردهایم:
- دانشآموزان سهمیه منطقه یک: رتبه در سهمیه: ۱۴۰۵ و کشوری ۲۲۹۱
- دانشآموزان سهمیه منطقه دو: رتبه در سهمیه ۸۶۱ و کشوری ۲۶۶۶
- دانشآموزان سهمیه منطقه سه: رتبه در سهمیه ۲۴ و کشوری ۵۳۳
این آمار برای کنکور سراسری سال ۱۴۰۲ است و معمولاً سالبهسال تغییر میکند.
میانگین درصدهای موردنیاز برای قبولی در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت در مقطع کارشناسی ارشد
اگر دانشجوی یا فارغالتحصیل مقطع کارشناسی هستید و میخواهید در دانشگاه علم و صنعت در مقطع کارشناسیارشد پذیرفته شوید، باید از رتبه موردنیاز و درصدهای موردنیاز برای گرایشی که میخواهید در آن قبول شوید، مطلع شوید. در زیر تعدادی کارنامه از پذیرفتهشدگان کارشناسیارشد مهندسی کامپیوتر سال ۱۴۰۳ در دانشگاه علم و صنعت را مشاهده میکنید.
کارنامه قبولی هوش مصنوعی روزانه دانشگاه علم و صنعت با سهمیه ۵ درصد
کارنامه قبولی شبکه های کامپیوتری روزانه دانشگاه علم و صنعت با سهمیه ۵ درصد
کارنامه قبولی هوش مصنوعی روزانه دانشگاه علم و صنعت
کارنامه قبولی هوش مصنوعی روزانه دانشگاه علم و صنعت
کارنامه قبولی شبکه های کامپیوتری روزانه دانشگاه علم و صنعت
کارنامه قبولی نرم افزار روزانه دانشگاه علم و صنعت
کارنامه قبولی نرم افزار روزانه دانشگاه علم و صنعت
کارنامه قبولی نرم افزار روزانه دانشگاه علم و صنعت
کارنامه قبولی شبکه های کامپیوتری علم و صنعت مجازی با سهمیه ۵ درصد
کارنامه قبولی شبکه های کامپیوتری علم و صنعت مجازی با سهمیه ۵ درصد
اگر میخواهید از نتایج قبولی در سایر گرایشها و سایر دانشگاهها مطلع شوید، به صفحه کارنامه های کنکور ارشد کامپیوترکارنامه های کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی یا علوم کامپیوتردر این صفحه میتوانید به تمامی کارنامه های کنکورهای ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر و محل قبولی هر کارنامه دسترسی پیدا کنید مراجعه کنید. همچنین اگر میخواهید از منابع کنکور ارشد کامپیوتر آگاهی پیدا کنید به لینک زیر مراجعه کنید.
چارت مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت مقطع لیسانس
دانشگاه علم و صنعت مانند بسیاری از دانشگاههای دیگر که تحتنظر وزارت علوم هستند، از سرفصل تدوینشده توسط وزارت علوم پیروی میکند. اگر میخواهید از دروسی که در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر آگاه شوید، پیشنیاز و همنیاز هر درس را بشناسید، با چارت درسی مهندسی کامپیوتر آشنا شوید، پیشنهاد میکنیم به صفحه چارت درسی مهندسی کامپیوترچارت درسی مهندسی کامپیوتراین صفحه عالی چارت مهندسی کامپیوتر را در همه مقاطع و همه گرایش ها معرفی و بررسی کرده است و گرایش ها و دروس مهندسی کامپیوتر در مقطع لیسانس و ارشد را معرفی کرده در مقطع کارشناسی مراجعه کنید.
دروس مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت
همانطور که اشاره شد، دروسی که در دانشگاه علم و صنعت برای رشته مهندسی کامپیوتر ارائه میشود تفاوتی با سایر دانشگاهها ندارد؛ بنابراین میتوان به سرفصل وزارت علوم برای رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی مراجعه کرد. در تصاویر زیر میتوانید دروس پیشنهادی برای هر ترم از مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر که توسط دانشگاه علم و صنعت پیشنهاد شده است را مشاهده کنید.
دروس پیشنهادی ترم اول
دروس پیشنهادی ترم دوم
دروس پیشنهادی ترم سوم
دروس پیشنهادی ترم چهارم
دروس پیشنهادی ترم پنجم
دروس پیشنهادی ترم ششم
دروس پیشنهادی ترم هفتم
دروس پیشنهادی ترم هشتم
گرایش های مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت در مقطع کارشناسی ارشد
دانشگاه علم و صنعت در مقطع کارشناسیارشد در گرایشهای نرم افزارمعرفی رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه+معرفی ارشد نرم افزاررشته نرم افزار یکی از گرایش های مقطع لیسانس و ارشد کامپیوتر است، در این صفحه رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه و ارشد نرم افزار توسط اساتید صنعتی شریف معرفی شده، معماری کامپیوترمعماری سیستم های کامپیوتری چیست، معرفی رشته معماری کامپیوتر یکی از گرایش های ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش معماری سیستم های کامپیوتری است، در این صفحه گرایش معماری سیستم های کامپیوتری توسط اساتید صنعتی شریف معرفی شده. ، هوش مصنوعیهر آنچه در مورد رشته هوش مصنوعی باید بدانیدبا توجه به اهمیت رشته هوش مصنوعی در کشور و جهان در سال های اخیر، در این صفحه رشته و حوزه هایی که در رشته هوش مصنوعی وجود دارد، بطور کامل بررسی شده است و شبکه های کامپیوتریمعرفی و بررسی رشته شبکه های کامپیوتریرشته شبکه های کامپیوتری یکی از رشته های مقطع ارشد کامپیوتر است، در این صفحه مواردی همچون دروس ارشد شبکه های کامپیوتری، بازار کار رشته شبکه های کامپیوتری، ظرفیت این رشته در دانشگاههای دولتی بررسی شده است دانشجو میپذیرد.
تعداد ورودی دانشگاه علم و صنعت در هر گرایش در مقطع کارشناسی ارشد
دانشگاه علم و صنعت سالانه تعدادی دانشجو از طریق کنکور ارشد کامپیوترمعرفی ارشد کامپیوترارشد کامپیوتر چیست؟ این مقاله عالی به معرفی ارشد کامپیوتر میپردازد و درباره آینده رشته کامپیوتر و نحوه اپلای کردن توضیح میدهد در گرایشهایی که در بالا معرفی شد، میگیرد. لیست زیر تعداد ورودی این دانشگاه را نشان میدهد:
- نرمافزار: حدود ۲۵ نفر
- معماری کامپیوتری: حدود ۱۰ نفر
- هوش مصنوعی: حدود ۲۰ نفر
- شبکههای کامپیوتری: حدود ۱۵ نفر
همچنین تمامی دانشگاهها تعداد محدودی ورودی با سهمیه استعداد درخشان (بدون آزمون کنکور) نیز دریافت میکنند. البته این اعداد و ارقام سالبهسال متغیر است. اگر میخواهید بهصورت دقیق مطلع شوید باید به دفترچه انتخاب رشته کنکور ارشد کامپیوتر مراجعه کنید. همچنین اگر میخواهید از ظرفیت سایر دانشگاهها و گرایشها متفاوت مطلع شوید، به صفحه ظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوترظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوتردر این قسمت میتوانید ظرفیت پذیرش ارشد مهندسی کامپیوتر در همه گرایش های نرم افزار، هوش مصنوعی، معماری کامپیوتر، شبکه های کامپیوتری، رایانش امن، الگوریتم و محاسبات و بیوانفورماتیک را مشاهده کنید مراجعه کنید.
معرفی اساتید برتر مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت
در زیر بعضی از اساتید مطرح در حوزه مهندسی کامپیوتر در دانشگاه علم و صنعت آورده شده است.
دکتر محسن سریانی: دانشیار و متخصص در حوزه پردازش تصویر، بینایی ماشین و معماری کامپیوتری صفحه استاد سریانی | |
دکتر ناصر مزینی: دانشیار و متخصص در حوزه هوش مصنوعی صفحه دکتر مزینی | |
دکتر بهروز مینایی: استاد تمام و متخصص دادهکاوی صفحه دکتر مینایی | |
دکتر سید صالح اعتمادی: استادیار صفحه دکتر اعتمادی | |
دکتر عادل رحمانی: استادیار صفحه دکتر رحمانی |
جمعبندی
مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت در مقطع کارشناسی و کارشناسیارشد میتواند مقصد بسیاری از دانشآموزان و دانشجویان باشد. در این مقاله بیشتر با این رشته و دانشگاه آشنا شدیم.
چه رتبهای در منطقههای متفاوت باید در آزمون سراسری کسب کنیم تا در دانشگاه علم و صنعت رشته مهندسی کامپیوتر پذیرفته شویم؟
1-برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه یک: رتبه بین ۳۵۰ (حدود ۵۳۰ کشوری) تا ۴۲۰ (حدود ۶۴۰ کشوری) 2-برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه دو: رتبه بین ۱۵۰ (حدودا ۴۷۰ کشوری) تا ۵۱۰ (حدوداً ۱۷۰۰ کشوری) 3-برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه سه: رتبه بین ۱۰ (حدود ۲۸۰ کشوری) تا ۱۱۰ (حدود ۱۸۰۰ کشوری)
چگونه میتوانم از دروس ارائه شده در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت مطلع شوم؟
شما با مراجعه به صفحه چارت درسی مهندسی کامپیوتر میتوانید با این دروس آشنا شوید.
چگونه میتوانم به کارنامههای پذیرفتهشدگان مقطع ارشد مهندسی کامپیوتر دسترسی داشته باشم؟
در صفحه کارنامههای کنکور ارشد کامپیوتر میتوانید به مجموعه بزرگی از کارنامههای پذیرفتهشدگان در دانشگاهها و گرایشهای متفاوت دسترسی داشته باشید.