برنامه‌ریزی تا کنکور ارشد و دکتری: مشاوره خصوصیت با استاد رضوی رو رزرو کن!
ویس توضیحات مشاوره رزرو مشاوره
کنکور کامپیوتر
0
ورود | ثبت نام
نظرات
اشتراک
بالا
علاقه‌مندی

اشتراک
 

معرفی گرایش بیوانفورماتیک ارشد دانشگاه صنعتی شریف

در این صفحه گرایش بیوانفورماتیک مقطع ارشد دانشگاه صنعتی شریف از جمله اساتید، دروس مقطع ارشد و نرخ اپلای بیوانفورماتیک دانشگاه صنعتی شریف بررسی شده است

این مقاله درباره معرفی امکانات دانشگاه شریف، معرفی گرایش ارشد بیوانفورماتیک دانشگاه شریف و بررسی فرصت‌ها و چالش‌های تحصیل در گرایش بیوانفورماتیک دانشگاه شریف است. در ادامه، نرخ اپلایاپلای برای همهاپلای برای همهاین روزها خیلی از دانشجویان به فکر ادامه تحصیل در خارج از کشور هستند. در این دوره به زبان ساده کارهایی ضروری برای اپلای یا مهاجرت تحصیلی خارج از کشور توضیح داده شده است. در گرایش بیوانفورماتیک دانشگاه شریف، ساختار درسی گرایش بیوانفورماتیک دانشگاه شریف و کاربردی‌بودن درس‌های ارائه شده در گرایش بیوانفورماتیکگرایش بیوانفورماتیکگرایش بیوانفورماتیکبیوانفورماتیک از رشته‌های نو، جذاب و میان رشته‌ای است، با توجه به اطلاعات کمی که در این زمنیه وجود دارد در این مقاله سعی کرده‌ایم هر آنچه در مورد بیوانفورماتیک باید بدانید را به شما بگوییم، با این مقاله کامل و جذاب با ما همراه باشید  مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین میانگین زمانی که باید به تحصیل اختصاص داده شود، معرفی اساتید و فیلد‌های کاری گرایش بیوانفورماتیک نیز مورد بررسی قرار گرفته‌اند. در انتها، دلایلی که دانشگاه شریف برای تحصیل در گرایش بیوانفورماتیک پیشنهاد می‌شود، مورد بررسی قرار گرفته است.

معرفی امکانات دانشگاه شریف

در فیلم‌های متعددی که در دسترس هستند، معرفی دانشگاه شریف و امکانات آن به تصویر کشیده شده است. یکی از نکات قابل‌توجه در دانشگاه شریف این است که شما می‌توانید با افراد مختلفی روبرو شوید و ارتباطات مفیدی برقرار کنید. در دانشگاه‌های برتری مانند دانشگاه شریفارشد کامپیوتر شریفارشد کامپیوتر شریفاین صفحه عالی به معرفی ارشد کامپیوتر شریف پرداخته و ارشد کامپیوتر شریف را از همه زوایا از جمله گرایش ها، دروس هر گرایش، اساتید معروف و ... بررسی کرده، دانشگاه تهرانهمه چیز درباره مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهرانهمه چیز درباره مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهراناین صفحه عالی تمامی جوانب مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران از جمله آخرین رتبه قبولی، چارت درسی آن، اساتید مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران و مکان آن بررسی شده، دانشگاه امیرکبیرمهندسی کامپیوتر امیرکبیر، معرفی رشته کامپیوتر امیرکبیرمهندسی کامپیوتر امیرکبیر، معرفی رشته کامپیوتر امیرکبیراین صفحه عالی به معرفی دانشکده کامپیوتر امیرکبیر و معرفی رشته کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر پرداخته و رتبه مورد نیاز برای قبولی بررسی کرده است، دانشگاه علم و صنعت و سایر دانشگاه‌ها، افراد پرتلاشی وجود دارند که وقت زیادی را برای تخصص خود که یک یا چندتا از فیلدهای رشته کامپیوترمی باشد، صرف کرده‌اند.

ارتباط برقرارکردن با این افراد، صحبت‌کردن در مورد موضوعات و فیلدهای داغ رشته کامپیوتر و صرف وقت برای این موضوعات می‌تواند به رشد شما در زمینه‌های تحقیقاتی و شخصی کمک کند؛ همچنین این تلاش‌ها می‌توانند مسیرهای جدیدی را برای شما باز کنند. یکی از ویژگی‌های مثبت دانشگاه شریف این است که اکثر افرادی که در شریف هستند، این ویژگی‌ها را دارند و می‌توانند اطلاعات شما را افزایش دهند.

تصویری از اینوگرافیک بیوانفورماتیک

معرفی گرایش ارشد بیوانفورماتیک دانشگاه شریف

گرایش بیوانفورماتیک دانشگاه شریف در دانشکده مهندسی کامپیوترمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفمهندسی کامپیوتر چیست؟ معرفی رشته کامپیوتر توسط اساتید شریفاین صفحه به معرفی کامل رشته کامپیوتر، اعم از دروس رشته کامپیوتر، درآمد رشته کامپیوتر، شغل های رشته کامپیوتر، گرایش ها و زیر شاخه های رشته کامپیوتر پرداخته است ارائه می‌شود و اکثر اساتید بیوانفورماتیک نیز از همین دانشکده هستند. بااین‌حال، این گرایش بیوانفورماتیک به دلیل بین‌رشته‌ای بودن و داشتن حوزه‌های کاری گسترده، به دانشجویان این امکان را می‌دهد که استاد راهنمای خود را از دانشکده‌های مختلف انتخاب کنند و زمینه تحقیقاتی خود را بسیار متنوع انتخاب کنند. برای مثال، دانشکده‌های برق، شیمی، مکانیک، فیزیک و ریاضی از دانشکده‌هایی هستند که دانشجویان این امکان را دارند که هنگام واردشدن به گرایش‌ بیوانفورماتیک استاد راهنمایشان را از این دانشکده‌ها انتخاب کنند؛ همچنین امکان همکاری با مؤسسات دیگر نیز وجود دارد.

گرایش بیوانفورماتیک به دلیل اینکه امکان انجام تحقیقات متنوع را فراهم می‌کند و از رشته‌های دیگر استفاده می‌کند، دارای حوزه کاری خوبی است. در گرایش بیوانفورماتیک دانشگاه شریف، دانشجویان باید هفت درس رابگذرانند، سه درس از دروس اصلی گرایش بیوانفورماتیک هستند که باید از بین پنج درس انتخاب شوند و چهار درس دیگر اختیاری هستند. گرایش بیوانفورماتیک دارای سه درس اصلی است که در آن‌ها، کاربردهای ماشین لرنینگیادگیری ماشین چیست و چرا مهم است؟ - Machine learning (ML)یادگیری ماشین چیست و چرا مهم است؟ - Machine learning (ML)تعریف یادگیری ماشین : ماشین لرنینگ (Machine Learning یا به اختصار ML) باعث می‌شود که خود ماشین‌ها با آنالیز داده ها امکان یادگیری و پیشرفت داشته باشند، این مقاله فوق العاده یادگیری ماشین را بصورت کامل بررسی کرده است، الگوریتمآموزش طراحی الگوریتم به زبان سادهآموزش طراحی الگوریتم به زبان سادهدرس طراحی الگوریتم‌ یکی از مهم‌ترین و بنیادیترین دروس‌ رشته کامپیوتر است. هدف از این درس، معرفی روش‌های مختلف طراحی الگوریتم‌ها برای حل مسائل گوناگون است، در این صفحه به معرفی و آموزش طراحی الگوریتم پرداخته شده است. های موجود در بیوانفورماتیک و دروس مرتبط با ژن و کاربردهای آن را خواهید آموخت. همچنین، دروس اختیاری وجود دارند که بر اساس علاقه‌تان می‌توانید از گرایش‌های مختلف مثل گرایش هوش مصنوعیدرس هوش مصنوعیدرس هوش مصنوعیاین صفحه عالی به معرفی درس هوش مصنوعی از جمله پیش نیازهای درس هوش مصنوعی، سرفصل و منابع درس هوش مصنوعی و فیلم‌های آموزشی درس هوش مصنوعی پرداخته شده انتخاب کنید.

شما می‌توانید دروس متنوعی را در گرایش ارشد بیوانفورماتیک پاس کنید و فیلدهای تحقیقاتی مختلف را مشاهده و انتخاب کنید. خود گرایش بیوانفورماتیک نیز بسیار متنوع است و شامل کارهایی از تحلیل تصاویر پزشکی مثل سی‌تی‌اسکن و ام‌آر‌آی تا پردازش زبان با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای تحلیل رشته‌های DNA و استخراج موارد معنادار است. گرایش بیوانفورماتیک در حوزه الگوریتم‌ها نیز کاربرد دارد. این به این دلیل است که بسیاری از کارهایی که در زیست‌شناسی نوین انجام می‌دهید، با استفاده از الگوریتم‌های کامپیوتری انجام می‌شود. شما سعی می‌کنید زبان این الگوریتم‌ها را بهینه کنید و کاربردهای آن‌ها را در زمینه‌های زیستی ببینید.

تصویری از ترکیب بیوانفورماتیک، هوش مصنوعی و زیست شناسی

برای مقایسه دو رشته زیستی یا تحلیل مسیرهای بیولوژیکی با الگوریتم‌های گرافی، الگوریتم‌های مختلفی وجود دارد. این فیلدها در حوزه بیوانفورماتیک بسیار متنوع هستند. همان‌طور که از نام آن پیداست، بیوانفورماتیک ترکیبی از کامپیوتر و زیست‌شناسی است. در دانشگاه شریف، شما می‌توانید تمرکز خود را بر روی هوش مصنوعی قرار دهید، دروس هوش مصنوعی را بگذرانید و کاربردهای آن را در گرایش بیوانفورماتیک مشاهده کنید.

گرایش بیوانفورماتیک در گذشته شبیه الگوریتم بود، اما با پیشرفت هوش مصنوعی، روش‌های ماشین لرنینگ و یادگیری عمیقیادگیری عمیق چیست؟ معرفی کامل یادگیری عمیق به زبان سادهیادگیری عمیق چیست؟ معرفی کامل یادگیری عمیق به زبان سادهاین مقاله به سوالات رو به رو پاسخ داده : یادگیری عمیق چیست و چگونه کار می‌کند؟ آیا یادگیری عمیق همان شبکه عصبی است؟ تفاوت یادگیری عمیق با یادگیری ماشین چیست؟ بیشتر به حوزه هوش مصنوعی نزدیک شده‌ است، دو حوزه بیوانفورماتیک و هوش مصنوعی در بسیاری از زمینه‌ها با یکدیگر تلاقی دارند و هر یک از فقط تعدادی از کاربردها را در یک سری فیلدهای دیگر بررسی می‌کنند. فیلدهای تحقیقاتی گرایش بیوانفورماتیک بسیار متنوع هستند و شامل ساخت دارو، تحلیل تصاویر پزشکی، کارهای مرتبط با ژن برای کشف بیماری‌ها یا ژن‌های مرتبط با یک بیماری خاص، تحلیل‌های آماری و احتمالاتی، ماشین لرنینگ و داده‌های مختلف زیست‌شناسی می‌شوند. این داده‌ها می‌توانند متنی، جدولی یا تصویری باشند. تحلیل تصاویر پزشکی و داده‌های جدولی می‌تواند برای استخراج تفاوت‌های بیان ژن افراد، مثلاً بیان ژن‌های افراد سالم و بیمار، مورداستفاده قرار گیرد. داده‌های متنی می‌توانند کدهای DNA باشند. همچنین، داده‌های گرافی می‌توانند برای تحلیل مولکول‌های شیمیایی یا شبکه‌های مابین سلول‌ها مورداستفاده قرار گیرند.

بررسی فرصت‌ ها و چالش‌ های تحصیل در گرایش بیوانفورماتیک دانشگاه شریف در ایران

موضوعات متعددی وجود دارند که باتوجه‌به بازه‌های زمانی متفاوت، به‌عنوان موضوعات داغ شناخته می‌شوند و با گذر زمان تغییر می‌کنند. در حال حاضر، گرایش بیوانفورماتیک یا علم بیولوژی محاسباتی یکی از گرایش‌های داغ است و تقاضای زیادی دارد. به همین دلیل، تعداد زیادی از اساتید در این زمینه فعالیت می‌کنند. البته، این تعداد به‌اندازه هوش مصنوعی نیست، اما تعداد قابل‌توجهی از افراد در این زمینه فعالیت می‌کنند. بسیاری از اساتید هوش مصنوعی سعی می‌کنند در گرایش بیوانفورماتیک نیز فعالیت داشته باشند و از داده‌های زیستی برای اعمال تحلیل‌های خود استفاده کنند. همچنین، بسیاری از اساتید الگوریتم و نرم افزارمعرفی رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه+معرفی ارشد نرم افزارمعرفی رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه+معرفی ارشد نرم افزاررشته نرم افزار یکی از گرایش های مقطع لیسانس و ارشد کامپیوتر است، در این صفحه رشته نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه و ارشد نرم افزار توسط اساتید صنعتی شریف معرفی شده سعی می‌کنند وارد گرایش بیوانفورماتیک شوند و تحلیل‌ها و برنامه‌های خود را در گرایش بیوانفورماتیک توسعه دهند.

بااین‌حال، تعداد شرکت‌هایی که وارد حوزه بیوانفورماتیک می‌شوند کم است و زمینه کاری مناسبی در ایران کم است. اما با خواندن این رشته، می‌توانید دروس متنوعی مثل تحلیل تصویر پزشکی، پردازش زبان طبیعی (NLP) و یادگیری عمیق را بگذرانید. با اخذ این دروس و انجام پروژه‌ها، می‌توانید رزومه خود را تقویت کنید و کارهای مرتبطی را در ایران به دست بیاورید. پروژه‌های درسی و تمرین‌های درسی می‌توانند کمک کنند تا پیش‌نیازهای اولیه برای شروع کار را به دست بیاورید.

از طرفی برای اپلای کردن، گرایش بیوانفورماتیک مناسب است. انتخاب بین ماندن در ایران یا اپلای کردن بستگی به شرایط شما دارد. اگر وقت بگذارید و متمرکز باشید، می‌توانید در انتهای دوره تحصیلی گرایش بیوانفورماتیک هم اپلای کنید و هم وارد بازار کار ایران شوید. نکته مهم این است که رشته‌های داغ مثل بیوانفورماتیک عموماً چون در جهان موردتوجه قرار می‌گیرند، اقبال به سمت آن‌ها نیز زیادتر می‌شود و رقابت بین آن‌ها بیشتر می‌شود. وقتی یک‌رشته را شروع می‌کنید، مثل هوش مصنوعی یا بیوانفورماتیک، سعی کنید پروژه‌های متنوعی بردارید، رزومه خود را بالا ببرید، کارهای مختلف انجام دهید، قدرت تفکر و منطق خود را افزایش دهید و حل مسئله بهتری داشته باشید تا در رقابت کم نیاورید.

بررسی نرخ اپلای در گرایش بیوانفورماتیک دانشگاه شریف

دقیقاً نمی‌توان نرخ اپلای گرایش بیوانفورماتیک دانشگاه شریف را مشخص کرد، اما بر اساس تجربیات دوره‌های قبل، نرخ اپلای برای گرایش بیوانفورماتیک در دانشگاه شریف بالا بوده است. بیش از 90 درصد دانشجویان دانشگاه شریف در گرایش بیوانفورماتیک اپلای می‌کنند، که این نرخ بسیار بالایی است. با این حال، در چند سال اخیر، با توجه به محدودیت‌هایی که وجود دارد، اپلای کردن سخت‌تر شده است. با این وجود، نرخ اپلای همچنان بالا است.

بررسی ساختار درسی و محدودیت‌ های گرایش بیوانفورماتیک دانشگاه شریف

گرایش بیوانفورماتیک شامل دروس متنوعی است. دروس الگوریتمی، آمار و احتمالات، ماشین لرنینگ و یادگیری عمیق از پایه‌های گرایش بیوانفورماتیک هستند که به مسائل زیستی با استفاده از آن‌ها نگاه می‌کنند. همچنین، دروس هوش مصنوعی نیز وجود دارند که به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند و می‌توان از آن‌ها نیز در گرایش بیوانفورماتیک استفاده کرد؛ اما محدودیت‌هایی وجود دارد. برای مثال، باید از بین هفت درس، حداقل پنج درس مرتبط با گرایش بیوانفورماتیک انتخاب شوند. دو درس دیگر می‌توانند از گرایش‌های دیگر انتخاب شوند؛ همچنین، یک سری دروس اختیاری وجود دارند که مرتبط با خود گرایش بیوانفورماتیک هستند و این دروس به‌خوبی در سایت کنکور کامپیوتر نشان داده شده‌اند.

بررسی بروز و کاربردی‌ بودن درس‌ های ارشد بیوانفورماتیک دانشگاه شریف

به لطف اینترنت، اکنون دسترسی به مقالات تازه و بروز برای ایرانیان بسیار آسان‌تر شده است. اساتید، به‌خصوص اساتید جوان، بسیار علاقه‌مند به این مطالب هستند و عموماً خود را با آخرین تحقیقات بروز می‌کنند. آن‌ها سعی می‌کنند اسلایدهای درسی و مطالب آموزشی خود را همیشه به‌روز نگه دارند و با مطالعه مقالات جدید، سعی می‌کنند این مقالات را در بحث‌های درسی خود مطرح کنند تا دانشجویان با این مطالب آشنا شوند.

از این نظر، نباید تفاوت زیادی بین آنچه در اینجا تدریس می‌شود و آنچه در خارج تدریس می‌شود وجود داشته باشد. اگر به دوره‌هایی که در اینترنت وجود دارد مراجعه کنید، متوجه خواهید شد که فهرست درسی آن‌ها مشابه آنچه در شریف تدریس می‌شود است و بعضی از دروس در شریف حتی بهتر از بسیاری از دانشگاه‌های خارج تدریس می‌شوند. شما می‌توانید از این دروس استفاده کنید، در آن زمینه تحقیق کنید و اطلاعات خود را افزایش دهید.

میانگین زمان اختصاص‌ داده‌ شده به درس‌ های ارشد بیوانفورماتیک دانشگاه شریف

در چند ترم اول به دلیل فشار زیاد دروس، زمان زیادی برای دانشگاه نیاز دارید. تمامی دروس شامل تمرین و پروژه هستند و مطالب حجیمی در بازه زمانی کوتاه تدریس می‌شوند. براین‌اساس نیاز است که وقت زیادی را به دانشگاه اختصاص دهید، بااین‌حال، می‌توان این فشار را مدیریت کرد، البته اینکه روی شما فشار باشد یا خیر بسیار بستگی به علاقه شما نیز دارد، اگر علاقه وجود داشته باشد، فشارهای درسی قابل‌تحمل خواهند بود. عموماً، میزان زمانی که دانشگاه از شما خواهد گرفت، به طور متوسط روزانه 4 تا 5 ساعت است.

بررسی اساتید گرایش بیوانفورماتیک دانشگاه شریف

استادان متعددی وجود دارند که در گرایش بیوانفورماتیک در دانشگاه شریف فعالیت می‌کنند و از دانشکده‌های مختلف هستند. استاد راهنمای شما نیز می‌تواند از دانشکده‌های مختلف باشد و حتی می‌توانید دو استاد راهنما داشته باشید، یکی به‌عنوان استاد مشاور از دانشکده دیگر اگر موضوع شما مرتبط با موضوع استاد مشاور باشد.

برخی از اساتید سعی می‌کنند بروز باشند و اطلاعات خوبی را در اختیار قرار دهند. برخی از آن‌ها حتی سعی می‌کنند تا به نیازهای دانشجویان توجه کنند. عموماً استادان جوان حوصله بیشتری دارند، بیشتر به دانشجویان توجه می‌کنند و در برخی موارد ممکن است به‌روزتر باشند. نکته مهم این است که قبل از انتخاب استاد راهنما، باید فیلدهای تحقیقاتی او را بررسی کنید. می‌توانید از سایت‌هایی مثل گوگل اسکولارگوگل اسکولار چیست؟ کاربرد و ویژگی های google scholar چیست؟گوگل اسکولار چیست؟ کاربرد و ویژگی های google scholar چیست؟این مقاله عالی به معرفی گوگل اسکولار (Google Scholar) پرداخته، سپس ویژگی های گوگل اسکولار، نقاط ضعف گوگل اسکالر و گوگل اسکالر فارسی چیست؟ را بررسی کرده است و خود سایت‌های اساتید استفاده کنید و مقالات اخیری که نوشته‌اند را بررسی کنید و نظر دانشجویان آن استاد را بگیرید تا بتوانید استاد راهنمای خوبی انتخاب کنید؛ چون دانشجویان ارتباط بیشتری با استاد دارند و می‌توانند راهنمایی خوبی انجام دهند.

فیلد های مرتبط گرایش ارشد بیوانفورماتیک دانشگاه شریف

داده‌ها به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند، از جمله داده‌های متنی و داده‌های تصویری. برخی از اساتید دانشگاه شریف در تمامی این زمینه‌ها فعالیت می‌کنند و روی همه این داده‌ها کار می‌کنند. اما گروهی از اساتید تخصصی فعالیت می‌کنند و ممکن است فقط روی تصاویر کار کنند. انتخاب این دسته از اساتید بستگی به علاقه شما دارد.

بررسی کارکردن در حین تحصیل بر عملکرد تحصیلی و فرصت‌ های آینده در گرایش بیوانفورماتیک دانشگاه شریف

می‌توانید در حین تحصیل، کار نیز انجام دهید، اما این کار راحتی نیست و ممکن است تأثیر منفی بر درس‌های شما بگذارد. زمانی که باید برای مطالعه دروس صرف شود، ممکن است برای کار صرف شود و این می‌تواند منجر به افت عملکرد تحصیلی شود. اما از سوی دیگر، تجربه کاری می‌تواند هم برای یادگیری و هم برای اپلای کردن در آینده به شما کمک کند. باتوجه‌به زمانی که در اختیار دارید و هدفی که در ذهن دارید، می‌توانید تصمیم بگیرید که آیا کارکردن در حین تحصیل برای شما مناسب است یا خیر. در حالت کلی، کارکردن در حین تحصیل می‌تواند منجر به افت معدل شود.

چرا گرایش بیوانفورماتیک دانشگاه شریف؟

به کسانی که به هوش مصنوعی و زیست‌شناسی علاقه‌مند هستند، گرایش بیوانفورماتیک پیشنهاد داده می‌شود. لازم نیست حتماً علاقه زیادی به این حوزه داشته باشید، اما مهم است که بتوانید با داده‌های بیوانفورماتیک ارتباط خوبی برقرار کنید. گرایش بیوانفورماتیک شباهت زیادی به حوزه‌های هوش مصنوعی دارد، با این تفاوت که از داده‌های متفاوتی استفاده می‌کند. ممکن است داده‌ها متنی، گرافی یا تصویری باشند و برای درک و ارتباط با گرایش بیوانفورماتیک، لازم است علاقه داشته باشید، چرا که داده‌ها نیاز به پردازش و تمیزکاری دارند. اگر علاقه‌مند هستید، گرایش بیوانفورماتیک دانشگاه شریف یک پیشنهاد خوب هم از لحاظ آینده کاری و هم از لحاظ اپلای است. همچنین، باتوجه‌به تجربه، بسیاری از مسیرها با گذر زمان راحت‌تر و هموارتر می‌شوند، چون فرصت‌های زیادی در آینده برای شما پیش خواهد آمد که به موفقیت شما کمک می‌کند.

جمع‌بندی

در ابتدا با امکانات دانشگاه شریف و سپس با گرایش ارشد بیوانفورماتیک دانشگاه شریف به همراه بررسی فرصت‌ها و چالش‌های گرایش ارشد بیوانفورماتیک دانشگاه شریف آشنا شدید که در ادامه با میزان اپلای‌هایی که هر ساله دانشجویان دانشگاه شریف در گرایش بیوانفورماتیک انجام می‌دهند و ساختار درسی گرایش ارشد بیوانفورماتیک دانشگاه شریف و میزان زمان لازم که باید به درس‌های گرایش ارشد انفورماتیک اختصاص بدهید به همراه تأثیر کارکردن در کنار درس‌خواندن و فیلدهایی که اساتید گرایش ارشد بیوانفورماتیک دانشگاه شریف فعالیت دارند آشنا شدید.

گرایش ارشد بیوانفورماتیک دانشگاه شریف را توضیح دهید.

گرایش بیوانفورماتیک، رشته بین‌رشته‌ای است که در دانشکده مهندسی کامپیوتر ارائه می‌شود و با داشتن حوزه‌های کاری گسترده، به دانشجویان این امکان را می‌دهد که استاد راهنمای خود را از دانشکده‌های مختلف انتخاب کنند و زمینه تحقیقاتی خود را بسیار متنوع انتخاب کنند.

میزان نرخ اپلای در گرایش بیوانفورماتیک دانشگاه شریف چقدر است؟

به طور دقیق نمی‌توان بیان کرد؛ ولی بر اساس تجربه نرخ اپلای در دانشگاه شریف بسیار بالا است و تقریباً بالای 90 درصد ازدانشجویان اپلای می کنند.

ساختار درسی در گرایش ارشد بیوانفورماتیک دانشگاه شریف به چه صورت است؟

در گرایش ارشد بیوانفورماتیک دانشگاه شریف باید از بین هفت درس، حداقل پنج درس مرتبط با بیوانفورماتیک انتخاب شوند. دو درس دیگر می‌توانند از گرایش‌های دیگر انتخاب شوند. همچنین، یک سری دروس اختیاری وجود دارند که مرتبط با خود گرایش بیوانفورماتیک هستند.

فیلدهایی که در گرایش ارشد بیوانفورماتیک دانشگاه شریف فعال هستند را توضیح دهید.

فیلدهای کاری بستگی به تخصص اساتید دارد که به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند، از جمله داده‌های متنی و داده‌های تصویری. برخی از اساتید در تمامی این زمینه‌ها فعالیت می‌کنند و روی همه این داده‌ها کار می‌کنند. اما گروهی از اساتید تخصصی فعالیت می‌کنند و ممکن است فقط روی تصاویر کار کنند.

تأثیر کارکردن در کنار تحصیل در گرایش ارشد بیوانفورماتیک به چه صورت است؟

کارکردن در کنار تحصیل امری نشدنی نمی‌باشد و مزیت‌های خودش را دارد و می‌توانید برای کسب تجربه و یادگیری بهتر در زمینه تخصصتان کار کنید و باید در نظر داشته باشید که کار راحتی نمی‌باشد و در عملکرد درس‌خواندن شما تأثیر منفی می‌تواند داشته باشد

همچنین هر گونه سوالی در مورد کلاس‌های آنلاین کنکور کامپیوتر و یا تهیه فیلم‌ها و یا رزرو مشاوره تک جلسه‌ای تلفنی با استاد رضوی دارید می‌توانید به طرق زیر از تیم پشتیبانی بپرسید:

آی دی تلگرام تیم پشتیبانی:     konkurcomputer_admin@

شماره تیم پشتیبانی:   09378555200

امتیازدهی5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 15.00 امتیاز (1 امتیاز)
اشتراک
بارگذاری نظرات
تلگرام اینستاگرام تماس با پشتیبانی: 09378555200 تماس با پشتیبانی: 09378555200