دانشگاه حکیم سبزواری، با نام پیشین دانشگاه سبزوار، یک دانشگاه دولتی در شهر سبزوار است. این دانشگاه در سال ۱۳۶۶ بهعنوان شعبهای از دانشگاه تربیتمعلم تهران تأسیس شد و با پذیرش ۱۶۱ دانشجو در چهار رشته دبیری آغاز به کار کرد. این دانشگاه در زمینی به وسعت ۲۱۰ هکتار در ۱۰ کیلومتری شمال شهر سبزوار واقع شده است و پس از دانشگاه فردوسی مشهد، دومین دانشگاه بزرگ دولتی در استان خراسان رضوی است.
معرفی کلی دانشگاه حکیم سبزواری
دانشگاه حکیم سبزواری در حوزه پژوهشی موفقیتهای چشمگیری داشته است. از جمله این موفقیتها میتوان به راهیابی اختراعات اعضای هیئتعلمی به جشنوارههای بینالمللی در کشورهای کره جنوبی و سوئیس اشاره کرد. این دانشگاه دارای نشریههای علمی - پژوهشی و علمی - ترویجی است و تاکنون تعداد زیادی مقاله در مجلات معتبر بینالمللی به چاپ رسانده است.
دانشگاه حکیم سبزواری در حال حاضر دارای ۳۳ گروه آموزشی و ۱۰ دانشکده است. این دانشگاه در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسیارشد و دکتری در مجموع ۱۳۹ کد رشته تحصیلی دارد. با داشتن امکاناتی مانند استخر سرپوشیده، سالن بدنسازی، زمین ورزشی با چمن مصنوعی، خوابگاههای دانشجویی، مرکز درمانی و مشاورهای، و تالار اجتماعات، دانشگاه حکیم سبزواری یک محیط جامع و مناسب برای تحصیل و پژوهش فراهم آورده است. این دانشگاه با داشتن ۱۰۲۰۰ دانشجو و اعضای هیئتعلمی مجرب، یکی از مهمترین مراکز آموزش عالی در منطقه محسوب میشود.
از طرفی، رشته مهندسی کامپیوتر نیز از پرطرفدارترین رشتههای کنکور ریاضی و فنی است؛ بنابراین اگر دانشآموز یا دانشجو هستید و میخواهید درباره رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری اطلاعات کسب کنید، ادامه مقاله را از دست ندهید. در این مقاله به آشنایی با دانشگاه حکیم سبزواری، جایگاه علمی دانشگاه حکیم سبزواری، آخرین رتبه لازم برای قبولی در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری در مقطع کارشناسی و ارشد، چارت درسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری، اساتید هیئتعلمی دانشگاه حکیم سبزواری و… میپردازیم.
آشنایی با دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری
دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه حکیم سبزواری در سال ۱۳۷۶ فعالیتهای آموزشی و پژوهشی خود را آغاز کرد و هماکنون شامل ۱۰ گروه آموزشی فنی و مهندسی در ۴ دانشکده مجزا است. در این مجموعه، گروههای مهندسی عمران، مهندسی مکانیک و مهندسی مواد پلیمر وظیفه آموزش و پژوهش حدود ۹۶۰ دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسیارشد و دکتری را برعهده دارند.
در دانشگاه حکیم سبزواری، گروه مهندسی کامپیوتر در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر قرار دارد. این دانشکده در توحید شهر، پردیس دانشگاه حکیم سبزواری واقع شده است و به ارائه رشتههای مختلف در زمینه مهندسی کامپیوترمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفاین صفحه به معرفی کامل رشته کامپیوتر، اعم از دروس رشته کامپیوتر، درآمد رشته کامپیوتر، شغل های رشته کامپیوتر، گرایش ها و زیر شاخه های رشته کامپیوتر پرداخته است میپردازد. این دانشکده با برخورداری از اعضای هیئتعلمی مجرب و امکانات مدرن، به دانشجویان کمک میکند تا مهارتهای لازم برای موفقیت در عرصههای علمی و صنعتی را کسب کنند.
تاریخچه تأسیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر به سال ۱۳۷۶ و پذیرش دانشجو در رشته برق در مقطع کاردانی برمیگردد. با تکمیل اعضای هیئتعلمی و تجهیز آزمایشگاهها، و راهاندازی رشتههای مهندسی برق - الکترونیک، مهندسی مکاترونیک و مهندسی کامپیوتر، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در سال ۱۳۸۸ مستقل شد. این دانشکده هماکنون حدود ۹۲۲ دانشجو در رشتههای مختلف مهندسی برق و مهندسی پزشکی و مکاترونیک دارد.
با مراجعه به وبسایت دانشگاه حکیم سبزواری و دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری میتوانید اطلاعات جامعی درباره این دانشگاه کسب کنید.
فیلم معرفی مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری
رتبه جهانی دانشگاه حکیم سبزواری
دانشگاه حکیم سبزواری موفق شده است جایگاه چشمگیری در رتبهبندیهای جهانی کسب کند. بر اساس رتبهبندی تایمز ۲۰۲۴، این دانشگاه در بازه ۱۰۰۱ تا ۱۲۰۰ در میان دانشگاههای برتر جهان قرار دارد. این رتبهبندی شامل بیش از ۲۰۰۰ دانشگاه برتر از ۱۱۵ کشور جهان است که از میان آنها، ۸۱ دانشگاه ایرانی حضور دارند. دانشگاه حکیم سبزواری در این رتبهبندی همراه با دانشگاههای شهید مدنی آذربایجان، علوم پزشکی همدان، صنعتی سهند تبریز، سمنان، اصفهان، صنعتی شاهرود، کردستان، محقق اردبیلی، صنعتی ارومیه و علوم پزشکی زنجان بهصورت مشترک در بازه ۱۰۰۱ تا ۱۲۰۰ جهان قرار گرفتهاند.
رتبهبندی تایمز یکی از مشهورترین نظامهای رتبهبندی بینالمللی است که هر ساله دانشگاههای برتر دنیا را بر اساس شاخصهای عملکردی در پنج معیار کلی آموزش، پژوهش، کیفیت پژوهش، چشمانداز بینالمللی و صنعت ارزیابی میکند. دانشگاه حکیم سبزواری در رتبهبندی دانشگاههای سبز جهان "GreenMetric" در سال ۲۰۲۳، رتبه ۵۱۷ را در میان ۱۱۸۳ مؤسسه برتر کسب کرده است.
رتبه دانشگاه حکیم سبزواری در ایران
دانشگاه حکیم سبزواری در رتبهبندیهای داخلی ایران نیز موفقیتهای قابلتوجهی به دست آورده است. بر اساس رتبهبندی تایمز ۲۰۲۴، این دانشگاه در میان ۷۳ دانشگاه ایرانی حاضر در این نظام رتبهبندی، جایگاه برتری دارد. دانشگاه حکیم سبزواری موفق شده است در جمع ۱۱ دانشگاه برتر جامع وزارت علوم قرار گیرد و در بین دانشگاههای صنعتی و جامع وزارت علوم جایگاه ۱۸ و در میان کلیه دانشگاههای ایران (وزارت علوم و وزارت بهداشت) جایگاه ۲۶ را به خود اختصاص دهد.
همچنین، بر اساس رتبهبندی سبزترین دانشگاههای جهان "GreenMetric" در سال ۲۰۲۳، دانشگاه حکیم سبزواری توانسته است رتبه ۱۱ را در میان ۳۶ دانشگاه ایرانی کسب کند. این رتبهبندی به ارزیابی عملکرد دانشگاهها در حوزههای محیط و زیرساخت، انرژی و تغییر اقلیم، مدیریت پسماند، آب، حملونقل، آموزش و پژوهش میپردازد. دانشگاه حکیم سبزواری باتوجهبه رتبهبندیهای مختلف داخلی و بینالمللی، یکی از دانشگاههای پیشرو و معتبر در ایران محسوب میشود.
حداقل رتبه لازم برای قبولی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری در مقطع لیسانس
اگر شما نیز به دنبال این هستید که بدانید با چه رتبهای در کنکور سراسری ریاضی و فنی میتوانید در دانشگاه حکیم سبزواری در رشته مهندسی کامپیوتر پذیرفته شوید، این بخش برایتان بسیار مفید خواهد بود. بررسی سهمیههای مناطق مختلف به شما کمک میکند تا یک بازه تقریبی برای رتبههای قبولی تعیین کنید. بهعنوانمثال، داوطلبان مناطق مختلف با رتبههای متفاوتی میتوانند در این رشته پذیرفته شوند.
این اطلاعات بر اساس کنکور سراسری سال 1401 تهیه شده است و به شما کمک میکند تا برنامهریزی دقیقی برای مطالعه و آمادگی برای کنکور داشته باشید.
دانش آموزان دارای سهمیه منطقه یک
اگر دانشآموز منطقه یک هستید، باید رتبه شما در منطقه حدود 2079 (حدود 3493 کشوری) باشد.
دانش آموزان دارای سهمیه منطقه دو
دانشآموزان منطقه دو باید رتبه بین 3974 (حدودا 11284 کشوری) تا 8228 (حدوداً 22363 کشوری) برای ورود به کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری کسب کنند.
دانش آموزان دارای سهمیه منطقه سه
در نهایت دانشجویان منطقه سه برای قبولی در این رشته و دانشگاه باید رتبه حدود 2661 (حدود 18114 کشوری) کسب کنند.
آخرین رتبه قبولی برای مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری در مقطع کارشناسی
یکی از سؤالات پرتکرار در میان داوطلبان کنکور این است که آخرین رتبه قبولی در یک دانشگاه و رشته خاص چیست. باید توجه داشت که این اعداد و ارقام هر سال تغییر میکنند و نیاز به بهروزرسانی دارند. تغییرات در ظرفیتها و شرایط پذیرش هر سال میتواند بر این اعداد تأثیر بگذارد.
در نهایت بر اساس اطلاعات موجود که تخمینی هستند؛ برای کنکور سراسری سال 1401 آخرین رتبههای قبولی به صورت تقریبی به شرح زیر هستند:
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه یک: 2079 (حدود 3493 کشوری)
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه دو: 8228 (حدوداً 22363 کشوری)
- آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه سه: 2661 (حدود 18114 کشوری)
تحصیلات تکمیلی دانشگاه حکیم سبزواری در رشته مهندسی کامپیوتر
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری فقط در مقطع کارشناسی رشته مهندسی کامپیوتر دانشجو میپذیرد و در مقاطع کارشناسیارشد و دکتری این رشته دانشجو نمیگیرد. بااینحال، اگر به دنبال ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی مهندسی کامپیوتر در سایر دانشگاهها هستید، میتوانید از لینکهای زیر استفاده کنید.
برای آگاهی از ظرفیت پذیرش در گرایشهای مختلف مقطع کارشناسیارشد مهندسی کامپیوتر، میتوانید به صفحه ظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوترظرفیت پذیرش مهندسی کامپیوتردر این قسمت میتوانید ظرفیت پذیرش ارشد مهندسی کامپیوتر در همه گرایش های نرم افزار، هوش مصنوعی، معماری کامپیوتر، شبکه های کامپیوتری، رایانش امن، الگوریتم و محاسبات و بیوانفورماتیک را مشاهده کنید مراجعه کنید.
اگر میخواهید اطلاعات کارنامه پذیرفتهشدگان در دانشگاهها و گرایشهای مختلف کسب کنید، میتوانید به صفحه کارنامه های کنکور ارشد کامپیوترکارنامه های کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی یا علوم کامپیوتردر این صفحه میتوانید به تمامی کارنامه های کنکورهای ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر و محل قبولی هر کارنامه دسترسی پیدا کنید مراجعه کنید. این صفحه اطلاعات جامعی درباره کارنامه پذیرفتهشدگان در سالهای مختلف، گرایشهای متفاوت و دانشگاههای مختلف ارائه میدهد؛ همچنین اگر قصد مطالعه برای کنکور ارشد کامپیوتر را دارید و به دنبال منابع خوبی برای شروع هستید، صفحه بهترین منابع کنکور ارشد کامپیوترجامع ترین منابع آزمون ارشد 1403 رشته مهندسی کامپیوترمهم ترین گام برای کسب موفقیت در کنکور ارشد کامپیوتر، تهیه بهترین منابع است، بهترین منابع، منابعی هستند که تقریبا تمامی رتبههای تک رقمی و دو رقمی کنکور ارشد کامپیوتر از آنها استفاده میکنند، در زیر این منابع را به شما معرفی میکنیم میتواند به شما کمک کند. در این صفحه، مجموعهای از منابع مطالعاتی معتبر و مفید معرفی شده است که میتواند شما را در مسیر موفقیت در کنکور ارشد یاری دهد.
چارت مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری مقطع لیسانس
اگر کنجکاو هستید که بدانید در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری چه دروسی تدریس میشود، بهتر است به وبسایت دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری مراجعه کنید. در این وبسایت، چارت درسی موجود است که نشان میدهد یک دانشجو چه درسهایی را باید بگذراند، در هر ترم چه درسهایی پیشنهاد میشود که اخذ شود و پیشنیاز و همنیاز هر درس چیست. این اطلاعات به دانشجویان کمک میکند تا مسیر تحصیلی خود را بهتر برنامهریزی کنند و از تمامی مراحل و الزامات آموزشی مطلع شوند.
لازم به ذکر است که با مراجعه به سرفصل رشته مهندسی کامپیوتر مقطع کارشناسی، میتوانید از محتوای درسی هر درس آگاه شوید. این سرفصلها شامل توضیحاتی درباره اهداف دروس، موضوعات موردبحث و منابع پیشنهادی برای مطالعه بیشتر هستند.
دروس مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری
با مراجعه به برنامه درسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری، میتوانید دروسی را که هر دانشجوی مهندسی کامپیوتر باید بگذراند، بشناسید. در مقطع کارشناسی، این دانشجویان با مجموعهای از دروس پایه و تخصصی آشنا میشوند. این دروس، شامل مباحث مهمی همچون ریاضیات، فیزیک، مدارهای الکتریکی، مدارهای منطقی دیجیتال و برنامهنویسی هستند. این دروس، پایهریزی محکمی برای درک مفاهیم پیشرفتهتر در مهندسی کامپیوتر ایجاد میکنند و به دانشجویان کمک میکنند تا مبانی اساسی این رشته را بهخوبی فراگیرند.
دروس تخصصی مهندسی کامپیوتر شامل موضوعاتی چون سیستم عاملمعرفی درس سیستم عامل – بهترین آموزش درس سیستم عامل در کشوردرس سیستم عامل در این صفحه معرفی شده، همچنین بهترین آموزش درس سیستم عامل در کشور را میتوانید در این صفحه تهیه کنید، فصول و مراجع سیستم عامل نیز بررسی شده، شبکه های کامپیوتریجامعترین آموزش درس شبکه های کامپیوتریدرس شبکه های کامپیوتری یکی از مهمترین و بنیادیترین دروس رشته کامپیوتر است، با توجه به اینکه اینترنت امروزی بزرگترین سیستم مهندسی ساخت دست بشر در تمام طول تاریخ است، آشنایی با شبکههای کامپیوتری برای تمامی علاقهمندان و دانشجویان رشته کامپیوتر الزامی است، در این راستا در این صفحه به معرفی شبکههای کامپیوتری پرداخته شده است، پایگاه دادهدرس پایگاه داده ⚡️ پایگاه داده کنکور ارشد کامپیوتر و آی تیاین مقاله عالی توضیح داده که درس پایگاه داده چیست و چه کاربردهایی دارد و منابع و سرفصل های درس پایگاه داده در آزمون کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی را بررسی کرده ، هوش مصنوعیدرس هوش مصنوعیاین صفحه عالی به معرفی درس هوش مصنوعی از جمله پیش نیازهای درس هوش مصنوعی، سرفصل و منابع درس هوش مصنوعی و فیلمهای آموزشی درس هوش مصنوعی پرداخته شده، معماری کامپیوتر آموزش جامع معماری کامپیوتر در مهندسی کامپیوتر، معماری کامپیوتر مجموعهای از قوانین و روشهایی است که به چگونگی طراحی، کارکرد، سازماندهی و پیاده سازی (ساخت) سیستمهای کامپیوتری میپردازد، در این صفحه به بررسی و آموزش کامل معماری کامپیوتر پرداخته شده است و طراحی نرمافزار است. این دروس به دانشجویان کمک میکنند تا مهارتهای عملی و نظری لازم برای تحلیل، طراحی و پیادهسازی سیستمهای کامپیوتری را فرابگیرند. با گذراندن این دروس، دانشجویان میتوانند در پروژههای مختلف صنعتی و پژوهشی مشارکت کنند و تجربههای عملی ارزشمندی کسب نمایند.
در کل، برنامه درسی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه حکیم سبزواری به دانشجویان این امکان را میدهد تا با دانش و مهارتهای لازم برای موفقیت در عرصههای مختلف علمی و صنعتی آشنا شوند. با این اطلاعات، دانشجویان میتوانند مسیر تحصیلی خود را بهتر برنامهریزی کنند و به یک دیدگاه جامع از رشته خود دست یابند.
معرفی اساتید هیئت علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری
یکی از فاکتورهای مهم که نقش تعیینکنندهای در جایگاه علمی یک دانشگاه ایفا میکند، اساتید آن دانشگاه هستند. در زیر تعداد از اساتید گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری را مشاهده میکنید:
خانم دکتر سمیه ثباتی مقدم رتبه علمی: استادیار | دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری حوزه تحقیقاتی: امنیت داده، امنیت رایانش ابری، امنیت اینترنت اشیا، کلان داده و… | |
خانم دکتر زهره فصیح فر رتبه علمی: استادیار | دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری حوزه تحقیقاتی: سیستمهای خبره، هوش مصنوعی، مهندسی نرم افزار، HCI پردازش تصویر و… | |
خانم دکتر مینا ملک زاده رتبه علمی: دانشیار | دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری حوزه تحقیقاتی: شبکه و امنیت |
جمعبندی
چنانچه دیدیم ما در این مقاله تلاش کردیم که اطلاعاتی همچون معرفی دانشگاه حکیم سبزواری، جایگاه علمی این دانشگاه، دروس رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری و... را در اختیارتان قرار دهیم؛ از توجهتان سپاسگزاریم.
چه رتبه ای در منطقه های متفاوت باید در آزمون سراسری کسب کنیم تا در دانشگاه حکیم سبزواری رشته مهندسی کامپیوتر پذیرفته شویم؟
بر اساس نتایج پذیرفتهشدگان کنکور سراسری ریاضی سال 1401 در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری، حدود رتبه در هر منطقه به صورت زیر است: برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه یک: اگر دانشآموز منطقه یک هستید، باید رتبه شما در منطقه حدود 2079 (حدود 3493 کشوری) باشد - برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه دو: دانشآموزان منطقه دو باید رتبه بین 3974 (حدودا 11284 کشوری) تا 8228 (حدوداً 22363 کشوری) برای ورود به کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری کسب کنند - برای دانشآموزان دارای سهمیه منطقه سه: در نهایت دانشجویان منطقه سه برای قبولی در این رشته و دانشگاه باید رتبه حدود 2661 (حدود 18114 کشوری) کسب کنند.
چگونه می توانم به کارنامه های قبولی مقطع ارشد مهندسی کامپیوتر دسترسی داشته باشم؟
با جستجو در همین سایت کنکور کامپیوتر و مراجعه به کارنامههای کنکور ارشد کامپیوتر میتوانید به کارنامه افرادی که در مقطع ارشد در دانشگاه و گرایشهای متفاوتی پذیرش گرفتهاند مراجعه کنید و اطلاعات جامعی کسب کنید.
دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری کجاست؟
دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری در استان خراسان رضوی، سبزوار، توحید شهر، دانشگاه حکیم سبزواری دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر واقع شده است.
آخرین رتبه قبولی کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه حکیم سبزواری چند است؟
بر اساس نتایج کنکور سراسری سال 1401 آخرین رتبه قبولی به تفکیک سهمیه مناطق به صورت زیر است: آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه یک: 2079 (حدود 3493 کشوری) - آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه دو: 8228 (حدوداً 22363 کشوری) - آخرین رتبه قبولی سهمیه منطقه سه: 2661 (حدود 18114 کشوری)