برنامه ریزی تا کنکور ارشد و دکتری: مشاوره خصوصیت با استاد رضوی رو رزرو کن!
ویس توضیحات مشاوره رزرو مشاوره
کنکور کامپیوتر
0
ورود | ثبت نام
نظرات
اشتراک
بالا
علاقه‌مندی

اشتراک
 

پاسخ به سوالات متداول داوطلبان کنکور ارشد کامپیوتر

پاسخ به برخی از سوالات متداول بصورت صوتی

نحوه محاسبه رتبه و تراز در کنکور ارشد چگونه است؟

برای مطالعه بیشتر در این خصوص می‌توانید به مقاله زیر مراجعه کنید

نحوه محاسبه تراز و همین طور درصد هر درس در کنکور ارشد

آیا پیشنهاد می‌کنید که برای یک درس خاص، چندین منبع کنکوری را مطالعه نماییم؟

بهتر هست در دانشگاه روی معدل‌ام کار کنم و اون رو بالا ببرم یا روی کنکور ارشدم تمرکز کنم؟

کتاب مرجع بخونیم یا نه؟

آیا در کنار دانشگاه میشه برای ارشد مطالعه کرد و موفق شد؟

در کنار کار میتونیم برای ارشد بخونیم؟ کارمون و کنار بذاریم یا نه؟

گوشه ای از مزایای قبولی در دانشگاه‌های تاپ

برای قبولی در دانشگاه‌های تاپ روزی چند ساعت لازم هست؟

آیا قبولی در دانشگاه‌های تاپ کشور در ارشد برای همه در دسترس هست؟

رشته لیسانس من کامپیوتر نبوده است، آیا می‌توانم در کنکور ارشد کامپیوتر یا آی تی شرکت کنم؟

دبیرستانی ها با شرکت در کنکور ریاضی از طریق قبولی در چه رشته هایی می‌توانند وارد دنیای کامپیوتر شوند؟

برای بررسی بیشتر نیز می‌توانید به دو صفحه زیر مراجعه کنید
معرفی رشته کامپیوتر، بررسی درآمد و شغل‌های رشته کامپیوتر
معرفی گرایش‌های ارشد و لیسانس کامپیوتر

دانش آموزان سال نهم اگر میخواهند آینده متفاوتی داشته باشند سعی کنند سمت فنی و حرفه ای نروند

تاثیر معدل در قبولی کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی چگونه است؟

در هر یک از کنکورهای ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر با چه دروسی شروع کنیم؟

فشردگی رقابت در کنکور ارشد چگونه هست؟ چند نفر در کنکور ارشد کامپیوتر شرکت می‌کنند؟ سطح رقبا چگونه هست؟

مزیت‌های شروع مطالعه از تابستان

آیا می‌توان در کنکور ارشد بطور همزمان در دو رشته شرکت کرد؟

آیا میشه درسی رو برای کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی حذف کرد؟

پاسخ به برخی از سوالات متداول بصورت متنی

در مورد درس زبان انگلیسی نیاز است به 3 سوال متداول زیر که توسط دانشجویان پرسیده می‌شود پاسخ داده شود:

  1. چند تست از درس زبان انگلیسی در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر مطرح می‌شود؟
  2. درس زبان انگلیسی را چگونه برای کنکور مطالعه کنیم؟
  3. از کی خواندن این درس را شروع کنیم و در روز به چه میزان برای این درس وقت بگذاریم؟

پاسخ به سوال اول : در کنکور ارشد کامپیوتر، کنکور ارشد فناوری اطلاعات و کنکور ارشد علوم کامپیوتر، 30 تست زبان با ضریب 1 مطرح می‌شود، که این 30 تست شامل 15 تست زبان عمومی و 15 تست زبان تخصصی است،‌ سوالات زبان کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی با 15 تست زبان عمومی آغاز می‌شود، تست‌های زبان عمومی، شامل 10 تست واژگان (Vocabulary) است، پس از 10 سوال مربوط به واژگان 5 تست گرامر در قالب cloze test در ادامه سوالات زبان عمومی می‌آید. زبان تخصصی نیز به صورت Passage و متون تخصصی سوال داده می‌شود. غالباً 3 متن به داوطلب داده می‌شود که می‌بایست به 15 تست زبان تخصصی بر اساس متون موجود پاسخ دهد. بنابراین بطور خلاصه با 30 تست زبان روبرو هستید؛ 10 تست اول واژگان، 5 تست از گرامر و سپس 15 تست زبان تخصصی در قالب 3 متن.

پاسخ به سوال دوم : با توجه به اینکه اکثر لغات و گرامری که در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر می‌آید مشابه سالهای گذشته است، بهترین راه برای خواندن زبان در ابتدا حل تستهای سالهای گذشته کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی است، بنابراین توصیه می‌شود در اولین گام تست‌های کنکورهای ۱۰ سال اخیر را بصورت کامل کار کنید، در صورتیکه این کار را انجام دادید سراغ منابع دیگری چون کتاب زیر ذره بین یا کتاب ۵۰۴ و ۱۱۰۰ بروید.

پاسخ به سوال سوم : پاسخ به این پرسش بسته به اینکه بخواهید کنکور ارشد کامپیوتر شرکت کنید یا کنکور ارشد آی تی و علوم کامپیوتر.

  • در کنکور ارشد کامپیوتر : با توجه به ضریب 1 درس زبان و تعداد تست بالایی که در درس زبان مطرح می‌شود و همین طور با توجه به اینکه مجموع ضرایب دروس در کنکور ارشد کامپیوتر 15 است و بنابراین نمره و ارزش درس زبان در کنکور ارشد کامپیوتر 1 به 15 می‌باشد، که عدد پایینی است. توصیه ما به داوطلبان کنکور ارشد کامپیوتر این است که در 6 ماه ابتدایی که برای کنکور مطالعه‌ می‌کنند، روی زبان وقت نگذارند و پس از 6 ماه می‌توانند روزی حدود 30 تا 45 دقیقه روی این درس وقت بگذارند. توجه کنید که داوطلبان کنکور ارشد کامپیوتر در جلسه کنکور نیز نباید زمان زیادی روی سوالات درس زبان بگذارند و بهتر است زمان‌شان را روی دروس تخصصی کنکور ارشد کامپیوتر بگذارند، سعی کنید حدود 20 دقیقه برای این درس در جلسه کنکور وقت نگذارید، توجه کنید که حتی اگر زبان شما خوب است و می‌توانید درصد بالایی کسب کنید باز هم توصیه تیم کنکور کامپیوتر این است که زمان خیلی زیادی روی این درس در جلسه کنکور نگذارید زیرا دروس تخصصی در کنکور ارشد کامپیوتر بسیار مهم تر هستند
  • در کنکور ارشد آی تی و علوم کامپیوتر : صحبت های بالا در مورد کنکور ارشد کامپیوتر صدق می‌کند و برای کنکور ارشد آی تی و علوم کامپیوتر درست نیست. اهمیت درس زبان انگلیسی در کنکور ارشد آی تی و علوم کامپیوتر بیشتر از کنکور ارشد کامپیوتر است و بنابراین برای کنکور ارشد آی تی و علوم کامپیوتر از ابتدا می‌توانید روزی 30 تا 45 دقیقه برای زبان وقت بگذارید.

یکی از مهم ترین عواملی که مشخص می‌کند که یک داوطلب کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی یا علوم کامپیوتر به چه میزان نیاز است در روز مطالعه داشته باشد این است که داوطلب مذکور می‌خواهد در چه دانشگاهی پذیرفته شود،‌ مسلما میزان تلاشی که نیاز است برای قبولی در دانشگاه‌های تاپی مانند تهران و شریف انجام شود با میزان تلاشی که نیاز است برای قبولی در دانشگاه‌هایی نظیر فردوسی مشهد، اصفهان، شیراز و غیره انجام شود متفاوت است، علاوه بر این میزان ساعت مطالعه روزانه لازم به عوامل گوناگون دیگری همچون پايه‌ علمی داوطلب، اینکه داوطلب مقطع لیسانس خودش را در چه دانشگاهی گذرانده و چه معدلی کسب کرده، اینکه آیا رشته داوطلب مهندسی کامپیوتر است یا از رشته‌ای غیر مرتبط می‌خواهد در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی یا علوم کامپیوتر شرکت کند، هوش داوطلب، قدرت حافظه آن، شاغل بودن یا نبودن داوطلب، فارغ التحصیل بودن یا نبودن‌ داوطلب، مجرد بودن یا متاهل بودن داوطلب و عوامل بسيار دیگری وابسته است.

 بنابراین باید بررسی‌های دقیقی و از جوانب مختلف روی داوطلب صورت گیرد تا مشاوره دقیقی به او داده شود، بنابراین به همه داوطلبان کنکور ارشد و دکتری کامپیوتر و آی تی توصیه می‌کنیم که حتما یک جلسه مشاوره تلفنی تک جلسه‌ای با استاد رضوی از طریق سایت یا تیم پشتیبانی رزرو کنند تا استاد رضوی برنامه ای به شما بدهد که با توجه به وضعیت شماست. ولي به طور كلی و بصورت میانگین می‌توان گفت در فصل تابستان حداقل 5 تا 6 ساعت مطالعه در روز مناسب است، ولي در پاييز و زمستان باید ساعات مطالعه را افزايش دهید و به حدود 7 الی 8 ساعت در روز برسانید، سپس از اوایل بهار بهتر است بیش از 8 ساعت در روز مطالعه داشته باشید.

توجه به این نکته ضروی است که بطور کلی برای قبولی در یک دانشگاه تاپ هر چقدر بیشتر برای کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی یا علوم کامپیوتر مطالعه کنید بهتر است، مسلما هر چقدر بیشتر مطالعه کنید:

  • اولا فاصله شما با رقیبانتان افزایش پیدا می‌کند
  • دوما ریسک قبول نشدن تان در دانشگاه های تاپ کاهش پیدا می‌کند
  • سوما پایه تئوری شما تقویت می‌شود و این پایه تئوری در مقطع ارشد و دکتری و همین طور در آینده کاری به شما بسیار کمک خواهد کرد

همین طور خوب است به این موضوع نیز اشاره کنیم که چون در سر جلسه کنکور یا روزهای قبل‌اش مشخص نیست که چه پیش‌می‌آید، اگر شما می‌خواهید هر اتفاقی که می‌افتد به هدف‌تان برسید و نمی‌خواهید روی سرنوشت تان ریسک کنید، خیلی بیشتر از آن چیزی که لازم است مطالعه کنید تا هر اتفاق پیش بینی نشده‌ای هم که رخ داد باز به هدف تان برسید.

همیشه این جمله را به یاد داشته باشید : یا به اندازه آرزویت تلاش کن، یا به اندازه تلاشت آرزو

خواندن کتاب‌های مرجع برای کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی یا علوم کامپیوتر به جز در موارد خاصی همچون حل تمرینات کتاب لینز برای درس نظریه و حل تمرینات کتاب راسل برای درس هوش مصنوعی توصیه نمی‌شود. توصیه تیم کنکور کامپیوتر این است که برای پاسخگویی به تست‌های کنکور، منابع خلاصه‌تر و کنکوری تر را به همراه تست های کنکور مطالعه نمایید. چند دلیل عمده برای این موضوع وجود دارد:

  1. اول اینکه، تمامی منابع معتبر کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی، از میان منابع اصلی و مرجع رشته کامپیوتر نگاشته شده و به نوعی فیلم ها و کتاب های کنکوری منابع مرجع را تلخیص و روان سازی نموده‌اند. بنابراین مطلبی نیست که در کتب مرجع وجود داشته باشد و در کنکور کامپیوتر بیاید و در منابع مناسب کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی موجود نباشد.
  2. دوما، داوطلبان کنکور ارشد و دکتری کامپیوتر و آی تی، جهت اخذ درصد بالا در کنکور، لازم است علاوه بر خواندن مباحث درسی، تست‌های متعددی از آزمونهای سالهای گذشته کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی را در هر فصل پاسخ دهند.
  3. سوما، در کتب مرجع مطالبی را خواهيد ديد كه در كنكور كمك آنچنانی به شما نمی‌كنند و يا شامل مباحثی هستند كه در كنكور ارشد و دکتری کامپیوتر و آی تی مطرح نمی‌شوند.
  4. چهارما، تمايز بين فصول و سر فصل‌های مهم و غیر مهم به خوبي در منابع مناسب کنکوری که شامل کلاس های آنلاین، فیلم ها و کتاب های مناسب کنکوری است رعايت شده است اما این تمایز در کتب رفرنس وجود ندارد.
  5. پنجما، تست‌های یک درس از تنها یک کتاب مرجع طراحی نمی‌شود و برای یک درس مراجع بسیار زیادی وجود دارد که خواندن همه آنها برای شرکت در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی یا علوم کامپیوتر غیر ممکن است و بجای آنها مطالعه منابع کنکور ارشد کامپیوتر که در صفحه مذکور معرفی شده است توصیه می گردد.

شاید برای بعضی از شما این سوال ایجاد شده باشد که: «چرا باید فیلم های کنکور ارشد کامپیوتر را تهیه کنم؟ آیا نمی‌توانم با تهیه کتاب‌ها هر چه لازم باشد بیاموزم؟» هر چند کتاب می‌تواند برای بعضی از شما به تنهایی کافی باشد ولی تجربه نشان‌داده است که تهیه فیلم های کنکور کامپیوتر بازدهی بسیاری از داوطلبان را افزایش می‌دهد، بطوری که در کنکور ارشد کامپیوتر 99، 8 رتبه تک رقمی فیلم ها را تهیه کرده بودند، بدیهی است که شنیدن مطلب از زبان استاد و توضیحاتی که او در مورد مباحث می‌دهد، درک مفاهیم دشوار را برای شما راحت‌تر و یادگیری شما را افزایش می‌دهد، همچنین سرعت یادگیری شما را به شدت افزایش می‌دهد، بعنوان مثال اگر خواندن یک درس مشخص از روی یک کتاب کنکوری، 3 ماه به طول بیانجامد خواندن همان درس با استفاده از فیلم ها حدود 1.5 ماه طول می‌کشد که با توجه به اینکه در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر مسئله زمان بسیار اهمیت دارد، اهمیت این موضوع دو چندان می‌شود. همین طور توجه به این نکته ضروری است که در برخی از دروس نظیر معماری کامپیوتر اصلا کتاب مناسبی وجود ندارد که دانشجویان بتوانند از آن استفاده کنند و تمامی کتاب های کنکوری موجود دارای اشکالات علمی فراوانی هستند، بعنوان مثالی دیگر می‌توان از درس شبکه های کامپیوتری نام برد که اصلا کتاب تست مناسبی برای درس شبکه های کامپیوتری وجود ندارد و همه کتاب‌های کنکوری قدیمی هستند و از لایه های پایین به بالا درس داده اند در صورتی که از سال 90 بیشتر از لایه های بالا به پایین سوال مطرح می‌شود، بنابراین برای درس شبکه های کامپیوتری هم نیاز است که حتی اگر دانشجو بصورت خود خوان درس شبکه را می‌خواند حتما برای تست زنی فیلم نکته و تست شبکه های کامپیوتری را تهیه کند. مثال‌های دیگری نیز وجود دارند که از اشاره به آنها صرف نظر می‌کنیم.

از سوی دیگر چون فیلم هایی که در اختیار داوطلبان کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی قرار می‌گیرد فیلم های ضبط شده کلاس های آنلاین هستند، طرح سوالات مختلف از سوی داوطلبانی که در کلاس حضور دارند توجه شما را به زوایای مختلف موضوع که ممکن است به آنها توجه‌ای نکرده باشید جلب می‌کند و باعث می‌شود مطالب را عمیق تر متوجه شوید. حل سوالات و تست‌های مفهومی مربوط به هر مبحث برای درک بیشتر هر مبحث، از دیگر مزایای فیلم ها است، همچنین از مزایای دیگر تهیه فیلم های این است که دانشجویانی که فیلم ها را تهیه می‌کنند می‌توانند در گروه تلگرامی دانشجویان کنکور کامپیوتر عضو شوند و قرار گرفتن در کنار دانشجویانی که همگی برای شرکت در کنکور کامپیوتر تلاش می‌کنند باعث می‌شود جو رقابتی برای شما به وجود آید، همین طور دانشجویان می‌توانند مشکلات و سوالات درسی‌شان را در این گروه بپرسند.

منابع معتبر کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر با توجه به منابع معتبر اصلی به وجود آمده اند، بنابراین چنانچه انتخاب صحیحی در زمینه انتخاب منبع مناسب کنکوری داشته باشید، نیازی به مطالعه چندین منبع نیست، پس به جای اتلاف وقت در خواندن منابع متعدد، یک منبع کنکوری مناسب انتخاب کنید و آن را چندين بار مطالعه كنيد و خود را به حد اعلا برسانيد. بسیار مهم است که است که به این نکته توجه کنید که : خواندن چندین باره یک منبع کامل، بسیار بهتر از خواندن چند منبع مختلف برای یک درس است

برای بررسی این موضوع ابتدا باید بدانید چه دروسی و به چه شکلی در کنکور ارشد کامپیوتر مطرح می‌شود، این دروس عبارت اند از:

  1. درس زبان انگلیسی
  2. مجموعه دروس ریاضیات شامل 4 درس: ریاضی 1و2، آمار و ریاضیات گسسته
  3. مجموعه دروس تخصصی که شامل 11 درس زیر است

دروس تخصصی کنکور ارشد کامپیوتر شامل 11 درس رو به رو است: نظریه زبان ها و ماشین ها،‌ سیگنال و سیستم، ساختمان داده، طراحی الگوریتم، هوش مصنوعی، مدار منطقی،‌ معماری کامپیوتر، الکترونیک دیجیتال، سیستم عامل، شبکه های کامپیوتری و پایگاه داده. سازمان سنجش این 11 درس را به 4 مجموعه تقسیم کرده است و هر مجموعه درس، در گرایش های مختلف ضرایب متفاوتی دارد، این 4 مجموعه درس عبارت اند از:

  1. مجموعه دروس تخصصی 1 که شامل دو درس: نظریه زبان و سیگنال است
  2. مجموعه دروس تخصصی 2 که شامل 3 درس: ساختمان داده و طراحی الگوریتم و هوش مصنوعی است
  3. مجموعه دروس تخصصی 3 که شامل 3 درس: مدار منطقی و معماری کامپیوتر و الکترونیک دیجیتال است
  4. مجموعه دروس تخصصی 4 که شامل 3 درس: سیستم عامل، شبکه های کامپیوتری و پایگاه داده است

در کنکور ارشد کامپیوتر تنها تفاوت میان گرایش های مختلف در ضرایب متفاوتی است که این 4 مجموعه درس تخصصی در هر گرایش دارند، به عنوان مثال مجموعه دروس تخصصی 1 در 8 گرایش : شبکه، رایانش امن، معماری کامپیوتر، نرم افزار، بیوانفورماتیک، علوم داده، الگوریتم و محاسبات و علوم و فناوری شبکه دارای ضریب 2 و در 2 گرایش هوش مصنوعی و قرآن کاوی رایانشی دارای ضریب 3 است، برای مشاهده اینکه هر مجموعه درس، چه ضریبی در هر یک از گرایش های کنکور ارشد کامپیوتر دارد می‌توانید به صفحه دروس آزمون و ضرایب آنها در کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر مراجعه کنید.

برای پاسخ به این پرسش ابتدا باید با دروس مورد آزمون در کنکور ارشد فناوری اطلاعات آشنا شوید، مجموعه دروس مورد آزمون در کنکور ارشد آی تی بصورت زیر است:

  1. درس زبان انگلیسی
  2. مجموعه دروس مشترک شامل 5 درس: ریاضی گسسته، ساختمان داده، طراحی الگوریتم، مهندسی نرم افزار و شبکه‌های کامپیوتری
  3. اصول و مبانی مدیریت
  4. مجموعه دروس تخصصی مشترک شامل 3 درس: پایگاه داده، هوش مصنوعی و سیستم عامل

کنکور ارشد آی تی (یا همان فناوری اطلاعات) شامل دو رشته 1) مهندسی فناوری اطلاعات و 2) مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی است، حال ضرایب هر یک از مجموعه دروس بالا برای هر کدام از این رشته ها متفاوت است، این ضرایب برای هر کدام از این دو رشته به شرح زیر است:

  • رشته مهندسی فناوری اطلاعات: درس زبان عمومي و تخصصی ضریب 1، مجموعه دروس مشترك دارای 4، اصول و مبانی مدیریت ضریب 1 و مجموعه دروس تخصصی مشترک ضریب 2 دارند
  • رشته مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی: درس زبان عمومي و تخصصی ضریب 2، مجموعه دروس مشترك دارای 4، اصول و مبانی مدیریت ضریب 1 و مجموعه دروس تخصصی مشترک ضریب 4 دارند

برای مطالعه بیشتر در مورد دروس کنکور ارشد آی تی و ضرایب مربوط به هر درس به صفحه لینک شده مراجعه کنید.

با توجه به اینکه مشاوره امریست بسیار مهم و حیاتی‌ و با سرنوشت شما داوطلبان عزیز در ارتباط است، توصیه می‌کنیم که به هیچ عنوان از افراد غیر متخصص مشاوره نگیرید، بسیار دیده شده مشاوره‌هایی که در موسسات داده می‌شود درست و اصولی نیست.

در فضای مجازی نیز مشاوره کسی را قبول نکنید، چون مشخص نیست که آن کسی که به شما مشاوره می‌دهد کیست و آیا با توجه به منافع خودش مشاوره می‌دهد و یا خیر؟ همین طور در فضای مجازی بعضا افرادی سود جو و وابسته به موسسات و اساتید خاص خودشان را بعنوان رتبه‌های برتر اعلام می‌کنند و در راستای اهدافشان به دانشجویان راهنمایی‌های اشتباه می‌دهند. در فضای مجازی بسیار دیده شده که برخی از اساتید با آی دی های فیک خودشان را به جای دانشجو جا می‌زنند و به تبلیغات کلاس های خود می‌پردازند.

بهترین حالت‌ مشاوره این است که بصورت تلفنی یا حضوری از اساتید برتر که سالها تدریس داشته‌اند و در این محیط بوده‌اند و رتبه های برتر بسیاری را پرورش داده‌اند مشاوره بگیرید.

بله،‌ داوطلبان کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی می‌توانند از مشاوره های هفتگی کنکور کامپیوتر که توسط استاد رضوی انجام می‌شود بهره‌ مند شوند. این نوع مشاوره، هفته به هفته و کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی خوب خواهد بود.

لازم است در اینجا به این نکته اشاره شود که در کنکور ارشد کامپیوتر 99، 8 تا از رتبه های تک رقمی کنکور از دانشجویان استاد رضوی بوده اند که 6 نفر آنها مشاوره هفتگی داشته اند، برای مشاهده مصاحبه رتبه های برتر کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی می‌توانید به صفحه مصاحبه رتبه های برتر کنکور ارشد کامپیوتر مراجعه کنید

مشاوره هفتگی برای کنکور ارشد کامپیوتر و فناوری اطلاعات به این صورت است که استاد رضوی تا روز کنکور هر هفته 15 دقیقه به دانشجو اختصاص می‌دهند و با دانشجو صحبت می‌کنند و در این تایم برای دانشجو مشخص می‌کنند که تا هفته آینده، چه درس‌هایی و چه فصل‌هایی از آن درس‌ها را و در چه زمانی بخوانند، همچنین برای دانشجو مشخص می‌کنند که چه مواردی را و در چه زمانی مرور کند،‌ و چه تست‌هایی بزند و ... سپس دانشجو تا هفته آینده به انجام این کارها می‌پردازد و در همین حین نیز برگه‌های برنامه‌ریزی کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی را از طریق پلتفرم برنامه ریزی سایت کنکور کامپیوتر که پلتفرمی تحت وب است پر می‌کند.

دانشجو قبل از تماس تلفنی با استاد رضوی باید از پلتفرم برنامه ریزی گزارشی بصورت پی دی اف بگیرد و برای استاد رضوی ارسال کند و ایشان نیز با تجزیه و تحلیل این پی دی اف و صحبت با دانشجو، برنامه هفته بعد دانشجو را می‌دهند، این روال هر هفته و تا روز کنکور ادامه خواهد داشت. البته کارهای بسیاری در مشاوره هفتگی انجام می‌شود که برنامه ریزی یکی از آن کارهاست، از جمله کارهای مهم دیگری که در مشاوره هفتگی انجام می‌شود عبارت اند از:

  1.  استاد رضوی روی روحیه دانشجویان کار می‌کنند و آنها برای رتبه برتر شدن آماده می‌کنند
  2. ایرادات مطالعاتی دانشجویان را شناسایی می‌کنند و به آنها گوشزد می‌کنند و راه‌ حل‌هایی برای رفع ایرادات‌شان به آنها می‌دهند
  3. با روش‌هایی جلوگیری می‌کنند از اینکه دانشجویان بصورت سینوسی تلاش کنند و تمام توان دانشجو را در طول مطالعه برای کنکورشان بکار می‌گیرند

بله برای این موضوع نیز راه حلی در نظر گرفته‌ شده است،‌ دانشجویان می‌توانند مشاوره تک جلسه ای تلفنی 20 دقیقه‌ای را با استاد رضوی داشته باشند. در این زمان بیست دقیقه‌ای، دانشجویان می‌تواند هر سوالی در مورد کنکور ارشد و دکتری کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر دارد از ایشان بپرسند، همین طور استاد رضوی در این 20 دقیقه به دانشجویان برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت ارائه می‌دهند. هزینه مشاوره 20 دقیقه ای برای کمک به دانشجویان بسیار پایین گذاشته شده است تا همه دانشجویان بتوانند از این مشاوره تلفنی استفاده کنند، زیرا هدف ما کمک به دانشجویان و داوطلبان کامپیوتر و آی تی کشور است و می‌خواهیم دانشجویان بتوانند بهترین و درست ترین برنامه ای که آنها را به موفقیت می‌رساند داشته باشند. توصیه تیم کنکور کامپیوتر آن است که همه دانشجویان سعی کنند حتما حداقل یک مشاوره تک جلسه ای با استاد رضوی داشته باشند

فیلم‌ها و جزوات کنکوری اساتید معتبر کنکوری حاصل سالها مطالعه و تجربه ناشی از تدریس در کلاس‌های حضوری و آنلاین کنکور ارشد و دکتری کامپیوتر و آی تی هست و اساتید برتر مسائل را با بیانی ساده‌تر و خودمانی تر به دانشجویان منتقل می‌کنند،‌ همچنین در کلاس ها یا فیلم ها برای دانشجویان مشخص می‌کنند که چه مسائلی مهم‌تر هست و چه مسائلی از اهمیت کمتری برخوردار هستند و از گفتن مسائل غیر ضروری که در برخی از کتاب‌ها وجود دارد پرهیز می‌کنند، بنابراین در كل فیلم‌ها و جزوات كنكور گزيده‌ای از مطالب مهم و كليدی است كه باعث افزايش سرعت مطالعه داوطلب مي‌شود، البته اگر از فیلم ها استفاده می‌کنید فراموش نکنید که هر فصلی را که تمام می‌کنید تست‌های مربوط به آن فصل‌ را حتما حل کنید، و اینطور نباشد که یک درس را تمام کنید و سپس بخواهید تست های آن درس را بزنید

یک امتیازی که وزارت علوم در اختیار دانشجویان قرار داده، این است که اگر دانشجویی بالاترین معدل را در طی 7 ترم در بین دانشجویان کارشناسی ورودی خود کسب کند سهمیه به نام سهمیه شاگرد اولی دریافت می‌کند، که این سهمیه تاثیر مثبتی در رتبه این دانشجو خواهد داشت. این سهمیه به این صورت است که اکثر دانشگاه‌ها در گرایش های مختلفی که دانشجو می‌پذیرند معمولاً چند ظرفیت خالی برای داوطلبانی که سهمیه شاگرد اولی دارند در نظر می‌گیرند. این ظرفیت 10% ظرفیت اصلی است و به صورت مازاد بر ظرفیت آن گرایش در نظر گرفته می شود. مثلا اگر فرض کنیم دانشگاه شریف در رشته مهندسی کامپیوتر و در گرایش نرم افزار 20 نقر ظرفیت دارد، 10 درصد این ظرفیت یعنی 2 نفر با سهمیه شاگرد اولی می گیرد. این دو نفر کسانی هستند که رتبه بهتری در میان شاگرد اولهایی دارند که نرم افزار شریف را انتخاب کرده اند. توجه کنید که هر دانشجو فقط یکبار (در یک کنکور) و در یک تایم محدود می‌تواند از این سهمیه استفاده کند، بنابراین در استفاده کردن یا نکردن از این سهمیه هوشیار باشید و از این سهمیه وقتی استفاده کنید که واقعا می‌خواهید برای کنکور درس بخوانید و تلاش کنید. و اگر صرفا می‌خواهید برای دست گرمی و تست کردن کنکور،‌ کنکور دهید از این سهمیه استفاده نکنید.

برای مطالعه بیشتر در مورد سهیمه شاگرد اولی به صفحه معرفی و بررسی سهمیه شاگرد اولی در کنکور ارشد مراجعه کنید.

با توجه به روند روبه رشد تعداد فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی، ضرورت تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در جهت کسب جایگاه‌های برتر شغلی و آشنایی عمیق‌تر با دستاوردهای جدید و در نهایت زمینه ورود به مقاطع بالاتر و حضور در عرصه‌های دانشگاهی مضاعف گردیده است. ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد از اهمیت فوق‌العاده ای برخوردار است. چرا که موجبات ورود به عرصه‌های بالاتر شغلی و حرفه‌ای را برای فارغ‌التحصیلان فراهم می‌نماید.

زمان کوتاه تحصیل در مقطع ارشد (حدود 2 سال) و امکان انجام پروژه و کار پاره وقت به صورت موازی نیز از دیگر مزایای تحصیل در این مقطع است. ارتباط نزدیک‌تر با اساتید در مقطع کارشناسی ارشد، فرصت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و یا ورود ساده‌تر به بازار کار را نیز فراهم می‌آورد. برای بررسی دقیق تر دیگر مزایا توصیه می‌کنیم فیلم همایش اول کنکور ارشد کامپیوتر و آی تی را که در صفحه همایش‌ها قرار دارد مشاهده کنید.

بله در حال حاضر تقریبا هیچ محدودیتی برای فارغ التحصیلان رشته‌های غیر از کامپیوتر برای شرکت در کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر وجود ندارد. البته امکان عوض شدن قوانین در هر سال وجود دارد بنابراین توصیه می‌کنیم که همیشه دفترچه راهنمای سنجش را مطالعه کنید.

هر داوطلب مي تواند حد اكثر در دو رشته انتخابي شركت كند، به شرطی كه يكي از رشته های انتخابی‌اش شناور باشد. رشته‌های شناور در دفتر چه كنكور با علامت * مشخص شده اند. هر داوطلب مي تواند در كنار رشته اصلي خود بر اساس علايق شخصی و توانايی علمی خود يكی از رشته های شناور را نيز انتخاب كند.

توجه کنید که آزمون رشته‌های شناور در روز و ساعتی جدای از رشته اصلی‌تان برگزار می‌شود، پس نيازی نيست كه نگران تداخل آزمون ها باشيد،‌ همین طور رتبه و درصد‌های هر یک از این آزمون‌ها تاثیری بر دیگری ندارد.

داوطلبانی که دو آزمون می‌دهند و هم در رشته اصلی و هم در رشته شناور شرکت می‌کنند در انتخاب رشته خودشان که حق انتخاب 100 کد رشته را دارند، کدهای مربوط به هر دو رشته ای که امتحان داده‌اند را وارد می‌کنند.

اگر فقط قصد ثبت نام در یک رشته را دارید مهم نیست آن رشته جز رشته‌های اصلی محسوب می‌شود یا جز رشته‌های شناور، شما می‌توانید یا در یک رشته اصلی شرکت کنید، یا در یک رشته شناور شرکت کنید و یا هم در یک رشته اصلی و هم در یک رشته شناور شرکت کنید.

کنکور ارشد کامپیوتر جز رشته‌های اصلی و کنکور ارشد آی تی و علوم کامپیوتر جز رشته‌های شناور است، بنابراین اگر قصد دارید هم در کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر (کد 1277) ثبت نام کنید و هم در کنکور ارشد آی تی (كد١٢٧٦)، کنکور ارشد آی تي را باید به عنوان رشته شناور و كد ١٢٧٧ يعني کنکور ارشد مهندسي كامپيوتر را به عنوان رشته اصلي انتخاب کنید. توجه کنید که نتایج کنکور هر کدام از این دو مستقل از هم هستند و نتیجه یکی هيچ تاثيری در پذيرش دانشجو در رشته دیگر ندارد. توجه كنيد كد ١٢٠٩ يعني علوم كامپيوتر نيز ميتواند به عنوان شناور انتخاب شود. توجه کنید که اگر فقط قصد شركت در یک کنکور را دارید، باید آن کنکور را بعنوان رشته اصلی خود انتخاب کنید، مثلا اگر فقط قصد شرکت در کنکور ارشد آی تی را داريد باید كد ١٢٧٦را به عنوان رشته اصلي انتخاب كنيد، همچنين اگر فقط قصد شركت در كنكور ارشد علوم كامپيوتر را داريد باید كد ١٢٠٩ را به عنوان رشته اصلي انتخاب كنيد.

لازم به ذكر است كه ١٢٧٦ و ١٢٠٩ هر دو شناور هستند و با هم قابل انتخاب نيستند

نگران تاثیر معدل‌تان در کنکور ارشد کامپیوتر و همین طور کنکور ارشد آی تی نباشید، ‌شما با زدن حدودا دو الی سه تست بیشتر از دروس تخصصی می‌توانید کم بودن معدلتان را جبران کنید.

از آنجایی که معدل دانشجویان تراز می‌شود و اغلب دانشجویان معدل‌هایی نزدیک به یکدیگر دارند، معدل تراز شده تأثیر به مراتب کمتری از آنچه در ذهن شماست دارد. گواهی بر این ماجرا کسب بسیاری از رتبه‌های تک رقمی توسط دانشجویانی است که معدل‌ها کمتر از 15 دارند، برای بررسی این موضوع می‌توانید به صفحه کارنامه های کنکور ارشد کامپیوتر، آی تی و علوم کامپیوتر مراجعه کنید. بر طبق فرمول ارائه شده توسط سازمان سنجش، میزان تاثیر معدل تراز شده 20 درصد و تاثیر تراز کنکور شما 80 درصد نمره نهایی شماست.

فاکتورهای بسیاری برای کسب یک رتبه عالی در کنکور وجود دارد، که 5 مورد از مهم ترین آنها به شرح زیر است:

  1. منابع مناسب
  2. تلاش زیاد
  3. تلاش پیوسته
  4. مطالعه اصولی، درست و حرفه‌ای
  5. برنامه مناسب و هوشمندانه

همان طور که مشخص است فقط با داشتن منابع مناسب نمی‌توانید موفق به کسب رتبه‌های خوب شوید و برای کسب رتبه های عالی باید حداقل 5 مورد گفته شده در بالا را داشته باشید. همچنین توجه کنید که الزاماً مسیر موفقیت شما از داشتن فیلم های کنکور ارشد کامپیوتر یا شرکت در کلاس‌های آنلاین نمی‌گذرد. بسیاری از دانشجویان هرساله از کلاس‌های آنلاین و یا فیلم ها استفاده می‌کنند اما راهی به موفقیت در کنکور نمی‌یابند. انتخاب کلاس و فیلم مناسب در کنار تلاش و کوشش شما موازی می‌تواند ضامن موفقیت شما باشد. کلاس‌های آنلاین کنکور و یا فیلم ها کاتالیزوری است که می‌تواند مسیر شما را به موفقیت کوتاه کند اما به یاد داشته باشید که این شما هستید که باید تلاش کنید و از این منابع استفاده کنید. همان طور که در بالا گفتیم  فیلم ها کاتالیزور است، بعنوان مثال درسی که قرار است بدون فیلم و فقط با استفاده از کتاب‌ها در 200 ساعت مطالعه کنید را با استفاده از فیلم‌ها می‌توانید در 50 تا 75 ساعت فرا گیرید و این هنر استاد است تا در حداقل زمان مطالب مناسب را به شما بیاموزد. البته بسیاری نیز بوده‌اند که بدون شرکت در کلاس ها و یا تهیه فیلم ها موفق شده‌اند، بعنوان مثال در کنکور ارشد کامپیوتر سال گذشته از 10 رتبه تک رقمی 8 نفر از دانشجویان استاد رضوی بودند ولی دو نفر از آنها بدون تهیه فیلم توانسته بودند به این موفقیت برسند.

اینکه آیا آزمون آزمایشی مفید است یا خیر وابسته به این است که فردی که در آزمون شرکت می‌کند چگونه با آزمون‌های آزمایشی برخورد می‌کند.

اگر پس از آزمونهای آزمایشی همه سوال‌ها را بررسی می‌کنید و رفع اشکال می‌کنید و همچنین دفتری برای آزمون ایجاد می‌کنید که نکات و سوال‌هایی که اشکال داشتید را در آن دفتر وارد می‌کنید و قبل از آزمون‌های بعدی آن دفتر را مطالعه میکنید آزمون برای شما خیلی مفید خواهد بود.

آزمون‌های آزمایشی 2 خوبی دیگر نیز دارد:

  1.  گاهی اوقات مطلبی را کامل خوانده اید ولی سر جلسه فراموش می‌کنید و هر چه با آن سوال کلنجار می‌روید نمی‌توانید سوال را حل کنید و راه حل یادتان نمی‌آید، حال اگر بعد از آزمون جواب این سوالات را بخوانید و آن را بررسی کنید، این کار باعث می‌شود آن مطلب بیش از پیش در یادتان بماند و وارد حافظه ثابت شما بشود.
  2. هنگام مطالعه بعضی مطالب را زیادتر و بعضی را کمتر می‌خوانید، حال گاهی اوقات این اتفاق می‌افتد که سر جلسه آزمون متوجه می‌شوید که جاهایی که کمتر مطالعه کردید سوال خیز تر هستند و از جاهایی که بیشتر مطالعه کرده اید سوال کمتری مطرح می‌شود، این اطلاعات به شما کمک می‌کند تا مجددا برگردید و مطالبی که قبلا خوانده اید را هدف مندانه تر مطالعه کنید.

البته آزمون‌های آزمایشی خوبی‌های بسیار دیگری نیز دارد، برای مطالعه بیشتر خوب‌های آزمون‌های آزمایشی به صفحه آزمون‌های آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر مراجعه کنید.

در انتها اگر شما داوطلبان گرامی کارهایی که لازم است، پس از هر آزمون انجام شود تا آزمون برای شما بیشترین کارایی را داشته باشد، انجام می‌دهید، حتما در تمام آزمون‌ها شرکت کنید در غیر اینصورت فقط سه آزمون جامع آخر را ثبت نام کنید.

در کنکور ارشد آی تی اگر به دنبال رتبه‌های زیر 30 هستید توصیه می‌کنیم درسی را حذف نکنید، اما اگر به دنبال رتبه‌های بالاتر هستید، مثلا می‌خواهید رتبه‌ای نزدیک به 100 کسب کنید می‌توانید دو درس را نیز حذف کنید. البته بطور کلی ما به داوطلبان كنكور آی تی توصیه می‌کنیم درسی را حذف نکنند، ولی اگر خواستید درسی را حذف کنید، اینکه چه دروسی را حذف کنید به این وابسته خواهد بود که بخواهید در رشته مهندسی فناوری اطلاعات شرکت کنید یا رشته مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی؟

  • اگر می‌خواهید در رشته مهندسی فناوری اطلاعات شرکت کنید می‌توانید به حذف یک یا دو درس سیستم عامل یا هوش مصنوعی فکر کنید
  • اگر می‌خواهید در رشته مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی شرکت کنید می‌توانید به حذف یک یا دو درس مدیریت یا مهندسی نرم افزار فکر کنید

مهمترين دروسی که اگر می‌خواهید در کنکور ارشد آی تی رتبه خوبی کسب کنید حتما باید مطالعه شود؛ دروس ریاضیات گسسته، ساختمان داده، طراحی الگوريتم و شبكه های کامپیوتری هستند كه ضريب ٤ دارند.

اینکه در كنكور ارشد مهندسي كامپيوتر چه دروسی را می‌توانید حذف کنید و چه دروسی را به هیچ عنوان نباید حذف کنید به دو پارامتر بستگی دارد، اول اینکه در چه گرایشی می‌خواهید شرکت کنید و دوم اینکه چه رتبه‌ای می‌خواهید کسب کنید.

  • اگر به دنبال رتبه‌های برتر در گرایش هوش مصنوعی هستید، بهتر است نهایتا دروس زبان، ریاضی 1، ریاضی 2 و آمار را حذف کنید، البته همه دانشجویان نیازی نیست این 4 درس را حذف کنند و برخی بهتر است درس زبان و آمار را نیز مطالعه کنند
  • اگر به دنبال رتبه‌های برتر در هر گرایشی به جز گرایش هوش مصنوعی هستید می‌توانید علاوه بر دروس زبان، ریاضی 1، ریاضی 2 و آمار، یک یا دو درس سیگنال و الکترونیک دیجیتال را نیز حذف کنید.

توجه داشته باشید که تمامی مواردی که گفته شده است، کلی است و قطعا اگر هر شخص با توجه به پایه و بک گراندی که دارد برای خود برنامه ریزی کند بسیار بهتر است، در همین راستا سعی کنید برای برنامه ریزی دقیق و درست حتما یک جلسه مشاوره تلفنی تک جلسه‌ای با استاد رضوی رزرو کنید.

 

اينكه در طول روز چند درس و چند ساعت درس بخوانيد نسبی هست و با توجه به پایه‌ای که دارید و خواسته و هدفی که دارید از هر شخص به شخص دیگر می‌تواند متفاوت باشد. اینکه در طول روز کلا یک درس را بخوانید یا 3 درس مختلف هیچ کدام مشکلی ندارد، ولی خودتان را ملزم نکنید که مثلا هر روز 3 درس را باید بخوانید، همین طور به این صورت برنامه نریزید که یک درس را تمام کنید و بعد سراغ درس بعدی بروید و سعی کنید حدود 4 الی 5 درس را انتخاب کنید و به مدت حدودا 3 ماه این دروس را موازی با هم مطالعه کنید. به هیچ وجه برنامه بلند مدت و ثابتی برای خودتان نریزید، چون به تجربه ثابت شده است که برنامه‌های بلند مدت و ثابت عملیاتی نیستند. برای مطالعه بیشتر و دقیق تر در مورد برنامه‌ریزی به مقاله نحوه برنامه ریزی و همین طور فیلم 0 تا 100 نحوه صحیح برنامه ریزی برای کنکور ارشد کامپیوتربرنامه ریزی کنکور ارشد کامپیوتر 1404برنامه ریزی کنکور ارشد کامپیوتر 1404برنامه ریزی صحیح و علمی نخستین و اصلی ترین گام در هر فعالیت است و کنکور نیز از این قاعده مستثنی نیست، بسیاری از رتبه‌های تک رقمی و دو رقمی هر سال یا رشته لیسانس‌شان کامپیوتر نبوده و یا در دانشگاه‌های بسیار ضعیف بوده‌اند ولی با یک برنامه هوشمندانه موفق شدند به خواسته و هدف‌شان برسند مراجعه کنید. همین طور به زور خودتان را مجبور به مطالعه x ساعت در روز نکنید، هر چقدر كه خسته نمي شويد و لذت مي بريد بخوانيد ولي حتما هر فصل كه خوانده شد تست ‌هایش را بزنيد و در طول هفته مطالب خوانده شده را حتما مرور كنيد. مثلا اگر شنبه فصل اول معماری را مطالعه كرديد يك شنبه حتما آن را مرور کنید و تعدادی تست بزنيد مجدد 4 الی 5 روز بعد از مرور اول، این فصل را مرور کنید، و این مرور باید ادامه دار باشد. برای مطالعه بیشتر در مورد نحوه مرور می‌توانید به دو مقاله نحوه مرور دروس و تقویت حافظه با استفاده از مرور مراجعه کنید، به این ترتیب مطالب تثبيت مي‌شوند.

و در نهایت باور داشته باشيد فقط و فقط تلاش، شما را به نتيجه مي رساند. اصلا مهم نيست كارشناسي چه دانشگاهي بوده ايد يا اینکه اصلا رشته لیسانس شما کامپیوتر است یا رشته دیگری هستید، سعی کنید منابع را درست انتخاب كنيد، تلاش كنيد و هميشه به خدا توكل كنيد و اسير حرفهای بيهوده و نا اميد كننده نشويد.

همچنین هر گونه سوالی در مورد کلاس‌های آنلاین کنکور کامپیوتر و یا تهیه فیلم‌ها و یا رزرو مشاوره تک جلسه‌ای تلفنی با استاد رضوی دارید می‌توانید به طرق زیر از تیم پشتیبانی بپرسید:

آی دی تلگرام تیم پشتیبانی:     konkurcomputer_admin@

شماره تیم پشتیبانی:   09378555200

امتیازدهی3.844262295082 1 1 1 1 1 1 1 1 1 13.84 امتیاز (122 رای)
اشتراک
بارگذاری نظرات
تلگرام اینستاگرام تماس با پشتیبانی: 09378555200 تماس با پشتیبانی: 09378555200