برنامه‌ریزی تا کنکور ارشد و دکتری: مشاوره خصوصیت با استاد رضوی رو رزرو کن!
ویس توضیحات مشاوره رزرو مشاوره
کنکور کامپیوتر
0
ورود | ثبت نام
نظرات
اشتراک
بالا
علاقه‌مندی

اشتراک
 

نحوه دانلود رایگان مقاله از گوگل اسکولار

این مقاله عالی به نحوه دانلود رایگان مقاله از گوگل اسکولار پرداخته همچنین سایت های دانلود مقاله رایگان را معرفی کرده است

هر پژوهشگر و دانشجویی برای تولید مقالات علمی نیاز دارد که آخرین مقالات رشته خود را مطالعه کند، برای مطالعه باید مقالات ISI، اشپرینگر، ساینس دایرکت و... را دانلود کرد. با توجه به قیمت بالای دلار این مسأله به مشکلی بزرگ برای بسیاری از پژوهشگران تبدیل شده است. برای دانلود رایگان و قانونی مقالات ISI و دیگر مقالات می توان از موتور جستجوی علمی شرکت گوگل به نام گوگل اسکالر (Google Scholar) کمک گرفت. این مقاله ترفندهای دانلود رایگان از گوگل اسکالر را به شما می‌آموزد، علاوه بر آن لیستی از بهترین سایت های دانلود مقاله رایگان ایرانی را در پایان به شما معرفی می‌کند.

درباره گوگل اسکولار

گوگل اسکالر (Google Scholar)گوگل اسکولار چیست؟ کاربرد و ویژگی های google scholar چیست؟گوگل اسکولار چیست؟ کاربرد و ویژگی های google scholar چیست؟این مقاله عالی به معرفی گوگل اسکولار (Google Scholar) پرداخته، سپس ویژگی های گوگل اسکولار، نقاط ضعف گوگل اسکالر و گوگل اسکالر فارسی چیست؟ را بررسی کرده است یکی از مهم‌ترین پلتفرم‌ها برای جستجو کردن در میان مقالات علمی پژوهشی است، ثبت بیش از 200 میلیون مقاله در بانک اطلاعاتی گوگل اسکالر و همچنین رایگان بودن آن، باعث شده تا این پلتفرم به یکی از بسترهای اصلی برای پژوهشگران و دانشجویان تبدیل شود. هرچند که گوگل اسکالر محل ثبت مقالات است و نه پایگاه داده‌ای برای دانلود مقالات، اما مقالات رایگان بسیار زیادی وجود دارد که می‌توان آن‌ها را مستقیماً از گوگل اسکالر دانلود کرد.

دوره گوگل اسکولار

گوگل اسکالر یا اسکولار google scholar ابزاری است که هر دانشجو و پژوهشگری باید با آن آشنا باشد. همانگونه که افراد به دنبال هر مطلبی که هستند آن را گوگل می کنند. هر پژوهشگر یا دانشجویی هم که به دنبال مقاله یا مطلب علمی می گردد باید به سراغ گوگل اسکالر برود. در این دوره ما شما را با گوگل اسکالر آشنا می کنیم و امکانات فراوان آن را برای شما به زبان ساده توضیح می دهیم.

چه چیزهایی در این دوره یاد می‌گیرید

معرفی دوره گوگل اسکالر
اولین جستجو با گوگل اسکالر
اجزای صفحه اصلی گوگل اسکالر چیست؟
چگونه اعتبار علمی یک مقاله را تشخیص دهیم؟
چگونه مقالات مهم را ذخیره کنیم؟
چگونه مقالات را در کتابخانه من مدیریت کنیم؟
چگونه PDF رایگان مقاله را دانلود کنیم؟
فیلدها (گرایش های) داغ پژوهشی را چگونه پیدا کنیم؟
کاربرد مای پروفایل My Profile چیست؟

نحوه ی دانلود مقاله از گوگل اسکولار

ابتدا وارد صفحه‌ی اصلی Google Scholar می‌شویم و یک واژه‌ی کلیدی را سرچ می‌کنیم. به عنوان مثال در این‌جا، کلمه‌ی "bitcoin" را نوشته‌ایم:

صفحه اصلی گوگل اسکالر

بعد از کلیک بر روی دکمه‌ی جستجو، نتیجه‌ی زیر حاصل می‌شود:

نتیجه ی سرچ کلمه ی Bitcoin در گوگل اسکالر

در تصویر بالا، چهار مقاله نمایش داده شده است، روبروی مقالات اول، سوم و چهارم آدرس وب‌سایتی وجود دارد که با کادر قرمز رنگ آن‌ها را مشخص کرده‌ایم. با کلیک بر روی این لینک‌ها، وارد PDF مقاله در مرورگر خود می‌شوید و می‌توانید آن‌ها را ذخیره کنید. با توجه به این‌که روبروی مقاله‌ی دوم هیچ لینکی وجود ندارد، در نتیجه مقاله‌ی دوم یا The inefficiency of Bitcoin یک مقاله ی رایگان نمی‌باشد.

بعضی وقت‌ها مقابل نام مقاله، نسخه PDF آن مقاله را مشاهده نخواهید کرد. همان‌طور که در مبحث گوگل اسکالر (Google Scholar)گوگل اسکولار چیست؟ کاربرد و ویژگی های google scholar چیست؟گوگل اسکولار چیست؟ کاربرد و ویژگی های google scholar چیست؟این مقاله عالی به معرفی گوگل اسکولار (Google Scholar) پرداخته، سپس ویژگی های گوگل اسکولار، نقاط ضعف گوگل اسکالر و گوگل اسکالر فارسی چیست؟ را بررسی کرده است ذکر کردیم، ممکن است یک مقاله در نسخه‌های مختلفی منتشر شده باشد. گاهی اوقات در یکی از آن نسخه‌ها یا ورژن‌های منتشر شده، فایل PDF آن قرار دارد، به عنوان مثال مقاله ی Smart Heart DiseasePrediction System With IoT را در گوگل اسکالر جستجو می‌کنیم:

نسخه های مختلف یک مقاله

در قسمت 1 تصویر بالا مشاهده می‌کنید که نسخه PDF برای این مقاله در مقابل آن قرار نگرفته است، در قسمت 2 تصویر می‌بینیم که گوگل اسکالر، 13 نسخه‌ی مختلف از این مقاله را در اینترنت پیدا کرده است. روی گزینه ی All 13 Versions کلیک می‌کنیم تا ببینیم آیا در نسخه‌های متفاوت این مقاله، فایل PDF ای قرار دارد یا خیر:

پیدا کردن نسخه ی رایگان یک مقاله

در تصویر بالا مشاهده می‌کنید که در یکی از این نسخه‌ها، فایل PDF موجود است. با کلیک کردن روی آن می‌توانید این فایل را دانلود کنید.

دانلود مقاله از طریق سایت های آرشیو

راه دیگری که می‌توان مقالات را دانلود کرد، استفاده از سایت های آرشیو است. گاهی اوقات نویسندگان مقالات ترجیح می‌دهند تا مقالاتشان را علاوه بر سایت ناشر، در سایت‌های آرشیو نیز قرار دهند. سایت‌های آرشیو زیادی وجود دارد که می‌توانید با یک جستجو در گوگل با انواع آن‌ها آشنا شوید. یکی از این وب‌سایت‌ها، arxiv.org است. تصویر زیر، صفحه‌ی نخست این وب‌سایت را نشان می‌دهد:

سایت Arxiv برای دانلود مقاله

در این قسمت یک مقاله را ابتدا در گوگل اسکالر و سپس در Arxiv جستجو می‌کنیم. در تصویر زیر، نمونه‌ی جستجوی مقاله‌ی An IoT Framework for Heart Disease Prediction Based on Mdcnn Classifier در گوگل اسکالر را مشاهده می‌کنید:

نتیجه ی جستجوی یک مقاله در گوگل اسکالر

نسخه‌ی PDF این مقاله در گوگل اسکالر موجود است که می‌توان آن را دانلود کرد. حالا همین مقاله را در سایت Arxiv نیز جستجو می‌کنیم:

جستجوی یک مقاله در سایت Arxiv

همان‌طور که مشاهده می‌کنید این مقاله در وبسایت Arxiv پیدا شد و امکان دانلود نسخه PDF آن نیز وجود دارد. بنابراین یکی دیگر از راه های دانلود مقالات، استفاده از وب‌سایت‌های آرشیو است. به این نکته توجه کنید که ممکن است مقاله‌ای که توسط ناشر منتشر شده است، تفاوت‌هایی با همان مقاله در سایت های آرشیو داشته باشد. علت آن، این است که نوع ویرایش انتشارات مختلف، متفاوت می‌باشد و هرکدام از انتشارات، ساختارهای ویراست خودشان را دارند. در تصویر زیر، یک قسمت از مقاله مقایسه شده است. تصویر سمت راست از گوگل اسکالر دانلود شده است. (که ارجاعی به سایت اصلی ناشر است) و تصویر سمت چپ مربوط به مقاله ی دانلود شده از سایت Arxiv است:

تفاوت بین دو مقاله، سمت راست مربوط به گوگل اسکالر و سمت چپ مربوط به سایت Arxiv

همان‌طور که مشاهده می‌کنید، در ساختار و صفحه آرایی این مقاله تفاوت‌هایی وجود دارد.

درخواست مقاله از نویسندگان آن

یکی از راه های مرسوم دیگر دریافت مقاله، درخواست مقاله از نویسندگان آن است. هرچه خواننده‌ی یک مقاله بیشتر شود، امکان این‌که به آن مقاله ارجاع داده شود بیشتر می‌شود و هرچه ارجاعات بیشتر به یک مقاله داده شود، اعتبار آن مقاله بیشتر می‌شود. بنابراین نویسندگان مقالات دوست دارند که مقالات آن‌ها خوانده شود. بعد از جستجوی یک مقاله در گوگل اسکالر، کافیست روی نام آن مقاله کلیک کنید تا وارد سایت ناشر شوید:

نحوه درخواست مقاله از نویسندگان آن

تصویر زیر مربوط به سایت ناشر این مقاله یعنی Elsevier می‌باشد:

سایت ناشر مقاله

در تصویر بالا در قسمت 1، نام نویسندگان را مشاهده می‌کنید. با کلیک بر روی آن‌ها، در سمت راست اطلاعات نویسنده از جمله ایمیل آن نمایش داده می‌شود. می‌توانید در یک ایمیل، مقاله را از نویسنده درخواست کنید.

دوره آموزش مقاله نویسی

مقاله‌نویسی یکی از مهمترین مهارت‌های حوزه پژوهش و تحقیق است. دوره‌های تحصیلات تکمیلی در ایران مانند بسیاری دیگر از کشورهای دنیا پژوهش محور است.

چه چیزهایی در این دوره یاد می‌گیرید

انتشار مقاله
ذخیره‌سازی و پیدا کردن مساله برای مقاله
نوشتن مقاله

سایت های دانلود مقاله رایگان

راه‌های دیگری نیز برای دانلود مقالات وجود دارد، مانند دانلود مقاله از وبسایت های Piracy و یا ربات های تلگرام. البته این روش‌ها قانونی نیستند اما با توجه به این‌که پرداخت دلاری برای ایرانی ها کار راحتی نیست، این روش محبوبیت زیادی در کشورمان دارد. با جستجو در گروه‌های تلگرامی دانشجویی و جستجو در گوگل، به راحتی می‌توانید با این وب‌سایت‌ها آشنا شوید، به عنوان مثال، بعضی از سایت های دانلود مقاله را می‌توانید در لیست زیر پیدا کنید. این‌که بهترین سایت های دانلود مقاله رایگان کدام است، به عوامل زیادی بستگی دارد. برخی از سایت‌ها محدودیت هایی دارند. مثلا شما از سایت دانلود مقاله بیش از دو مقاله رایگان در هفته نمی‌توانید دانلود کنید. برخی از سایت‌ها به طور تخصصی مقالات یک رشته یا ناشر به خصوص را پوشش می‌دهند. برای پیدا کردن بهترین سایت دانلود مقاله، بهترین راه این است که خود شما برخی از این سایت‌ها را امتحان کنید. دانلود مقالات علمی پژوهشی و مقالات ISI در این سایت‌ها معمولاً امکان پذیر است.

دانلود مقاله از ساینس دایرکت

ساینس دایرکت (Science Direct) بانک اطلاعاتی انتشاراتی Elsevier است، مقالات منتشر شده در ژورنال‌ها و کنفرانس‌های این شرکت در این سایت نمایه شده است. شما به راحتی می‌توانید در این مقالات جستجو کنید و براساس عنوان یا چکیده مقاله، مقالات مرتبط با مقاله یا پایان نامه خود را پیدا کنید. اما متاسفانه دانلود مقاله از ساینس دایرکت رایگان نیست! برای دانلود مقاله یا باید هزینه آن را خودتان پرداخت کنید. یا دانشگاه شما با ساینس دایرکت قرارداد داشته باشد. اکثر دانشگاه‌های ایران با الزویر قرارداد ندارند و هزینه دلاری یک مقاله برای ما ایرانی ها خیلی گران است. خوشبختانه به راحتی می‌توانید شانس خود را برای دانلود رایگان مقاله با گوگل اسکالر امتحان کنید، کافی است که عنوان مقاله را در گوگل اسکالر جستجو کنید. اگر کمی خوش شانس باشید ممکن است موفق شوید این مقاله را به شکل رایگان دانلود کنید.

وبسایت Science Direct برای دانلود مقالات رایگان

نمونه فیلم‌های دوره‌های مهارتی

دانلود مقالات ISI

برای دانلود مقالات ISI کافی است که عنوان یا Title مقاله در گوگل اسکالر سرچ کنید، بهتر است نام نویسندگان مقاله نمایش داده شده در گوگل اسکالر را با مقاله ISI مورد نظر خود مقایسه کنید که مطمئن شوید دقیقاً همان مقاله است.

جمع بندی

دانلود کردن مقاله می‌تواند به راحتی یک کلیک ساده باشد و گاهی اوقات نیز می‌تواند بسیار چالش برانگیز باشد. در این مقاله ما روش‌های متداول برای دانلود کردن یک مقاله ی علمی پژوهشی را به شما آموختیم. ساده ترین روش دانلود کردن مستقیم، مقاله های رایگان داخل گوگل اسکالر هست. دیدیم که یک مقاله ممکن است نسخه های مختلفی داشته باشد و یکی از آن‌ها فایل PDF برای دانلود داشته باشد. همچنین بعضی از مقالات در سایت‌های آرشیو نیز ذخیره شده‌اند که یک نمونه از آن‌ها را باهم بررسی کردیم. روش‌های دیگری نیز وجود دارد که البته قانونی نیستند. به عنوان مثال دانلود از سایت‌های Piracy و یا ربات‌های تلگرامی. شما از این سایت‌ها می توانید مقالات اشپرینگر، ساینس دایرکت، ISI و علمی پژوهشی را از آن‌ها دانلود کنید. یک روش مرسوم دیگر وجود دارد که در صورت ناموفق بودن تمامی موارد بالا، این روش انجام می‌شود، یعنی درخواست مقاله از نویسندگان مقاله. نحوه‌ی پیدا کردن ایمیل‌های نویسندگان را نیز در این مقاله مورد بررسی قرار دادیم.

آیا در گوگل اسکولار می‌توان تمامی مقالات را دانلود کرد؟

خیر، کاربران تنها قادر به دانلود مقالاتی می‌باشند که به طور رایگان منتشر شده باشد.

آیا دانلود مقاله ای که نسخه ی رایگان آن وجود ندارد غیر قانونی است؟

اکثر مقالاتی که نسخه‌ی رایگان آن وجود ندارد ولی در وب‌سایت‌ها و گروه‌ها یا ربات‌های تلگرامی دست به دست می‌شوند، غیرقانونی هستند.

دوره‌های مهارتی رشته کامپیوتر

امتیازدهی5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 15.00 امتیاز (3 رای)
اشتراک
بارگذاری نظرات
تلگرام اینستاگرام تماس با پشتیبانی: 09378555200 تماس با پشتیبانی: 09378555200